|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
5.4.2012 16:47:00   
lily32
Mi se jutri odpravljamo k tašči za praznike, a naša mala deklica je začela zadnje čase bruhat med vožnjo, zato me že danes boli trebuh, kako bo jutri in mi je prav muka it kamor koli z avtom. user posted image user posted image

(odgovor članu tamaalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
5.4.2012 17:07:42   
Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mene bolj skrbi, ker ponoči prav palec sesa.

Aha, to je pa drugo, Svit tlači rokice v usta, kadar je buden, v spanju pa samo če je lačen in takrat ga vzamem, pa podojim, pa republika rešenauser posted image . Če je začel palec sesat, mu ga vedno ven spuli in bodi pozorna, a ga je že pogruntal, ali mu slučajno rata. Če ga pogrunta, je boljše, da mu daš dudo, ker to boš lahko stran vzela, palca pa ne...

mistica, tečt z nosilko pa ne boš mogla dobro - mislim, malo se da, vendar bi jo preveč premetavalo dokler je tako mala. Ko so večji, se da, ker že dobro držijo hrbtenico in ni straha, zdaj pa rajši bolj hitro hodi, če ne bo hotela bit v vozičku. Je pa to normalno - dosti otrok ima vozička kmalu dovolj.

Ronja - no, se je tudi meni zdelo, da palec ni samo raziskovanje in da je boljše, da ji dam dudo v tem primeru. Seveda jo tudi jaz najprej nahranim, potem pa če še stavi palec v usta, ji dajem duduco. Je res boljše, da se nanjo navadi kot na palec.
Glede teka sem mogoče malo čudno napisala - z vozičkom sem imela namen teč, z nosilko pa ne. V nosilki jo bom samo nosila ali kot si predlagala, hitreje hodila.

Lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
5.4.2012 17:52:31   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Mi se jutri odpravljamo k tašči za praznike, a naša mala deklica je začela zadnje čase bruhat med vožnjo, zato me že danes boli trebuh, kako bo jutri in mi je prav muka it kamor koli z avtom. user posted image user posted image

Kupi ji akupresurne zapestnice proti slabosti. Sama sem bila zelo skeptična, sem jih probala namesto tablet v nosečnosti, pa so mi res pomagale. Dobiš jih v večini lekarn.

Mistica: mogoče bo pa tudi vaši všeč hitrejše premikanje vozička user posted image . Saj za začetek, ko je še treba prit nazaj v formo, ti pa tudi trenutni čas vozičkanja še zadošča, ali ne. Jaz sem, če se mi ni mudilo, tudi tako delala, da sem se za nekaj časa ustavila in z njim ubadala, ko je bil pripravljen za nadaljevanje poti sva pa šla naprej. Da ga nisem vedno nosila in še vozička potiskala.

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 5.4.2012 17:55:29 >

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
5.4.2012 18:22:59   
camino79
AURI!

Mislim, da ne...naša leži na hrbtu, se potegne na pol na bok in se zvije preko hrbta nazaj. In upogne glavico. Isto, če jo pristavljam k prsim (sede, leže) ali ko jo vzamem v naročje, ali jo dajam spat na bok. Kriza, mučne situacije.
Jaz zdaj že vem, kako jo moram držati, da je sproščena, in sem čisto živčna, ko vidim, da jo kdo (tašča, mama) drži narobe. Ampak poskusim prijazno povedati, če pa ne zaleže, pa sem tiho. Saj je ne vidijo tolikokrat, da bi ji naredili škodo...user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
5.4.2012 18:23:47   
camino79
Tako zategne se, ne moreš zgrešit...vsa je napeta, tudi nogice iztegne na ful, glavo, vrat, hrbtenico. Ni luštno gledat.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
5.4.2012 18:24:05   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Kupi ji akupresurne zapestnice proti slabosti. Sama sem bila zelo skeptična, sem jih probala namesto tablet v nosečnosti, pa so mi res pomagale. Dobiš jih v večini lekarn.

Hvala za nasvet, bom šla kupit. user posted image A so primerne tudi za tako majhne otroke? Bo imela naslednji mesec šele 1 leto.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
5.4.2012 18:34:04   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: camino79

AURI!

Mislim, da ne...naša leži na hrbtu, se potegne na pol na bok in se zvije preko hrbta nazaj. In upogne glavico. Isto, če jo pristavljam k prsim (sede, leže) ali ko jo vzamem v naročje, ali jo dajam spat na bok. Kriza, mučne situacije.
Jaz zdaj že vem, kako jo moram držati, da je sproščena, in sem čisto živčna, ko vidim, da jo kdo (tašča, mama) drži narobe. Ampak poskusim prijazno povedati, če pa ne zaleže, pa sem tiho. Saj je ne vidijo tolikokrat, da bi ji naredili škodo...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Tako zategne se, ne moreš zgrešit...vsa je napeta, tudi nogice iztegne na ful, glavo, vrat, hrbtenico. Ni luštno gledat.

Naš isto. A to si omenila P in ti je dala napotnico za RA?

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
5.4.2012 23:16:03   
trnuljčica
Jaz sem pa pri večernjem kopanju malemu ugotovila vodene koze. Zdaj čakam, kdaj jih bo ona dobila . Glede na največjo kužnost 2 dni pred nastopom izpuščaja bo verjetno čez 10 do 20 dni. Al pa tudi ne, če imam jaz visok titer protiteles- glede na to, da je samo dojena. Al bo dobila al pa sploh ne. Bomo videli. Se ne obremenjujem preveč.

So pa jih dobili v vrtcu 2 tedna nazaj in nič povedali. Ko pa sem zvedela, pa mi je bilo jasno, da je že prepozno, ker je okužba tako zelo verjetna...
No,prej al slej bo treba dati čez.

Ekstenzijski vzorec, ne vem katera je spraševala... To kar je opisala pri njenem to ni. To dela tudi naša. Da dvigne zgornji del trupa z rameni in glavo od podlage(zlasti ob dojenju, v ležalniku) To je naredila, ko so ji hoteli izmeriti obseg glavice. Zato so poskusili test ki naj bi ga pri 4 mes opravili- primeš za rokici in ga dvigneš od podlege. Glava mora slediti. Je naredila.
Ekstenzijski vzorec je izteg. Torej nazaj. Ne naprej.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
6.4.2012 9:21:19   
Kasija
vozičkanje se lahko pridružim povedanemu. tudi imam vedno sling s sabo, če se madam premislijo in nočejo biti v vozičku user posted image . včeraj sva šli recimo na daljši sprehod, pa ni hotela biti noter in se je nosila 15 min, zaspala in sem jo odložila, ko se je zbudila, je bila srečna v vozićku nekaj časa, potem se je nosila spet, zaspala in sem jo odložila. za zaključek se je spet zbudila in potem ni bila srečna nikjer, ampak sva bili že skoraj doma. vse to znotraj treh ur. tako da mi se vozičkamo/slingamo.
za malo časa pomaga, da ima eno zanimovo igračo, ki jo doseže, ker visi nad njo. potem tolče po njej in jo skuša spravit v usta. to jo malo zamoti.
mistica držim pesti, da najdeta neko rešitev za vozičkanje, ki bo obema všeč.

mi imamo tudi skoraj 3 letnika doma user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
6.4.2012 10:05:56   
miskan
Sem bila včeraj na pregledu pri 3 mesecih in mi je tudi zdravnica predlagala peno od Mustele.... bom sprobala.

Sem naročila krstni prtiček preko ene strani na FB in sem že dobila... in priznam ful hitr in zelooo lepo. Imajo tudi slinčke in trenutno podarjajo slinček z imenom Špela, če kdo pozna kakšnega otroka oz dojenčka, ki mu je tako ime naj se pofočka...

Moj se ful rad vozi v vozičku, ampak je spet prehlajen in se ga ne upam ven peljat, čeprav se mi zdi, da mu ne bi škodovalo....

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
6.4.2012 11:03:05   
Mistica
Mistica: mogoče bo pa tudi vaši všeč hitrejše premikanje vozička user posted image . Saj za začetek, ko je še treba prit nazaj v formo, ti pa tudi trenutni čas vozičkanja še zadošča, ali ne. Jaz sem, če se mi ni mudilo, tudi tako delala, da sem se za nekaj časa ustavila in z njim ubadala, ko je bil pripravljen za nadaljevanje poti sva pa šla naprej. Da ga nisem vedno nosila in še vozička potiskala.

beti 1 - mogoče pa moram res čim pej sporabat tudi tek, če bo pomagalo to, da se hitro gibljemo. V bistvu mi je trenutni čas vozičkanja premalo, saj več kot slabo urico (naenkrat) že dolgo nisva bile zunaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
mistica držim pesti, da najdeta neko rešitev za vozičkanje, ki bo obema všeč.

Kasija - hvala za lepe želje user posted image Najbrž nas tudi nas čaka vozičkanje/ slinganje user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil Mistica -- 6.4.2012 11:04:00 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
6.4.2012 11:31:03   
kimica86
Pozdravljene user posted image

Sem se prišla malo oglasit preden se oglasi ta moja sirenica- spi od 9h in mislim, da se počasi prebuja user posted image

Moja babika še vedno kar precej prespi čez dan.. Po eni strani sem zadovoljna, po drugi spet ne, ker potem zvečer protestira za spanje.. Noče do 1-2h zaspat, ker je naspana.. Ko se bo spet sonček pojavil bo bolje user posted image user posted image

V nedeljo smo povabljeni na velikonočno kosilo k nonotom od user posted image .. Ampak mene tako ni volja it, ker vem, da nas bo tam ziher enih 10-12 ljudi in bojo tamalo vsi želeli nosit po rokah in vem, da ne bo imela niti malo miru user posted image user posted image Ne morem pa tamalo pustit pri mojih in it z user posted image sama, ker po mojem bi mi zamerili.. Ker na koncu bova midva z user posted image na slabšem, ker bo ona sitna, živčna, ker se ne mara skozi po rokah nosit in začne protestirat, oni pa mislijo, da je skozi lačna user posted image In nikakor jim dopovedat, da ne mara biti skozi po rokah in ko se fejst utrudi potem tudi težko zaspi in joka dokler ne omaga, a ne moreš je nikakor pomirit.. Uffff.. Prav ne vem kaj bi naredila user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
6.4.2012 11:41:24   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

V bistvu mi je trenutni čas vozičkanja premalo, saj več kot slabo urico (naenkrat) že dolgo nisva bile zunaj.

Uff, moraš bit pa fit, da ti je to premalo časa za tek tako kmalu po porodu. user posted image
Razen, če šteješ zraven tudi raztezanje pred in po. Meni se več kot 15-20 min samega teka naenkrat ni obneslo, so me vse vezi, ki so ble kadarkoli vsaj malo poškodovane, bolele. Zato sem mislila, da bi z dobro organizacijo za par tednov znalo zadoščat.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
6.4.2012 11:45:25   
vijolica2
Pozdravljene iz deževnega posavjauser posted image

kako ste? Moj mali je nekaj dni ponoči protestiral in se kaj pogosto zbujal- ne vem kaj ga je mučiouser posted image in sem bila utrujena. Danes se je pa samo enkrat zbudil. tako da upam da bo sedaj spet po starem, posebej ker je dragi danes v nočni.

Pa nekaj težav imamo pri dojenju, saj zelo protestira ko ne teče več in se mu neda malo potruditi in sem zelouser posted image . Tako da ga dojim malo na eni potem na drugi dojki. Upam, da bo tako ok in nebo manj mleka.

Kimica a ti popoldne kaj spiš, da si pokonci do 1h zjutraj? ker jaz sem ob 21h že full utrujena.

Nič treba kosilo narediti, ribice so na sporeduuser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
6.4.2012 12:30:28   
Auri
Vijolica: jaz dojim tako ... Malo na eni, malo na drugi, pol spet na ta prvi? So mi svetovalke svetovale. Pa gre. Nic se ni proizvodja zmanjsala, pa delam ves cas tako. In nimam viska mleka ... Se mi zdi ravno tocno za mojga mucka. Nic viska.

Jaz sem sprasevala o Ekstenzijskem vzorcu. Pa res ni to to, ker ga nic ne zvraca na bok ali nazaj. Samo naprej hoce. Sem se prav oddahnila:)

Kimica: tvoja je 2 dni nazaj spala potem ponoci, ko si pisala, da ti je prespala dosti podnevi? Moj je vceraj kar spanckal podnevi, verjetno je vreme tudi na njega vplivalo, pa je od 3 do 4 pokazal vse kar zna user posted image : grgral, se smejal, se jezil, jedel, zrecitiral vse vokale, pokasljaval - samo ne da je prehlajen. Naucil se je kasljat in mu ocitno je vsec pa se prav sili in smeje zraven user posted image
Sem se bala, da bo dezural vec casa ... 1 urco pa res ni bil noben problem.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
6.4.2012 12:44:20   
Matkurja
Kimica, jaz bi se na tvojem mestu preprosto uprla sorodnikom. Rekla bi, da pač ne bo nič s pestvanjem danes. Ma zmisli si, da ti je pediatrinja tko rekla. Al pa da so rekli tko na razvojni.

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
6.4.2012 12:45:08   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: Auri

Vijolica: jaz dojim tako ... Malo na eni, malo na drugi, pol spet na ta prvi? So mi svetovalke svetovale. Pa gre. Nic se ni proizvodja zmanjsala, pa delam ves cas tako. In nimam viska mleka ... Se mi zdi ravno tocno za mojga mucka. Nic viska.

Upam da bo tudi pri meni tako, da bo imel dosti.

Moj je danes pravi zaspanec. Od 6h zjutraj je menda bil 2-3 urce buden, ostalo pa pančauser posted image . Upam da ga nebo sračkal ponočiuser posted image . Prej je lahko prespal cel dan in potem še noč. upajmo na najboljšeuser posted image

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
6.4.2012 12:49:05   
Mistica
Uff, moraš bit pa fit, da ti je to premalo časa za tek tako kmalu po porodu. user posted image
Razen, če šteješ zraven tudi raztezanje pred in po. Meni se več kot 15-20 min samega teka naenkrat ni obneslo, so me vse vezi, ki so ble kadarkoli vsaj malo poškodovane, bolele. Zato sem mislila, da bi z dobro organizacijo za par tednov znalo zadoščat.

Ah, kje pa, beti,, tekla sploh še nisem. Me pa vozičkanje (zaenkrat samo s hitro hojo) zelo sprošča, glede na to, da nič ne počivamo čez dan. Zato mi je tista urca, ko smo sedaj zunaj premalouser posted image Tebi pa user posted image za tek!

lp

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
6.4.2012 12:59:45   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Ah, kje pa, beti,, tekla sploh še nisem. Me pa vozičkanje (zaenkrat samo s hitro hojo) zelo sprošča, glede na to, da nič ne počivamo čez dan. Zato mi je tista urca, ko smo sedaj zunaj premalouser posted image Tebi pa user posted image za tek!

lp

Jaz pa ne upam še kaj športati, me je strah da bi to kaj vplivalo na mlekouser posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
6.4.2012 13:15:37   
zori82
Ročno izdelane črke za vrata otroške sobice, hladilnik,.... http://www.facebook.com/Crkarije

Neposredna povezava do sporočila: 1770
6.4.2012 13:16:33   
zori82
Ročno izdelane črke za vrata otroške sobice, hladilnik,.... http://www.facebook.com/Crkarije

Neposredna povezava do sporočila: 1771
6.4.2012 14:13:13   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Kimica a ti popoldne kaj spiš, da si pokonci do 1h zjutraj? ker jaz sem ob 21h že full utrujena.

Ne, ponavadi nič ne spim čez dan.. No ja, se zgodi kašen dan, ko se mi spi pa oddremam malo, kot npr. danes (sem spala med 9:30-11h). Ponavadi sem spala do njenega 4 tedna, ker sem bila skozi neki utrujena- najbrž zaradi teh hormonov in sem vedno spala med 9-11h potem, ko je tamala zaspala. Ker jaz zvečer tudi, če sem ob 21h fulll utrujena, ne grem spat, ker je tamala takrat vedno zbujena in hodi spat med 23-1h. Tako, da je potrebno prvo njo rešit in šele nato lahko greva midva z user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Auri

Kimica: tvoja je 2 dni nazaj spala potem ponoci, ko si pisala, da ti je prespala dosti podnevi? Moj je vceraj kar spanckal podnevi, verjetno je vreme tudi na njega vplivalo, pa je od 3 do 4 pokazal vse kar zna user posted image : grgral, se smejal, se jezil, jedel, zrecitiral vse vokale, pokasljaval - samo ne da je prehlajen. Naucil se je kasljat in mu ocitno je vsec pa se prav sili in smeje zraven user posted image
Sem se bala, da bo dezural vec casa ... 1 urco pa res ni bil noben problem.

Ja, je spala normalno. Sicer se je prej zbudila, kot se sicer zbuja. Ponavadi se zbudi med 8-9h. 2 dni nazaj se je zbudila okrog 7:15, danes celo ob 6:45. Ne moreš pa otroku prepovedat spat čez dan samo zato, da bo ponoči spal, kajne?? user posted image user posted image Je pa res fulllll sitna, ko je utrujena.. Tako težko jo je spravit spat, da kašenkrat noče niti dude, a jo ponavadi le-ta umiri. Tako, da kašenkrat jo moram malo "prisilit" da sprejme dudo.. Ne da ji tlačim dudo grobo v usta, ampak jo držim s prstom, da je ne vrže ven, ona se pa joka z njo.. In po kašnih 2-3min jo končno prime in jo takoj zmanjka.. Potem pa ponavadi cuclja dudo enih 15-20min in jo vrže ven, jaz jo pa takoj spravim, da se ne nasloni nanjo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Kimica, jaz bi se na tvojem mestu preprosto uprla sorodnikom. Rekla bi, da pač ne bo nič s pestvanjem danes. Ma zmisli si, da ti je pediatrinja tko rekla. Al pa da so rekli tko na razvojni.

Uhhh, ma lih tako se ne morem upret. Ker to so sorodniki od user posted image in že tako jo vidijo 1x tedensko, nekateri celo 1-2x mesečno in potem bi se počutila fulll BITCH, če bi jim prepovedala. Ne morem i pa to zmislit, ker je user posted image na vsakem pregledu z nama in ne vem kako bi mu bilo, če bi jaz tako prepovedala.. Ker moji starši jo vidijo vsak dan in jih je navajena.. Res pa, da poznajo kako njej odgovarja in je ne silijo v nič kar ona noče.. Če začne sitnarit, jo spustijo in umirijo v posteljici ali košarici od vozička in ona potem zaninčka.. Tako, da res ne vem kaj narest.. Če bi jo njegovi videli večkrat, ne bi nič rekla!!! Najraje bi v nedeljo zjutraj začela hlinit, da se slabo počutim in da me boli spodaj pa da s tamalo ne greva nikamor.. In on, če si želi naj gre.. Samo tudi tako mi je grozno to narest.. Ampak konc koncev, vseeno jo lahko pridejo h nam pogledat po kosilu.. Ker tukaj je ne bo nihče v nič silil, ker tukaj, ko jaz vidim, da postane utrujena in sitna, jo kar nesem v njeno posteljico ne glede na to kdo je prišel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
6.4.2012 14:41:59   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

mi imamo tudi skoraj 3 letnika doma user posted image

user posted image
Sem ravno skoraj štiriletniku prebrala Razvajenega vrabčka od Svetlane Makarovič. Si je zaželel. In sem se spomnila, kakšno odkritje je bilo to lani poleti. Priporočam. Opisuje vrabčka, ki stalno jamra, jokca in cvili, da ne more...Res superuser posted image . Je v knjigi z naslovom Smetiščni muc. Notri so super zgodbice. Vsaka ima drugega živalskega junaka(Kuna pospravlja...). Izposodila sva si jo v knjižnici, ker pa jo je celo poletje bral, sem mu jo potem kupila.
Ps: našega od rojstva kličemo mamin vrabček( ker je bil tako majhen in lahek ob rojstvu). Si misliš kako fino je bilo najti to zgodbico.user posted image

Naš je res knjižni molj. Kot je Ronja rekla: Posnemajo.

Kimica jaz v takih primerih vzamem na obisk voziček s košaro in ko rata tečna (zaspana) rečem, da je treba iti spat, mi pokažejo sobo, ki je fraj in to je to. Elegantno, pa še nobenemu se ne zameriš. Zadnjič je tako prespala na obisku 4 ure. Budna pa je bila slabo urco.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 6.4.2012 14:52:44 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
6.4.2012 15:19:54   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Kimica jaz v takih primerih vzamem na obisk voziček s košaro in ko rata tečna (zaspana) rečem, da je treba iti spat, mi pokažejo sobo, ki je fraj in to je to. Elegantno, pa še nobenemu se ne zameriš. Zadnjič je tako prespala na obisku 4 ure. Budna pa je bila slabo urco.

Ma, sej imam vedno košaro.. Itak je ne vzemam ven iz nje, ker je skozi v vozičku, ko nekam gremo.. Ma njim to dopovedat, da s ejoče, ker je zaspana.. Mission impossible user posted image user posted image Ma ne bo druge, kot tako.. Bom rekla, da je že od zjutraj sitna in da mora spat.. Pa me ne zanima..

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
6.4.2012 15:36:33   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ma, sej imam vedno košaro.. Itak je ne vzemam ven iz nje, ker je skozi v vozičku, ko nekam gremo.. Ma njim to dopovedat, da s ejoče, ker je zaspana.. Mission impossible user posted image user posted image Ma ne bo druge, kot tako.. Bom rekla, da je že od zjutraj sitna in da mora spat.. Pa me ne zanima..

Moja se joče le v naročju oz na rokah, ko je zaspana ali lačna. Ko jo dam v posteljo ali v košaro se neha. Dam ji ninico in dudo in takoj zaspi. Če ne pa znotraj nekaj minutk.
Vem pa kako je, ko se otrok joče in joče, pa ne more zaspati. Ti ne zavidam. Moj prvi je bil takšen. Ko so bili obiski, pa je bila totalna katastrofa. Ker so ga samo razdražili. Pol pa še zvečer, čeprav ni spal celi dan ni mogel zaspati ob svoji uri...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......