|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
18.1.2012 15:18:03   
Anonimen
Pred porodom neradi odstranjujejo pregrade, ker verjetnost SS ni bistveno večja kot če ni pregrade (odvisno seveda od velikosti in od tega, kje se zarodek vgnezdi), po drugi strani pa je problematično širjenje materničnega vrata (ki se še ni razširil med predhodnimi porodi) med operacijo.

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
18.1.2012 16:45:54   
šaci
pozdravljene
tut jaz sem jo dans docakala..user posted image ...upam da je februarja nebo..in da bo pol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
18.1.2012 17:01:03   
Kliki
šaci samo pogumno naprej boš vidla februar bo roza.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 178
18.1.2012 17:15:58   
Kliki
Spet nobene čveki.user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 179
18.1.2012 17:31:26   
Žabica86
Hej punce ...

Jaz upam, da nisem pomembnega dne zamudila ... smo user posted image , zdaj 2 dni nič - danes pa spet bomo ! Čeprav še O sluzi nimam !

Mi pa še vedno ni jasno - lahko zanosim pred sluzjo, pa sluz potem vse zaščiti - ali med, da sluz pomaga pri vhodu ! Čudno vprašanje ki ga ne znam lepše postavit ! Saj veste kaj mislim ! In vem da je potrebno user posted image pred, med in po ! Ampak vseeno me to zanima!

Mah sem smotana ! user posted image

Hvala za pomoč in da ne boste preveč obračale oči ko boste to SPET prebrale ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 180
18.1.2012 17:42:18   
HeLenčica
Žabica, MED in PO, zato user posted image Prej, Med in Potem user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 181
18.1.2012 17:59:33   
Kliki
čim več user posted image pa bodo lepi rezultati.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 182
18.1.2012 20:05:55   
anckica
Hvala punce za odgovore, ste me kar malo pomirile user posted image
Nič jst bom kar user posted image in ma da se prime, nič drugega ne sprejmem user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 183
18.1.2012 20:09:21   
Kliki
tako se govori.user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si pa drugače?

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
18.1.2012 21:41:42   
mmojka
Hmmm... Tašče user posted image Jaz mam kr v redu taščo ampak mislim, da k našemu odnosu veliko pripomore to, da živimo daleč narazen. Ko se vidimo, je super. Mali tudi vedno uživa, tako da ni problem. Verjetno bi bilo drugače, če bi živeli skupaj. Ampak potem bi imela tudi varstvo za kak popoldan. Ja, vsaka stvar ima tako pluse kot minuse. Opravljivk pa ne maram user posted image pa naj bo prijateljica, mama ali pa tašča!

Žabica ti kar veselo na delo. Itak je treba user posted image pred O. Kako pa sluz napove O pa pojma nimam. Jaz sem mislila, da takrat, ko imam to sluz, da imam tudi O pa očitno ni tako. Namreč danes sem opazila to tapravo sluz, O-testi pa zaenkrat še niso nič pokazali. In prav je tako, kar naj še malo počaka, da pride moj dragi domov. Ne bi rada, da februar splava po vodi.

Punce, fajn ste. Uživajte v objemih svojih dragih in čim več user posted image in ni vrag, da boste kmalu zagledale user posted image . Predvsem tistim, ki prvič čakate na to, privoščim fuuuul user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 185
18.1.2012 22:38:19   
LittleSun
Čer pupe moje, sem imela TAKO NORIŠNICO da nisem imela časa it lulat, kaj šele kaj druga. MI je pa pasal tak dan, ker sem čisto odklopila.

ankica nič ne čitaj, če te potem panika grabi. Drugače pa za pregrado ne skrbi, manj kot se boš obremenjevala, boljše bo.

Midva pa od prejšnega petka še sploh nisva user posted image user posted image me je misel na to še bolj žalostila in sem potrebovala par dni, danes sem pa mislila kako se bova pocartala, pa je fuzbaluser posted image in to njemu zelo pomembna tekma, tako da ne drmam, sem zdaj jaz par dni bila tista, ki nisem hotela, ne bi bilo fer, če bi bila pa zdaj užaljena, ker ne spusti vsega in skoči. No če bi bil normalec mesec bi bila zdaj akcijauser posted image user posted image

tiste, ki ste jedle dabroston, ste se kaj redile? Sem na dieti in še gibam se, pa mi teža stoji, še kak dan imam kak kg več in potem spet tega manj...ne gre pa dol, kar mi je zelo čudno. Pa sem dala že vse mogoče teorije skoz v glavi in je tole edino kar še ostane, da je drugače kot ponavadi.

Pupe moje lepo se imejte, upam da se vse treseuser posted image pa lahko noč (in eno bolho za pomoč)user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
19.1.2012 8:08:33   
LittleSun
Dobro jutro pupe moje

ste bile kaj pridne?? user posted image user posted image

Mene pa nekaj kuha, včeraj sem kašljala in pljuča so me bolela, danes sem čist čigumasta, pa imam toliko dela in še delovno kosilo, da sem morala prit v službo. Upam, da zrdžim dan, da se grem čimprej vlečt.

Čez vikend se moramo izselit in potem kakšna dva tedna smo brez stanovanja user posted image se bomo štulili pri mojih.

lep dan pupe moje

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 187
19.1.2012 8:16:15   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

tiste, ki ste jedle dabroston, ste se kaj redile? Sem na dieti in še gibam se, pa mi teža stoji, še kak dan imam kak kg več in potem spet tega manj...ne gre pa dol, kar mi je zelo čudno. Pa sem dala že vse mogoče teorije skoz v glavi in je tole edino kar še ostane, da je drugače kot ponavadi.

LittleSun, prvo kar je...NE TEHTAJ SE! To, da teža ostaja enaka ne pomeni, da si enako "debela" oz "suha". Vsak trener fitnesa oz. strokovnjak za prehrano ti bo povedal, da tehtnica ni relevantna, saj je špeh lažji od mišične mase in ko športaš se ti mišice krepijo, špeh pa topi, ni pa nujno da se to vidi na tehtnici. Kar je veliko bolj relevantno je to, da si meriš obseg. Npr. prsi, bokov, trebuha in po tem boš najbolj videla ali tvoja "dieta" (upam da ne stradaš, diete niso OK) in športanje obrodilo kakšne sadove. Ne sekiraj se, ker tudi pri hujšanju oz. pridobivanju kg velja pravilo: Razmišljanje o debelosti (oz. pridobivanju kg) povzroča debelost. user posted image

Kliki, pa res ni nobenih čvekic. Kako temo bova vdarili? user posted image

Pri meni šraufanje prisotno, malo izcedka tudi, O testi pa negativni na polno. Niti druge črtice še ni. Al bo res O malo bolj pozno (kar tudi pomeni kasneje M - šment) ali pa so krivi novi testi, ki sem jih naročla iz Kitajske. Res so bli zlo poceni user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 188
19.1.2012 9:42:12   
*bobika*
hej hej punce..
Sem vas prišla malo pogledat, da vidim če je že kakšen nov plusek ..
Dejmo, dejmo !!

Aja littlesun moj je tud včeri bulu v TV, pa drgač nikol fusbala ne gleda, ampak ta el clasico je pa mogu zjat .. no midva odkar sem zanosila še nisva , tako da sedaj ko mi pa paše (prej mi ni zarad slabosti) , pa je njemu hudo, da ne bi kao bebice poškodoval .. ga bom kr napadla, pa si ne bo mogu kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
19.1.2012 13:10:40   
HeLenčica
Oooo, Bobika, lepo da si nas prišla pogledat! user posted image

Pa kaj je zdaj to punce ta teden? Kje ste vse? Samo user posted image al kaj?

Šaci user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 19.1.2012 13:11:10 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 190
19.1.2012 13:15:50   
princess13
Helenčica, res vse pridno user posted image , da bo februarja veselje user posted image
Samo počakaj še malo...da se začne februar...pol pa se bo začel tud bolj intenziven čvek (po moje) user posted image
Vejertno se res pri nas februarkah še nič zanimivega ne dogaja, so januarke za zdaj še bolj zanimive.
Kako si ti drugače?

LittleSun user posted image ne zbolet!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 191
19.1.2012 13:16:52   
mladika
Evo mene...jst sem dopoldne sama doma pa mal pospravim kaj,skuham pol pa že dragi pride iz službe pa nimam tolk časa na netu viset...Mi smo že v akciji user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!
LittleSun midva sva bla tut oba neki prehlajena,no moj je še zdaj jst pa sem boljše.Sem že misnla da nava nič slončkala zdej ko je prehlajen,pa mojmu to ne predstavlja nobenih ovir...user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 192
19.1.2012 14:24:09   
anckica
alora pupe, kak smo danes?
Evo da vam povem moj dan ki se je začel še kar uredu potem se je pa bolj usrano nadaljeval...no skratka...pred enim tednom mi mami prav dej poglej do kdaj ti velja vozniška ker so ful kazni, pa sm si misnla ma sigurno tm do 2040, pogledam tri dni nazaj vozniško... potekla lani maja user posted image me na rit rvže, ma seveda če imam pa očala...jst pa non stop v avtu, huh sreča da me niso nič ustavili policajeki pa še nobenega obvestila nisem domov prejela da mi poteče...no danes sem šla na zdravniški pregled čakal dobre dve uri in pol, morala do okulista vse zrihtam in mi dajo potrdilo... grem na pravno enoto in mi striček reče...aha vam je samo za tri leta podaljšala....KAAAAAAJ????? Ma lepo vas prosim imam dioptrijo 1,50 in sem non stop brez očal in čist vredu vidim, še tam mi je zdravnica rekla da se da očalarjem nekje med 5-10 let za vozniško. Mislim mojmu dediju ki res ama ništa ne vidi, ima pohabljeno nogo + 84 let pa mu dajo za tri leta, hahahahha user posted image no ne me narobe razumet, zdej mi je smešno pri uradu sem preklinjala ko zmešana pa še nase sem se jezila ker nisem odprla potrdila že pri njej,ampak sem predvidevala da mi je pač dala najman za ene 8 let!
Aha pa še tole...midva tudi nisva sexala ker je moj dragi fuzbalski fanatik, pa še rokometni, košarkaški pa še kateri šport bi se našel.
Drugače imam pa joške do koroške, take balone pa se mi je menstruacija končala šele 13.1....no bo že samo boli sej veste user posted image

Pišite kaj, vas rada berem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
19.1.2012 16:26:23   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Kako si ti drugače?

Jaz sem super, čakam na O, po drugi strani pa se delam ko da ne razmišljam o tem user posted image user posted image user posted image Smotana! Kak te naj pozabim, ne morem!

Anckica, kak si hecna user posted image user posted image user posted image

LittleSun, kak si?

Mladika user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. 3x rekla KAK, ziher veste od kod prihajam user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 19.1.2012 16:27:37 >

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 194
19.1.2012 16:29:03   
Kliki
hoj!

Evo mene sem že prišla iz službe sem bila še pri mamici na kavi. Me pa dones tam spodaj nekaj ščipa kot da se bo M vsak čas vlila, ampak sem glih po O.

HeLenčica ti kar povej katero temo bova čvekale imam čas. Likat se mi itak ne da.

mladika
ti kar pridno user posted image da bo na dan D en velik +.

anckice je pa res kriza.si jo pa dobro odnesla da te niso nič policaji ustavl. sem šla takoj pogledat pa mi vela do 2061 leta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
19.1.2012 16:55:07   
Kliki
HeLenčica kam si se pa skril?user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 196
19.1.2012 17:06:20   
tarinca
Zdravo,

tudi jaz se vam pridružujem na pričakovanju user posted image v februarju.
13.2. je moj dan.

Seveda tudi navijam za vse!!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 197
19.1.2012 17:12:48   
Kliki
tarinca dobrodošla in pa veliko sreče.

user posted image user posted image user posted image user posted image  

PA ŠE MALO SREČE ZA VSE PUNCE.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 19.1.2012 17:21:51 >

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 198
19.1.2012 18:19:51   
HeLenčica
Opa, Kliki, ti si pa moja letnica user posted image Meni je zdravnica rekla da smo še mlade veš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 199
19.1.2012 18:30:01   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Opa, Kliki, ti si pa moja letnica user posted image Meni je zdravnica rekla da smo še mlade veš user posted image user posted image user posted image

A tako isti letnikk sva. Mlade ja ampak prvega user posted image pa tudi že zasluživa a ne.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?