|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
6.4.2012 15:53:40   
Auri
Kimica: jaz bi isto naredila kot si napisala. Reces, da ni se nic spala. Pa da rabi biti v vozicku da se da v mir, da zaspi.
Trnuljcica: moj je tak, da ce spi popoldne bo tudi ponoci. Ce premalo spi podnevi se potem zvecer tezko umiri in zaspi. Naredim pa kot kimica, pridrzim dudo, da jo fejst zagrabi pol se umiri. Se ene dvakrat jo prideva popravit in potlej zaspi trdno. Raje ga vidim, da zvecer lepo zaspi v miru in se ponoci zbudi za tisto uro, kot, da ne spi podnevi in potem tezko zaspi ubozcek. Obiski zvecer.... No go.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
6.4.2012 16:53:53   
kimica86
Ma, sej lih tako bom morala naredit, ker, če ne bo katastrofa user posted image

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
6.4.2012 17:00:16   
trnuljčica
Auri prvi je rabil striktno rutino, čez celi dan. Obiskov nismo nikoli imeli zvečer ali pozno popoldan. Je pa imel alergije in s tem povezane črevesne krče. Tako da je večji del prejokal. Spal pa ni nikoli podnevi. Ne glede na obiske. Ponoči pa sprva zelo pozno, kasneje se je ura premaknila na 20. Ponoči se je do 20 mes zbujal na uro do dve. Uspavanje je redno trajalo 1 uro. Z dretjem. Tako da obiskovali ravno nismo po nepotrebnem, ker smo komaj živeli že doma...Obiski so povzročili le še dvo do trourni zamik prvega nočnega spanja.
Ni pa želel ne dude, ne ninice, ne igračke, ne plenice. Sva obupala po 4 mesecu...

Ta otrok je ravno kontra. HB.

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
6.4.2012 17:38:55   
camino79
MATKURJA!

Ja, omenila sem že sestri, ona pediatrinji, ta pa jo je pogledala. In se strinjala z najinimi opažanji, jih pohvalila ter dala napotnico.
Tak da - super.
Upam, da ji pomagajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1779
6.4.2012 19:12:53   
kimica86
Ma mi bi šli ob normalni uri na obisk, saj je kosilo ob 13h.. In tudi, če se odločim za it, bomo šli lih za 1-2h in potem domov, ker potem sva midva ta, ki bova imela doma probleme, če bo tamala sitna in jo bo težko potolažit in uspavat, ne oni!!!
Razmišljam itak, da, če bo takrat spala, je sploh ne bom zbujala in ne bova šle nikamor.. Ker npr. danes je imela tašno čudno uro.. Je spala od 9-11:30 in potem se je ob 12h pokakala pa sem jo morala celo umit in preoblečt, ker se je pokakala vse čez hrbet, da je bilo jojjjj.. In potem nahranila, tako, da je komaj ob 14h nazaj zaspala.. In tako, da, ko imaš otroka in si kam vabljen itak ne more bit vse na uro natančno.. Kosilaš, ko utegneš, se umiješ, ko utegneš, greš na sprehod, ko otroku paše..
Tako, da, če bo v nedeljo tako kot danes ali če bo spala npr. ob 12h, sploh nimam namena je budit, razen, če bo spala že 3ure- to je druga stvar..

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
6.4.2012 20:18:14   
kimica86
Punce.. Ste dobile domov dohodnini??
No, jaz sem jo dobila in sem kar zadovoljna user posted image Zdaj pa moramo čakat na dohodnino od user posted image . Upam na najboljše user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
6.4.2012 20:32:48   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

itak ne more bit vse na uro natančno.. Kosilaš, ko utegneš, se umiješ, ko utegneš, greš na sprehod, ko otroku paše..

Se strinjam s tem. user posted image
Samo iz mojih izkušenj pri prvem user posted image v družini po dolgem času (prvi vnuk itd) ljudje malo pozabijo na to kako je imeti user posted image . Pa še navdušenje jih vodi... In lahko zamerijo zaradi takih malenkosti...
Zato sem ti tudi jaz hotela predlagati, da greste za krajši čas. Pač vidiš...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
6.4.2012 22:38:28   
kimica86
Ma, navdušenje gor ali dol.. Valda je odraslemu človeku jasno, da eno tašno majhno bitje ne zdrži svašta!!! Rabijo tudi svoj mir..
Bomo še videli kako bo v nedeljo, če bomo kam šli user posted image

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 6.4.2012 22:39:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1783
7.4.2012 14:42:22   
Tadea
Lepo pozdravljene :)
Bi prosila za kakšn všeček :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=381551628531925&set=a.381551321865289.86695.167760373244386&type=1&theater

Hvala

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
7.4.2012 22:33:25   
n€na
čer user posted image

Njprej želim vsem, ki praznujete eno Lepo Veliko noč!!
No, končno se mi je uspelo konektat na net in priti sem malo počvekatuser posted image ...Pri meni je dan full naporen. Večinoma časa sem sama, ker mojuser posted image dela večinoma dnevne službe po 12ur. Imam pa to srečo, da bomo za praznike skupaj.Jutri bova imela kosilo pri tašči, v ponedeljek pa šibamo k mojim in se vračamo v torek.

Včeraj sva s tavelko barvali jajčka, danes sva pa vse pripravili za žegen in ga popoldan nesli v cerkev.

Gapšer je pa tudi že pravi falotek, čez dan ne spi nič, no skoraj nič tako dvakrat na dan po 15-30 min. Spi edino v vozičku, ko se pa voziček ustavi se zbudi tudi on. Še dobro, da ponoči spi in se vsaj takrat spočijem.
Kot zanimivost pa naj povem, da ko smo bili v Avstriji na smučanju pa je spal cele dneve in bil buden po nekaj ur. Spal pa je tudi ponoči brez problemov.

Počasi razmišljam o uvajanju goste hrane. Začela bom pa tako, da mu bom najprej dala sokec od korenčka, jabolke, rdeče pese in če bo to dobro sprejel bo dobil še kaj drugega.

Odločbo o dohodnini sem dobila, vendar nisem nič kaj zadovoljna z njo, saj jim moram tja plačatiuser posted image

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
7.4.2012 22:50:07   
Auri
Vesele velikonocne praznike tudi od mene.

Dohodnina: mah, placala bom oziroma sem ze takoj, a ne pozabim. user posted image

Uvajanje goste hrane: a ni se zgodaj za gosto hrano uvajat user posted image Nena, ali je tvoj fant bil rojen mogoce med prvimi?

Pampers v It: sem hotela poizkusit IT Pamperske.... Pa sem se hitro premislila. 1 paket, 27 plenic, cca. 8eur.

Moj soncek je danes zaspal ob 19h ter ob 22h sem ga samo previla, dala v pizamico, podojila in spi naprej. Bomo vidli kako bo cez noc user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
7.4.2012 22:54:05   
Auri

IZVIRNO SPOROČILO: Auri

Vesele velikonocne praznike tudi od mene.

Dohodnina: mah, placala bom oziroma sem ze takoj, a ne pozabim.

Moj soncek je danes zaspal ob 19h ter ob 22h sem ga samo previla, dala v pizamico, podojila in spi naprej. Bomo vidli kako bo cez noc user posted image

Popravljam: * da ne pozabim.

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
7.4.2012 23:02:28   
n€na
ja bil je rojen med prvimi..sem rodila decembra user posted image

Gašper pa spi že od 20 dalje...ponavadi se zbudi ob 5 uri zjutraj in se podoji ter spi zmano še do 8. Sedaj je že nekaj dni tako upam pa, da tako tudi ostane. user posted image

plenice jaz uporabljam mullerjeve, so najcenejše...pa tudi slabe niso.

< Sporočilo je popravil n€na -- 7.4.2012 23:05:42 >

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.4.2012 18:00:13   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Počasi razmišljam o uvajanju goste hrane. Začela bom pa tako, da mu bom najprej dala sokec od korenčka, jabolke, rdeče pese in če bo to dobro sprejel bo dobil še kaj drugega.

Odločbo o dohodnini sem dobila, vendar nisem nič kaj zadovoljna z njo, saj jim moram tja plačatiuser posted image

Uhhh, meni se zdi še res prezgodaj za uvajanje goste hrane, kljub temu, da je tvoj sinček starejši od moje tamale skoraj 1 mesec.. Jaz bom začela uvajat šele pri 5. mescih.. Ker konc koncev, GH bo tako ali drugače jedla celo svoje življenje.. Naj kar uživa samo svoje mlekec vsaj do 5.mesca user posted image

Jojjj, jaz sem pa dobila 169eur nazaj.. Sem vsak vesela.. Najraje bi videla, da nakažejo že zdaj pa moram čakat do 28.5. hehehe user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
8.4.2012 18:37:51   
mefisto
Pozdrav še iz štajerskega konca, kjer je vreme čist zmešano. Malo sije sonce, čez pet minut pa že sneži. Sem uspela s tamalim biti zunaj samo eno urco.

dohodnina mah, jaz jo morem plačat. Vsako leto ista pesem, izgleda mi od plače premalo odtegujejo.

uvajanje goste hrane... jaz bom začela uvajat nekje pri štirih ali štiri in pol. Je pa to uvajanje tudi čist odvisno od otroka. Ni ravno ,,saj bo jo jedel še celo življenje,,. Ko sem imela prvega je bilo rečeno, da se začne GH uvajat pri 6. mesecih. Ampak mi smo našemu MOGLI ( po priporočilu pediatra) začet dajati pri štiri in pol, ker samo mleko ni več pokrilo vseh njegovih potreb.

obiski... jaz mojih otrok nikoli nisem pustila vlačit, pa zamera gor ali dol. So me pač grdo gledali in če si niso dali rečt, me pač naslednjič več ni bilo na obisk. Ker ja, potem sem jaz nastradala doma ko je bil mali siten.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
8.4.2012 18:59:00   
kimica86
No, da javim kako je bilo z našim današnjim obiskom..

Odšli smo ob 13h in ob 16h smo že bili doma, čeprav so želeli, da še ostanemo.. HB, da je user posted image rekel ne, ker je tamala že postala sitna (in HB, da je spala do 14:30), tako, da so jo uspeli samo cca. 1h gnjavit user posted image user posted image
Sicer sta mi tašča in pa seveda teta od user posted image (torej taščina sestra) malo popili živce, ker sta sedeli ob košari že 10min preden se je zbudila, ker je bila nemirna in se je počasi začela prebujat.. Kot, da ne bo zadosti časa, ko se zbudi, grrrr user posted image user posted image Neki sta jo odkrivali, ker je bila pokrita z dekco in gledali koliko je zrasla in seveda se je potem tamala tudi zbudila.. Vsi smo jima govorili naj jo pustijo pri miru, da se bo sama zbudila, ma njima kaj dopovedat je kot zadet na lotu user posted image In ko se je zbudila, vsi takoj okoli nje (enih 5-6 glav se je zbralo okoli nje tako, da ja ni vedla koga gledat in je tako začudeno gledala, da sem mislila, da bo začela še jokat).. Pa je rekel user posted image , da naj jo pustijo v košari še vsaj 10min, ker ona ni tašna, da, ko se zbudi, da postane sitna.. Se še malo igra z rokicami in blebeta in potem postane sitna.. In res, minilo točno 10min in jo tašča vzame ven in se igračka z njo kot, da je iz plastelina user posted image user posted image Pa jo je potem vzela še ta teta in ko je mojemu dopizdlo, jo je vzel in rekel: jaz jo grem nahranit.. Potem pa, ker je itak imela še kupčka za podret, je ni več nobenmu dal v roke in rekel: tukaj je, poglejte si jo, ni je potrebno samo nosit in ždrocat po rokah.. Na koncu je postala sitna in ko smo se odpravili proti avtu, se je umirila in začela ponovno blebetat..
Ko smo prišli domov, smo je lepo previli, še malo nahranili in punčika sedaj od 17:30 pridno spančka user posted image

Dejstvo je, da naša tamala je najraje doma user posted image user posted image Po mojem, ko je videla vhodna vrata si je mislila: HOME SWEET HOME user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
9.4.2012 16:32:27   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: mefisto

dohodnina mah, jaz jo morem plačat. Vsako leto ista pesem, izgleda mi od plače premalo odtegujejo.

Meni pa vsako leto preveč. Verjetno je pa to res boljše kot, da na koncu vračaš...
Nisem pa vedela, da je že določen datum, ko vrnejo. Verjetno piše na odločbi, ki je nisem prebrala...

A se vam tudi dozdeva, da sedaj, ko so , v gibanju, veliko težje zaspijo? Prej sem jo dala na bok, ji dala dudo, ninico in to je bilo to. Sedaj pa se vrti z ene strani na drugo, potem pa postane rahlo sitna, ker je zaspana, pa ne more od ,dogajanja, zaspat...
Sem jo tudi že nekajkrat našla počez v njeni postelji... Mi je bilo pa popolnoma mimo, ko sva se igrali na postelji (od naju z MM) in se je dvakrat obrnila in seveda prišla do robauser posted image . Očitno jo tam več ne bom smela odložit, ko grem na stranišče...

Vreme je res bolj tako tako, a jaz bi tako rada šla ven. Mali ima vodene koze in sva bili pač doma. HB ima MM ta teden ravno očetovski dopust, da grem kakšen krog z malo. Vseeno upam, da jih ona ne dobi, čisto iz praktičnih razlogov. Da ne bom 1 mesec v zaporu.user posted image Čeprav bi bilo zame boljše, da jih ima sedaj v porodniški, kot ko bom v službi... Eh, bom že preživela.

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
9.4.2012 16:39:14   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Meni pa vsako leto preveč. Verjetno je pa to res boljše kot, da na koncu vračaš...
Nisem pa vedela, da je že določen datum, ko vrnejo. Verjetno piše na odločbi, ki je nisem prebrala...

Piše, piše user posted image Jaz sem takoj prebrala, ker me je zanimalo kdaj bom dobila dinarčke nakazane user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
A se vam tudi dozdeva, da sedaj, ko so , v gibanju, veliko težje zaspijo? Prej sem jo dala na bok, ji dala dudo, ninico in to je bilo to. Sedaj pa se vrti z ene strani na drugo, potem pa postane rahlo sitna, ker je zaspana, pa ne more od ,dogajanja, zaspat...
Sem jo tudi že nekajkrat našla počez v njeni postelji... Mi je bilo pa popolnoma mimo, ko sva se igrali na postelji (od naju z MM) in se je dvakrat obrnila in seveda prišla do robauser posted image . Očitno jo tam več ne bom smela odložit, ko grem na stranišče...

Ma moja piška je skozi tašna- že od samega začetka.. Razen, če zaspi takoj po hranjenju že na rokah in da trdno zaspi preden jo dam v posteljico.. Drugače pa ji držim dudiko v ustih dokler je ne prime, ker je razdražena in težko zaspi in se žalostno jokca..
Naša se HB zaenkrat še ne prevrača.. Vsaj do sedaj (včeraj je imela 11 tednov) se ji ni uspelo še prevrniti s hrbta ali boka na trebuh.. Tako, da na postelji jo načeloma še vedno lahko odložim, kje druge pa res ne..

Neposredna povezava do sporočila: 1793
9.4.2012 17:34:52   
trnuljčica
Kimica moja je takšna ta teden (ravno 3 mes). Prvo sem mislila, da je luna oz to je bila teorija od MM. Sedaj je luna mimo... Mogoče pa bodo koze in je zato nemirna... čeprav je še prezgodaj. Če bodo, jih pričakujem od konca tedna naprej...
Dudo ji tudi jaz ponudim, a če jo noče in ji jo držim pred usti, se tako razhudi, da je lahko potem le še konec spanja. Včasih se mi zdi, da jo tako razjezi, da ji jo dam v usta, da se rajši poslužujem tega, da ji jo nastavim v bližino. Če je zaspana jo takoj zagrabi. Če pa se ji izmakne, pa ji pomagam, ampak zamaskiram z ninico, ker če vidi, da ji pomagam je tudi hudič... Tale naša miška bi že sedaj vse samauser posted image user posted image

Davčna- saj znesek ni mali, a kaj ko verjetno letos ne bo regresa oz bo manjši... nisem na tekočem, če so že odločili, kako bo s tem letos... in bom tole od davčne dala na stran za dopust.
Bolj s strahom čakam kaj bodo naredili glede zastojn vrtca za drugega. Sicer bi mi to , ugodnost, koristili 1,5 leto, a vseeno, je to veliko denarja. Saj vem, da morajo rezat. A ker bi bila to res prva stvar, ki bi jo mi , dobili,, sem se čudno navezala na to idejouser posted image Zdaj sem celo ugotovila, da me ceneje pride privat varstvo zanjo, kot vrtec, če bo kot kaže... V vsakem primeru bo treba rezat varčevanje za stanovanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 9.4.2012 17:35:31 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
9.4.2012 22:18:19   
pathra
Joj meni se te dni meša.. tamala je čisto spremenila ritem zaradi te lune.. ne vem kaj jo matra. Ponavadi je dvakrat zaspala čez dan, zdej pa je po cel dan zbujena.. in maha z rokicami, nogicami, je bolj jokava kot ponavadi... roke si daje v usta in si menca oči.. na dlesni ima en bel mazoljček. Zaspi mi samo na dojki medtem ko dojim (itak ker je zmatrana) in posledično traja dojenje več kot eno uro.. katastrofa. Zvečer mi zaspi šele po 1-uri.. in še to sem jo dvakrat pustila kar pri meni v postelji, ker se je zbudila čim sem jo premaknila.. pa še ko spi ji morem vsake tolko pridržat rokice ker se zbudi.. rokice namreč da takoj na obraz in si jih daje v oči in se zato zbudi.. groza.. punce kaj bi lahko to bilo.. a je kaj narobe?

Neposredna povezava do sporočila: 1795
10.4.2012 0:45:44   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Ponavadi je dvakrat zaspala čez dan, zdej pa je po cel dan zbujena.. in maha z rokicami, nogicami, je bolj jokava kot ponavadi... roke si daje v usta in si menca oči..

na dlesni ima en bel mazoljček. kar pri meni v postelji, ker se je zbudila čim sem jo premaknila.. pa še ko spi ji morem vsake tolko pridržat rokice ker se zbudi..

Moja je zadnje 3 dni točno taka kot tvoja. Vzami v obzir, da je bila prej prava zaspanka... spala 5 do 6 ur podnevi plus celo noč. Sedaj je tako kot pri tebi. Spi 2x po urco. Ponoči se spet doji 1 do 2x. Sicer je bolj jokava, pa vmes čukasta, dlesni si drgne non stop, slini se... Očke menca kot prej- ko je zaspana. Spat pa ne. Samo obračanje, mahanje z rokicami, krčenje nogic, pa vetrovi (jo zbudijo)...
Skratka kot tvoja. Pravi opis bi bil nemirna. Prvo sem stavila na luno, sedaj čakam vodene koze... Kaj je, pa nimam pojma. Vem pa, da bo minilo. Vse mine. Če ne, se pa bom prilagodila. Kaj naj?

Je pa zanimivo, da sta se oba otroka dan po polni luni ponoči zbudila 2x in to ob isti uri v minuto- brez da sta zbudila en drugega... Čudno...

Glede belega mozoljčka : če je bela obloga na sluznici, ki se lahko odstrani (gaza+ fiziološka) je soor (glivična okužba), zdravi se z Daktarinom.
Glede na to, da nima vročine je manj verjetno, da ima prvo okužbo z herpesvirusi (slinavko)- takrat se naredijo afte- mehurčki s prozorno tekočino, ki počijo in se naredi razjeda z sivo belo oblogo. Je pa zadnje kar hudo za otročka- neješči, razdražljivi zaradi bolečin...

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
10.4.2012 0:52:44   
trnuljčica
Pathra preveri, če ima mehurčke na robu vek, ter če je veznica- notranji del veke lep bledo rožnat in ne pordel, otečen.
Zelo verjetno pa je tisto soor na dlesni.

Neposredna povezava do sporočila: 1797
10.4.2012 11:35:12   
vijolica2
Meni so začeli lasje full izpadatiuser posted image . A še kateri? A obstaja kakšen recept proti izpadanju?

Neposredna povezava do sporočila: 1798
10.4.2012 11:39:42   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Meni so začeli lasje full izpadatiuser posted image . A še kateri? A obstaja kakšen recept proti izpadanju?

Ga ni. user posted image To je zaradi hormonov. Meni so obakrat od 3. do 6. meseca zelo izpadali, nato pa se situacija umiri. Ne boj se, ne boš plešasta, čeprav se ti bo na trenutke tako zdelo. user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
10.4.2012 11:47:42   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Ga ni. user posted image To je zaradi hormonov. Meni so obakrat od 3. do 6. meseca zelo izpadali, nato pa se situacija umiri. Ne boj se, ne boš plešasta, čeprav se ti bo na trenutke tako zdelo. user posted image

Ja upam da res ne bom. Kamorkoli pogledaš tam so lasje user posted image po celem stanovanjuuser posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......