|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
15.2.2012 7:43:45   
LittleSun
Dobro jutro pupe.

Sem tako nervozna, da se vsa tresem...nič kaj se ne veselim te histeroskopije. Sicer sem se prepričala, da me ne bo nič bolelo, ampak me je strah kaj bodo odkrili in kaj se da popraviti. Sem trenutno malo nezaupljiva v ginekologe, ker ta moja najboljša prijateljica ki je noseča ima samo sranje, 5 ginekologov, 5 totalno različnih mnenj, gre pa za življenje otroka, pa se drug drugega sploh ne upoštevajo, vsak po svoje trdijo. Ji je rekla pred enim tednom ginekologinja, da ji bodo sprožili porod, da je zadnji čas, da ni dovolj pretoka čez popokovino, pride čez tri dni in reče naslednja, da še vsaj 14 dni ne sprožit poroda, ker je vse ok, eni pravijo da je mala zahiranček, drugi da zelo normalno razvit otrok...katastrofa res.

Ob 10ih stiskajte pestke, da bo vse ok in da vse porihtajo.

A katera ve, če se po histeroskopiji (in če izvedejo kak poseg) mora celiti in je potrebno počakati z delanjem na user posted image ? Kaj pa če sem recimo O že imela in je prišlo do oploditve, najbrž je po takem posegu možno, da sploh ne pride do vnezditve ane? Mah ne bom se s tem ubadala, bodo že danes povedali kako in kaj.

Nekaj vas res heca tale user posted image ...pošiljam vam user posted image user posted image user posted image da se vam hitro stvari postavijo na mesto.

mladika in katte lepo da sta se malo oglasili, vaju kar malo pogrešamo!!

ninej zakaj pa ne narediš prej testa?? Imaš tako dolge cikle ali kako??? Ti si naša nova nosečka user posted image user posted image

Helenčica kako je potekal večer??? user posted image user posted image Je bil poln romatike in akcije? MOČNO; MOČNO; MOČNO stikam pestke, da sta naredila enega valentinovega škrata!!!

Vivaldi, punca kje si?? Prav oblačno je tukaj ko te ni user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki še čakate na čudežne user posted image v februarju. GO GIRLS!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.2.2012 8:03:33   
HeLenčica
Hvala punce LittleSun, mmojka, anckica, rozi55 (haha), Kliki, Vivaldi, mladika, GregUr, ninej in Katte! Super ste user posted image
Ne morete si predstavljat kako sem si oddahnila. Ampak to še seveda nič ne pomeni. Bomo videli kaj bodo hormončki povedali.

Kliki, ne, jaz sem imela prvič vaginalni UZ zdaj. Nič strašnega user posted image

Kako ste se imele včeraj? Midva se mi zdi, da sva po dolgem času bila oba zelo sproščena in celo nisem razmišljala če bo al ne bo . user posted image No, kmalu zatem sem (jao jao, spet upam). user posted image

Curly user posted image user posted image , pa res super, da se bo začelo premikati!

LittleSun, srečno, srečno!!! Vse bo v redu, boš videla! Stiskam pesti, ob 10h jih bom pa še bolj.

Žabica, kako si?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 902
15.2.2012 8:37:01   
Katte
LittleSun, držim pesti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 903
15.2.2012 8:57:27   
LittleSun
Hvala pupe user posted image

počasi grem...

se javim potem

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 904
15.2.2012 9:06:18   
Vivaldi
Little Sun, evo me, skoz svetim zraven! Malo sem probala odklopit, ker je ravno okrog O, in se mi zdi, da bi me moral moj ves čas napadat, njemu se pa nekak ne zdi nekaj pretresljivo nujno (je pa res, da mu ne razlagam ravno o barvi in gostoti izcedkovuser posted image ), ampak se mi zdi, da O je, user posted image tudi, tako da "mora, da je", bi rekli moji sosedje.
DRŽIM PESTI ZA DONS OB 10H, čim prej poročaj, kako in kaj, bom mislila nate! Vse bodo porihtali, brez skrbi. user posted image

Helenčica, a potem ti ne bo treba več nikamor naprej? Kaj pa tvoj, bo moral it na kakšne preiskave? Oprosti, ker te takole drezam, samo sploh nimam pojma, kaj naredijo, če nič ne ugotovijouser posted image

Žabica, kaj novičk??? Ali si se že v marec preselila? Ja, saj vem, materinski dan te vleče...user posted image

Oreh, nehi zdej tist špegu pucat in prit mal razložit, kako bomo že drug teden hodile teste gledat in jih pol metat v smeti v sosednji vasi.

Kliki a sta se napapcala in nauser posted image ? user posted image Bomo skupaj lulale, ane?

Ninej SVAKA ČAST, DA BOŠ ZDRŽALA DO 25!user posted image user posted image user posted image To bo ziher nagrajeno s user posted image .

Curly super za premik naprej, za tako M tudi jaz še nisem slišala, ful dobro, da ti ji G vsaj to razjasnil in si lahko vsaj malo bolj pomirjena za naprej. Navijam!user posted image

Gretej - kaj dogaja?
Odvisniki rabimo črticeeeeeee!user posted image user posted image

Joj, danes bi pa kar spala... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 905
15.2.2012 9:14:50   
oreh
Dober dan!

joj koliko časa že nismo imeli nobene nosečke!
upam, da ste lepo praznovale valentinovo in da vas je obdaril tiste, ki imate O.

Vivaldi, če lahko vprašam zakaj me imaš za sveto??? na drugi strani je zamrzovalna skrinja z možnostjo podvajanja prahu. user posted image Kakor koli ogledalo bo sedaj vedno čisto in otroci bodo!

Kva mi je lepo te dni v moji glavi. živim po principu, da je vsak svoje sreče kovač in če jaz ne bom zadovoljna, pol je lahko ne vem kaj okoli mene, pa tega ne bom videla. upam, da vsaj v pol takem razpoloženju dočakam test, predvsem pa zelo lepo preživim dopust(še 2 dni!).

Helenčica sem vesela za UZ in upam, da te rezultati hormonov v maju več ne bodo zanimali!

Ne vem kaj je to (no ja, vem), ampak jaz vas sanjam 1x na teden. Littlesun, danes sem sanjala , da si noseča, nekje v ozadju pa je Helenčica pametovala s svojim ginekološkim doktoratom:"ja, Littlesun, si v 5t, tako, da sedaj je pikica velika 2mm..."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa srečno na posegu!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 906
15.2.2012 9:22:45   
Vivaldi
user posted image user posted image user posted image Vidim, da se vloge kar delijo ... Oreh, boš v društvu Prerokovalka in načrtovalka ovulacij na podlagi sanjske znanosti, Lepi Heleni pa postavimo oder, na katerem bo stala in vsaki že takoj ob prihodu razložila, kaj se dogaja z njenim telesom (Helenčica, vaginalni pregledi po želji user posted image user posted image user posted image )
Predsednik društva mora bit nekdo, ki veliko govori, pa malo naredi, ne? Se mi zdi, da bi jaz prav morala v politiko... Če samo pomislim, da bi z zastonjskim talanjem testov dobile vse nosečke na svojo stran, bi bla totalna carica! Evo, komot lahko zaprem svoj biznis in začnem pobirat veš glasove!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Vivaldi -- 15.2.2012 9:25:03 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 907
15.2.2012 10:29:28   
Žabica86
Hej punce!

Hvala vsaki posebej za lepe besede !!! user posted image

No pri meni je pa stvar taka, da imam še vedno krče in user posted image še vedno ni !!! Tako da ni nič novega ! Test sem delala danes zjutraj in je negativen ! user posted image

No nič hudega, s tem mesecem sem se sprijaznila, da ne bo nič in se počasi selim v marec ! Žal ni uspelo- ampak kaj čem !

Sem pa včeraj kupila CB in čaka na plusek !!! Torej naslednji mesec ! S temi črticami nimam sreče, bom pa s pluski poskusla !!! user posted image In ta CB je naslednji mesec moj zadnji test, ker potem bo uspelo !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čisto po pravici sem malo potrta, žalostna, ker sma bila ta mesec pred, med in po O zelo pridna ! Po drugi strani, pa se ne želim več matrat s tem !

Ko bo pač bo !!!

Tako, da vas spremljam še naprej , le tak živec ne bom več !!!! Vsaj potrudila se bom ............................. user posted image

Vsem , ki jim ta mesec ni uspelo user posted image , vsem ki še čakate user posted image in vsem ki vam je uspelo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Čestitke in držim pesti naprej !!!!!

1 + 1 = 3

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 908
15.2.2012 10:31:59   
Anonimen
Hojla, punce! Če me hočete, se vam pridružujem...sicer sem že lani bla na teh forumih,ampak potem je prišlo do bolezni v družini in sva malo opustila misel na otročička! Sedaj pa komaj čakam 25.2. user posted image in upam, da user posted image ne bo na spregled!!! Je pa to najin prvi krog, ko delava na pikici čist na polnouser posted image
Navijam, da bi blo čimveč user posted image ta mesec pa da bi čimlepš preživele te mrzle dni!!!
*S*

(odgovor članu Vivaldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
15.2.2012 10:57:25   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki še čakate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katte in mladika a mene ne vzameta sabo? user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
15.2.2012 10:57:50   
HeLenčica
pa kaj si nor, režim se v službi kot nora user posted image user posted image user posted image . Smotke! Jaz pa sem se že vpisala na medicinski faks (not) user posted image .

Vivaldi, tud jaz ne vem čist točno kako naprej. Moj je imel spermiogram in ga ima še 1x do takrat, verjetno se bodo glede na to odločili kako naprej. Če moji hormončki ne bodo OK bom verjetno dobila kake tablete, če pa bo z mano vse OK, z njim pa ne pa greva verjetno kar v kak postopek umetne...ne vem user posted image Najslabše se mi zdi da bi blo z obema vse ok, pluseka pa nikjer!

S*, dobrodošla nazaj, sem te že pogrešala! Držim pesti!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 911
15.2.2012 11:08:29   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: witch

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki še čakate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katte in mladika a mene ne vzameta sabo? user posted image

Seveda tudi tebe vzameva s sabo. Pa kakšno drugo starino tudi.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 912
15.2.2012 11:17:32   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Gretej - kaj dogaja?

Zaenkrat še nič. user posted image zamuja en dan, kar je fajn, ampak nimam doma testa da bi preverila na čem sem. Za lekarno sem prepozna, ker našo zaprejo že ob 17.00 jaz pa, če je sreča takrat pridem iz službe. Bom mogla med malico nekam letet. Upam na plusek.

Anonimna *S*, upam da vama kmalu uspe in se boš kmalu preselila na temo čvekanje v pričakovanju.

Helenčica, user posted image user posted image za dober pregled.

Žabica86, žal mi je, da te tako zafrkava tale user posted image .

LittleSun, srečno na posegu.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 913
15.2.2012 11:26:38   
Anonimen
HeLenčica mislim,da si me zamenjala s kakšno drugo,ker mene ni blo tukaj že slabo leto! Bom mogla spremenit podpis user posted image ampak upam da si tud mene vesela user posted image Bom za enkrta pa S user posted image , da ne bo pomote user posted image
Pozdravček...ker zdaj moram pa počas delat...pa še jutr kej natipkamuser posted image user posted image user posted image
Suser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
15.2.2012 11:48:41   
LittleSun
evo me babike.

Pa je za menoj. Poseg neboleč in hiter, edino potem me je bolelo za crknit, ampak sedaj je že dobro. Sem že doma in počivam, da si naberem moči za zvečer, ker če ne bom več krvavela bo AKCIJAAA user posted image user posted image je rekla zdravnica, da sedaj pa nič čakat, kar v akcijo, ker po H lahko hitro zanosim user posted image user posted image user posted image
ful je bilo sproščeno vzdušje, z zdravnikom, ki mi jo je delal, sva se ves čas hecala in sestra je bila taka faca. res ena a!!

sem dobila spet malo volje in upanja, da se tudi za nas kmalu nasmehne sreča.

oreh pa ti si čarovnica user posted image user posted image sanje so dober znakuser posted image user posted image

grem malo počivat in kasneje pridem pokukatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
15.2.2012 12:00:40   
HeLenčica
S*, mogoče pa sem te res zamešala. Ampak tudi tebe sem ful vesela user posted image

LittleSun, a tak hitro to gre? Zakon!!! Zdaj pa ga zajahaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 916
15.2.2012 12:06:23   
LittleSun
ja takoj si, poseg je trajal okoli 10 min, mogoče 15, ne vem, ker smo se imeli super user posted image user posted image so bili vsi take face, da sem čisto pozabila, da sem tam z nogami v zrak user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 917
15.2.2012 12:59:21   
Kliki

Kliki a sta se napapcala in nauser posted image ? user posted image Bomo skupaj lulale, ane?

Ah na žalostuser posted image ta mesec ne bom na nič upala je biv moj včeraj čist fuč in potem seveda spet nisva. Sva se pa zelo lepo pocartala. user posted image
Pa nič zato malo pavze tudi paše bova pa nasledni mesec več v akciji.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 918
15.2.2012 13:02:59   
Kliki
LittleSun lepo da si to dala skozi in dobila nove moci. Navijam za tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 919
15.2.2012 13:05:18   
GreTEJ
LittleSun, lepo da je vse za tabo. Zdaj se pa spočij, da boš zvečer pripravljena na akcijo user posted image

Danes je bil za malico en skok do DM-a. Kupila test First Sign. Bom sporočila rezultat zvečer.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 920
15.2.2012 13:08:25   
Vivaldi
Super, Sončece user posted image ! Kot je rekla H, hitro zajahat priložnostuser posted image user posted image user posted image
No, hvalabogu za take zdravnike - a si to v LJ delala? Mislim, res face, da te takole zamotijo.

Ah, jaz sem pa totalno slabe volje, se vleče že od vikenda. Moj se ne strinja, da je "treba delat" na otroku, ker on kao ne bo nekej na silo (jaz bi namreč zdaj, ko je O, vsak danuser posted image ), ker da tako se pa to res ne dela. Ja, za pop****, no. Seveda, v tej bajti vedno vse z lufta pade, ker se EN DRUG prekleto zaj***, da vse zrihta! user posted image user posted image user posted image
Sm že v nedeljo čist znorela (bolj pri sebi, kot nad njim), da imam prov poln kufer vsega in sem šla ven hodit, v snežnem metežu, solze so mi pa kar lile po licih. Trapa neumna, saj vem, ampak meni stvari niso "kar tako, bo že". Ja kaj bo že?! Nč ne bo!
A imam O sindrom? No, saj čist za zjokat ni, user posted image smo v petek, nedeljo in dons zjutaj, ampak imam noro glup občutek, da moram vedno jaz dajat pobudo (a moram prov prosjačit, al kako?!), in potem imam slabo vest, ker res tako zgleda, kot da bi to hotla delat res samo zaradi user posted image . Mislim, da se ga zdej pa res ne taknem, prov, se bomo pa samo pogovarjal pa čajčkal, pol nej si pa sam pomaga, al kaj naj rečem. Pa naj se enkrat spomni dat pobudo.
Ma nej gre v rit vse skupi.

Upam, da vam nisem povsem zamorila tega krasnega, sončnega dneva. Ma nimam prov komu jamrat, vsi okrog mene so noseči in seveda noro zaljubljeni in se krasno razumejo in oh in sploh so vsi sladki. Samo jaz sem en idiot, preveč ambiciozna, in premalo korajžna, da bi blo vse po moje.

No, tolk o optimistih.

Neposredna povezava do sporočila: 921
15.2.2012 13:10:41   
Vivaldi
Kliki, pridna si, to je prav način razmišljanja! user posted image

Gretej , že čakamo! user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 922
15.2.2012 13:47:16   
mladika

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

IZVIRNO SPOROČILO: mladika
Kje pa se kej Katte skrivauser posted image user posted image

Ne boj se, mladika. Jaz nisem nikamor šla. Tebe čakam, da se skupaj spokava s teh tem user posted image user posted image .
Trenutno uživam v času pred O, ko se še ne rabim sekirati glede projekta baby.

No fajn da me čakaš...pa še wich vzameva sabo in se nasledni mesec vse selimo h novembrčica,pa še Helenčica pa LittleSun zraven!!! Pa na Orehek ne smem pozabit,pa na Kliki,me smo zaenkrat "starine".
Littlesun user posted image user posted image user posted image ,da si fajn uredila pregled,dans pa AKCIJA!!!!!!!!
Vivaldi,tebe je zanimalo kaj nardijo,če nič ne odkrijejo...na umetno te dajo,al pa še mal pustijo probavat naravno,odvisno od starosti!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 923
15.2.2012 14:05:19   
rozi55
Najprej žalostna novica - moj Valentinček je bil utrujen - spet nič. Ajde, sem dobila šopek pa matični mleček, s user posted image je pa škrtaril user posted image Danes se spet ne vidiva, ju3 tudi ne, pol pa naredi otroka... Me ima, da bi kar eno zmolila za brezmadežno spočetje user posted image
Little Sun - superca, da so tko fajn zrihtali user posted image Lepo se imejta danes user posted image Sem imela pa jaz tudi fajn izkušnje z dr. in sestrami, so res face in carji in carice. Pa za rokco so me držali, pa sem kr močna bejba, kar se tiče bolečin in prenašanja zoprnih stvari, ampak paše user posted image Sem pogrešala to, ko so mi noht na nogi dol vlekli, sem tudi povedala unim dr. user posted image
Vivaldi, moški so nežna bitja, moraš lepo z njim delat user posted image Mislim, da pri večini parov pride obdobje, ko se moški malo odmakne, ker se mi zdi, da ratamo malo zmešane v obdobju O in jim to ne paše, ker se počutijo kot darovalci ( a sem že omenila, da mi včer ni dal user posted image . Pa še, če dlje ne uspe, to tudi njih teži in se pol umaknejo. Saj pri mojem se stvari tudi precej same porihtajo, japajade, jaz jih. In včasih ful težim, včasih pa še jaz vse pošljem v maloro in pustim. Mi je bilo ful težko, ampak mi že ratuje. In ti povem, da sploh ni slabo bit na izi user posted image )
Mladika, še mene vzemite pliiiis. Res da nisem dolgo z vami na forumu sem pa že starina, tako ali drugače user posted image
GreTEJ, lulaj, da se nam kaj dogaja user posted image Srečno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 924
15.2.2012 14:25:56   
HeLenčica

Ah, jaz sem pa totalno slabe volje, se vleče že od vikenda. Moj se ne strinja, da je "treba delat" na otroku, ker on kao ne bo nekej na silo (jaz bi namreč zdaj, ko je O, vsak danuser posted image ), ker da tako se pa to res ne dela. Ja, za pop****, no. Seveda, v tej bajti vedno vse z lufta pade, ker se EN DRUG prekleto zaj***, da vse zrihta! user posted image user posted image user posted image
Sm že v nedeljo čist znorela (bolj pri sebi, kot nad njim), da imam prov poln kufer vsega in sem šla ven hodit, v snežnem metežu, solze so mi pa kar lile po licih. Trapa neumna, saj vem, ampak meni stvari niso "kar tako, bo že". Ja kaj bo že?! Nč ne bo!
A imam O sindrom? No, saj čist za zjokat ni, user posted image smo v petek, nedeljo in dons zjutaj, ampak imam noro glup občutek, da moram vedno jaz dajat pobudo (a moram prov prosjačit, al kako?!), in potem imam slabo vest, ker res tako zgleda, kot da bi to hotla delat res samo zaradi user posted image . Mislim, da se ga zdej pa res ne taknem, prov, se bomo pa samo pogovarjal pa čajčkal, pol nej si pa sam pomaga, al kaj naj rečem. Pa naj se enkrat spomni dat pobudo.
Ma nej gre v rit vse skupi.

Upam, da vam nisem povsem zamorila tega krasnega, sončnega dneva. Ma nimam prov komu jamrat, vsi okrog mene so noseči in seveda noro zaljubljeni in se krasno razumejo in oh in sploh so vsi sladki. Samo jaz sem en idiot, preveč ambiciozna, in premalo korajžna, da bi blo vse po moje.

No, tolk o optimistih.

Vivaldi, ni tak! Naj ti povem (enciklopedija HeLenčica), da je kvaliteta sperme boljša, če seksata vsak drugi dan in ne vsak dan. Upam da te to kaj potolaži, vajini plavalci so namreč noro dobre kvalitete, ker jih ne porabljata vsak dan user posted image . Sicer mam pa prijateljico, kateri je blo samo 1x na mesec dovolj. Imajo novorojenko zdaj.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?