|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
1.11.2005 6:35:28   
fionaP
Živjo, marčice!

Ob zgodnji uri se oglašam, to pa naredi premik ure pa še nosečniška nespečnost zraven! Sem se zbudila že ob štirih, pa ne morem nazaj zaspati. Najprej sem vse prebrala za par dni nazaj, zdaj je pa že čas, da kaj napišem.

Včeraj sva šla z user posted image mal na šoping v Celovec - po nosečniške cunje zame. Iz prve nosečnosti sta mi ostala 2 uporabna zgornja dela, ene hlače so zgoraj preveč raztegnjene, spodaj pa na korenček user posted image . Sem jih v petek oblekla za v službo, pa sem se prav slabo počutila v njih. Ostale cunje, kar jih je bilo, pa sem ponosila do nerazpoznavnosti in sem jih že pred časom pometala stran. Tako, da sem res potrebovala kaj novega.

Ampak saj veste kako je, prideš v trgovino, pa imajo luštne cunjice za otroke, pa mož bi rabil nove hlače... Pa me je user posted image kar lepo spomnil, da danes sem jaz na vrsti in da drugega ne bova kupovala user posted image

Šla sva pa samo do Sudparka, kjer je v pritličju tako C&A in H&M.
C&A: črne hlače (enkratne, čisto elastične, elegantne), kavbojke, majica, debel pulover
H&M: ene hlače za doma - na štrikec
To vse skupaj je bilo 130 evrov. Se mi je zdelo kar drago, a saj pri nas mislim da ni dosti cenejše.

Bejbi brca, prejšnji teden sem jo videla na morfologiji. Ne spada čisto v tiste slavne tabelce, ki jih imajo ginekologi, pa se morava čez 14 dni še enkrat oglasiti tam, da preverijo, če je kaj zrasla. Priznam, da mi je bilo hudo, ma kaj, kar na jok mi je šlo, ampak vem, da to ne bo nič pomagalo in sem se skulirala. user posted image zdaj večkrat povemo, da mora pridno rast, ker jo bo kmalu spet ena teta pogledala user posted image . Sploh Klara mi navdušeno tuli v popek, ker pravi, da se tam skozi najbolje sliši - bo že držalo, če ona tako pravi!

user posted image vsem!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Marčice
1.11.2005 10:44:56   
lilu
Pozdrav vsem marčicam..

Kakšno turobno vreme imamo user posted image , no pa saj se za te praznike takšno skoraj spodobi..
Midva sva v redu, brcamo, se redimo, pa potem jokamo..ne, saj se hecam, je pa res, da tudi meni že zmanjkuje idej, kaj naj pojem manj redilnega, ker tudi meni diši bolj močna hrana, od sadja mi ni živeti user posted image Sam kaj pol, ko gredo kile čist nekontrolirano navzgor, mene je pa groza, kaj bo sestra rekla na naslednjem pregleduuser posted image
Se pa tudi meni dogaja, da mali brca, ko kuham in po tem, ko pojem..je najbrž takrat še posebno zadovoljen/a..
Morfologijo imava 14.11., se že prav veselim, upam, da nam bo user posted image pustil, da pogledamo, kaj ima med nogamiuser posted image , ker se mi od vseh napovedovanj babic in tašč pa mamic že meša..
Upam, da bo vse v redu, fiona ti pa se res nič ne sekiraj, če tvoj bebi ni po tabelci-jst sm bla daleč od vseh tabelc, pa sm prou fejst babauser posted image user posted image Hec-ma poskusi bit mirna, pa boš vidla, da bo vse ok, ima mala še velik časa, da zraste..user posted image zate in za tvojo pupo.

Sem se razpisala, jao jao, no se beremo -imejte se skrajno lepo user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Marčice
1.11.2005 12:14:36   
Anuš
Čao punceuser posted image !

Jst glede papanja niti nimam zelo hudih problemov. Pojem veliko mandarin, jabolk , pomaranč, kakšno banano- pa ni potem prostora za packarije. Boljše, da vsako uro poješ 2 mandarini, kot pa celo čokolado. Sej kadar mam kakšen napad, si privoščim, ampak načeloma mi kar paše tale sadje. Pa bobi palčke-mmm.
Vprašanje: ali se še kateri lupi koža? Jaz sem danes opazila med tušanjem in sem si ribala in ribala ko nora, pa se še ni končalouser posted image Samo mi ni jasno, če je to suha koža, ker se mažem vsak dan z Nivejinim mlekom- je fejst mastno.
No fino se mejte in veliko se user posted image




(odgovor članu lilu)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Marčice
1.11.2005 18:36:16   
Tiya
Pozdravljena Anuš,

Jaz sem imela suho in srbečo kožo kakšne 3 tedne nazaj. Mogoče je to zaradi hormonov ali pa zaradi prehoda v hladnejše obdobje, kjer je suh zrak v prostorih predvsem zaradi kurjave. Jaz se po tuširanju še na vlažno kožo namažem z Johnson's baby oil gel, zadrži toliko vlage, da je koža še zjutraj mehka, po potrebi pa še predvsem po trebuhu Johnson's baby lightoil spray, zvečer pa na izpostavljenih delih še Vichy proti strijam in se svetim kot novoletna jelkauser posted image .

Pa, pa

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Marčice
2.11.2005 9:09:25   
mucica1
Živjo!

Kot vidite, sem tudi jaz spet na svojem delovnem mestu in se lahko zopet javim . Hura za vse nove marčice, ki ste se nam v tem času pridružile pri čveku. user posted image

Drugače pa moram priznat, da smo tele praznike preživeli prav lenobno. No midva z mojim user posted image , naš mali pikolino pa je prav pošteno telovadil. Predvčerajšnjim sploh nisem nič spala, je imel očitno žur na noč čarovnic user posted image user posted image user posted image . Celo noč me je tako brcal, da sem mu na koncu že uspavanko pela. Ampak je bil zato čez dan bolj utrujen in je počival  - po moje ga je mal mačekuser posted image  dajal.

Napadi lakote so me minili, vendar me pa zdaj daje pomanjkanje sladkorja (beri: čokolade) ?! Glede kil se pa nič ne sekirat, jaz jih imam od prvega pregleda v 5t že +5, pa sestra pravi, da sem zaenkrat še po IUS - u, kar pomeni, da še ni nič pretiranega. Kilco na mesec, pa bo kar ok. Se tud držim načela Tiyne babice - lakote ne trpim user posted image

Lep prestanek tedna,

user posted image

(odgovor članu Tiya)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Marčice
2.11.2005 11:33:44   
Peli
Pozdravljene marčke!
Trenutno sem se nabrala sedaj pa ne morem, da se nebi še jaz kaj javila.
ANUŠ - tudi jaz imam te težave s kožo sicer me je že nekoliko minilo. V lekarni sem kupila mleko za telo od Eucerina(10%) in moram rečt da ful pomaga, čeprav je tako mastn, da se potem cunje kar lepijo nate; sedaj se ne lupim več ampak še vedno me nekoliko srbi koža - mož mi bo dal odpoved, k me mora skos praskat.
Drugače se počutim v redu in mojuser posted image  je zopet bolj aktiven (vmes ga nekaj dni sploh nisem čutila). Komaj čakam drug četrtek, ko mam pregled in upam da bomo delal UZ da vidim mojgauser posted image , upam da se bo vidl a je user posted image  al user posted image -jest upam nauser posted image user posted image .
Lepo se mejte.

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Marčice
2.11.2005 12:17:31   
katerina
pozdravljene, marčice! user posted image
nisem prav veliko tukaj gor, ampak sem ter tja pa moram malo pogledat... vidim, da imam precej podobne probleme in skrbi kot ostale. po obrazu se mi delajo mozoljčki (ha, moram 30 let pomanjkanja interesa za čokolado noter prnesti), kile se nabirajo predvsem na rit in boke, da sem že zdaj kot mala žogica (imam 155cm), komaj čakam na morfologijo (14.11. bo kot vidim za mnoge od nas velik dan), naju zelo zanima ali imava fantka ali punčko, komaj čakam tudi na prve brce, zaenkrat samo sem ter tja čutim kakšen mehurček, ki se razpoči v trebuhu, ampak zdaj tudi to ne že par dni. ampak ker je prvič, je še čas, se tolažim.
čakam pa na pregled tudi zato, da se pogovorim z g. glede bolečin, ki se mi občasno pojavljajo v spodnjem delu trebuha. najprej se mi je to dogajalo med sprehodi ali daljšim stanjem, trebuh boli, otrdi in grozno tišči. zdaj sem sprehode in tempo zmanjšala, pa se mi ne dogaja več tako pogosto, čeprav se mi je zgodilo tudi med daljšim sedenjem. a se drugim tudi to dogaja????
k sreči sem si vsaj v službi uspela izboriti manj naporno delo, manj letanja sem ter tja, ter svoj tempo, po katerem lahko delam vsaj večino časa!
še vedno imam zelo nizek pritisk, g. mi je svetovala kavo, ampak kaj, ko bruham po njej. tako zdaj pijem male dozice instant kave, za katero pa sem prepričana, da pomaga samo psihološko! ah, važno, da pomaga. k sreči vsaj tako zelo zaspana nisem več, kot sem bila prve 3 mesece. se mi zdi, kot da se je moje življenje odvijalo v sanjah...
po drugi strani pa z mojim intenzivno razmišljava, kakšno previjalno mizo bo naredil, kateri voziček bova kupila.... v glavnem, same lušne zadeve. pa še kakšne hlače si bom morala v kratkem kupit, ene sem kupila kakšne mesec nazaj, v trebušnem delu so udobne in je še dovolj fore, ampak kaj ko so mi v stegnih že zdaj skoraj premajhne... hja, sem pozabila, ko sem jih kupovala, da se ne bom redila samo v trebušček user posted image

srečno vsem, lepo vas je brati!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Marčice
2.11.2005 13:12:13   
mateja78
Hojlauser posted image

No pa se je le končalo tole letanje od pokopališča do pokopališča pa od ene žlahte do druge. Povsod sama hrana in dobrote pa slastna peciva, tako da bo na tehtnici spet groza.
Skrbi z brcikami ni več. Po nekaj mirnih dnevih je bilo zadnja dva dni kar pestro. Tudi mene dojenček za noč čarovnic ni pustil na miru ,tako da sem celo noč prebedela. Svojo telovadbo je nadaljeval še včeraj cel dan, danes pa je bolj miren.

Kar se tiče kože tudi mene močno srbi , predvsem na trebuhu. Najbolj mi pomaga mandljevo olje z dodatkom vitamina A in E , s katerim se namažem zvečer po celem telesu , zjutraj pa še s kremo proti strijam.

Drugače pa kar uživam v bolniški , tudi bolečin v spodnjem delu trebuha je manj. Dvakrat nateden hodim na infuzije , da dobim venofer za boljšo kri. Upam da mi do konca nosečnosti nebo več treba v službo.

Lepo pozdravljene in pišite kaj.

Matejauser posted image

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Marčice
2.11.2005 15:39:44   
Anuš
O, vidim da smo prave srečke nosečke srbečkeuser posted image .
Danes sem imela morfologijo in mi je G rekla, da naj probam z mandljevim mlekom. Bom tudi jaz zdej vsa svetleča okoli hodila...Potem se pa sprašuj od kje kar naenkrat mazoli po hrbtuuser posted image

Papa, user posted image srbečke!


(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Marčice
2.11.2005 19:10:53   
anajmad
No mene zaenkrat še ne srbi nč.Da ne bom jamrala čez kakšen teden.Drugače smo v redu,nč novga ena srednja žalost.Mene tok ubija,ko sem doma na bolniški,da vam ne morem povedatiuser posted image .Zmeraj sem v laufu in to me je tok dotoklo,da vam ne morem povedati.Bom se probala zmenit,če bo vse v redu na morfologiji,da me da delati za 4 ure.Upam.....
Drugače našga pokeca čutimo enkrat manj,enkrat več.Sedaj grem za dva dni s Pio k mojim staršem,da se mal pocartam.Lepo se imejte marčevke in se zopet pišemo v soboto.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Marčice
3.11.2005 10:55:06   
Peli
Ojla!
Punce a ste vse pospale, k je tak lep vreme?
No jest sem res pred 1 uro vstala, sinoč pa mi mojuser posted image  ni dal miru, da bi lahko zaspala. Zdej se je res čist razživu.
Kaj počnete tiste k ste v bolniški k je tak vreme? Men je ful dolgčas. Limonad ne gledam , druzga tko ni po TV-ju, križank sm se naveličala..., tko da pol dneva preživim pred računalnikom.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Marčice
3.11.2005 15:58:07   
PiaM
Pozdravljene.user posted image
3 dni sem tako močno prehlajena, da se mi že kar meša...user posted image  Najprej boleče grlo, nato nos in kihanje, oči se mi solzijo - za znoret!user posted image  Upam, da bo hitro minilo.Pridno pijem čajčke in se toplo oblačim.
Dosti ste napisale user posted image . Peli, a ti imaš tud enga malega bobnarja v trebuščku...user posted image
Anajmad, lepo se imejta s Pio pri starših.user posted image
Anuš, kako je bilo na morfologiji?
FionaP, lepo, da si se spet oglasila!user posted image  Ja, glede noseč.cunj si tudi jaz malo več privoščim kot v 1.nosečnosti, ko pravzaprav ni bilo ravno prave izbire. Se mi zdi, da je lepo pogledat urejeno nosečko.
Mateja78, ne bi o dobrotah... Smo bili še na 2 roj.dnevnih zabavah te dni in pojedli ogromno dobrot... Uboga tehtnica pri G naslednjič...user posted image
Katerina, tudi jaz imam občasno kakšno bolečino v trebuščku, a kar hitro mine. No, pa javi, kako je bilo pri G glede tega. Jaz mislim, da je to raztezanje maternice.user posted image
Mene trebušček nič kaj ne srbi, pa tudi drugje ne. So pa me ful srbele joške zadnji mesec.user posted image
Lep pozdrav tudi Tiyi - novi marčici in seveda vsem ostalim želim lep dan še naprej in dobro počutje!

AAccciihhh! Čao!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Marčice
4.11.2005 7:21:33   
ninchy28
pozdravljene!!!

ja, spet sem tu... komaj sem vse vaše komentarje prebrala! uh.. zelo zanimivo kaj se vam vse dogaja. jaz imam podobne variante user posted image

v glavnem.. meni je pred 14 dnevi začel rasti že 3.modrostni zob. pa to ni za zdržat. sta me prejšnja dva tudi bolela ampak ta! ust nisem mogla odpreti!! bog pomagaj ko sem morala jest! in to 5 dni me je bolel! sem kolebala če bi vzela lekadol.. pravijo da ni več nevarno ampak jaz sem vseeno vstrajala.  prav tako sem tudi za 2 dni obležala z vročino in bolečim grlom.. groza. samo čajčki,.. pa je šlo. je mimo.
kar pa se tiče mojega stvorčka (ne vemo še kaj bo) pa je isto kot pri vas. vsak dan med 8. in 10. uro ima telovadbo. v službi... tak se mi smeji.. kot v šoli. točno ve kdaj je ura 8. to ne moreš verjet. ja ja..
ja v redu. zdaj pa delat. bi že zdavno morala začeti pa sem še kar tu goruser posted image

pozdravček vsemuser posted image

p.s. katerina mail imaš!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Marčice
4.11.2005 9:23:52   
mucica1
Čau miške,

ravnokar prispela v službo iz laboratorija. So mi vzeli kri, da naredijo test za toksoplazmozo in celo krvno sliko. Sem pa precej utrujena danes, ker je mali spet celo noč telovadil in nisem niti očesa zatisnila. Zgleda, da bo tale naš mali razgrajač nočna ptica user posted image user posted image user posted image . Boga njegova mami in ati.user posted image  
Drugače pa je počutje ok.
Draga ninchy28! Meni so pred 14 dnevi pulili en zob, ki se mi je zdrobil in mi je v dlesni ostala le korenina. Ginekologinja mi je sama predpisala tablete lekadol in je zagotovila, da jih lahko nosečke jemljemo celo nosečnot za razliko od aspirina. Razumem pa tvojo skrb, da ne bi bilo kaj narobe - jaz sem tudi za vsak slučaj vzela samo 2 (vsak dan enega), čisto zaradi boljšega občutka in sem raje malo "z glavo ob steno"user posted image .
Vsem marčicam (in ostalim) želim lep vikend, papa
user posted image


(odgovor članu ninchy28)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Marčice
4.11.2005 12:58:24   
tananejka
Pozdravljene marčic!

Vsak dan vas preberem in ugotavljam, da imamo iste probleme (srbečica, apetit in nočne brcike). Jaz zdaj par dni opažam, da je moja user posted image  bolj mirna in me že kar malo skrbi. v prejšnji nosečnosti, ko sta bili dvojčici sem ju vsak dan od 18. tedna ZELO čutila (logično - saj sta bili 2). Ampak, malo me pa vseeno matra, zakaj kar naenkrat tak mir v trebuhu. A mogoče katera ve, kdaj se začnejo tisti 4. tedni, ko plodovnica naraste in se otročka manj čuti?? Jaz že komaj čakam na pregled konec meseca, da spet slišim, da je vse OK in bom par dni spet pomirjena.

Ste že kaj ramišljale o načinu poroda??? Jaz sem izvedela, da po CR ne smem imeti EAuser posted image , res sem imela namen rodit z epiduralno in sm tako žalostna.

Verjetno bom šla na naravni porod (baje pa, da ti po enem CR veliko hitreje naredijo CR....res se ne bi rada spet mučila 9 ur z umetnimi popadki). Imam pa baje možnost, za dogovorjeni CR (a mogoče katera kaj ve o tem??)

Ste že kaj nakupovale?...jaz se še komaj upiram pajackom pa copatkom, čeprav ne bom rabila skoraj nič kupit, ker imam vse od mojih punc. Ampak, za dušo bom mogla kakšno malenkost nabavit.


Uff sem se razpisala.

Vsem en velik objemček

mojca

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Marčice
4.11.2005 13:39:20   
Anuš
Hojla!

PiaM: morfologija mi je dala vedet, da je z dojenčkom vse OK; srček dela, ledvice delajo, možgane ima (uf še sreča), težek je 500 g. Pa tko. G mi je rekla, da bom rodila verjetno 14 dni kasneje- po izročilu naših babic. Ker me dojenček brcnil pri 19t in si takrat baje na polovici. No bomo videli kaj bolj drži.
Hlač razen širokih trenirk ne spravim več na rit(ko). Tako da sta se mi mami in možek že ponudila, da mi bosta kupila kaj lepega za rojstni dan konc meseca. Pa mi je kar škoda za te 3 mesece, ko jih bom nucala...

OK, kosilo kliče, papa

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Marčice
5.11.2005 17:22:44   
anajmad
Tudi mi smo prišli iz kratkega dopusta v Savinjski domov.Sigurno sva se zredila za par gramov,no mami za par kiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bilo je lepo vreme,ker na primorskem je prav škifo-megleno.Drugače smo v redu,samo križ me je bolel po vožnji z avtom.Boli me spet v spodnjem delu trebuha,upam da od raztezanja,da niso zopet kakšni miomi.Me je kr mal strah.Vidim,da ste vse v vredu.Bila sem v Tosami,na žalost sem zamudila akcijo,pa nič zato.Sem kupila kljub temu plenice,pisane povijalne,ker so mi bile to cortkane in tiste cunjice za dojenčka z barvasto obrobo.
Lepo se imejte,se pišemo.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Marčice
5.11.2005 17:57:43   
katjandraž
Drage marčice!

Se spet malo oglašam, da ne boste mislile, da sem vas pozabila. Čez praznike smo bili na user posted image , vendar smo bili razočarani, saj je bilo vreme v Ljubljani mnogo lepše kot tam. Andraž je pridno pomagal pospravljati vrt, malo je ustvarjal. Enkrat sta se šla z očijem kopat v Žusterno, drugače pa smo šli parkrat na sprehod in to je bilo to. V torek je že zjutraj deževalo, tako da smo se na hitro pobrali domov.

Naša mala pikica veselo brca, trebuh se veča, kile še kar rastejo user posted image ! V sredo imam pregled in bom zihr kregana. Zdaj sva bila z malim 3 dni ves čas sama, tudi v vrtcu ni bil, tako da je moja simfiza pokazala, kako močno zna boleti. Pa še križ se ji je pridružil.user posted image

Z mojim user posted image sva danes sama, mali je pri babici in dedatu, sem mislila, kako bo lepo, pa je do zdajle ograjo pleskal.user posted image  Pa da ne boste mislile, da je končal! Jaz sem šla med tem v Muellerja gledat tiste modrce za dojit, ker navadnih športnih v E košarici ni, s kostjo pa baje niso zdravi. Skratka, nimajo jih, ker Babylove menja embalažo in nimajo pojma, kdaj jih bodo dobili. Niso pa dragi, 2200. Pa pri februarčicah sem zvedela, da je knjiga To sem jaz zelo lušna in sem jo šla v BC kupit. Tko malo za dušo, pa še malčica bo imela lep spomin. Andraž ima podobno, samo začneš pisat šele po rojstvu, tukaj pa že med nosečnostjo.

Zdej je pa user posted image zrihtan, uau, srajco si je obleku, mu hudo paše user posted image ! Šibava na kosilo. Ravno primerna ura za kosilo, ne?

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Marčice
5.11.2005 19:15:32   
Anuš
Čao punce!
Danes sem šla v BTC v šoping za hlače. Ne razumem dveh stvari.user posted image Zakaj so vse hlače sive, črne, rjave, bež?user posted image Jst bi mela pa tko kej bl živega.user posted image In zakaj je kavbojska kiklca 20.000,00 SIT?user posted image Še za normalno konfekcijsko številko ne bi dala tolk, kaj šele za 3 mesece. So pa res usekani tile trgovci. Na koncu sem šla v Emporium in si v sili kupila farmerke za 13.000,00 SIT.user posted image Še zmeri predrago ampak je mami vztrajala. Imam pa na srečo še vsaj 5 hlač za aerobiko, ki jih nosim pod pasom in bojo še nekaj časa v uporabi.
Katjandraž: kje in kako te boli, če te boli simfiza?user posted image Pa še to. A si šla pogledat v Emporium za modrce na oddelek za nosečnice-Mothercare? Tam sem si jaz nazadnje kupila nosečniški modrc za malo čez 2 jurja. Jst sem bla pa ful važnauser posted image k mam zdej D košarico...

Papa


(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Marčice
5.11.2005 19:23:16   
Marina_
Zdravo!
Kako ste kaj? Jaz sem po novem samo lačna.Za kosilo sem se pošteno najedla in čez 1 uro sem bila lačna kot volk.Zdaj pa se bašem z ponfrijem in gorčico.Njami....
Moja žogica je 3 dni malo lenarila.Sem jo morala zbuditi da se je kaj premaknila.Zdaj pri računalniku pa je kar živahna-očitno ji ne paše moj sedeči položajuser posted image
Sem pa danes bila celi dan čusveno razdražena.Sma šla k taščici na kavo pa me je vprašala če ne grem na vinsko pot- jaz pa v jok.Letela sem gor,se zjokala pa je bilo boljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hormončki delajo svoje.
No zdaj pa počasi v bano in spat.
Lepo bodite

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Marčice
5.11.2005 20:08:06   
katjandraž
Anuš, boli me v predelu dimelj, najslabše je, če nekaj časa sedim, potem komaj hodim. G je pritisnil gor na sramno kost oz. simfizo, da je videl, če je to to in je svinjsko zabolelo. Drugač mi je ena zadnjič napisala, da testiraš tako, da se uležeš na hrbet in poskusiš dvignit in prekrižat nogi.

Za modrce pa nisem šla nikamor drugam pogledat. Hvala za idejo. Zadnjič sem si enega D 80 v Sparu kupila za okol 4.000, pa mi je kolegica rekla, da je popolnoma enak kot v Muellerju, zato sem šla tja. Enega C75 so še imeli, da sem lahko pogledala, če je res enak. Skoraj, samo naramnice ima ta Muellerjev ožje, kar sicer ni najbolj fajn, ampak če jih bodo dobili, ga bom šla kupit. So pa 100% bombaž, ki se seveda malo skrči, zato lahko, da mi je ta iz Spara že malo majhen.

Lep večer vsem!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Marčice
6.11.2005 18:05:49   
Tiya
Pozdravljene,

No, sedaj smo tudi mi začeli brcati pred 4 dnevi in to šele z 19t in 6d. Anuš, kaj misliš s tem, da boš rodila 14 dni kasneje , ker je začel brcati pri 19t in si zdaj na polovici...?
No, na komisijski bolniški sem še cel november, v petek imam morfologijo. Upam, da se je posteljica učvrstila in hematom ne bo viden saj bi se rada dogovorila, da bi šla z decembrom delati za 4 ure, sem zaradi bolniške že čisto asocialna. Pa še 15 dni starega dopusta imam. Ker sem non-stop doma, tudi še nič ne nakupujem za malčeka. Moj dragi pa pridno obnavlja in pripravlja gnezdece, jaz pa čistim omare, kolikor pač lahko. Glede kil pa to, v enem tednu sem se zredila za 3,6 kg - nenormalno, iz sobote na nedeljo recimo za 2,1 kg. To je bilo pred približno 4 tedni. Takrat se mi je tudi trebuh nenormalno povečal. Upam, da imam jaz tisto večanje plodovnice že za seboj, verjetno sem ga zaradi tega kasneje začutila. Danes sicer malček malce počiva, pa saj je vendar nedelja.

Imejte se skrajno lepo, pa, pa.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Marčice
6.11.2005 18:37:05   
Anuš
Tiya!

Se tudi meni ne sanja kaj naj bi to pomenilo user posted image . Bo treba kar kakšno babico vprašatuser posted image . Naj bi bilo neki takega: ko 1. brcne si na polovici, ker pa je 1. nosečnost dodaš še 14 dni. Aja, pa ni dovolj, da samo enkrat brcne, ampak se mora vsaj parkrat na dan pretegnit. Sam veš jst se prav nič ne obremenjujem. Ko bo, bo dobrodošel/a.user posted image

(odgovor članu Tiya)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Marčice
6.11.2005 19:58:35   
soncicaT
Pozdravljene!user posted image

Jaz sem ravno z obiskov pri starših...je kar pasalo it malo v naravo, jutri pa spet službica.

user posted image  brcka, vcasih bolj, vcasih manj...in sedaj cakamo petek, ko imam morfologijo, da vidimo malo kaj se dogaja v trebuščku.

Apetit še vedno na višku, pa seveda mandarine tudi, ki so tudi edino sadje,ki mi sploh paše, drugače bi tako ali tako metala v sebe samo meso in krompir.user posted image

Ok, marčice,imejte se lepo, želim vam en krasen teden..

LP


(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Marčice
7.11.2005 5:00:19   
anajmad
Dobro jutro! Kot vidite,sem zelo zgodnja.Res tauser posted image in emšo gresta težko skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image . To lulanje ponoči me bo ubilo.Grem najmanj 4x na WC in potem se tako predramim,da ne morem več zaspati nazaj.Sej se tolažim,ko bouser posted image bom pa imela premalo spanca.Kako ste marčice? Mi smo v redu,samo me zelo moti,ko pokeca čutim zelo slabo.Saj se mi premika po trebuhu,ampak jst sem bila navajena od mojih dveh prej konkretne brce,take za dol padit,te so pa tako nežne.Bomo vidl.Se tolažim,da je še čas,ker user posted image Vida sem tudi komaj začutila po dopolnjenem 20.tednu.Po izmeri obsega trebuha,pa mislim,da se mi je tudi količina plodovnice povečala,ker imam obseg trebuha 99cm (res s precejšnimi kg+user posted image )toda prej sem imela obseg 76 cm.Kile so 1+,na mojo srečo,ker se nočem preveč razlezsti.Tako,da je vse skupaj do danes 3+.Komaj čakam morfologijo.Bom vzela Pio s sabo in seveda moj možek mora iti obvezno.Sedaj smo že v 20.tednu in si še govorim,kot maratonci,vsaj še 14 tednov,pa bomo pregurali.Lep dan vam želim,pa čeprav pri nas dežuje 300 na uro,kolikor slišim,pa nič zato.Bomo pa več počivali danes,ko tako zgodaj šarimo okrog.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

TAJDA (43%)

TADEJA (12%)

JERNEJA (14%)

JANA (31%)


Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!