|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
4.4.2012 21:39:42   
ronja
Kimica ... težko to napišem, sploh ker nisem bila tam, a se mi zdi, da prenaglo in premočno odreagiraš.

Podpis. In pod kokoš (ja, je normalno) in pod lily (ja, treba je VEDNO nosit s seboj rezervna oblačila, ker se otrok alhko polula, lahko tudi polije, lahko je karkoli - pač otroka hočeš met suhega in zato pač tovoriš ko konj;) - to je sestavni del starševstvauser posted image ).

Kar se dihalne stiske tiče: Ronja je bila celo na IE, na kisiku, pa ni šla v RA. Ne pošljejo vedno, ali pa je to nekaj novega. Pošljejo pa čim je kakršenkoli sum. IN vsekakor je VEDNO boljše it preventivno. Je pa pri vseh pregledih pametno, da otrok ne je tik pred tem, ker jih tam ali prestrašijo (da sprobajo Morojev refleks) ali pa telovadijo z njimi in lahko tamali bruhajo.

Pljuca boli k* za dihalno stisko, mozgane, ki tacas dobijo premalo kisika, pa ne. Pomanjkanje kisika pa lahko povzroci okvaro mozganskih centrov za sluh, ravnotezje, govor, gibanje ...

Bingo.

Bodi vesela, da pogledajo vse, poleg tega pa, kot biologinja ti lahko povem, da stvari niso tako zelo nepovezane, poleg tega ena napaka lahko kaže na drugo, ker so vzročno povezane ali pa ker sta obe posledici nečesa tretjega (potem ko sem to napisala, sem videla, da je beti ful lepo razložila). Sama sem vedeno vesela, če otroka pogledajo bolj kot bi bilo "treba" po tvojem. To je v interesu otroka. Verjamem, da se ti srce para, ko tvoja punčka tuli, tudi meni ni bilo luštno včeraj, ko smo se šle cepit proti klopom, niti mi ni bilo luštno je gledat, ko je jokala, ko so ji prvič oni nosek spirali, pa ko so ji ušesa pucali s tistim oljem in potem spirali... Te stvari otrokom niso luštne. In nam jih je težko gledat, kako trpijo. To je normalno, to pomeni, da si mama. Ampak ker si mama, moraš pogledat širše: kaj lahko izgubiš, če tega ne naredijo, ne pogledajo, kakšni so riziki... In potem vidiš, da se splača. Verjetno bi se tudi ušesno maslo slejkoprej sama spucalo, ampak vsekakor ni pametno tvegat, lahko pritiska in naredi štalo, čeprav je samo po sebi čisto nenevarno. Oni so tam zato, da gledajo in presojajo, se odločajo, ker ipak o tem vejo več kot mi...

Je bila tudi na antibiotiku, ker so sumili na okužbo, ki je na koncu sploh ni bilo.

Pri Ronji enako in seveda ti je težko gledat otroka, kako ga špikajo, samo je pa ipak boljše, da dobi preventivno antibiotik, kot da bi nekaj bilo, pa ne bi zdravili - vejo pa tega ne, dokler ni izvidov in pač zdravijo, če otrok zgleda bolan, pa čeprav v resnici ni.

Osebno raje peljem otroka 5x na pregled, pa naj potrdijo, da je vse OK, kot pa da kaj spregledajo in so potem posledice.

Podpis.

kasija, a ti si dala krstit tamale? Pa a je tistemu fantu ratalo se odkrstit?
Podpis pod razlago oralne faze, nima nobene veze z zobki (vsaj pri naših ne), obe sta dobili 1. zob pri 6m, roke so pa v usta tlačili že v p. vsi 3je. Zdaj pa sploh, bolj ko jih obvlada, rajši jih ima;). Jaz to vsem brez razmisleka dovolim, saj to je edino, kar lahko dela (poleg brcanja, jokanja, smejanja, lulanja, dojenja... no, če tako pomislim, zna že mariskajuser posted image ). Nobena od punc ni sesala prsta, pa sta obe dajali rokice v usta, to nima veze - eno je raziskovanje okolice, eno pa potreba po tolažbi, se navadiš razlikovat in se pri 3. ne sekiraš večuser posted image

vnete učke
: pomaga, če mu stisneš kapljico mleka v učko.

trobentica, do poletja bo črta že zginila. Meni tokrat ni nastala, prvič tudi ne, drugič sem jo pa mela - pitaj bogauser posted image . Je pa hitro izginila.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.4.2012 21:50:04   
ronja
Nisem še slišala za primer, da bi otrok tako "sovražil" vozičkanje

Jaz sem mela dve, ki sta v eno smer lepo gledali okoli, nazajgrede pa sem ju vedno nosila v slingu in porivala vozičekuser posted image . Vedno! Svit je bil za1x bolj uvideven, je bolj mal bolj flegma (za1x), je pa res, da prav dosti tudi on ni odložen, tudi v vozičku ne, sem ga že kar dostikrat nosilauser posted image . trenutno je v mojem naročju:) se navadiš in pri 3. ne sekiraš več. Pač taki so. V vozičku ga vsaj lahko ven vzameš, pa neseš. V avtu še to me moreš. Jaz vedno s sabo jemljem sling, če ne gremo ravno blizu, da ga lahko nesem tudi brez njega. Je pa lažje s slingom. In mali je rad not (kot vsi do zdaj;).

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.4.2012 22:14:44   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

IZVIRNO SPOROČILO: camino79
...pa usta pobesi v U, kot tvoja, Kimica. Še kamen bi zajokal, če bi jo videl.

Ooo, to pa tudi naš obvladauser posted image . Prav zasmili se mi, ko ga vidim takega....ponavadi, ko ga po crkljanju odložiš...

Tudi naš. Men je tako smešen, ko tako obrne usta navzdol.

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.4.2012 23:29:40   
ana.nunez25

IZVIRNO SPOROČILO: miami10

OMG...moja še vedno je na 2,5ur...razen ponoči ko spi od 23-5h
Pri meni se doji...od 70-110ml, mal jo mam na sumu kokr se ji pač da...zdej sem ji začela dodajat ker se bojim da premalo poje, ampak ji dodam tko da je vse skupaj nekje cca 120-130ml, včasih popije vse, včasih pusti, ampak nikoli več kot 30ml...

A se od katere je na 2,5ure?

Črto mam pa še vedno, in me ne obremenjuje...ubistvu sem nanju ponosna, ker me vedno znova spomni kakega sončka imam user posted image

jst mu dajem ze 180 ml(samo flaska)..ucasih na 2 ure, ucasih na 3..ko gre popoldne spat minejo tut 4 ure..kakor kdaj...na dan popije 5-6 flask...je pa res da zaradi vrocine hitreje pokuri kalorije verjetno..popije tut dost vode, da se odzeja revez...zdele mi spi samo u plenici..ura je 17.25 in mamo se zmerm 30ºC zuni

linea negra...jst sm si jo z alkoholom na vatki mal "zradirala" mal se jo pa se vid, ampak ni panike

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.4.2012 23:35:32   
trnuljčica
Ananunez kraj boš morala spremeniti... Pod tvojim nickom mislim...user posted image
Sicer ti pa jaz vseeno zavidam temperaturo. Jaz ful boljše funkcioniram poleti, ampak ne pri nas, bolj južno... Je pa res odvisno tudi od vlažnosti, kako se prenaša visoka temperatura.

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
5.4.2012 8:57:46   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Lili tam sem menda tolažila tiste, ki jih je to motilo. Rekla sem, da je prvi zelo pozno zaspal zvečer, pa je postopoma prestavil uro

Bo držalo.

Je pa res, da včasih, ko dojim in pišem, enostavno ne berem nazaj... kot sedaj... in vem da je grozno in en kup napak... Zdaj pa razlagam to učiteljici slovenščineuser posted image  user posted image ...

Saj tudi jaz podobno počnem; pišem z malo v naročju. Po poklicni deformaciji grem ponavadi pogledat in preverim napake, čeprav mi vedno ne uspe. user posted image

Črne dlesni? Verjetno kakšna kri pod površjem... Moj je imel vedno vidno samo belino pod dlesnijo...

Ja, verjetno je prišla kri pod površje. Na drugi strani pa je videt samo belino.

Moja naj prijateljica in priča (in slavistkauser posted image ) tudi reče, da se psihično pripravlja, da gre nazaj v službo... Samo, da ona to reče sredi praznikov, počitnic...Grozauser posted image  user posted image Saj jo razumem, jaz recimo čisto izklopim na dopustu in mi je res teško iti nazaj.

user posted image user posted image Mogoče je to v genskem zapisu slavistk. Meni skoraj nikoli ne uspe popolnoma odklopit. Tudi to porodniško sem imela na začetku grozne plane in sem se celo pri eni založbi dogovarjala za lekoriranje knjige, ker sem imela veliko časa, saj je mala takrat še veliko spala. user posted image Potem pa sem si rekla, k vragu vse skup, se bom raje 100% posvetila svojim deklicam, ker take priložnosti ne bom imela nikoli več in potem sem res čisto izklopila zunanji svet. Do sedaj ...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
5.4.2012 9:04:55   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Verjamem, da se ti srce para, ko tvoja punčka tuli, tudi meni ni bilo luštno včeraj, ko smo se šle cepit proti klopom, niti mi ni bilo luštno je gledat, ko je jokala, ko so ji prvič oni nosek spirali, pa ko so ji ušesa pucali s tistim oljem in potem spirali... Te stvari otrokom niso luštne. In nam jih je težko gledat, kako trpijo. To je normalno, to pomeni, da si mama. Ampak ker si mama, moraš pogledat širše: kaj lahko izgubiš, če tega ne naredijo, ne pogledajo, kakšni so riziki... In potem vidiš, da se splača.

Podpis. Tudi naša večja punca se je sprva grozno drla, ko sem ji spirala nos, sva jo morala oba držati, da nama je ratalo, a ker vem, da s tem preprečim vnetje ušes in zdravljenje z antibiotiki, vseeno to počnem.user posted image No, zdaj se je že navadila in si sama šprica v nos.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
5.4.2012 9:30:57   
kokosh
Se strinjam z Lily. Vzgoja ni samo crkljanje in služenje ugodju naših otrok. Seveda jim je zdaj zoprno premetavanje, pa umivanje, striženje nohtov, čiščenje noskov, kasneje jim bo pa zoprno odhajanje spat ob uri, pisanje domačih nalog, pravočasno prihajanje domov z žurov user posted image Ampak zdaj smo starši in pri stvareh, za katere smo prepričani, da so za naše otroke dobre, se nam otrok s svojim protestiranjem ne sme v dno srca smiliti (in moramo ostati tečni, sicer nam bo otrok zrastel čez glavo).

Jaz sem se že zdaj vdala v usodo, da bom ena "tečna mtka" user posted image

< Sporočilo je popravil kokosh -- 5.4.2012 9:31:40 >

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
5.4.2012 9:42:55   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Podpis. Tudi naša večja punca se je sprva grozno drla, ko sem ji spirala nos, sva jo morala oba držati, da nama je ratalo, a ker vem, da s tem preprečim vnetje ušes in zdravljenje z antibiotiki, vseeno to počnem.user posted image No, zdaj se je že navadila in si sama šprica v nos.user posted image

Koliko pa je stara tvoja , tavečja,?
Pri nas je bilo točno kot pri vas. Tudi jaz vem posledice, če tega ne počneš in sem bila tu stroga. Saj če se odločiš nekaj, potem izpelješ... Posledično nismo imeli niti enkrat vnetja ušes. Se splača. Vedno pa je bilo s čiščenjem nosa problem, ko je bil bolan in v varstvu babice, dedka (od MM). Oni to ne morejo in konec. Mojadva pa sta enkrat videla kako to poteka, pol pa sta dojela, da pač tako mora biti.
Sicer pa je naš pri nekje 2 letih potem že sam začel držat tisto cevko za sesanje. Sedaj sploh ne pusti, da bi mu kdo drug čistil nos. On mora vse sestavit, dat v cev sesalca, si špricnit fiziološko (sedaj ko je večji imamo kar na šprico), mama ima dovoljenje da vžge sesalec, nato pa si on da k nosu in vleče ven in to ponavlja dokler ni ok. Če karkoli narediš namesto njega je dretje in cviljenje.
No, ta faza je le še občasno prisotna. Mi pa gre cviljenje za brez veze pošteno na juser posted image To pa res ne prenesem. Si dopovedujem, da bo še prehitro odrastel...user posted image Sem zadnjič prebrala nek članek in tam prebrala, da pri treh letih pride faza (pri starših), ki jo kličejo ,sovražim triletnike,. No, potem sem si oddahnila za nazaj (lansko poletje).user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
5.4.2012 9:45:30   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Podpis pod tvoj celoten post.
Glede citirane izjave, pa sem ravno v fazi, ko ugotavljam, da sem to. A kaj čmo. Ne more biti vse tako kot si oni to zamislijo. V njihovo korist seveda.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
5.4.2012 9:50:21   
Matkurja

Tudi jaz. Kaj čmo, če sm pa učiteljica in zahtevam nek red.

Neposredna povezava do sporočila: 1736
5.4.2012 9:51:15   
Mistica
Hej!

Beti – hvala za vzpodbudne besede in tvojo izkušnjo! Ja, saj drugega mi ne bo preostalo kot jo dat v nosilko, če ne bo hotla bit v vozičku in če bom želela bit zunaj. A raje bi vozičkala, sploh sedaj, ko se otopli bi želela it teč z njo, …user posted image

Ronja – hvala za komentar glede rokic v usta. Mene bolj skrbi, ker ponoči prav palec sesa.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1737
5.4.2012 9:57:23   
kokosh
Matkurja, pazi - kovačeva kobila je ponavadi rada bosa user posted image Sploh ker so pedagoški delavci že tako siti mularije iz šole, da ne premorejo več energije za "teroriziranje" svojih.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.4.2012 10:17:00   
lily32

Matkurja, pazi - kovačeva kobila je ponavadi rada bosa user posted image Sploh ker so pedagoški delavci že tako siti mularije iz šole, da ne premorejo več energije za "teroriziranje" svojih.

Ali pa grejo v drugo skrajnost in preveč "terorizirajo" in mulci zunaj doma podivjao. user posted image Ja, včasih je težko najti zlato sredino.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.4.2012 10:23:09   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Koliko pa je stara tvoja , tavečja,?
Če karkoli narediš namesto njega, je dretje in cviljenje.

No, ta faza je le še občasno prisotna. Mi pa gre cviljenje za brez veze pošteno na juser posted image To pa res ne prenesem. Si dopovedujem, da bo še prehitro odrastel...user posted image Sem zadnjič prebrala nek članek in tam prebrala, da pri treh letih pride faza (pri starših), ki jo kličejo ,sovražim triletnike,. No, potem sem si oddahnila za nazaj (lansko poletje).user posted image

Naša bo čez par dni stara 3 leta in mi je vse to zelo znano. user posted image Sva se pa pogovorili in ve, da ima na voljo mamin objem, če ji tako paše, ali pa sobico, če se hoče zjokat sama v miru. In tudi takoj, ko začne jokat pove, kaj hoče.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.4.2012 10:40:23   
Matkurja

user posted image user posted image user posted image Najbolj smešno je pa tole s kovačevo kobilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.4.2012 11:01:48   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

pa sobico, če se hoče zjokat sama v miru. In tudi takoj, ko začne jokat pove, kaj hoče.

Eh, saj jok in cviljenje je bilo, ko česa ni smel, mogel... Jaz sem že vedela kaj hoče...user posted image
Pač, ko ni bilo po njegovo je bilo buuuuuuu. Je pa problem, ker je naš zelo trmast in skoraj nezmožen kompromisov. So mi tudi v vrtcu to povedali- kar si vbije v glavo tako mora biti... kot da ne vem. Aha, pri meni že ne, pri MM pa sploh ni debate.
No, pač razdelaš kaj res ne sme oz mu ne dovoliš, kaj sme pogojno in o čem se lahko pogajata. Če ne gre je pač po moje oz najino z MM.
Me ni motilo to, da je za brez veze jokcal in cvili, da bi izsilil. Samo prosim, a lahko v svoji sobi 1,5 uro jokca, ker sem žličko od kave dala desno in ne levo...user posted image Ne, seveda ne, tam ni publike... user posted image Priznam so se mi lani poleti skoraj skodrali lasje.
Hb bo zdaj ravno štiri. In smo v pričakovanju nove faze.user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.4.2012 11:06:50   
Auri
.

Aha...in naša ima tudi napotnico za RA. Smo imeli precej težek porod (dolg, na koncu mekonij v plodovnici), pa zvija se v lunico, ima večino časa glavico v eno stran (ekstenzijski vzorec). Pa sem P zdaj, na pregledu ob 2. mesecu povedala za to, in nama je dala napotnico za RA. In sva tega zelo vesela.

Kaksen je ta polozaj? Moj otrocek,ko lezi na hrbtu hoce dvignit glavico gor kaksen krat.... A je to ta polozaj?

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.4.2012 11:47:40   
kimica86
No ja, nekako bomo požrli tudi to RA.. In upam, da bo naslednjič vse ok in da ne bo potrebno več tja hodit user posted image user posted image
Jo bom pa nahranila 2 uri pred pregledom pa upam, da bo vse ok, kajti ona ko je lačna, je vik in krik.. Dretje, ki se ga po mojem sliši do Pakistana user posted image user posted image
Uhhh, moja user posted image pa tudi sovraži čiščenje noska.. Jaz ji dam v vsako nosnico po 3 kapljice in počakam 2-3min pa potem povlečem ven z aspiratorčkom.. Tako naredim 3x dnevno..

Jaz sem bila tečna že prej, preden sem postala mamica user posted image user posted image Tako vsaj pravi dragi.. Da bi mu bil life preveč dolgočasen brez mene, ker najbrž bolj tečne in sitne žene ne bi mogel najt.. Hehehe user posted image user posted image Ja kaj pa naj, če imam rada en red in je prav, da se po tuširanju svoje umazane nogavice in gate odvržejo direkt v koš za perilo in ne pustijo na tleh sredi kopalnice user posted image user posted image No, to je en izmed primerov, kjer sem zaradi svoje tečnosti dosegla to, da je začel pospravljat za sabo user posted image user posted image
Zdaj, ko sem mamica pa me določene stvari še bolj motijo.. Ja, kaj čmo.. Otrok je tukaj in je treba imet nek red user posted image

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.4.2012 11:51:17   
tamaalaa
Vidim, da se pogovarjate o čiščenju noskovuser posted image  tudi naša user posted image  ne mara tega in ko je treba to sčistit se joka, k da bi jo trgal....na začetku, mi je blo težko, ampak to tko more bit, rajš vidm, da se dere in joka, kot pa da ma kakšna vneta ušeska al pa še kaj hujšegauser posted image  smo pa sprobali vse možne stvari za pucanje noska, da smo prišli do aspiratorja za na sesalec in res očisti zelo velikouser posted image  tudi sama je potem, ko vidi, da lažje diha, še večji dobrovoljček kot pa drugačeuser posted image

Je pa drugače prava mala žlehtnobicauser posted image  Ko jo dam v dnevni sobi na podlogo za igranje in zagradim, da ne more gledati televizije, se bo tok časa premikala dokler ne bo prišla do območja, kjer vidi televizijouser posted image  in ko je enkrat tišina (nič pogovarjanja in stokcanja) točno vem, da opazuje televizijouser posted image  ko jo pa premaknem me pa tako grdo pogleda kot češ mami kok si smotana, da mi ne pustiš gledat televizijeuser posted image

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
5.4.2012 12:12:06   
ronja
Mene bolj skrbi, ker ponoči prav palec sesa.

Aha, to je pa drugo, Svit tlači rokice v usta, kadar je buden, v spanju pa samo če je lačen in takrat ga vzamem, pa podojim, pa republika rešenauser posted image . Če je začel palec sesat, mu ga vedno ven spuli in bodi pozorna, a ga je že pogruntal, ali mu slučajno rata. Če ga pogrunta, je boljše, da mu daš dudo, ker to boš lahko stran vzela, palca pa ne...

mistica, tečt z nosilko pa ne boš mogla dobro - mislim, malo se da, vendar bi jo preveč premetavalo dokler je tako mala. Ko so večji, se da, ker že dobro držijo hrbtenico in ni straha, zdaj pa rajši bolj hitro hodi, če ne bo hotela bit v vozičku. Je pa to normalno - dosti otrok ima vozička kmalu dovolj.

Jaz se ne bojim toliko, da bi mi zrasli čez glavo, ker imam srečo, da se da kar zmenit z njima, sploh zdaj, ko sta doma in mata dovolj mami;) (onidve sta pač na to najbolj občutljivi;), bolj mi gre za to, da so ene stvari pač zdrave ali škodljive in tu pač nimaš kaj: promet - ni debate, elektrika, voda ipd... ni debate, pa pika. Ostalo so stvari, ki vplivajo na celotno družino - ne bom se pogajala, ali bosta jedli zelenjavo ali ne - to je zakosilo, drugega ni, ne mislim za otroka posebej kuhat (razen za dojenčka, pa še ta dobi najprej sadje in zelenjavo, ko začne jest;). In igrače mata da sami pospravita. Če sta jih lahko razmetali, jih lahko še pospravita (stari sta 3 in 4,5). Ne bomo se vsi čez spotikali zato, ekr se eni ne da, to ne bi bilo fer. Ostalo se pa da navadno zmenit:).

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
5.4.2012 12:22:13   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: tamaalaa

Je pa drugače prava mala žlehtnobicauser posted image  Ko jo dam v dnevni sobi na podlogo za igranje in zagradim, da ne more gledati televizije, se bo tok časa premikala dokler ne bo prišla do območja, kjer vidi televizijouser posted image  in ko je enkrat tišina (nič pogovarjanja in stokcanja) točno vem, da opazuje televizijouser posted image  ko jo pa premaknem me pa tako grdo pogleda kot češ mami kok si smotana, da mi ne pustiš gledat televizijeuser posted image

Torej moja tamala ni edina, ki pri 2 mescih obožuje gledat TV??? user posted image user posted image user posted image Kakorkoli jo obrnem, se zvije, da bo gledala TV.. Zadnjič sem bila z njo na kavču in jo hranila po flaški in je obrnila glavo v stran, da je lahko gledala TV in zraven pila mleko user posted image user posted image Grozaaa.. Nočem pa ugasnit, ker ponavadi gledam kaj zanimivega.. Sej človek ne ve kaj bi naredil.. Ker verjetno za njene učke ni lih najbolje, da gleda TV..

(odgovor članu tamaalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.4.2012 12:58:11   
girly
po dooooolgem času se oglašam še jaz. tud rubi rada gleda televizijo :) seveda ji ne dovolimo,ampak vseeno.ima pa tud full rada glasbo,da ji poješ se z njo pogovarjaš,da prižgemo radio, ma sploh je full živahno in aktivno dete. imam pa srečo,da ponoči se zbudi samo 1x za jest,včasih celo celo noč prespi. ja, tud mi imamo pravila,podobno kot je rekla ronja. in ja, tud rubi se dere na vsa usta pri spiranju noska,ampak ker vem,da je to zanjo dobro,to počnem,čeprav se mi smili.drugače smo imeli drugi pregled pri P, ima57 cm in 5700g(konkretna punca).pokazali so nama par vaj in to je to. glede hranjenja, mi smo še vedno na dvovrstni hrani (dojenje+dodajanje) in poje na obrok 100-135ml (dodatka 60-90ml), ima pa 6-7 obrokov dnevno. v vozičku se rada vozi, tko da tuki nimamo problemov, samo jo moti sonce in mora bit vedno na boku pa strehico ji je treba spustit, da malo ven vidi.običajno potem zaspi in to je to.podobno kot kris.

to je to z moje strani,zdajpa šibam, je treba malo nafutrat. :)

< Sporočilo je popravil girly -- 5.4.2012 12:59:05 >

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.4.2012 13:16:27   
ronja
Nočem pa ugasnit, ker ponavadi gledam kaj zanimivega.

Hehe, to boš kmalu ugotovila: otroci nas posnemajouser posted image , proti temu ne moreš nič. če vidi tebe gledat tv, bo gledala tudi ona (tudi sicer, ker je pač nekaj čudnega to čudo, ki se spreminjajo barve itd...) - ampak tudi druge stvari: recimo moja Ronči je zadnje čase totalno nora na rezanje s škarjami. Mi ni bilo jasno, kaj jo je pičilo. Potem sem ugotovila, da je to čisto sovpadlo s tem, ko sem jaz več šivala (in izrezovala kroje iz papirja). Na morju so jo strašansko začele zanimat črke - ni nama bilo jasno, zakaj pa zdaj, ni bila v vrtcu, nobenih starješih prijateljev... samo midva sva tam več brala (svojih knjig, njima itak skoz beremo, samo za najine pa nama zmanjka časa)... itd... Tu se mora človek odločit, kaj oz. koliko mu je še ok. Težko od otrok zahtevamo, da naj bojo boljši od nasuser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.4.2012 13:38:25   
tamaalaa
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: tamaalaa

Torej moja tamala ni edina, ki pri 2 mescih obožuje gledat TV??? user posted image user posted image user posted image Kakorkoli jo obrnem, se zvije, da bo gledala TV.. Zadnjič sem bila z njo na kavču in jo hranila po flaški in je obrnila glavo v stran, da je lahko gledala TV in zraven pila mleko user posted image user posted image Grozaaa.. Nočem pa ugasnit, ker ponavadi gledam kaj zanimivega.. Sej človek ne ve kaj bi naredil.. Ker verjetno za njene učke ni lih najbolje, da gleda TV..

Točno taka je našauser posted image  in kdaj se prov orng krega, če ji ne pustiš gledatuser posted image  ampak mami je trmasta in ji ne popusti, nočem da bi imela z učki problemeuser posted image  sj ko bo večja jo bo tok več gledala, takrt jo pa nam mogla premakntuser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......