|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
20.1.2012 19:11:03   
oreh
majci, ob takem mišljenju bo pa hitro ratalo, pridi pa nas tudi kaj nasmejat še semleuser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 226
20.1.2012 19:36:42   
ninej
hojla punce! pa se vam spet malo oglašam po dolgem času.....vidim,da je vsak dan kej novega...še zmeraj čekiram januarke in vidim,da se majo kar fajn in pestrouser posted image ...no,ja z mano nč nouga,razn to da grem v sredo na HSG in me je kar malo strah,upam da bo vse v redu z mojimi jajcevodi....drgač če je kaka tukaj k je dala to skoz-kaka inf. bo dobrodošla....user posted image no,O pričakujem tm po sredi enkrat,sam ne vem kako bo s user posted image po HSG????Aje sploh priporočljivo sexat in zanosit po Hsg???
Bejbike fajn se mejte pa lep vikend.....user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.1.2012 10:17:17   
Kliki
Punc dobro jutro.

Sem se lepo naspala, sedaj pa malo z vami poklepetam če bo kje kera skuham kosilo in grem v službo. Zvečer me pa lubi pele žurat jupiiiiiiiiiiiii.

Kako ste pa ve kaj?

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.1.2012 10:29:27   
Zewa
Uf, jaz pa oddelam še 1,5 uro in grem domov na kosilo - hvala mamiuser posted image Potem ga grem pa tudi jaz žuratuser posted image Vendar gremo punce same danes.. Bomo videli, če bo moj priden doma user posted image

Kliki
kaj boš skuhala, če bo dobro pridem kar k tebi na kosilouser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.1.2012 10:34:14   
Kliki
nič posebnega juho imam že kuhano samo nudlce zakuham, pa meso bom spekla ,pa pire bo zraven.
Se mi neda neki matrat pa še dragi se je strinjal, ker to si lahko pogreje ko pride domov.

Tole da delaš pa sam še 1.5 ure sem ti pa kr mal fovš.user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 230
21.1.2012 10:39:33   
Zewa
Uu jaz bi tudi mogla juho skuhat, ker sem pravi odvisnik od goveje juhe-res mi je najboljša...user posted image

A ti pa popoldne v službi? Prav nič nisem fouš.. user posted image delaš v kakšni trgovini al kako, da si popoldne v soboto? Mah meni na splošno niso všeč tile delovni vikendi... Jaz rabim malo frej, da oklopim in predvsem da pozabim na službo, ki mi rahlo greni življenje..user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 231
21.1.2012 10:45:52   
Kliki
Ja popoldne pa jutri tudi delam v gostinstvu. Sem jest tut že sita teh vikendiv ampak imam stalno pogodbo k bom opa noseča pa po porodniški ne grem nazaj bom že neki najdla.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.1.2012 10:47:21   
Zewa
Take plane imam tudi jaz, da med porodniško dobim lepo drugo službico. Mogoče bo tisti, ki me bo nadomeščal tudi vesel tegauser posted image

Tko, da zdej mormo tole zrihtat, da gremo vsaj septembra ŽE na porodniško..user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 233
21.1.2012 10:51:05   
Kliki
Ja prej si bomo pa še mal bolniške prvošle jest 100% ker čez poletje je prinas noro in ne vem če bi zmogla s tistim trebuhom.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 234
21.1.2012 10:53:28   
Zewa
Točno, jaz pa zaradi stresa v službiuser posted image Komaj čakamuser posted image

Samo upam, da bo to čimprej res... A ni čudno, najprej si otrok ne želimo zaradi raznih dejavnikov, potem se pa enkrat odločimo za ta korak, bi ga pa najraje takoj rodil in držal v rokah..user posted image Pismo, smo čudne...user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.1.2012 10:58:53   
Kliki
Ja tako pač je. Mene najbol boli da ma kaka punca k je fante res vrtela okoli prsta in jih izkoriščala že kake dva otroka k se je spremenila in je sedaj pridna. če prav vsi vemo da ni tako.user posted image

Sem bla včeraj pri eni dobri kolegici ki ni taka in ima malega fantka rojenega v33t pa je tak cukr da dol padeš. Mi ni blo nič hudo. Kle mi je blo hujš k mi je povedala da je noseča.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.1.2012 11:04:05   
Zewa
Ja to boli ja. Nazadnje še reče, da ni bilo načrtovano, da ga bo pa pač obdržala.. Ja,malo bolj občutljiva sem sedaj na te teme.. Samo tuki je res zdej vsaka druga noseča user posted image Sej je prav, samo sem jim fouš..user posted image

Zdej pa še eno urco, pa domov.. Upam, da čimprej mine...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.1.2012 11:05:34   
Kliki
Pa sej bodo nam tudi kamlu tako zavidale.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena urca mine kod bi mignil.user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.1.2012 11:08:57   
Zewa
Itak user posted image

Nič, punce, grem še malo delat, se slišimo še kej.. Lep vikend vam želim!user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.1.2012 11:24:20   
Kliki
Zewa tudi tebi lep vikend grem kuhat poj pa šibam na šiht.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 240
21.1.2012 17:42:27   
anckica
Punce jst sem pa tako vesela, sem bila pridna in sem si non stop merila BT in je danes narasla na 36,7 sem delala zjutri in prejle testek za OV in je bila lepa črtica sicer ne še tako močna kot kontrolna ampak razlika med zjutraj in zdaj je kar velika tako da user posted image ko nora in ma da se prime, itak vem da se bo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A so vas slučajno tudi bolele joške ko hudič med ovulacijo, ker mene bradavice bolijo + joške imam ogromne in boleče...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.1.2012 20:04:48   
sonček85
oreh>:ne daj se in verjemi tudi zate se bo nakazal plus na testuuser posted image Pač še ena ,ki ji je vse druga več pomembno kot otrok ,nosečnost in urejen dom,sej jo bo že kje po glavi kresnaluser posted image user posted image .
Me pa tko gremo med oktoberčke ,a ne user posted image user posted image ?

anckica:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   gremo veselo v akcijo in plusek bo tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.1.2012 20:05:58 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 242
22.1.2012 11:51:58   
HeLenčica
Hej punce moje!

Oreh - v tematiki "zanositev" se mi zdi, da življenje ni pošteno.
ninej - sicer nimam izkušenj s HSG, ampak upam, da bo čim manj boleče in pridi poročat kako je bilo.

Kliki & Zewa user posted image za pozitivo!

Anckica, mene tudi tak boli ovulacija. Pravzaprav me je tokrat tak bolelo, da sem že mislila da je kaj narobe. Kot prvi dan M. Naj to pomeni, da se je primlo! Za obe user posted image Vidim, da si imela isti dan O kot jaz. Meni je moj računalniški "zdravnik" povedal, da če tokrat uspe, imamo user posted image 12. oktobra. Tolk da veš kdaj bova imeli PDP user posted image user posted image user posted image

No, kot rečeno, testeki so bili v petek in včeraj lepo pozitivni, radi se mamo, sproščeni smo kolk se pač da v taki situaciji, zdaj pa spet prideta 2 tedna upanja, tako kot vsak mesec  (pol meseca "j... se mi za vse, pol meseca pa "kaj pa če je...") user posted image
Lepo nedeljo drage moje, sonček je!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 243
22.1.2012 19:50:13   
anckica
HeLenčica- toliko kot sem se včeraj veselila sem danes zmedena in razočarana, OV test je danes pokazal komaj vidno črtico od druge firme testek pa ni pokazal črtice, BT je pa tudi čisto zmešana: 13.1. zadnji dan user posted image je bila 36,5, 14.1. 36,7, 15.1. 36.8, 16.1. 36,5, 17.1. 36,5, 18.1. 36,5, 19.1. 36,5, 20.1. 36,6, 21.1. 36,7, 22.1. 36,8. Je pa tko da sem si vse dneve razen 14.1. in 15.1. BT merila med 06.30-07.00, tista dva dneva pa sem si šele ob 10.00ih. Zdajšnje zvišanje BT pa pripisujem temu da sem prehlajena, včeraj sem rahlo čutila grlo zdej mi pa teče iz nosa ko noro user posted image Mislim da nisem imela ovulacije, škoda ker nisem že prej kupila OV teste sam kaj k sm čakala tiste iz ebaya... Moram pa povedat da me joške vedno bolj bolijo, kar se mi do zdaj še nikoli ni zgodilo da me že 4 dni po user posted image začnejo bolet...
Kaj misliš, misliš da je bila OV?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.1.2012 7:21:56   
Katte
Dobro jutro, punce. Pa sem nazaj. Vikend je bil super, zdaj pa veselo naprej.

majcy_m, kljub drugim prioritetam upam, da te v februarju preseneti plusek. Oglasi se kaj.

oreh, saj bo bolje. Pa verjetno misliš svakinja, ne snaha? user posted image
Tudi mene je prizadelo, ko sem izvedela, da bo moj mlajši brat dobil otroka pred mano, pa brez kakega truda, meni pa nikakor ne uspe. Ampak s takimi stvarmi se je pač treba spoprijazniti. Me smo v nekakšnem mehurčku, ostajamo na istem mestu, kljub temu, da se poskušamo zamotiti z drugimi stvarmi. Preostali svet pa gre naprej in se ne ozira na nas.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.1.2012 8:08:56   
oreh
Dobro jutro!

hvala punce za tolažilne besede! z moje strani pa dovolj jamranja za ta mesec! pač tako je. sva imela kar žalosten vikend, ker naju je še ena dodatna stvar še bolj vrgla iz tira, ampak tukaj je nov teden, čas gre naprej in mogoče nam drug vikend prinese tako pričakovanuser posted image .
še sreča, da imam ta teden res pestro v službi in bo hitro minilo.

pa ve, kako ste se imele čez vikend? Littlesun, kako si pa ti, se že postavljaš na noge? zanima me ali se dabroston jemlje oralno ali vaginalno?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.1.2012 8:22:47   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: anckica

HeLenčica- toliko kot sem se včeraj veselila sem danes zmedena in razočarana, OV test je danes pokazal komaj vidno črtico od druge firme testek pa ni pokazal črtice, BT je pa tudi čisto zmešana: 13.1. zadnji dan user posted image je bila 36,5, 14.1. 36,7, 15.1. 36.8, 16.1. 36,5, 17.1. 36,5, 18.1. 36,5, 19.1. 36,5, 20.1. 36,6, 21.1. 36,7, 22.1. 36,8. Je pa tko da sem si vse dneve razen 14.1. in 15.1. BT merila med 06.30-07.00, tista dva dneva pa sem si šele ob 10.00ih. Zdajšnje zvišanje BT pa pripisujem temu da sem prehlajena, včeraj sem rahlo čutila grlo zdej mi pa teče iz nosa ko noro user posted image Mislim da nisem imela ovulacije, škoda ker nisem že prej kupila OV teste sam kaj k sm čakala tiste iz ebaya... Moram pa povedat da me joške vedno bolj bolijo, kar se mi do zdaj še nikoli ni zgodilo da me že 4 dni po user posted image začnejo bolet...
Kaj misliš, misliš da je bila OV?

Anckica, kar se tiče BT ti ne znam svetovati, ker si je nikoli nisem merila. Ne da se mi user posted image . Drugače pa mislim, da je najboljše, da se z O čim manj ukvarjaš, še posebej če te tako heca. Karkoli bi ti rekla ne bi bilo prav, lahko da si imela O, pa si jo zamudila, lahko da je ni bilo.... Boš pa naslednji mesec pravočasna, ne sekiraj se. Itak pa bo user posted image , tako da me ne skrbi. Aja, pa rekla si da te je šraufalo/bolelo? Pa joške te bolijo? Pri meni je tako vedno po O. Na primer, O test je bil pozitiven v petek, včeraj pa so me že bradavice začele bolet (vsakih nekaj mesecev imam to "težavo" pred M)...zato najbrž spet nismo bili uspešni. Predvidevam, da ko bom zanosila ne bo nobenih že doživetih znakov. Kdo bi vedel?

Lep dan punce moje!

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.1.2012 8:36:41   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh
pa ve, kako ste se imele čez vikend? Littlesun, kako si pa ti, se že postavljaš na noge? zanima me ali se dabroston jemlje oralno ali vaginalno?

Dabroston so tablete, ki se jih jemlje oralno. Se mi zdi, da so mi naredile zbrko, sem čist razdražljiva, brez volje, prsi me bolijouser posted image morda sem pa taka zarad vsega, ne vem. Z lubijem sva imela grozen vikend, skoz nekaj, sem žalostna ker je včasih tak hepan, ne morem lepše povedat, gleda samo na svojo rit in pričakuje, da bomo vsi skakali okol njega, ker ima revež skrbi s stanovanjem...jaz jih imam tudi, pa še tisoč drugih, pa me en dan ne vpraša po počutju ali priskoči na pomoč. Mah mogoče mi, pa ga odrinem, saj ne vem več... bo že boljše, ne bom jamrala, ker vam že en mesec težim kako sem slabo. Zato sem se tudi malo odmaknila od vas, ker nimam nič pozitivnega za povedat, pa da ne kradem dobrega vzdušja. Vas pridno berem in stiskam pestke za vsako izmed vas.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.1.2012 9:06:44   
HeLenčica
LittleSun, me smo tukaj, nikar nas ne zapuščaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.1.2012 9:10:48   
oreh
user posted image user posted image user posted image Ja, katte, še dobro, da nisem zapisala, da je zet noseč.

Littlesun, vem, da boš naredila tako kot je prav. vedi pa, da ne bomo nič hude, če boš napisala karkoli o svojih problemih, saj zato pa smo tudi med drugim tukaj. čas za pozitivne poste bo že še prišel.

jaz sem tudi bila v petek jezna in sem hotla poslati post s  samimi kletvicami, pa sem ga vendarle preoblikovala na eno kulturno raven in ko sem ga poslala sem bila za 5 kil lažja...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?