sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: anckica HeLenčica- toliko kot sem se včeraj veselila sem danes zmedena in razočarana, OV test je danes pokazal komaj vidno črtico od druge firme testek pa ni pokazal črtice, BT je pa tudi čisto zmešana: 13.1. zadnji dan je bila 36,5, 14.1. 36,7, 15.1. 36.8, 16.1. 36,5, 17.1. 36,5, 18.1. 36,5, 19.1. 36,5, 20.1. 36,6, 21.1. 36,7, 22.1. 36,8. Je pa tko da sem si vse dneve razen 14.1. in 15.1. BT merila med 06.30-07.00, tista dva dneva pa sem si šele ob 10.00ih. Zdajšnje zvišanje BT pa pripisujem temu da sem prehlajena, včeraj sem rahlo čutila grlo zdej mi pa teče iz nosa ko noro Mislim da nisem imela ovulacije, škoda ker nisem že prej kupila OV teste sam kaj k sm čakala tiste iz ebaya... Moram pa povedat da me joške vedno bolj bolijo, kar se mi do zdaj še nikoli ni zgodilo da me že 4 dni po začnejo bolet... Kaj misliš, misliš da je bila OV? Anckica, kar se tiče BT ti ne znam svetovati, ker si je nikoli nisem merila. Ne da se mi . Drugače pa mislim, da je najboljše, da se z O čim manj ukvarjaš, še posebej če te tako heca. Karkoli bi ti rekla ne bi bilo prav, lahko da si imela O, pa si jo zamudila, lahko da je ni bilo.... Boš pa naslednji mesec pravočasna, ne sekiraj se. Itak pa bo , tako da me ne skrbi. Aja, pa rekla si da te je šraufalo/bolelo? Pa joške te bolijo? Pri meni je tako vedno po O. Na primer, O test je bil pozitiven v petek, včeraj pa so me že bradavice začele bolet (vsakih nekaj mesecev imam to "težavo" pred M)...zato najbrž spet nismo bili uspešni. Predvidevam, da ko bom zanosila ne bo nobenih že doživetih znakov. Kdo bi vedel? Lep dan punce moje! bt se mora merit vedno ob istem času.Itak pa bojo