kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2 Kimica a ti popoldne kaj spiš, da si pokonci do 1h zjutraj? ker jaz sem ob 21h že full utrujena. Ne, ponavadi nič ne spim čez dan.. No ja, se zgodi kašen dan, ko se mi spi pa oddremam malo, kot npr. danes (sem spala med 9:30-11h). Ponavadi sem spala do njenega 4 tedna, ker sem bila skozi neki utrujena- najbrž zaradi teh hormonov in sem vedno spala med 9-11h potem, ko je tamala zaspala. Ker jaz zvečer tudi, če sem ob 21h fulll utrujena, ne grem spat, ker je tamala takrat vedno zbujena in hodi spat med 23-1h. Tako, da je potrebno prvo njo rešit in šele nato lahko greva midva z . IZVIRNO SPOROČILO: Auri Kimica: tvoja je 2 dni nazaj spala potem ponoci, ko si pisala, da ti je prespala dosti podnevi? Moj je vceraj kar spanckal podnevi, verjetno je vreme tudi na njega vplivalo, pa je od 3 do 4 pokazal vse kar zna : grgral, se smejal, se jezil, jedel, zrecitiral vse vokale, pokasljaval - samo ne da je prehlajen. Naucil se je kasljat in mu ocitno je vsec pa se prav sili in smeje zraven Sem se bala, da bo dezural vec casa ... 1 urco pa res ni bil noben problem. Ja, je spala normalno. Sicer se je prej zbudila, kot se sicer zbuja. Ponavadi se zbudi med 8-9h. 2 dni nazaj se je zbudila okrog 7:15, danes celo ob 6:45. Ne moreš pa otroku prepovedat spat čez dan samo zato, da bo ponoči spal, kajne?? Je pa res fulllll sitna, ko je utrujena.. Tako težko jo je spravit spat, da kašenkrat noče niti dude, a jo ponavadi le-ta umiri. Tako, da kašenkrat jo moram malo "prisilit" da sprejme dudo.. Ne da ji tlačim dudo grobo v usta, ampak jo držim s prstom, da je ne vrže ven, ona se pa joka z njo.. In po kašnih 2-3min jo končno prime in jo takoj zmanjka.. Potem pa ponavadi cuclja dudo enih 15-20min in jo vrže ven, jaz jo pa takoj spravim, da se ne nasloni nanjo IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Kimica, jaz bi se na tvojem mestu preprosto uprla sorodnikom. Rekla bi, da pač ne bo nič s pestvanjem danes. Ma zmisli si, da ti je pediatrinja tko rekla. Al pa da so rekli tko na razvojni. Uhhh, ma lih tako se ne morem upret. Ker to so sorodniki od in že tako jo vidijo 1x tedensko, nekateri celo 1-2x mesečno in potem bi se počutila fulll BITCH, če bi jim prepovedala. Ne morem i pa to zmislit, ker je na vsakem pregledu z nama in ne vem kako bi mu bilo, če bi jaz tako prepovedala.. Ker moji starši jo vidijo vsak dan in jih je navajena.. Res pa, da poznajo kako njej odgovarja in je ne silijo v nič kar ona noče.. Če začne sitnarit, jo spustijo in umirijo v posteljici ali košarici od vozička in ona potem zaninčka.. Tako, da res ne vem kaj narest.. Če bi jo njegovi videli večkrat, ne bi nič rekla!!! Najraje bi v nedeljo zjutraj začela hlinit, da se slabo počutim in da me boli spodaj pa da s tamalo ne greva nikamor.. In on, če si želi naj gre.. Samo tudi tako mi je grozno to narest.. Ampak konc koncev, vseeno jo lahko pridejo h nam pogledat po kosilu.. Ker tukaj je ne bo nihče v nič silil, ker tukaj, ko jaz vidim, da postane utrujena in sitna, jo kar nesem v njeno posteljico ne glede na to kdo je prišel
|