HeLenčica
|
Pupike moje! Sem komaj čakala da pridem do računalnika da vam poročam. Sem kar vesela, da se je stvar začela premikat. Torej, zdravnica je bila izjemno prijazna, kar me je pa razveselilo pa je bilo to, da je rekla: "mladi ste še, to je super". Tak da veste, punce, 30 še ni neka starost Drugače pa sem morala povedat pač dolžino ciklusa, zadnjo M, če so boleče, če sem bila že kdaj noseča, kdaj je bila zadnja M itd. Razložila nama je postopke (in jaz ugotovim da sem res že pravi mali doktor za neplodnost, ker sem dragemu razložila še bolj podrobno kot G zdaj), dobila sva napotnice za naprej. On je dobil 2x spermiogram, jaz pa UZ, pa kri moram dat 2-5 dan ciklusa, pa 10 dan ciklusa pa 20 dan ciklusa, pa test na klamidijo in testiranje hormonov ščitnice. To je na kratko Je pa rekla da se vidimo ČE NE BOM NOSEČA. Mi je kar dala upanje, povedala, da 60% parov zanosi v 6 mesecih, 80% v enem letu, 90% pa v dveh letih. TAK DA PUPE: NE OBUPAT. Kolko sem jaz razumela je do 2 let kar pogosto in normalno. No, sicer mene zdaj še čaka O (jutri začnem s testeki), ko pa dobim M se moram oglasiti pri njih. Kontrolo pa imava šele maja, tak da res upam da nama ne bo treba tja (ker je to čez 4 mesece!). To je to, sem skrajšala koliko sem lahko, sem pa kar pozitivna, oba sva, upam da se najino upanje uresniči . Itak mi ne bo treba na preiskave ker bom 4.2. že ha ha ha. Nič ne čvekate, kaj je zdaj to? :)