rozi55
|
Ja ja, bil je vesel večer In Vivaldi, si kar zadela, samo da sva buljila vsak v svoj računalnik Potem, ko je odgovoril, da lahko, sem bila še tko predrzna, da sem vprašala, a to pomeni takoj ali lahko še nadaljevanko, ki sem si jo glih naštimala, pogledam Tolk o romantiki. Jaz sicer mislim, da sva O zamudila, ampak je pa v bistvu vedno uspelo, ko sva najmanj. Ko sva bila mladoporočenca in je bila akcija non stop, sem skoraj okoli padla, ko je prišla , tako da še so šanse Saj sem rekla tudi če ne bi nikoli, bi se mi zdelo da bi pa lahko bila Oreh, komaj čakam, da se mi pojavi kak znak ... kakršnkoli, da bom lahko javila Pa saj veš da lahko pošlješ TRR ali pa naslov, pa ti bomo poslale €, testke al karkoli boš rabila Tarinca, GreTEJ, navijam navijam navijam Ooo, jaz sem pa prejle štimala tamale cotike za prijateljico in sem se čisto stopila. Sploh ne moreš verjeti, da je bil kdaj tako majhen, čeprav verjemite, da ne boste mislile tako, ko boste rojevale Zdaj pa šibam po velikana v vrtec, pa greva račke krmit.
|