camino79
|
Miami 10, mislim, da si ti spraševala...tudi naša pikica je najraje na dve uri, vendar kdaj minejo tudi 4, včasih pa le ena. Ko je lačna, jaz njo pač nahranim. Ker se dojiva, me ni strah, da bi pretiravali! Meni je ful lepo, ko se dojiva, njej tudi...in zato sem doma, da jo hranim in skrbim zanjo, ne? Je pa res, da je kak dan, ko je skozi na joški. Glede dodajanja AM ne razmišljam, niti lsučajno. In niti o tem, da se mi zdi, da je lačna. Jo pač še enkrat pristavim. Je pa res, da imam večino časa viška mleka, pa sem lažje samozavestna, kar se tega tiče. Meni je edini kriterij napredovanje (teža in rast) ter to, da je zadovoljna in dobre volje. Solzice naši tečejo, in to take krokodilje...pa usta pobesi v U, kot tvoja, Kimica. Še kamen bi zajokal, če bi jo videl. Aha...in naša ima tudi napotnico za RA. Smo imeli precej težek porod (dolg, na koncu mekonij v plodovnici), pa zvija se v lunico, ima večino časa glavico v eno stran (ekstenzijski vzorec). Pa sem P zdaj, na pregledu ob 2. mesecu povedala za to, in nama je dala napotnico za RA. In sva tega zelo vesela. Pa naj nama povedo, kako in kaj, pokažejo prijeme, preverijo, ali delava vredu in vadijo z njo, če je treba. Hvalabogu, da imamo to možnost. KImica, delam v šoli, in prevečkrat se srečujem in delam z otroki z najrazličnejšimi motnjami. Pa nisem paranoik, ampak če je 1% možnosti, da ji olajšam življenje, jo bom vozila, pa magari vsak dan. Pa četudi ji bo tam neprijetno. Ker vem, da je to dobro zanjo. Saj k zobozdravniku tudi ni fajn iti, pa hodimo, kajne? Tako da - misli pozitivno, pa boš lažje prenesla solze svoje punce.
|