Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 10:19:02
|
|
|
|
LittleSun
|
oreh hvala, vas tudi jaz zelo pogrešam, sploh to čvekanje in hecanje, ker menda že 2 meseca nimam prav nič časa. Sedaj pa ko se mali zaigra grem pa raje kaj pospravit in kaj postorit, čeprav vedno pokukam in na hitro preberem. G me je naročila jutri, čeprav je komaj 9 dan cikla in je rekla da ni nujno, da se bo videlo in bom morda morala spet priti naslednji mesec. Sem ful vesela, da me je naročila, ker se bova pomenili kako naprej pri zanositvi in mi kar daje upanja. Sem pa tudi v glavi in doma naredila čistko, lubiju zbasala vse sladkarije, ki smo jih dobili za darila v vrečko, da odnese v službo, nastavila vso belo moko in cuker, ki je ostal od decembra da ga odpeljem tašči in tako spet malo spustila dobro energijo v stanovanje. Sem pridelala 3 kg čez december in sem jezna ko hudič, ker imam že tako lepo zalogo na riti in žlauhe okol trebuha. Ni me treba bit strah da se utopim oreh poročaj za kremo...sicer pa sploh ne dvomim, da se tokrat selimo skupaj na oktober lep dan pupe, izkoristite sonček, mi ga ne moremo, ker še ne smemo ven
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 10:50:43
|
|
|
|
ninej
|
Pozdravljene punce! Evo me jst sm se preselila v februar....še zmeri sem jezna zaradi včerajšnje ,pa bo že bolje.....sej,če neb mela pregleda in se mi zarad nebi vse zategnilo v marec,bi blo vse kul....no,ja pravijo da vsaka stvar pride z namenom...upajmo,da bo februarja dost dober namen,da ne zagledam pač pa ! Za vse sotrpinke,kijo ne čakate pa en veeelik objemček ! V glavnem občudujem vse tiste ,ki se trudite leto,dve,.....meni se zdi že mojga pol leta cela večnost.....upam,da bomo vse zagledale ! Pozdravček!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 10:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
če je še kera za FB ... pišite na zs
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 11:04:24
|
|
|
|
oreh
|
to ni res, kaka lepa stvar se mi je zdej zgodla! me je klicala kolegica, s kiro mava zelo redke stike. začela je spraševat ali imam že kakega otročička. sem si mislila WTF, a zdej pa me bodo že kr eni po telefonu s temi vprašanji nadlegovali. in sem rekla zakaj? in je rekla, da je sanjala, da imam tako lušnega fantka z rjavimi očmi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 11:26:33
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh to ni res, kaka lepa stvar se mi je zdej zgodla! me je klicala kolegica, s kiro mava zelo redke stike. začela je spraševat ali imam že kakega otročička. sem si mislila WTF, a zdej pa me bodo že kr eni po telefonu s temi vprašanji nadlegovali. in sem rekla zakaj? in je rekla, da je sanjala, da imam tako lušnega fantka z rjavimi očmi. to je dobrooooo jaz sem sanjala o eni kolegici, ki sva sicer bili včasih zelo dobri prijateljici, potem pa naju je tempo življenja malo oddaljil in se slišiva enkrat na leto, da je ima malo pupo in jo kličem in ji povem in zglej ga zlomka, bila je 3 m noseča in sedaj imaPUPO uuu kako držim pesti, da je to to!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 11:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh to ni res, kaka lepa stvar se mi je zdej zgodla! me je klicala kolegica, s kiro mava zelo redke stike. začela je spraševat ali imam že kakega otročička. sem si mislila WTF, a zdej pa me bodo že kr eni po telefonu s temi vprašanji nadlegovali. in sem rekla zakaj? in je rekla, da je sanjala, da imam tako lušnega fantka z rjavimi očmi. ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no upam da bo čez 9 mesecev to res, no, čez 9 mesecev bo mev modre, samo čez 1 leto in 9 mesecev (al pa še prej) pa lahko da bojo rjave
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 11:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: oreh to ni res, kaka lepa stvar se mi je zdej zgodla! me je klicala kolegica, s kiro mava zelo redke stike. začela je spraševat ali imam že kakega otročička. sem si mislila WTF, a zdej pa me bodo že kr eni po telefonu s temi vprašanji nadlegovali. in sem rekla zakaj? in je rekla, da je sanjala, da imam tako lušnega fantka z rjavimi očmi. to je dobrooooo jaz sem sanjala o eni kolegici, ki sva sicer bili včasih zelo dobri prijateljici, potem pa naju je tempo življenja malo oddaljil in se slišiva enkrat na leto, da je ima malo pupo in jo kličem in ji povem in zglej ga zlomka, bila je 3 m noseča in sedaj imaPUPO uuu kako držim pesti, da je to to!!! ej, ej ,ej ... dej, ti jst pošlem svojo sliko (ne tako k sm rumeno rdeča) in ti mene sanji, da mam dvojčke, al pa 1, sej vseen, sam sanji me z ... a boš, a boš, a boš???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 11:32:29
|
|
|
|
oreh
|
ampak res, moj je sanjal, da mava punčko, čez 3 dni naredim test glej ga zlomka, noseča. prijateljica pa je sanjala, da bom 1 mesec pred + testom. no, eto, sem že sestopila v realnost, služba kliče, pride čez 14 dni... adijo punce!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 12:01:12
|
|
|
|
princess13
|
Upam, da bo katera sanjala, da sem jaz noseča, ker očitno vse bolj pali, samo ne. Še če bi s kondomom je večja verjetnost, da poči in zanosim Dovolj heca, to je resna stvar! No pri nama je pa zdaj odzadaj prišla ta žalost ob izgubi pikice... Moj me kliče, da ne more delat v službi, da je ful žalosten, da bi mel jutri fraj, da se nekam odpeljeva, posvetima drug drugemu...ker zadnji mesec je bila res norišnica na vseh področjih. Še vedno se ubadam z zadnjimi kapljicami krvi. Upam, da bova nekje v nedeljo že lahko šla v nove boje, ker zdaj me pa res že razganja Punce dajmo vse od sebe, da bo res februar naš mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 12:09:24
|
|
|
|
LittleSun
|
Vse bi vas sanjala, če bi le pomagalo!! Sem tut zase prejšnji mesec sanjala, da sem sto testov naredila in vsi so bili , pa zgleda da nič ni pomagalo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 12:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pri meni če sama sebe sanjam, da mamo še enga dojenčka nič ne pali, tko da vrjetno če nekdo drug sanja pa pali Princess ... ful je hudo, vem, samo ma tvoj prov, pejta nekam pa odklop od vsega kar se je zgodilo. Je pa bolš da je tko k je. Pri meni so recimo na nuhalni, v 12. tednu mi povedal, da zarodka ni več, prej sploh vedla nism, ker prvi pregled pri G v 8. tednu je blo še vse ok, sm še slikico dobila. In pol sm mogla čakat 14 dni, da so mi čiščenje delal, ker telo ni hotu sam ss narest. Pa še to nebi naredl, če se nebi jst zlagala, da me že neki špika v trebuhu. So bli še vsi nesramni, tam ko delajo splave, mi je še dohtarca rekla kao, to bo pa že velik otrok, če ste v 14. tednu, ko sm jim pa rekla da ne bo, ker ga ni več in ko so vidle, da mi je hudo, so pa čist spremeniile ton glasu in obnašanje. Ker takrat sm bla glih dobr 23 in je velik punc ki pri teh letih grejo rajš na splav. Nikol ne bom pozabla te izkušnje in vrjemi, veliko rajše bi vidla da bi telo samo vse zrihtalo in veliko prej. majcy_m
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 15:51:01
|
|
|
|
mladika
|
Evo mladikice v februarju...ka čem tetka je dans prišla,sem že dala vn iz sebe kar sem mela,tko da naslednje ne bo 7.2. o realnih krogih raj ne bi,jih je preveč je pa to prvi v tem letu in že 1 leto po operaciji.Mogoč pa zdej rata Matr sm optimist...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 17:52:37
|
|
|
|
LittleSun
|
mladika pa ne noo Pošiljam pikapoko za vse stare sablje, ki ste spet tukaj...morda bo pa valentinček prinesel pluske, ostanite pozitivne in polne upanja! Dokler je upanje, obstajajo možnosti in nikoli ne veš, morda bomo pa nekoč me zgled in upanje tistih, ki prihajajo za nami in si bo nekdo rekel, če je njej uspelo v xx krogu bo pa meni tudi in bo zarad tega poln optimizma tako kot sedaj me čakal na ta magični Meni je pa tako čudno v želodcu, upam da ne staknem kakšne trebušne zadeve, kera ta mesec je akcija in PIKA. S tamalim sva sestavila vse legice ki jih imamo od jutra do sedaj z pauzami sva sestavljala že kockasto gledam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 12.1.2012 19:15:54
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej pune !!! A je katera sanjala o meni ???? !!!!! Joj tamesec mora uspeti !!! Čisto sem že nervozna, pa se je komaj končala !!! Res si želim malo srako, ki mi bo nekoč delala sive lase !!! Potrta sem ko je komaj 3 krog !!! Še bolj me bo potrdo, če grem v 4., ker imam vedno manj upanja, da bo uspelo po naravno poti, kar tako ( sem imela že ss ) !!! Ahjejhata ! Kaj pravite babe? Bo nam uspela selitev na drug forum ?! Pridne bodite in držite pesti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tokrat pa sem zdrava in ne bomo kar mimo streljali - rafali direkt v tarčo !!! Pridne bodite ! Pa-pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.1.2012 8:11:56
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Pošiljam pikapoko za vse stare sablje, ki ste spet tukaj...morda bo pa valentinček prinesel pluske, ostanite pozitivne in polne upanja! Dokler je upanje, obstajajo možnosti in nikoli ne veš, morda bomo pa nekoč me zgled in upanje tistih, ki prihajajo za nami in si bo nekdo rekel, če je njej uspelo v xx krogu bo pa meni tudi in bo zarad tega poln optimizma tako kot sedaj me čakal na ta magični Ne mogoče, tako BO, jaz sem ziher! Vprašanje je samo KDAJ bomo nosečke, boste videle, LittleSun, mladika, Katte!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.1.2012 8:38:45
|
|
|
|
Niri
|
Navijam!!!!! Feburar bo mesec ljubezni in bo letos roooozaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.1.2012 12:17:54
|
|
|
|
ninej
|
Punce,helooow! No,tud jst bi bla vesela če me date na seznam,ne pričakujem je namreč 12.februarja,recimo .Drgač gre moja že h koncu,kar mi je mali čudno glede na to da sm jo dobila šele v sredo zvečer....ponavadi jo imam 5-6 dni,pa še tko malo mi lije,da zamenjam sam 2 vložka na dan.....ne vem kej so to za eni fleši..... Drgač pa držim pesti,da bo februar naš mesec in bo polno + in polno oktobrčkov....hehe Punce uživite,vikend je pred vrati.....zadnji dan šihta ...juhu....aja,pa petek 13.je danes Fajn bodte!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.1.2012 14:40:19
|
|
|
|
Zewa
|
No, pa se vam pridružujem tudi jaz.. Malo sem razočarana, pa bo že... Torej v februarju je ne pričakujem 9.2.2012 (3.krog)... Držmo pesti, da bomo imele oktobrčke Zdej vas grem pa najprej malo prebrat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.1.2012 17:36:32
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO in 3.2. dr. Knowitall (3. krog po SS) 4.2. HeLenčica (2.krog ) kliki 6.2. S* (5. krog) majcy_m (17. krog) Princess13 (2. krog) 7.2. Sonček85 mmojka mladika 8.2. Anckica (1. krog) monsy (3. krog) Katte (21. krog) 9.2. Zewa(3. krog) 10.2. Žabica86(3. krog) 11.2. Anonimna (2. krog) 12.2. ninej x.2. witch (1. krog v 2012) SKUPAJ NAS JE : 17 NOSEČK : NAVIJAČICE LittleSun ,haram, monsy Katte, bejbibu , Pajama , oreh, HeLenčica, iwa , kliki, skrivnost,Sonček85, Nitkica11, Zanimive povezave: Kdaj bo test nosečnosti pozitiven? Zgodnji znaki nosečnosti Koren Maca Krvomočnica http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx -Možen Izračun O dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.1.2012 17:41:42
|
|
|
|
LittleSun
|
za vse, ki ste prišle za nami Jaz sem pa tako žalostna bi kar jokala in jokala, še dobro, da imam pikeca da me pogled nanj spravi v boljšo voljo. Danes na UZ ni bilo dobro, je rekla, da sluznica v tem času cikla nebi smela tako izgledati, po dabrostonu pa sploh ne in tudi cista je zrastla. Že zadnjič je predvidevala, da imam izrastke na materničnem vratu, tako da sem dobila napotnico za histeroskopijo in obvezno s kondomom do nje, da se stanje uredi. Sem danes kar poslala napotnico. Tiste iz Mb, ki ste jo že imele, ste dolgo čakale, da ste prišle na vrsto? Upam, da bo to kmalu za menoj in da lahko spet dalje začnemo delati na . Pa tako sem se prepričala, da bo ta mesec uspešen in da bomo imeli doma oktoberčka, kar bi bilo zame najlepše darilo. Ah saj vem, da ni nič takega, da je marsikateri huje, ampak meni je sedaj groza... močno navijam za vsako od vas in vam želim, da bo februar prvak med ROZA!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.1.2012 18:29:04
|
|
|
|
haram
|
ne biz žalostna sej se bo vse uredil. držim pesti da kmal vse zrihtaš in da gresta lahko kmal spet v akcijo . ti pošiljam za srečo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.1.2012 19:08:49
|
|
|
|
oreh
|
LS sem prav čakala kako novico boš sporočila. Vem, da je šok, ko izveš, da je nekaj narobe. ko pa boš prespala in ogromno o tem prebrala, upam, da same spodbudne stvari ter predebatirala s tvojim in seveda z nami , se boš počutila bolje. zdaj ti je povedala, kje je morebitni problem in današnja medicina dela čudeže in tudi v tvojem primeru bo tako. na informacijo pa res glej kot na nov korak k čimprejšnjemu . vem, vem, to čakanje je najhujši problem! helenčica tebi pa srečno v ponedeljek. po moje je najhuje, če ti rečejo neplodnost brez znanega vzroka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 14.1.2012 9:33:57
|
|
|
|
HeLenčica
|
LittleSun, kot je že Oreh rekla, ne skrbi! Zdaj ti bodo vsaj lahko pomagali, ampak tega itak ne boš rabla ker boš prej zanosila . Veš kaj šele mene čaka zdaj v neplodnostni, bogve kaj nama bojo odkrili al pa še hujše, "nepojasnjena neplodnost", kot je v primeru Mladike. Ampak me smo borke, se ne predamo in bomo kmalu !
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 14.1.2012 10:09:31
|
|
|
|
LittleSun
|
Helenčica bom v ponedeljek držala pesti, da najdejo vzrok in da je lahko odpravljiv. Jaz pa ne morem zanosit, imava prepoved izliva do histeroskopije sem slabe volje, ampak moram dat to skozi in bo...
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?