Vivaldi
|
Ninej, s to negativnostjo sem še sebe presenetla Zdaj sem že veliko bolje, sem bila vmes v službi in sem ugotovila, da je življenje kljub vsemu zelo zabavno. Ko gledaš ljudi okrog sebe, se včasih prav nasmejiš. Jah no, in potem sem si še rekla tisto mojo zlajnano, da "se sam odločiš, ali boš žrtev", potem sem še malo z očni zavijala, zdaj sem pa spet ko rožica. Kot sem že rekla: tale forum je najcenejša terapija od vseh, pa še za posrat je smešno, ko takole malo iz prespektive pogledaš na nas, babnice, ki ne moremo brez svojega vsakodnevnega kompliciranja okrog občutkov, pogledov, tona v besedah, kretenj, pa mimo razčlenjevanja vsake traparije, ki jo kdo spotoma izjavi ... Ker, takole pod črto, v dnevih O sva vseeno vsak drugi dan, ne? Ampak NE, meni to ni dovolj - jaz hočem, da tip okol pade VSAKIČ, ko me vidi, da trga cunje z mene, zjutraj me pa na blazini čaka kakšna lepa čokolada, recimo. Z vrtnico. Jah, takale sm, no - to, da človk pospravi celo stanovanje, me pride zvečer iskat, zakuri, psa pelje ven, nafutra mačke, prinese sladkiše za valentinovo ... ne, to že ne pomeni, da me ima rad. In ker me nima, tut noče seksat z mano na dve uri. Hehehe, ampak jaz imam še adute v rokavu ... Gretej, jaz mislim, je šel tvoj bejbi že v maškare - še malo počakaj, pa naredi še kakšen test. Držim pesti!!!
|