LittleSun
|
mladika moja sem te že pogrešala, hvala za besede, dobro denejo. Tudi hvala vsem ostalim žabica kako katera, moja tale je bila dokaj ok, čeprav je že prej je preveč govorila in bila strašno pametna, se vtikovala v stvari, ki se je ne tičejo, pa sem to nekako preslišala, ker mi ni nič pomenilo, potem pa sem zanosla, pa sva se tja preselila in dokler ni bilo tamalega je bilo še zmerno, ko se je pa pikec rodil pa je začela nabijat. Ne bom o tem sploh, ker je to res poseben primerek mi je še danes enkrat pritisk dvignila, ampak sem ta te stvari navajena, to da pa o nama okol govori intimne stvari mi je bil pa res šok. sem tudi to že prehidala, kaj vse se folk meni, sej če bi se za vsako pasjo figo sekiral, potem si lahko že jutri na tabletah Hočem povedati, da ne mormo soditi po moji, ker je res razred zase. Ta druga tašča (v.d.) je pa ena a, ne morem je prehvaliti, se ful dobro razumeva, tak, prijateljsko, vedno se smejiva, skupaj potegneva, ko so kakšni heci in tak....super, tudi do otroka, ful vedno vpraša in se NIČ in NIKOLI ne vtikuje v nas. Tako so tudi moji starši in to je edino pravilno. Uf sem se razpisala tak moram rečt, da sem veliko boljše, sem malo prespala in predihala in vidim da ni vse tako črno kot se je sprva zdelo. Sedaj pa samo držim pesti, da me hitro obvestijo kdaj imam histeroskopijo in da je vse to čimprej za menoj. Moja najboljša prijateljica bo pa kmalu rodila, saj veste tista s katero sva se skupaj zmenili, da bova imeli še enega otroka bosta pa lumpa spet leto in pol narazen kot sta sedaj tavečja....danes sem bila v hm in se kar nisem mogla upret tem mičkenim najbolj sladkim cotikam in sem ji kupla en pajacek in kapice lep večer punce moje, pa naj se vse trese, da bo februar roza, pa ne samo od valentinovih srčkov
|