kimica86
|
No, da javim kako je bilo z našim današnjim obiskom.. Odšli smo ob 13h in ob 16h smo že bili doma, čeprav so želeli, da še ostanemo.. HB, da je rekel ne, ker je tamala že postala sitna (in HB, da je spala do 14:30), tako, da so jo uspeli samo cca. 1h gnjavit Sicer sta mi tašča in pa seveda teta od (torej taščina sestra) malo popili živce, ker sta sedeli ob košari že 10min preden se je zbudila, ker je bila nemirna in se je počasi začela prebujat.. Kot, da ne bo zadosti časa, ko se zbudi, grrrr Neki sta jo odkrivali, ker je bila pokrita z dekco in gledali koliko je zrasla in seveda se je potem tamala tudi zbudila.. Vsi smo jima govorili naj jo pustijo pri miru, da se bo sama zbudila, ma njima kaj dopovedat je kot zadet na lotu In ko se je zbudila, vsi takoj okoli nje (enih 5-6 glav se je zbralo okoli nje tako, da ja ni vedla koga gledat in je tako začudeno gledala, da sem mislila, da bo začela še jokat).. Pa je rekel , da naj jo pustijo v košari še vsaj 10min, ker ona ni tašna, da, ko se zbudi, da postane sitna.. Se še malo igra z rokicami in blebeta in potem postane sitna.. In res, minilo točno 10min in jo tašča vzame ven in se igračka z njo kot, da je iz plastelina Pa jo je potem vzela še ta teta in ko je mojemu dopizdlo, jo je vzel in rekel: jaz jo grem nahranit.. Potem pa, ker je itak imela še kupčka za podret, je ni več nobenmu dal v roke in rekel: tukaj je, poglejte si jo, ni je potrebno samo nosit in ždrocat po rokah.. Na koncu je postala sitna in ko smo se odpravili proti avtu, se je umirila in začela ponovno blebetat.. Ko smo prišli domov, smo je lepo previli, še malo nahranili in punčika sedaj od 17:30 pridno spančka Dejstvo je, da naša tamala je najraje doma Po mojem, ko je videla vhodna vrata si je mislila: HOME SWEET HOME
|