Vivaldi
|
Lepo po vrsti. Toreeeeeeej, Oreh - jaz sem računala, da bom imela kot predsednica VSE privilegije, ne pa neko dodatno presijo in dolžnost?! Kaj nič Dnevnika ne gledaš?! Idi si te gledat Dnevnik, bi rekla Helenčica, ne? No, pa še to: od nedelje do srede zjutraj so triiiiije dolgiiii dnevi, kar je še daleč od tega, da bi vsak dan! Sem se pa (zaradi svoje samovšečnosti, kakopak) precej zasekirala, da izgubim mesto predsednice, še preden ga na gurmanskem sestanku sploh potrdimo, tako da zdaj mojga pustim čist pri miru. Še v postlo sm šla prej kot on,da bom ja dala mir, in ko sem slišala, da prihaja, sem hitro ugasnila luč in "skoraj spala" - da bo revež ja k sebi prišel. Ampak presnet vohljač nekaj čuti, se je potem prav milo stiskal k meni, tako da je blo prav fajn Helenčica, tvoje znanje presega že vse meje zdravega razuma in spontanega delanja bejbijev, tako da ne vem, kam bomo s tabo... Če misliš, da bo zato večja plača, hm Veš kaj, te bomo plačali po normativu - če pridelaš 1,8 nosečke na dan, dobiš tudi variabilni del plače, sicer pa ne! Kliki podajam predlog za dodatno funkcijo, in sicer boš vodja Sveta za zganjanje dedcov na postlo. Mislim, da je svet nujno potreben, ker se sodobna družba premalo zaveda pomena madežnega spočetja (to je kontra od brezmadežnega, ne? Meni brezmadežno ne sede, je preveč... brezmadežno). Tvoja leva in desna roka bosta Witch in Zewa, za mehkejšo obliko orožja se prosim še dogovorite. Da ne bodo potem užaljeni, da jih imamo za prenežne. Rozi, sem videla, da bi še moške potunkala v nekakšno društvo - le pazi, na kateri strani si! Naša stališča so jasna - moški so z Marsa in jim zastonj ne nudimo nobene podpore! Als roza al ne?! DOL Z DEMOKRACIJO, ŽIVELA DIKTATURA! Aja, Mladika, na sestanek prosim prinesi svojega dragega, da mu slavnostno podelimo slavnostno titulo s slavnostnim nazivom "SSD" - Slavnostni Sveti Dragi in da ga damo v okvir. Kdo bo slavnostni govorec, še sporočim. Malo ciljam na Little Sun.
|