mmojka
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica V glavnem, jaz pijem čisto normalno ko delam teste, od kod ti informacija da ne smeš pit? Dopoldne v službi spijem vedno 1,5 - 2 litra vode, pa še nisem mela problemov da testi ne bi delali. No, jaz sem danes dobila močan izcedek, sicer ne vem če je tisti tapravi, ker si nerada tiščim prste not (hihihi) To, da kaki 2 uri pred testom omejiš vnos tekočin, sem prebrala v navodilih testov iz lekarne. No, dobro, da si povedala, da ti normalno piješ. Bom zdaj bolj sproščena Aja pa med drugim tudi piše, da ne smeš delat z jutranjim urinom. Kr neki To s prsti in tišanjem... si me nasmejala Ja, jaz imam to srečo, da je za mano že en porod in če je kaj, kar ven prileze medtem, ko lulam ali pa saj veste kaj Sem pa mislila, da se ta sluz pojavi med O pa se očitno meni pred O. Vsaj zaenkrat po 2-mesečnem opazovanju izgleda tako. To s sproščenostjo je pa tako... Mislim, da sproščeno ampak res sproščeno šele takrat, ko ti je vseeno ali zanosiš ali ne. Torej ali takrat, ko pač nočeš in zato uporabljaš 98 % zaščito. Zaradi tistih 2 % si redko nesproščen ali pa takrat, ko še ne misliš res zanosit ampak si brez zaščite, ker če pa se zgodi, se pa ne boš branil. Nekako tako je bilo pri meni. Zdaj, tadrugič, ko si res želiva in načrtujeva pač ne morem biti 100 % sproščena, ko pa kar naprej računam in študiram pa tudi, ko sem utrujena , saj vem, da priložnost zamujena ne vrne se nobena Če bi lahko bi vsak 2. dan in to vsak mesec, samo kaj, ko nama to ne znese. Potem pa računam, delam teste, kalkuliram.... No, vsaj iz enega področja bom doktorirala... Lep dan
|