|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
16.2.2012 12:17:37   
Kliki
Punce lep dan.

Pri nas nič novega se 100% selim v marec ker idino če se je spočel brezmadežno sem potem user posted image . Se tolažim da pač tako mora bit in da je tudi to za nekaj dobro. Če ne bo prej bo pa čez poletje postalauser posted image ko bo mel moj malo več časa.

Navijam za vse ki čakate na user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 951
16.2.2012 12:37:32   
LittleSun
Kliki glej s svetle strani, bodo pa malo bolj sproščeni ti dnevi user posted image

se pa tudi meni zdi še en mesec celo večnost user posted image ampak samo da so me porihtali, potem pa začaramo in ujamemo tistih 25% možnost zanositve in letos še dobimo novega člana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počasi končujem v službi, grem prej po malega in gremo na Ptuj na Poli žur...maškaaareeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 952
16.2.2012 12:42:41   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Kliki glej s svetle strani, bodo pa malo bolj sproščeni ti dnevi user posted image

se pa tudi meni zdi še en mesec celo večnost user posted image ampak samo da so me porihtali, potem pa začaramo in ujamemo tistih 25% možnost zanositve in letos še dobimo novega člana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počasi končujem v službi, grem prej po malega in gremo na Ptuj na Poli žur...maškaaareeeeuser posted image user posted image user posted image

Ma sej najprej se malo sekiram potem pa rečem bo pa naslednji mesec toliko več akcije.user posted image

Super da ga pelješ že danes malo na maškarce. Pazi da te kak kurent ne odpelje s seboj.user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 953
16.2.2012 12:55:52   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Ma sej najprej se malo sekiram potem pa rečem bo pa naslednji mesec toliko več akcije.user posted image

Super da ga pelješ že danes malo na maškarce. Pazi da te kak kurent ne odpelje s seboj.user posted image

jaaa jaz imam ful rada pust, tako da mi je prav v užitek user posted image user posted image danes bo popoldan za lumparije, tako otroci kot mi ga potrebujemo tu in tam.

včeraj pa sva bila z lubijem na koncertu in sva se imela prav lepo, se mi zdi da se že eno leto nisva tako na široko o vsem pogovarjala, ker zmanjka časa user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 954
16.2.2012 13:35:20   
multipraktik
zdravo babe, tudi jaz sem se odločila da se vam pridružim, do sedaj sam vas tu pa tam malo spremljala, zdaj je pa že mene začelo matrati, kdaj bo ratalo. Sem v 9. krogu in je ne pričakujem 23.2.2012. Nardila ginekološki pregled, baje nekaj cist ampak nič kritičnega-je rekla g. user posted image imam na 28-30 dni redno. In zdaj sem si postavila rok do aprila...če ne ratauser posted image gem naprej v raziskovanje...upam da ne bo treba. Stara sem 27 let in čakam na prvo zanositev...upam da me sprejmete:) Navijam za čim več user posted image user posted image ....imam pa še vedno problem, da delam teste veliko prezgodaj, jih prabim cel kup...potem se pa ulije točno na dan...trudim se delat na psihi, da bi čim manj mislila na to, ...ampak je zelooo težko...
nič....držimo pesti, če ne pa nadaljujemo v marcuuser posted image ......

Neposredna povezava do sporočila: 955
16.2.2012 13:35:36   
Vivaldi
Lepo po vrsti.

Toreeeeeeej, Oreh - jaz sem računala, da bom imela kot predsednica VSE privilegije, ne pa neko dodatno presijo in dolžnost?! Kaj nič Dnevnika ne gledaš?! Idi si te gledat Dnevnik, bi rekla Helenčica, ne?user posted image
No, pa še to: od nedelje do srede zjutraj so triiiiije dolgiiii dnevi, kar je še daleč od tega, da bi vsak dan! Sem se pa (zaradi svoje samovšečnosti, kakopak) precej zasekirala, da izgubim mesto predsednice, še preden ga na gurmanskem sestanku sploh potrdimo, tako da zdaj mojga pustim čist pri miru. Še v postlo sm šla prej kot on,da bom ja dala mir, in ko sem slišala, da prihaja, sem hitro ugasnila luč in "skoraj spala" - da bo revež ja k sebi prišel. Ampak presnet vohljač nekaj čuti, se je potem prav milo stiskal k meni, tako da je blo prav fajnuser posted image

Helenčica, tvoje znanje presega že vse meje zdravega razuma in spontanega delanja bejbijev, tako da ne vem, kam bomo s tabo... Če misliš, da bo zato večja plača, hm user posted image Veš kaj, te bomo plačali po normativu - če pridelaš 1,8 nosečke na dan, dobiš tudi variabilni del plače, sicer pa ne! user posted image

Kliki podajam predlog za dodatno funkcijo, in sicer boš vodja Sveta za zganjanje dedcov na postlo. Mislim, da je svet nujno potreben, ker se sodobna družba premalo zaveda pomena madežnega spočetja (to je kontra od brezmadežnega, ne? Meni brezmadežno ne sede, je preveč... brezmadežno). Tvoja leva in desna roka bosta Witch in Zewa, za mehkejšo obliko orožja se prosim še dogovorite. Da ne bodo potem užaljeni, da jih imamo za prenežne.

Rozi, sem videla, da bi še moške potunkala v nekakšno društvo - le pazi, na kateri strani si! Naša stališča so jasna - moški so z Marsa in jim zastonj ne nudimo nobene podpore! Als roza al ne?!user posted image

DOL Z DEMOKRACIJO, ŽIVELA DIKTATURA!

user posted image user posted image user posted image

Aja, Mladika, na sestanek prosim prinesi svojega dragega, da mu slavnostno podelimo slavnostno titulo s slavnostnim nazivom "SSD" - Slavnostni Sveti Dragi in da ga damo v okvir. Kdo bo slavnostni govorec, še sporočim. Malo ciljam na Little Sun.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 956
16.2.2012 13:39:02   
tarinca
Dr. Helenčica, najlepša hvala za super razlago. Res si podkovana v tem.
Grem danes po CB, upam da mi bo uspelo pocakati do jutri zjutraj z lulanjem v kozarcek. :)

Neposredna povezava do sporočila: 957
16.2.2012 14:54:11   
mladika
Vivaldi legenda si samo to lahko rečem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 958
16.2.2012 15:45:31   
SILVA
Punce vam še tukaj sporočim, da je moja pikica odlošla, ji ni bilo všeč pri meniuser posted image
Tako, da se očitno spet selim k vam ampak v marec za tri mesece potem pa spet v nov boj z novim postopkom, ki pa bo uspešen sigurno.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 959
16.2.2012 16:02:49   
mladika
SILVI še tukaj pošiljam objemčke in poljubčke...hudo mi je!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 960
16.2.2012 16:07:51   
Vivaldi
Silva ne morem verjet... in sploh nimam besed user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 961
16.2.2012 17:02:15   
ninej
Silva-ful mi je hudo zate,drži se pa upam,da ob kmalu bolje.....življenje se zna prow kruto poigrat z nami....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 962
16.2.2012 17:15:54   
GreTEJ
Silva, user posted image user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 963
16.2.2012 17:27:53   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Punce vam še tukaj sporočim, da je moja pikica odlošla, ji ni bilo všeč pri meniuser posted image
Tako, da se očitno spet selim k vam ampak v marec za tri mesece potem pa spet v nov boj z novim postopkom, ki pa bo uspešen sigurno.

velike objemčke in naj mine hitro teh par mesec in potem bo vse ok .user posted image

drugače pa punce mislim na vas ,večx berem a pišem bolj malo ,ker se nekako želim odklopit .Ko bo kaj lepega vam sporočim user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 964
16.2.2012 17:56:33   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Kliki podajam predlog za dodatno funkcijo, in sicer boš vodja Sveta za zganjanje dedcov na postlo. Mislim, da je svet nujno potreben, ker se sodobna družba premalo zaveda pomena madežnega spočetja (to je kontra od brezmadežnega, ne? Meni brezmadežno ne sede, je preveč... brezmadežno). Tvoja leva in desna roka bosta Witch in Zewa, za mehkejšo obliko orožja se prosim še dogovorite. Da ne bodo potem užaljeni, da jih imamo za prenežne.

Sprejmem to častno funkcijo. Sem se tako nasmejala da sem se skoraj v hlače polulala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Silva 
tako mi je žal za tvojo prkico.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 965
16.2.2012 18:02:37   
princess13
Silva, tukaj ti lahko pošljem prave objemčke user posted image user posted image user posted image . Res mi je hudo zate user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 966
16.2.2012 18:10:24   
tarinca
Silva, tudi meni je žal, sploh si ne morem predstavljati tvoje bolečine.

Pošiljam ti ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 967
16.2.2012 18:23:03   
Niri
Silva en velik objem tudi z moje strani, približno te lahko razumem user posted image

Hahaha Vivaldi - se pridružujem svetu - sem lahko tista ki skrbi za hrano na sestankih user posted image če me vzamete seveda ;)

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 968
16.2.2012 19:06:47   
HeLenčica
SILVA user posted image user posted image user posted image , tokrat ni uspelo, ampak ti si močna, izjemno močna ženska in vem, da bo tudi tvoj sonček prišel. Mogoče tudi zdaj še ni bil pravi čas, močno, močno držim pesti da bo postopek naslednjič uspešen! Drži se, draga SILVA! user posted image user posted image user posted image

multipraktik, dobrodošla! Vidim, da si enaka kot me, tako da se ti ne bo težko vklopit user posted image user posted image Želim ti, da se ne izneveriš tradiciji in se, tako kot večina "novih" kar takoj preseliš med nosečke.

Vivaldi, mislim da ne bom dosegla norme. Mogoče jo v januarju še bi, februar zelo slabo kaže zaenkrat. Upam, da bom vsaj toliko zaslužila, da bom mela kaj za jest. Če ne me boš pa ti povabila na kakšno kosilo, ko seksaš itak ne, pa maš čas za kuhat user posted image user posted image user posted image
Kdaj imamo torej sestanek društva?

Tarinca, te podatke sem poguglala, nisem jih vedela iz glave. Vedela sem samo, da je CB najmanj občutljiv. UPAM DA SI TI NAŠA NASLEDNJA NOSEČKA!

Sonček85, držim pesti da ti to prinese plusek!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 969
16.2.2012 19:14:54   
Katte
SILVAuser posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 970
16.2.2012 19:36:49   
Vivaldi
Niri ni problema, catering imaš ti čez, samo ne pozabi - moških zaenkrat še ne jemo, ker so od nekaterih punc še za rabo. user posted image

Helenčica kako si vedla, da se s kuhanjem najbolje zamotim?user posted image Za božic se mi kar skisa od kuhanja in peke, in takrat res uživam - še najbolj mi je všeč, da je polna hiša ljudi/otrok in da se kaj dobrega je - ker je moj precej velik gurman, ga imam na sumu, da me je samo zato poročiluser posted image
Joj, revčka čist preveč šimfam, sej je res zlat sicer, ampak tale teden si ne morem kajuser posted image

Sonček, vso srečo z odklapljanjem, jaz vsako uro, ko nisem tukaj, ugotovim, da prav paše, potem pa prav z veseljem spet kaj pogledam in preberem - kot takrat, ko prideš domov s potovanja; lepo je it, še lepše se je vrnit!user posted image

Punce, kaj je zdaj taka suša - a ne čutite pomladi v zraku? Dajmo, luuulaaaat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 971
16.2.2012 20:14:11   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Punce, kaj je zdaj taka suša - a ne čutite pomladi v zraku? Dajmo, luuulaaaat!user posted image user posted image user posted image

Veš kako pomojem imamo pa vse malo krize doma in zato ni nobene nove user posted image .

Punce vse dons sterat svoje moške v posteljo pa majo da user posted image . Ni izgovorov!user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 972
16.2.2012 20:31:38   
chungalunga
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Ma ne no. Res mi je hudo zate. user posted image  SILVA, mislimo nate. Čez tri mesece pa bo spet posijal sonček, boš videla! In tisti sonček bo sijal in sijal... In na koncu bo posijal v tvojem naročju. Drži se! user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.2.2012 20:41:58   
benji
SILVA user posted image user posted image user posted image

... le čas bo omilil bolečino. Tako zelo sem se veselila zate .... in ko nam boš čez nekaj mesecev sporočila veselo novico,...takrat se bom še bolj.

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 974
16.2.2012 21:23:36   
tarinca
Seveda mi ni ratalo počakat do jutri, naredila sem test CB in je pokazal zelo zelo tanko črtico oz. plusek
Ne vem ali je sploh tam ali je le plod moje domišlije. Res je, da mi user posted image ni še zamujala toliko časa. ma čisto sem zmedena!

Nočem si utvarjati lažnih upov, zato bom test raje ponovila v soboto.

< Sporočilo je popravil tarinca -- 16.2.2012 21:26:31 >

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?