|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
4.4.2012 14:25:41   
kimica86
Pa se je začelo to muhasto aprilsko vreme user posted image user posted image user posted image
Že 2 dni dežuje in bo do konc tedna, tako, da ne bo nič od sprehodov user posted image user posted image Pa tako sem se navadila na ta lepa vremena, s sončkom obsijana in da bo moja miška na svežem zraku, ker čim smo 2 dni doma ima že zabasan nosek od tega gretja pa ga čistimo s fiziološko in prav tako prezračujemo stanovanje..
Sem pa opazila, da že od včeraj, ko je slabo vreme in smo doma, precej prespi čez dan.. Včeraj je 2x po 3 urce spala.. Nisem mogla verjet user posted image user posted image Ponavadi spi 1x po 2-3 urce in zadrema v vozičku cca. pol urce, potem je pa budna do 23-24h.. Danes je odspala rundo od 9:30 do 12:15 in spet spi.. Zaspala je pa nekje ob 13:45 user posted image user posted image

Jaz sem pa tudi po vremenu.. Včeraj sem se zbudila kot ena driska user posted image user posted image Oči sem imela težke in kot, da bi bila nenaspana pa sem spala skoraj 6ur- kot ponavadi.. Danes tudi nimam neke volje.. Danes je 3 dan, ko sem začela telovadit, da se znebim odvečnih kilogramov, odvečnega trebuha in da učvrstim tazadnjo in noge user posted image user posted image Je rekel user posted image , da pogreša mojo staro rit, ampak, da do poletja mi bo ja uspelo user posted image user posted image Ker če ne bom poleti na morju kar v hlačah in majici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.4.2012 16:04:37   
trnuljčica
Kimica moja najboljše in najdlje spi v postelji. V vozičku precej manj, ca 1 uro. Razen, ko je voziček pri miru. Zato pridem ponavadi domov preden se zbudi in jo pustim naprej odspati...Doma spi redno 1 x 3 do 4 ure in 1x 2 do 3 ure. Pa še uro spanja je že prestavila od 23 na 21.

Vreme mi še nimamo dežja, le delno sončno in dostikrat je tak veter, da ti tudi to, da je čez 20 st ne pomaga kaj dosti... No, sedaj je ravno sončno.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.4.2012 16:21:37   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

..Doma spi redno 1 x 3 do 4 ure in 1x 2 do 3 ure. Pa še uro spanja je že prestavila od 23 na 21.

user posted image No, to je pa že bolj znosno. Vidiš, da se stvari počasi normalizirajo.

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Jaz sem pa tudi po vremenu..  Oči sem imela težke in kot, da bi bila nenaspana pa sem spala skoraj 6ur- kot ponavadi.. Danes tudi nimam neke volje..

Z  mano je zelo podobno. Sem zeeloo zaspana in popolnoma brez energije. user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.4.2012 16:50:08   
kimica86

Kimica moja najboljše in najdlje spi v postelji. V vozičku precej manj, ca 1 uro. Razen, ko je voziček pri miru. Zato pridem ponavadi domov preden se zbudi in jo pustim naprej odspati...Doma spi redno 1 x 3 do 4 ure in 1x 2 do 3 ure. Pa še uro spanja je že prestavila od 23 na 21.

Vreme mi še nimamo dežja, le delno sončno in dostikrat je tak veter, da ti tudi to, da je čez 20 st ne pomaga kaj dosti... No, sedaj je ravno sončno.

Hehehe.. Moja piška v vozičku sploh ne spi.. Ponavadi zaspi preden jo damo v voziček in znosimo po stopnicah in potem kao neki dremucka v vozičku (vse skupaj pol urce).. Potem se pa zbudi in je enih 20-30min tiho, opazuje in se smejčka.. In kar naenkrat se potem začne dret.. Ufff.. In vedno ista zgodba.. Kot, da ne prenese vozičkanja!!! Nisem še slišala za primer, da bi otrok tako "sovražil" vozičkanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta moja žabica me je res presentila.. Spi že od 13:45 user posted image Upam, da se zbudi do 17h, da ne bo potem zvečer nagajala, ker bo naspana user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1704
4.4.2012 16:58:18   
trnuljčica
Lili menda si me s katero zamenjala. Pri nas je od začetka ne samo znosno- odlično. A ne smem preveč hvalit, da se model ne pokvari.user posted image Mene pozna ura spanja nikoli ni motila. Jaz grem redko spat pred 24. Pri prvem je bilo čisto drugače...
No, sedaj, ko je prestavila uro, mi je v bistvu slabše, saj se zbudi sredi noči. In imam danes plan, da jo prvič v življenju zbudim in jo nahranim okoli 24. Bomo videli. Upam, da zaspi nazaj.

Kako pa vaš zobek in spanje? V službo greš že ta mesec?

Sem danes ugotovila, da ima v petek uz kolkov. Panika. Pol pa zvem, da ne rabim napotnice... Joj, sem vse pozabila kako je bilo pri prvem...

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
4.4.2012 17:07:39   
trnuljčica

Nisem še slišala za primer, da bi otrok tako "sovražil" vozičkanje user posted image user posted image user posted image user posted image
]

O, jaz pa poznam enega. user posted image Naš prvi je bil stalno zunaj in vedno se je drl. Nikoli ni spal. Niti kot novorojenček ni spal v vozičku. A se mi je zdel jok bolj znosen zunaj, kot med 4 stenami.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 4.4.2012 17:08:11 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.4.2012 17:12:27   
kimica86
Ma res ne vem kaj naj si mislim.. Lačna vem, da ni, ker jo vedno nahranim preden gremo na prehod user posted image user posted image Grozno jo je poslušat, ko se tako dere v vozičku, a druge mamice se šetajo in ni iz njihovih vozičkov prav nič slišat.. Ufffaaa user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.4.2012 17:20:25   
lily32
Lili menda si me s katero zamenjala. Mene pozna ura spanja nikoli ni motila. Jaz grem redko spat pred 24.

Kako pa vaš zobek in spanje? V službo greš že ta mesec?

Ne, nisem te zamenjala. Sem pa res po enem postu malo nazaj napačnouser posted image sklepala, da si želiš, da bi mala prestavila uro.

3 štirke so čisto pod površjem in ima dlesni čisto črne, kot da jo je kdo prebutal, a so bolečine očitno popustile, saj se ne zbuja več tako pogosto, se na 3, 4 ure. Včeraj je po dveh mesecih celo prespala noč, je spala od 20.30 do 5.30 in jedla le ob 1.00. user posted image Juhu!

V službo bi morala konec meseca, a ker so prazniki, začnem s 3. majem. Se že psihično pripravljam.user posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 4.4.2012 17:31:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.4.2012 17:27:25   
trnuljčica

Ma res ne vem kaj naj si mislim.. Lačna vem, da ni, ker jo vedno nahranim preden gremo na prehod user posted image user posted image Grozno jo je poslušat, ko se tako dere v vozičku, a druge mamice se šetajo in ni iz njihovih vozičkov prav nič slišat.. Ufffaaa user posted image user posted image

Ja, meni in MM je bilo do tega user posted image čudno videt mamice z vozički iz katerih se ni slišalo ne bu, ne mu.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.4.2012 17:28:25   
camino79
Miami 10, mislim, da si ti spraševala...tudi naša pikica je najraje na dve uri, vendar kdaj minejo tudi 4, včasih pa le ena. Ko je lačna, jaz njo pač nahranim. Ker se dojiva, me ni strah, da bi pretiravali!user posted image
Meni je ful lepo, ko se dojiva, njej tudi...in zato sem doma, da jo hranim in skrbim zanjo, ne?
Je pa res, da je kak dan, ko je skozi na joški.
Glede dodajanja AM ne razmišljam, niti lsučajno. In niti o tem, da se mi zdi, da je lačna. Jo pač še enkrat pristavim. Je pa res, da imam večino časa viška mleka, pa sem lažje samozavestna, kar se tega tiče.
Meni je edini kriterij napredovanje (teža in rast) ter to, da je zadovoljna in dobre volje.

Solzice naši tečejo, in to take krokodilje...pa usta pobesi v U, kot tvoja, Kimica. Še kamen bi zajokal, če bi jo videl.

Aha...in naša ima tudi napotnico za RA. Smo imeli precej težek porod (dolg, na koncu mekonij v plodovnici), pa zvija se v lunico, ima večino časa glavico v eno stran (ekstenzijski vzorec). Pa sem P zdaj, na pregledu ob 2. mesecu povedala za to, in nama je dala napotnico za RA. In sva tega zelo vesela. Pa naj nama povedo, kako in kaj, pokažejo prijeme, preverijo, ali delava vredu in vadijo z njo, če je treba. Hvalabogu, da imamo to možnost.
KImica, delam v šoli, in prevečkrat se srečujem in delam z otroki z najrazličnejšimi motnjami. Pa nisem paranoik, ampak če je 1% možnosti, da ji olajšam življenje, jo bom vozila, pa magari vsak dan. Pa četudi ji bo tam neprijetno. Ker vem, da je to dobro zanjo. Saj k zobozdravniku tudi ni fajn iti, pa hodimo, kajne?user posted image
Tako da - misli pozitivno, pa boš lažje prenesla solze svoje punce.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.4.2012 17:33:12   
Trobentica_

user posted image Tak je našuser posted image Bolj trese, bolj spi, nič ga ne moti..luknje na cesti, makadam, ko dvigujem voziček ko se gre s pločnika gor pa dol in ga ruka...nič...on spi. Če je pregladka podlaga ali pa pri miru voziček, je takoj narobe. Tako da če ne spi trdno in pogrunta, da je prelep asfalt po tleh, se že pritožuje in moram zapeljat voziček iz ceste na bankino, da se spet zadosti treseuser posted image . Če pa trdno spi, pa itak celo vozičkanje prespi, ne glede na to kakšna je cestauser posted image .

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.4.2012 17:39:01   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: camino79
...pa usta pobesi v U, kot tvoja, Kimica. Še kamen bi zajokal, če bi jo videl.

Ooo, to pa tudi naš obvladauser posted image . Prav zasmili se mi, ko ga vidim takega....ponavadi, ko ga po crkljanju odložiš...

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 4.4.2012 17:42:59 >

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.4.2012 17:47:26   
trnuljčica
Lili tam sem menda tolažila tiste, ki jih je to motilo. Rekla sem, da je prvi zelo pozno zaspal zvečer, pa je postopoma prestavil uro spanja in je še danes edini daleč naokoli, ko gre po risankah brat pravljice in v posteljo. Res pa ne spi čez dan že več kot 1 leto. Pa tudi prej je bil to bolj lepotni spanec.user posted image

No, vsaj jaz imam to v spominu.user posted image Je pa res, da včasih, ko dojim in pišem, enostavno ne berem nazaj... kot sedaj... in vem da je grozno in en kup napak... Zdaj pa razlagam to učiteljici slovenščineuser posted image user posted image ...

No fino, da se stanje z zobki izboljšuje. Črne dlesni? Verjetno kakšna kri pod površjem... Moj je imel vedno vidno samo belino pod dlesnijo...
Moja naj prijateljica in priča (in slavistkauser posted image ) tudi reče, da se psihično pripravlja, da gre nazaj v službo... Samo, da ona to reče sredi praznikov, počitnic...Grozauser posted image user posted image Saj jo razumem, jaz recimo čisto izklopim na dopustu in mi je res teško iti nazaj.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.4.2012 17:51:35   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

user posted image Tak je našuser posted image Bolj trese, bolj spi, nič ga ne moti..luknje na cesti, makadam, ko dvigujem voziček ko se gre s pločnika gor pa dol in ga ruka...nič...on spi. Če je pregladka podlaga ali pa pri miru voziček, je takoj narobe. Tako da če ne spi trdno in pogrunta, da je prelep asfalt po tleh, se že pritožuje in moram zapeljat voziček iz ceste na bankino, da se spet zadosti treseuser posted image . Če pa trdno spi, pa itak celo vozičkanje prespi, ne glede na to kakšna je cestauser posted image .

Srečna ti user posted image Kaj bi dala jaz, da bi moja bila tašna user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.4.2012 17:53:54   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

IZVIRNO SPOROČILO: camino79
...pa usta pobesi v U, kot tvoja, Kimica. Še kamen bi zajokal, če bi jo videl.

Ooo, to pa tudi naš obvladauser posted image . Prav zasmili se mi, ko ga vidim takega....ponavadi, ko ga po crkljanju odložiš...

Jaz pa sem ravno hotela komentirati, da so take pač, naše punčke.. .Hitro užaljene...user posted image Zdaj vidim, da tudi fantje obvladajo.user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.4.2012 18:14:17   
trnuljčica
Kimica mogoče bo tvoja potem, ko boš začela uporabljati športni del vozička, bolj zadovoljna, ker bo videla okoli...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.4.2012 18:50:28   
Mistica
Kimica - tvoji posti o vozičkanju so kot bi opisovala našo! Tudi v športnem delu ni bistveno boljše user posted image Mogoče malenkost dlje zdrži. Sedaj vozičkamo samo še v bližini doma, da čim se zbudi zavijem proti domu, ker vem, da bo v roku 15-20min sirenauser posted image Včasih je tako kot pri Trobentici pomagal "tresoči se teren", sedaj pa niti to ne večuser posted image Sem mislila, da ji je vroče in jo manj oblačila, pa ni pomagalo. Ne vem več kaj bi, saj nočem, da joka, nočem pa je tudi jamat iz vozička in nosit po rokah. Pa takoooo rada sem zunajuser posted image Kak predlog? Bo boljše? Kdaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.4.2012 19:39:29   
kimica86

Kimica mogoče bo tvoja potem, ko boš začela uporabljati športni del vozička, bolj zadovoljna, ker bo videla okoli...

Ne bi bilo slabo, ker res ne bi rada, da se mi stalno dere ko smo na sprehodu user posted image
Pa še poleti gremo na dopust in bi bilo fajn, da bi bila malo bolj navdušena nad vozičkanjem in sprehodi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Kimica - tvoji posti o vozičkanju so kot bi opisovala našo! Tudi v športnem delu ni bistveno boljše user posted image Mogoče malenkost dlje zdrži. Sedaj vozičkamo samo še v bližini doma, da čim se zbudi zavijem proti domu, ker vem, da bo v roku 15-20min sirenauser posted image Včasih je tako kot pri Trobentici pomagal "tresoči se teren", sedaj pa niti to ne večuser posted image Sem mislila, da ji je vroče in jo manj oblačila, pa ni pomagalo. Ne vem več kaj bi, saj nočem, da joka, nočem pa je tudi jamat iz vozička in nosit po rokah. Pa takoooo rada sem zunajuser posted image Kak predlog? Bo boljše? Kdaj?user posted image

Se tolažim, da nisem edina.. hehehe user posted image user posted image user posted image Ma jaz komaj čakam še kašen mesec, ko bo bolj toplo in jo bom lahko brez problemov vzela iz vozička in potolažila in nahranila, če bo treba user posted image
Po mojem bo s časom bolje.. Lahko, da so sedaj še premajhne in jim najbolj odgovarja njihov topel dom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.4.2012 19:49:03   
pathra
No da še jaz malo pokomentiram.. sem večinoma časa naokoli in vas komaj uspem prebrat kaj šele komentirat.

Midve sva opravle drugo posvetovalnico.. v enem mesecu je dobila 1.300 g in 4 cm.. tako da zdej imamo 61 cm in 5.600 g... sem bila prav presenečena kako se je tamala pogovarjala z zdravnico.. kar vriskala je in ko jo je dala na trebušček se dvigala in ni popustila dokler je ni obrnila nazaj na hrbet :).. pa še ko ji je dala gledat igračko sem se mogla jaz odmaknit ker me je skozi gledala hehe.. pravi cukrček je user posted image .

Solze.. mogoče se ji zarosijo očke, samo pravih solz še ni.

Rokice in slinjenje.. o ja tudi mi imamo to fazo.. zadnjič sem jo morala prav preoblečt ker je ena velika luža nastala na ovratniku.

Kile.. meni je ostalo še 2 kile od nosečnosti.. samo se nočem obremenjevat s telovadbo, ker če sem zmatrana pol ni mleka in smo zvečer skozi na joški.. ker ne teče tako hitro in se hitro utrudimo.

Vozičkanje.. moja tudi če ni zaspala po hranjenju, zaspi v vozičku ko začne trest.. in se včasih začne zbujat če ne trese več.. tako da ko grem na kakšno kavico morem včasih prav premikat voziček user posted image .

Dodajanje.. zaenkrat imam dovolj mleka.. in čeprav jo imam kar 45 minut na joški in včasih tudi po cel dan ne bom dodajala.. sej menda se potem skrajša čas dojenje ko ima dovolj moči da povleče dovolj.. vsaj upam.. poje pa nekje 120-150 ml.. to vem ker jo včasih tehtam. Dojim pa na vsake 2 urci ko je zbujena in na 4 urce ko zaspi.

Spanje.. ko smo začeli s kopanjem vsak dan se je tudi spanje uredilo.. zaspi nekje ob 23h-1h in spi do 6h-9h.. odvisno od dneva.. spi pa sigurno 6 ur...danes 9h. S tem da odspi sigurno še ene 4 urce popoldan.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.4.2012 20:20:11   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Dodajanje.. zaenkrat imam dovolj mleka.. in čeprav jo imam kar 45 minut na joški in včasih tudi po cel dan ne bom dodajala.. sej menda se potem skrajša čas dojenje ko ima dovolj moči da povleče dovolj.. vsaj upam.. poje pa nekje 120-150 ml.. to vem ker jo včasih tehtam. Dojim pa na vsake 2 urci ko je zbujena in na 4 urce ko zaspi.

Fajn, da imaš fulll mleka.. Jaz se pa borim, da čimveč spije pa spije dnevno samo od 150-250ml mojega mleka.. Drugo je vse AM user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pathra
Spanje.. ko smo začeli s kopanjem vsak dan se je tudi spanje uredilo.. zaspi nekje ob 23h-1h in spi do 6h-9h.. odvisno od dneva.. spi pa sigurno 6 ur...danes 9h. S tem da odspi sigurno še ene 4 urce popoldan.

Kot, da bi gledala našo pupiko.. Zaspi med 23-1h in spi nekje do 7-8h user posted image Pa jo kopamo samo 2x tedensko user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.4.2012 20:34:50   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Mistica, Kimica moj prvi je bil tudi tak. Ko je bil kak mesec starejši kot so naši sedaj sem vedno vozičkala po množici, po možnosti tam, kjer so bili otroci. Ker narava ga pač ni zanimala, ljudje in otroci nekoliko bolj. Po ostalih delih sem pač šibala. Ko je bil še malo večji je pa itak daleč najbolj užival, ko smo se rolali z vozičkom. Samo da je šlo hitro, pa je bil žur. Če ni bilo nič drugega sem se pa neprestano z njim pogovarjala, igračke tudi niso kaj dosti pomagale. Od 6 meseca dalje, je pomagala tudi hrana. Jest in dret se hkrati je zelo težko, hi, hi, hi

Aja, pa veliko smo ga prenosili v kengurujčku in nahrbtniku. Mu ej blo bolj všeč kot voziček.

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 4.4.2012 20:36:22 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.4.2012 20:41:11   
beti 1
Mistica: v Tivoliju ni čisto nič nenavadnega da vidiš mamico, ki nosi user posted image  v nosilki ali na rokah in potiska voziček pred sabo (tudi jaz sem ga pred leti). Če hočeš bit zunaj je pač treba skleniti kakšen kompromis.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.4.2012 21:06:22   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Mistica: v Tivoliju ni čisto nič nenavadnega da vidiš mamico, ki nosi user posted image  v nosilki ali na rokah in potiska voziček pred sabo (tudi jaz sem ga pred leti). Če hočeš bit zunaj je pač treba skleniti kakšen kompromis.

Aja, pa veliko smo ga prenosili v kengurujčku in nahrbtniku. Mu ej blo bolj všeč kot voziček.

To smo mi počeli pri prvem.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.4.2012 21:10:39   
vijolica2
Mojega samo položim v voziček in spiuser posted image . Je pa tudi takšen, da bolj trese, bolj trdno spiuser posted image . je navajen na ta teren, saj se večinoma gibljemo po gozdu in podobnih poteh. Zadnič sva vozičkala po asvaltu in je bil kar nemirenuser posted image

Solze: danes sem opazila da je dobil prve solziceuser posted image .

Moj spije okoli 120 ml(toliko je danes ko sem ga ravno tehtala). Na teži prodobiva in ne joče se očitno ima mali želodček user posted image
Sedaj je mali zaspal, jaz pa čakam da se dragi stušira, da se grem še jaz in kmalu v posteljouser posted image .

Upam, da jutri še zdrži vreme in da bova lahko z mami vozičkale.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.4.2012 21:19:38   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Mojega samo položim v voziček in spiuser posted image . Je pa tudi takšen, da bolj trese, bolj trdno spiuser posted image . je navajen na ta teren, saj se večinoma gibljemo po gozdu in podobnih poteh. Zadnič sva vozičkala po asvaltu in je bil kar nemirenuser posted image

Moj spije okoli 120 ml(toliko je danes ko sem ga ravno tehtala). Na teži prodobiva in ne joče se očitno ima mali želodček user posted image
Sedaj je mali zaspal, jaz pa čakam da se dragi stušira, da se grem še jaz in kmalu v posteljouser posted image .

Upam, da jutri še zdrži vreme in da bova lahko z mami vozičkale.

Oooo, kašna srečnica user posted image user posted image Naša je bila na začetku tudi bolj mirna, ko smo bili na "tresočem" terenu.. Sedaj ji tudi to ne odgovarja več user posted image

Uhhh.. Moja spije precej več.. Tudi 180ml zna spit.. Če spije manj kot 140ml je vik in krik, razen pri prvem obroku zjutraj, ko spije med 120-150ml user posted image

Naša je tudi neki zaspala 20min nazaj, ma jo bom morala čez dobre pol urce zbudit, ker jo bova z mami kopale.. Prav preseneča me ta otrok.. To je že tretjič danes, ki tako spi user posted image Prvič je spala 2,5ure, drugič pa skoraj 4ure.. Nisem več navajena, da podnevi toliko spi.. Nazadnje je tako spala, ko je imela 7 tednov.. hehehe user posted image
Tako, da upam, da bo potem najkasneje do 1h zaspala, da greva še midva z dragim spat user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......