|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
19.1.2012 18:46:40   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

LittleSun, kak si?

ah če povem po pravici sem spet slabo, čisto brez volje...ampak se trudim, da se nekako držim, da se malo nasmejim in mi celo uspe tu in tam, da se malo razvedrim.

drugače pa komaj čakam, da mi javijo datuma za histeroskopijo in da bo vse to za menoj. Ti pa pridno slončkaj sedaj, da se spokaš dol s teh forumovuser posted image user posted image no pa ko boš šla, le pridi pokukat kako smo miuser posted image

pošiljam user posted image user posted image za vse!

ankica facauser posted image user posted image

tarnica user posted image bo pa februar prinesel user posted image , ane?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.1.2012 20:57:41   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Opa, Kliki, ti si pa moja letnica user posted image Meni je zdravnica rekla da smo še mlade veš user posted image user posted image user posted image

A tako isti letnikk sva. Mlade ja ampak prvega user posted image pa tudi že zasluživa a ne.user posted image

Ja letos bi se lahko napovedal user posted image

LittleSun, niso tvoji meseci....pridejo še user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.1.2012 7:28:10   
sonček85

user posted image        

user posted image

PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS)

4.2.
HeLenčica (2.kroguser posted image )
kliki

6.2.
S* (5. krog)
majcy_m (17. krog)
Princess13 (2. krog)

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka
mladika

8.2.
Anckica (1. krog)
monsy (3. krog)
Katte (21. krog)
9.2.
Zewa(3. krog)

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
12.2.
ninej

13.2.
tarinca

x.2.
witch (1. krog v 2012)
šaci

SKUPAJ NAS JE : 19
NOSEČK :

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost,Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32, Elme

Zanimive povezave:

Kdaj bo test nosečnosti pozitiven?

Zgodnji znaki nosečnosti

Koren Maca

Krvomočnica

http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx    -Možen  Izračun O dni

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 203
20.1.2012 7:38:26   
štrumfek
Pozdravljene. evo še ena se vam pridružuje v čakanju na + , midva sva sicer že pred časom poskušala, pa ni ratalo, zdaj se pa po krajšem premoru (en kup obveznosti) vračava med aktivne user posted image   user posted image ne pričakujem 11. 2 . recimo da je to moj 1 krog, doma imava pa že eno navihano 2.5 letnico
upam da bo mesec čim bolj roza in da bomo same srečke nosečke user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 204
20.1.2012 7:57:40   
HeLenčica
Jutro pupe! Kaj bomo danes bolj čvekale, ko je petek? user posted image user posted image

Strumfek, dobrodošla in upam, da ti ne bo treba v marec user posted image

Mene pa par dni že noro šraufa. Sicer je to navada, ko imam O, ampak O testi so totalno negativni....čudno. No, user posted image pridno user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.1.2012 8:26:01   
LittleSun
Dobro jutro pupe

danes je boljši dan, zjutraj sem celo dala malo bolj na glas radio. Na mizi me je čakala štručka (sicer še zdaj ne vem od koga, pa vendar taaakooo lepa gestauser posted image ), cel dan imam zapolnjen in dan je kar lepši.

Včeraj sva se tako lepo pocartala z lubijem, morda zato. Je bilo prav fino, ko nisem študirala kako bo najboljše za spermije, da bodo čimbljižje cilju in sem se čisto sprostila in prepustila. user posted image user posted image

stiskam pestke za vas...

helenčica
kaj pa če so testi zatajili??

Neposredna povezava do sporočila: 206
20.1.2012 8:49:43   
anckica
LittleSun- očitno je zame še prezgodaj, ampak ko si napisala da te je na pultu čakala štručkica sem avtomatsko mislila user posted image  hahahahaha user posted image user posted image  no to bi bilo zelo lepo če bi se user posted image  kar tako narisal, je pa res da bi potem zamudile čare nosečnosti user posted image

štrumfek- dobrodošla, želim ti da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image

HeLenčica- jst še vedno nisem dobila tistih testov iz ebaya, si pač merim BT sam je kr neki, na začetku je takoj gor poskočila temp. naslednji dan je bila pa na 36.5 in danes je celo malo zrasla na 36.6. Upam da ne bom imela pozno O ker imam že tako čisto predolg cikel user posted image  
Te moram pa pohvalit, vedno s svojimi odgovori pomiriš človeka in mu vliješ veliko poguma in dobre volje! user posted image user posted image user posted image

Punce slučajno veste kako se lahko spremeni nickname, tukaj na ringaraja, brez da bi odprl nov račun?

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.1.2012 8:58:57   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: anckica
Punce slučajno veste kako se lahko spremeni nickname, tukaj na ringaraja, brez da bi odprl nov račun?

Prositi je potrebno eno od administratork foruma (pošlji mail na pomoc@ringaraja.net)

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 20.1.2012 8:59:56 >

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.1.2012 9:16:42   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Včeraj sva se tako lepo pocartala z lubijem, morda zato. Je bilo prav fino, ko nisem študirala kako bo najboljše za spermije, da bodo čimbljižje cilju in sem se čisto sprostila in prepustila. user posted image user posted image

stiskam pestke za vas...

helenčica
kaj pa če so testi zatajili??

Jeeeej, ziher je cartanje pomagalo! Ko bi le lahko tak sproščeno user posted image , ko vemo, da "moramo" user posted image spočet, ne? Upam, da bo tudi tvoj vikend lep. Kar se tiče testov - jap, tudi sama sem to pomislila, ker sem naročila ene iz ebaya, kitajske , pune poceni. Ampak sem jih že prej mela ene podobne, pa so čisto v redu delali. Saj verjetno še bodo pozitivni, danes je 14. dan, O pa imam med 11. in 17. dnevom ponavadi. Samo neučakana sem pač, ker to pomeni tudi daljši cikel. Damn user posted image

Anckica, kak dolgo pa že čakaš na pošto? Ja, včasih zna hodit tudi do 3 tedne, saj veš da mora prečkat pol sveta user posted image . Ko jih boš pa dobila pa jih boš morala eni punci podariti, ker jih ne boš rabla ker boš user posted image . Pa hvala za pohvalo, si mi polepšala dan. Eh, življenje je itak lepo, jaz kar prekipevam od optimizma, pa vam povem da se niti najmanj ne sekiram za user posted image . Saj je želja, pa zdaj ko bo O tudi hočem, da bi spočeli, ampak ni mi pa to glavno gonilo (več). Dosti boljše se počutim tako.

Neposredna povezava do sporočila: 209
20.1.2012 10:05:10   
Katte
Hej, punce. Petek je user posted image .
Jaz grem pa na morje čez vikend. Danes grem malo prej iz službe, kar direkt krenemo. In to brez mojega dragega. Še dobro, da naj bi bila O šele enkrat sredi naslednjega tedna. V nedeljo, ko pridem nazaj, bom uporabila prvi O testek, pa bomo videli, kako in kaj.
Lep vikend vam želim.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 210
20.1.2012 10:45:44   
mmojka
Ojla punce!

Ja petek je, jeeeeej user posted image  samo kaj, ko dela v službi ni pa nič manj. Da ne omenjam doma, koliko sem okupirana. Zvečer samo padem dol.

Pozdravljena Štrumfek. user posted image

Littlesun, super! Ja, taki trenutki so najlepši. Privošči si pa boš lažje dočakala poseg. Potem pa naprej user posted image

Helenčica, jaz imam danes tudi 14. dan ciklusa. Lahko primerjava simptome, katera je bližje O user posted image
No, jaz sem prejšnji mesec šele začela s temi O-testi in ker sem jih kupila v lekarni (beri sem dala veliko evrčkov) sem očitno zgrešila O. Če bi imela še enega ali pa dva, bi mogoče dočakala pozit. rezultat... Zato sem jih ta mesec po tvojem nasvetu kupila preko e-baya in anckica, dobila sem jih v 1 tednu. Sem bila ful presenečena. Skratka, jaz jih že delam in so bili do včeraj beli, včeraj pa črtica, sicer šibkejša zato upam, da bo danes že močnejša. Za vikend tudi moj pride domov in bo ravno prav user posted image  Me pa zanima ali ve preden delate ta test res prej nič ne pijete. Ker meni je to ful težko, samo se pa bojim, da bo zaradi razredčenega urina potem tudi test vedno negativenuser posted image  . No, bomo videli. Me prav zanima, kako bo ta mesec. Sluz sem imela predvčerajšnjim in včeraj tako, da čez kaka 2 dni pričakujem, da bo moje jajčece široko odprlo svoja vrata nagajivim plavalcem user posted image .

Sem se razpisala, da je joj. Zdaj pa nazaj na delo. Čeprav ni dan ravno najlepši, si ga poskusite narediti lepšega in za vas najlepšega. papa user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.1.2012 11:06:01   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

Me pa zanima ali ve preden delate ta test res prej nič ne pijete. Ker meni je to ful težko, samo se pa bojim, da bo zaradi razredčenega urina potem tudi test vedno negativenuser posted image  . No, bomo videli. Me prav zanima, kako bo ta mesec. Sluz sem imela predvčerajšnjim in včeraj tako, da čez kaka 2 dni pričakujem, da bo moje jajčece široko odprlo svoja vrata nagajivim plavalcem user posted image .

Toooo, imava temo za debato user posted image . V glavnem, jaz pijem čisto normalno ko delam teste, od kod ti informacija da ne smeš pit? Dopoldne v službi spijem vedno 1,5 - 2 litra vode, pa še nisem mela problemov da testi ne bi delali. No, jaz sem danes dobila močan izcedek, sicer ne vem če je tisti tapravi, ker si nerada tiščim prste not (hihihi) user posted image , ampak upam, da se bo druga črtica na testu VSAJ POKAZALA user posted image . Pri tebi bo pa zdaj vsak dan močnejša, boš videla, oziroma bo danes enako močna kot kontrolna. Pol pa hitro user posted image pa se sprostit in pozabit na to (hahaha - mission impossible) pa bo rezultat tu 7.2. user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.1.2012 11:10:29   
Katte
Dobrodošla, štrumfek. Želim ti plusek že v februarju.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 213
20.1.2012 11:20:45   
sonček85
štrumfek:welcomeuser posted image user posted image user posted image in plusek kmalu user posted image user posted image user posted image

Evo jaz pa danes še doma ,jutri pa spet veselo na delo.Doma sem malo podaljšala ker je sine zbolel .Ta teden pa  ne smem manjkat v službi ,ker dobimo en pomemben obisk in moramo biti vsi v službi-bo napeto .
Z dragim slončkava res na 2 dni in upam ,da bo tko še do O in po njej ,pa da nama mogoče res ta mesec rata ,sej čene imam pa pregled pri enem drugem G še ,samoplačniško ,pa da vidmo kaj bo povedaluser posted image

Kako pa ve kaj ,nekatere ste že v niskem štartu -še malo pa bodo padali pluskiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 214
20.1.2012 11:49:56   
oreh
Dan!

danes sem pa komaj čakala, da pridem domov in vas preberem, ker zdaj 2 dni nisem imela časa niti za branje, tudi le 2x na dan sem imela čas mislit o težavi z zanositvijo, tko da ta mesec ziher bo.

o, morje... samo, da človek omeni besedico morje, sem že dobre volje. katte uživaj!

LS po intenzivnem treningu imam jaz tudi kako kilco več, odvisno kako in kire mišice delajo in od tega koliko vode zgubiš. jaz se po progesteronu ne redim.
saj sama veš, v življenju so vzponi in padci, po vsakem udarcu pa enkrat sonček posije. jaz si v takih dnevih pivo odprem in enega prižgem, da imam vsaj 5 minut relaxa. joj, ve boste res mislile, da sem alkoholik, a pomaga (za 5 minut).

dobrodošla štrumfek!

vglavnem, vsi vemo kako boste preživele vikend, vsaj tiste okoli O, želim pa vam, da ste tokrat res uspešne.

Neposredna povezava do sporočila: 215
20.1.2012 12:25:35   
mmojka
V glavnem, jaz pijem čisto normalno ko delam teste, od kod ti informacija da ne smeš pit? Dopoldne v službi spijem vedno 1,5 - 2 litra vode, pa še nisem mela problemov da testi ne bi delali. No, jaz sem danes dobila močan izcedek, sicer ne vem če je tisti tapravi, ker si nerada tiščim prste not (hihihi)

To, da kaki 2 uri pred testom omejiš vnos tekočin, sem prebrala v navodilih testov iz lekarne. No, dobro, da si povedala, da ti normalno piješ. Bom zdaj bolj sproščena user posted image  Aja pa med drugim tudi piše, da ne smeš delat z jutranjim urinom. Kr neki user posted image

To s prsti in tišanjem... si me nasmejala user posted image  Ja, jaz imam to srečo, da je za mano že en porod in če je kaj, kar ven prileze medtem, ko lulam ali pa saj veste kaj user posted image

Sem pa mislila, da se ta sluz pojavi med O pa se očitno meni pred O. Vsaj zaenkrat po 2-mesečnem opazovanju izgleda tako.

To s sproščenostjo je pa tako... Mislim, da sproščeno ampak res sproščeno user posted image  šele takrat, ko ti je vseeno ali zanosiš ali ne. Torej ali takrat, ko pač nočeš in zato uporabljaš 98 % zaščito. Zaradi tistih 2 % si redko nesproščen ali pa takrat, ko še ne misliš res zanosit ampak si brez zaščite, ker če pa se zgodi, se pa ne boš branil. Nekako tako je bilo pri meni. Zdaj, tadrugič, ko si res želiva in načrtujeva pač ne morem biti 100 % sproščena, ko pa kar naprej računam in študiram pa tudi, ko sem utrujena user posted image , saj vem, da priložnost zamujena ne vrne se nobena user posted image  Če bi lahko bi user posted image  vsak 2. dan in to vsak mesec, samo kaj, ko nama to ne znese. Potem pa računam, delam teste, kalkuliram.... No, vsaj iz enega področja bom doktorirala...user posted image

Lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
20.1.2012 12:47:44   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

Aja pa med drugim tudi piše, da ne smeš delat z jutranjim urinom.

To je pa res user posted image , da ni napačen rezultat, ker je zjutraj urin zelo koncentriran. Jap, jaz sem mali ginekolog

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.1.2012 13:17:57   
LittleSun
babe moje kak ste pridne danesuser posted image user posted image user posted image

jaz imam tudi O, jo prav čutim, me boli ko user posted image , vsaj M bo redna.

Pri nas lije ko iz škafauser posted image user posted image user posted image KJE JE SNEG???

Neposredna povezava do sporočila: 218
20.1.2012 14:25:57   
Zewa
No.. pri nas lije kot iz škafa.. O snegu še ni sluha ne duha. Naj bo tako, dokler jaz ne pridem domov, potem pa lahko siplje snega kolikor ga hočeuser posted image

Kako ste punce? Meni je danes tako težak dan, spi se mi, kar vse me nekaj boli.. najraje bi šla domov in spat - moram biti pa cel dan v službiuser posted image Ah bo že, bo pa lepše ko bo plača večjauser posted image NOT user posted image

Pri nas so vse noseče ali pa že imajo majhne otročke - vendar sem ugotovila, da je to samo psihološko, ker dokler nisem imela želje po otrocih nisem niti ene user posted image opazilauser posted image

Ne vem, zakaj se vas toliko seli za mano? Kaj sem tako fajnuser posted image Upam, da se po februarju selimo skupaj edino še na temo Oktoberčki 2012 - zmenjeno?

No, sedaj pa grem malo delat še, da mi čimprej mine dan...

Neposredna povezava do sporočila: 219
20.1.2012 14:44:45   
Anonimen
se samo tok javljam, da povem, da me lahko črtate s seznema, ker je trenutno načrtovanje user posted image prestavljeno, sem pa DEFINITIVNO navijačica user posted image user posted image user posted image

Lp majcy_m

(odgovor članu Zewa)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
20.1.2012 18:07:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

se samo tok javljam, da povem, da me lahko črtate s seznema, ker je trenutno načrtovanje user posted image prestavljeno, sem pa DEFINITIVNO navijačica user posted image user posted image user posted image

Lp majcy_m

pa ne no zakaj pa .Upam da ni kaj hujšegauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
20.1.2012 18:44:15   
Kliki
ČER!

No pa sem končnio doma. Sem imela krasen popoldne pri kolegici in njenemu user posted image .
Drugače sem pa jest tut čist fuč, hvala bogu da sem zdej dva dni popoldne v službi in po tem na dopustu da se malo počijem.

Vse pravite da imate O na 14 dan. To pa lahko pri meni pomeni da je pa mogoče ratalo ker sva ravno na14dan. Me pa od tistega dne skoz po malem ščipa tam spodaj.

LittleSun spočij se in uživaj s svojim dragijem še naprej.
HeLenčica ratalo bo ta mesec ne pa letos.user posted image user posted image user posted image user posted image

štrumfe dobrodošla. user posted image

Zewa jesta se strinjam da gremo med Oktobrčki2012 in to prav vse.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 222
20.1.2012 18:45:15   
Anonimen
Ne, samo so druge stvari trenutno prioriteta in sm se odločla, da če rata ql, če ne pač ne in ne bom vsak mesec nestrpna in brezglava v času M, zato se rajš odjavim in je to to
Več je pa na FB, kjer ostajam :D

majcy_m

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
20.1.2012 19:04:39   
oreh
pa nej gre vse skup v 3 p..... men se bo res strgal. ravnokar sem zvedla, da je na svetu ena nosečka več in to moja razvajena snaha, ki že ima punčko in vse ostalo, starši jo obsipajo z denarjem ona pa komi da s prstom migne. sej si mislim dostkrat, da ravno zaradi takih misli ne zanosim, pač po principu vse se vrača.... sam si res ne morem pomagat.
pa ka si ti ja nor, še zdej ne morem verjet. ej, res punca je take sorte človek, da če bi si zaželela, da se je golob posračka na glavo, bi se ji res. sej vem sej sem grda... no, hvala za razumevanje.

Neposredna povezava do sporočila: 224
20.1.2012 19:10:00   
Kliki
Oreh jest te čist štekam. tudi taki morajo živet.
Sej smo se me zmenile da gremo med OKTOBRČKE2012 in to prav vse tukaj.user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Pogradi.
пеперутка16

Da/ne in zakaj?

Da. (54%)

Ne. (44%)

Ne vem. (3%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!