HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi Ah, jaz sem pa totalno slabe volje, se vleče že od vikenda. Moj se ne strinja, da je "treba delat" na otroku, ker on kao ne bo nekej na silo (jaz bi namreč zdaj, ko je O, vsak dan ), ker da tako se pa to res ne dela. Ja, za pop****, no. Seveda, v tej bajti vedno vse z lufta pade, ker se EN DRUG prekleto zaj***, da vse zrihta! Sm že v nedeljo čist znorela (bolj pri sebi, kot nad njim), da imam prov poln kufer vsega in sem šla ven hodit, v snežnem metežu, solze so mi pa kar lile po licih. Trapa neumna, saj vem, ampak meni stvari niso "kar tako, bo že". Ja kaj bo že?! Nč ne bo! A imam O sindrom? No, saj čist za zjokat ni, smo v petek, nedeljo in dons zjutaj, ampak imam noro glup občutek, da moram vedno jaz dajat pobudo (a moram prov prosjačit, al kako?!), in potem imam slabo vest, ker res tako zgleda, kot da bi to hotla delat res samo zaradi . Mislim, da se ga zdej pa res ne taknem, prov, se bomo pa samo pogovarjal pa čajčkal, pol nej si pa sam pomaga, al kaj naj rečem. Pa naj se enkrat spomni dat pobudo. Ma nej gre v rit vse skupi. Upam, da vam nisem povsem zamorila tega krasnega, sončnega dneva. Ma nimam prov komu jamrat, vsi okrog mene so noseči in seveda noro zaljubljeni in se krasno razumejo in oh in sploh so vsi sladki. Samo jaz sem en idiot, preveč ambiciozna, in premalo korajžna, da bi blo vse po moje. No, tolk o optimistih. Vivaldi, ni tak! Naj ti povem (enciklopedija HeLenčica), da je kvaliteta sperme boljša, če seksata vsak drugi dan in ne vsak dan. Upam da te to kaj potolaži, vajini plavalci so namreč noro dobre kvalitete, ker jih ne porabljata vsak dan . Sicer mam pa prijateljico, kateri je blo samo 1x na mesec dovolj. Imajo novorojenko zdaj.