|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
14.1.2012 10:19:15   
Zewa
LitlleSun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, da se čimprej uredi. Držim pesti!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 126
14.1.2012 12:54:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

O, LS, prav lepo te je malo prebrati. upam, da te bo le lahko kam stlačila.
midva sva že začela biti pridna, danes sem si pa naročila pre-seed gel- 30evrovuser posted image user posted image user posted image
ampak, če pomaga... poročam!

držim pesti da pomaga in mogoče še midva poskusiva drugi mesec če bo vama pomagalouser posted image user posted image

littlesun:drži se in super če te bo lahko še vzela ,imaš vsaj preglede jaz tega nimm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 127
14.1.2012 13:34:43   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
littlesun:drži se in super če te bo lahko še vzela ,imaš vsaj preglede jaz tega nimm

Zakaj pa ne greš do ginekologinje, če imaš potrebo po kakšnem pregledu? Jaz imam krvave izcedke med ciklom in pred M in sem zato šla in je na UZ ugotovila kar pač je in mi dala napotnico. Ne za neplodnostno, ampak za točno določeno preiskavo za katero bi napotnico dobila tudi če nebi delali na user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 128
14.1.2012 17:29:20   
Katte
LittleSun, ne bodi preveč žalostna. Očitno je že bil razlog, zakaj še nisi zanosila. Zdaj je pred tabo nov začetek. Zaupaj v to, da ti bodo zdravniki pomagali. Kmalu boš nosečka, boš videla.

HeLenčica, držim pesti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 129
14.1.2012 21:20:44   
LittleSun
hvala punce, malo sem žalostna, bolj zato, ker si človek misli, da je vse ok in je tako lažje, potem je pa kar šok, ko ti rečejo da je nekaj narobe...po drugi strani me pa to navdaja z upanjem, da ko bo tole za menoj bom hitro zanosila..čeprav nikoli ne veš. Me je pa vse skupaj kar pretreslo, morda za koga to ni nič, zame v trenutni situaciji (po vsem kar je bilo decembra in se še nisem postavila trdno na noge) pa je vse to še zraven en udarec. In kar nekako ne morem vstati, danes sem imela res slab dan, sem se kar sesedla na posteljo dopoldan in jokala in jokala, nisem mogla niti vstati. Potem nekako sem, pa tud zarad pikeca. Če bi se ena sama stvar zgodila ni panike ampak skupek vseh teh pa je too mach tudi zame. Me je res zlomilo tole vse. Hvala da me berete in upam, da ni odveč. Včasih sem bila zelo močna in če bi mi kdo leto dni nazaj rekel, da mi bo kaj prišlo do živega bi se polulala od smeha, toda glej zdaj....zarečenega kruha se največ poje. AMPAK...ne dvomim, da bom kmalu spet na trdih nogah, z nasmehom na obrazu in pozitivnimi vibracijami. Tudi zaradi vas, ki ste tukaj in ste v tolažbo.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 130
14.1.2012 23:03:23   
kris555
Pozdravljene. Vas berem in se ne morem načudit koliko
podobnih stvari se tudi meni dogaja.

LittleSun, mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo.

HeLenčica, držim pesti za ponedeljek.

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 131
15.1.2012 11:46:59   
curly
Uh, sploh nisem opazila, da ste že za februar naredile temo. Sem malo izgubljena. user posted image
Jaz definitivno pridem med vas kot navijačica , ko pa pride januarska user posted image in si približno izračunam, kdaj je februarja NE BO! pa povem, pod kateri datum se podpišem. user posted image

Jaz bom tokrat resetirala svoje kroge, ker jih je itak že preveč. Grem v 1. krog po OP! user posted image

Good luck, punce, do februarja je še dolgo, zato vam želim veliko veliko user posted image , da bo februar, mesec ljubezni, najbolj ROZA do zdaj! user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 132
15.1.2012 13:37:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Zakaj pa ne greš do ginekologinje, če imaš potrebo po kakšnem pregledu? Jaz imam krvave izcedke med ciklom in pred M in sem zato šla in je na UZ ugotovila kar pač je in mi dala napotnico. Ne za neplodnostno, ampak za točno določeno preiskavo za katero bi napotnico dobila tudi če nebi delali na user posted image .
ne jaz sem misla da jemlješ klomifen.Drugače pa ja nazadnje sem imela pregled oktobra in je bilo vse ok ,zdaj ga bom pa imela ko pojem vse tri škatlice klomifena kar bo okoli marca aprila .jAZ IMAM NORMALNO M ,brez kakšnih čudnih krvavitev.držim pesti da tako naprej ostane,pa da mam redne O in da bom kmalu nosečka user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 133
15.1.2012 13:39:38   
lily32
witch, še danes verjamem, da je tvoje cupranje imelo pozitivne posledice, da sem takrat, septembra 2010 zagledala user posted image user posted image , zato sem vesela, da si nazaj in močno močno navijam zate user posted image user posted image user posted image - no, pa tudi za vse druge, saj vem, kako je čakati na lepo novico user posted image

Dodajte me med navijačice.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 134
15.1.2012 14:00:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

witch, še danes verjamem, da je tvoje cupranje imelo pozitivne posledice, da sem takrat, septembra 2010 zagledala user posted image user posted image , zato sem vesela, da si nazaj in močno močno navijam zate user posted image user posted image user posted image - no, pa tudi za vse druge, saj vem, kako je čakati na lepo novico user posted image

Dodajte me med navijačice.

user posted image Kaj pa je coprala ,še lahko nam kaj zacopra user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 135
15.1.2012 15:23:22   
lily32
Nacuprala je veliko roza barve zame, da mi je testek končno pokazal, kar sem želela. In prav pri srcu me stisne, ker nekaterim še danes ni ratalo, zato res močno stiskam pesti za vas.

sonček85, saj midve pa sva skupaj pričakovali prvi user posted image . Saj imate tudi vi doma aprilčico2009, če se ne motim?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 136
15.1.2012 18:57:29   
oreh
ja, curly, no, itak da mamo 2 temi vedno odprti, saj veš, da če bi take klepetulje kot smo me imele samo eno temo, ta tema ne bi mogla požirat vseh prispelih postovuser posted image

sonček a ti imaš klomifen pri svoji G, pa imaš kaj uz med terapijo? kako dozo pa jemlješ? a ti je rekla kaj je naslednji korak, če Kne rata (samo teoretično, ker bo ratalo)?

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 137
15.1.2012 22:27:52   
HeLenčica
LittleSun, ne bit žalostna. Mogoče je to samo zatišje pred nevihto (beri: zdaj imaš pavzo, potem boš pa kmalu user posted image ). user posted image user posted image user posted image

Punce, hvala za podporo. Poročam kaj bo rekel zdravnik.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 138
16.1.2012 9:02:58   
sonček85
Evo jaz sem pa pisala Pušenjaku  in nekako zgubla voljo nad vsem .Ne vem ,jemala bom Klomifen do konca, pila čaj in kar bo bo ,potem bom pa tko videla ko bom imela pregled pri svoji G.
Dol mi je padlo vse ,ker sem klicala G če ima preglede med jemanje klomifena da vidi če je odziv in je rekla da ne .Ma to mi je malo čudno ,ker me res zanima.Da bi šla pa kam drugam na še en pregled mi pa ni ,ker nebi rada plačvala ,so kr dragi,bom še počakala do marca ,potem pa tko morem imet pregled pri G .Pa bomo videli kaj bo rekla.

zdaj je drugi krog mimo ,jemljem še februarja in potem marca upam ,da user posted image ne boooooooooooooooooooo.

Majcy_m:hvala za pomočuser posted image

dejmo punce rozaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 139
16.1.2012 9:03:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Nacuprala je veliko roza barve zame, da mi je testek končno pokazal, kar sem želela. In prav pri srcu me stisne, ker nekaterim še danes ni ratalo, zato res močno stiskam pesti za vas.

sonček85, saj midve pa sva skupaj pričakovali prvi user posted image . Saj imate tudi vi doma aprilčico2009, če se ne motim?

Ja lily res je;) sam da je Aprilček user posted image ,zdaj bi imeli pa še enga oktoberčka user posted image user posted image user posted image user posted image srečno tudi vam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 140
16.1.2012 9:13:24   
LittleSun
helenčica drži se in javi!! Mislim nateuser posted image user posted image

Jaz sem danes še kar nekako, ampak še vedno ne prava. Mah bo že...imam ful gužvo se je nabralo prejšnji teden, ko sem bila doma. Pridem še kaj pokukat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 141
16.1.2012 11:45:08   
anckica
Litlle Sun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah sem ratala prov slabe volje ko sem to prebrala, ampak verjamem da bo vse OK in da boš končno zagledala težko pričakovani user posted image !
HeLenčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 142
16.1.2012 12:10:33   
Elme
Hej hej... evo še ena februarska ki stiska pesti za vse nas!!! Bomo zmogle... bomo JAAAAA! user posted image Čakava da user posted image odide in greva v 2. krog. Se beremo user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
16.1.2012 12:55:51   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: anckica

Litlle Sun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah sem ratala prov slabe volje ko sem to prebrala, ampak verjamem da bo vse OK in da boš končno zagledala težko pričakovani user posted image !
HeLenčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ah neee, včasih sem vas v smeh spravljala. Sej ne bom več jamrala, bom raje pozitivno naravnana in bom to vzela kot korat bližje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 144
16.1.2012 13:07:00   
HeLenčica
Pupike moje! Sem komaj čakala da pridem do računalnika da vam poročam. Sem kar vesela, da se je stvar začela premikat. Torej, zdravnica je bila izjemno prijazna, kar me je pa razveselilo pa je bilo to, da je rekla: "mladi ste še, to je super". Tak da veste, punce, 30 še ni neka starost user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem morala povedat pač dolžino ciklusa, zadnjo M, če so boleče, če sem bila že kdaj noseča, kdaj je bila zadnja M itd. Razložila nama je postopke (in jaz ugotovim da sem res že pravi mali doktor za neplodnost, ker sem dragemu razložila še bolj podrobno kot G zdaj), dobila sva napotnice za naprej. On je dobil 2x spermiogram, jaz pa UZ, pa kri moram dat 2-5 dan  ciklusa, pa 10 dan ciklusa pa 20 dan ciklusa, pa test na klamidijo in testiranje hormonov ščitnice. To je na kratko user posted image Je pa rekla da se vidimo ČE NE BOM NOSEČA. Mi je kar dala upanje, povedala, da 60% parov zanosi v 6 mesecih, 80% v enem letu, 90% pa v dveh letih. TAK DA PUPE: NE OBUPAT. Kolko sem jaz razumela je do 2 let kar pogosto in normalno.

No, sicer mene zdaj še čaka O (jutri začnem s testeki), ko pa dobim M se moram oglasiti pri njih. Kontrolo pa imava šele maja, tak da res upam da nama ne bo treba tja (ker je to čez 4 mesece!).

To je to, sem skrajšala koliko sem lahko, sem pa kar pozitivna, oba sva, upam da se najino upanje uresniči user posted image . Itak mi ne bo treba na preiskave ker bom 4.2. že user posted image ha ha ha.

Nič ne čvekate, kaj je zdaj to? :)

Neposredna povezava do sporočila: 145
16.1.2012 13:21:46   
HeLenčica

user posted image        

user posted image

PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS)

4.2.
HeLenčica (2.kroguser posted image )
kliki

6.2.
S* (5. krog)
majcy_m (17. krog)
Princess13 (2. krog)

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka
mladika

8.2.
Anckica (1. krog)
monsy (3. krog)
Katte (21. krog)
9.2.
Zewa(3. krog)

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
12.2.
ninej

x.2.
witch (1. krog v 2012)

SKUPAJ NAS JE : 17
NOSEČK :

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost,Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32, Elme

Zanimive povezave:

Kdaj bo test nosečnosti pozitiven?

Zgodnji znaki nosečnosti

Koren Maca

Krvomočnica

http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx    -Možen  Izračun O dni

Neposredna povezava do sporočila: 146
16.1.2012 15:18:39   
princess13
O HeLenčica, kak si to lepo pozitivno napisala user posted image Ma to je to, optimizem na vrhuncu! Seveda 30 še ni neka starost. Jaz se tolažim, ker bom novembra 30 user posted image Res upam, da vse te kontrole pri vama ne bodo več potrebne in da boš v februarju že nosečka user posted image
Pri meni nič novega. Sem že prišla k sebi po tistem nesrečnem dogodku. Pridno user posted image user posted image Čakam na O, ki se začne nekje v soboto/nedeljo. Takrat pa obvezno, da se prime! user posted image Sem si pa tudi obljubila, da tokrat pa ne mislim več noret s testi, ker nazadnje sem jih kar nekaj naredila in si delala nepotrebne stroške. M ne pričakujem 6.2., testa pa ne mislim delat pred 11. ali 12.2. Ker ta norija okrog testov mi nazadnje ni prinesla nič dobrega.

Pupe pridno user posted image , da bo čim več user posted image v februarju!! user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 147
16.1.2012 17:22:30   
Kliki
Punce dobr večer.

Berem redno za komentirat pa časa zmanka.
Pr inas je te dne O pa si je moj v soboto malo koleno poškodval tko da po vsej verjetnosti ta mesec ne bo nič.user posted image Ampak pridno pijem čaj plahtice in prvi rezultati so že tukaj in sicer bel tok se mi je zmanšal. Naslednji mesec pa akcija na polno. Sej malo počitka tudi ne škodi se ne bom nič sekirala.

LittleSun
za te tvoje težave je menda plahtica tudi dobra lahko cistice izginejo(sem si prav zapomnila)

Helenčica držim pesti da ne bo treba na preiskave.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 148
16.1.2012 18:27:30   
anckica
Ma odlično HeLenčica tako je treba, z kopico pozitivizma se daleč pride! Februar bo naš in pika! Veselo user posted image in ma da bo en velik debel user posted image !

LittleSun vsak od nas ima dobre in slabe dni, nikakor mi pa ni všeč da se morajo punce matrat za materinstvo...upam da boš čimprej opravila z vsem tem in da zagledaš težko željeni user posted image Pa še enega sončka že imaš tako da je svet vseeno lep user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 149
16.1.2012 20:49:18   
Kliki
ku ku kje pa ste?user posted image
Sej vem vse pridno user posted image .user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!