|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
15.2.2012 14:30:36   
mladika
Veš da te vzamemo Rozi sabo!!!user posted image
HeLenčica,ti si pa res že pol doktorja!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
15.2.2012 15:16:15   
witch
Vivaldi to je pa kot bi mene bral. Pri nama je ista zgodba. Pa vedno okrgo O se spričkava. In imam občutek kot da ga ja prosim. Hodim okrog njega in a bi. On pa... mah. ga bom enkrat res pustla cel mesec. Pol pa si naj sam pomaga. Glede vaju pa mislim da je bilo čisto dovolj pogosto.

jaaaa mladika in katte selile se bomo user posted image pa še ostale vzamemo s sabo. Jaz sem takoj za user posted image

rozi moj valentinček je bil včeraj tudi škrt. Upam, da bo danes kaj bolj radodaren user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 927
15.2.2012 15:24:59   
curly
Vivaldi, vem, kako se počutiš, ker pri nama je isto. Vedno morem jaz pobudo dajat in mi gre to ful na živce, tak da tudi jaz se razjezim in mu povem, da nisem vetrocvetka, da bi me veter oplodil. Hihi.
No, od posega naprej sem dala vajeti v njegove roke in kaj se je zgodilo?! SO sva imela 1krat do 2krat na teden in to je čisto premalo, ampak sva itak imela navodilo, da naj paziva do M. Ah, moški, kdo bi jih razumel...
No, zaradi tega, ga včasih vprašam, če si user posted image sploh želi pa mi potem reče, da itak da ja, potem mu pa razložim, da je v to treba nekaj truda vložit, ker seme ne bo padlo z neba . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 928
15.2.2012 15:44:03   
witch
curly jaz sem pa mislila da sem edina ki se mi to dogaja. Zdaj pa vidim da nas j e kar nekaj. Potem pa so moški tisti ki kao vedno morajo. Ko pa bi bilo potrebno so pa vedno preutrujeni user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 929
15.2.2012 16:07:21   
Vivaldi
Punce, hvala, očitno pa res nisem edina user posted image Jaz pa ves čas mislim (slišim od kolegic in tako), da bi moški non stop samo seksal, ena mi je glih razlagala, da "čist povprečno sekstata, kot vsi pari - tam ene trikrat na teden" user posted image
Sej vem, je treba na izi. Sploh ne vem, a sem zato tolk tečna, ali je še kaj drugega...

Zdaj pa moram letet v službo, uživajte!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 930
15.2.2012 16:08:51   
curly
Na žalost je pač tako.
Mislim, da bi bilo treba našim moškim povedat, naj si v glavi razčistijo, če sploh želijo otroka ali ne!? Pa tudi naj malo preberejo kakšen članek o plodnih dnevih ipd., da bodo razumeli, da ni to tako enostavno, kot si nekateri mislijo. ;)
Ah, saj bo. Moje razpoloženje je danes popolnoma kontrastno od včerajšnjega.
Toliko pozitivnih misli mi gre po glavi! user posted image
Čakam, da katera nalula plusek, ker tole zatišje že predolgo traja, jaz pa si se tako rada veselila z vami!
Dajmo punce, pozitivno razmišljat in verjet v pluske, da bodo potem same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Lep dan še naprej!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 931
15.2.2012 17:20:46   
GreTEJ
user posted image ni, test negativen user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.2.2012 19:00:58   
Zewa
Eko, kot da bi vivaldi o mojem govorila... Pišuka, verjetn nism druga Marija,ki bo brezmadežno spočela a?user posted image Zdej je 4.krog in od tega (ta mesec še ni čas), sva pravi čas samo v enem krogu, ker je ponavadi ravno tisti teden najbolj utrujenuser posted image Halo?! Kaj si mona ali kaj?!user posted image

No, jaz vseeno držim pesti za vas, se kar ne morem poslovit od vas, čeprav sem že v temi čakanja na user posted image v marcu...

Dejmo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.2.2012 19:10:47   
mladika

IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

Svašta...še ena taka,k jo M zafrkava...tut mene je...je 2 dni zamujala,no pol je pa gospa pricurjala.Upam,da pri tebi ne bo tako in da si le prehitro test delala!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.2.2012 19:18:47   
chungalunga
Ooooo, ma tale novička me je pa zdej ganila do solz. user posted image  SILVA, iskrene čestitke še od mene! user posted image  "Približno" si lahko predstavljam, kakšno veselje mora to biti po tolikem času. Ma čist sem presrečna no, res! To je noro! Sem vam rekla punce, da sem otvorila en "val zanositve starih bork" in poglejte, da deluje! user posted image  Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!! user posted image
Zdaj je naš čas! Ajde, mladika, oreh, Helenčica, Katte, LittleSun... in ostale punce, za katere tako močno stiskam pesti! Niti slučajno nisem pozabila na vas in vsake toliko pokukam ali je kateri uspelo. Navijam! user posted image user posted image user posted image

Pa še malo črtic, da bo bolj pomagalo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.2.2012 20:45:37   
ninej
Pupe moje,dober večer!
Little sun-sm vesela,da je šlo vse v redu skozi....držim pesti ,da ti bo kmalu namenjen en lep +!Drgač pa Helenčica,Vivaldi ,Littlesun upam,da ib bil res +....moje M še zmeri ni,tko da ob treba še en teden počakat do testka...sicer ne upam veliko,ker res nimam nekih specifičnih znakov....kar bo pa bouser posted image
Vivaldi-prow presenetila si me,verjamem,da ti je hudo in kak dan ves tisti optimizem in dobra volja izpuhtita.Pri meni je že tako da sem za druge zmeri ful pozitivna,kar se tiče sebe pa zmeri sam slabo mislim in negativno.....Punca ti si naš sonček in res,maš včasih take ,da me skor s stola vrže,ko berem.....ostani taka ,tud za tebe bo čas,tko kukr za vse nas tle.....user posted image

Drgač pa sem mela dans kontrolo v neplodnostni in me dr,hotela dat kr na umetno......haaaaaaaaaaalooooo...sej ne da bi bla zdej ful nezadovoljna,pač premika se v pravo smer,samo veliko prehitro zame,glede na to da delava šele dobre pol leta nauser posted image ....sem rekla da bi pa midva še poskušala naravno.....tko da mi je dala čas do konc leta....zupam,da bo prej,čeprov mi je vse padlo dol danes.......sem pa sigurna za vse nas,da nas v tem letu čaka++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špet bom Jana potegnila na plan in rekla-TO LETO JE NAŠE,NAŠE,NAAAŠEEE IN PIKA!Amenuser posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 936
15.2.2012 21:21:38   
Vivaldi
Ninej, s to negativnostjo sem še sebe presenetlauser posted image

Zdaj sem že veliko bolje, sem bila vmes v službi in sem ugotovila, da je življenje kljub vsemu zelo zabavno. Ko gledaš ljudi okrog sebe, se včasih prav nasmejiš. Jah no, in potem sem si še rekla tisto mojo zlajnano, da "se sam odločiš, ali boš žrtev", potem sem še malo z očni zavijala, zdaj sem pa spet ko rožica.

Kot sem že rekla: tale forum je najcenejša terapija od vseh, pa še za posrat je smešno, ko takole malo iz prespektive pogledaš na nas, babnice, ki ne moremo brez svojega vsakodnevnega kompliciranja okrog občutkov, pogledov, tona v besedah, kretenj, pa mimo razčlenjevanja vsake traparije, ki jo kdo spotoma izjavi ... Ker, takole pod črto, v dnevih O sva vseeno user posted image vsak drugi dan, ne? Ampak NE, meni to ni dovolj - jaz hočem, da tip okol pade VSAKIČ, ko me vidi, da trga cunje z mene, zjutraj me pa na blazini čaka kakšna lepa čokolada, recimo. Z vrtnico.
Jah, takale sm, no - to, da človk pospravi celo stanovanje, me pride zvečer iskat, zakuri, psa pelje ven, nafutra mačke, prinese sladkiše za valentinovo ... ne, to že ne pomeni, da me ima rad. In ker me nima, tut noče seksat z mano na dve uri.user posted image

Hehehe, ampak jaz imam še adute v rokavu ...user posted image user posted image user posted image

Gretej
, jaz mislim, je šel tvoj bejbi že v maškare - še malo počakaj, pa naredi še kakšen test. Držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 937
15.2.2012 22:04:00   
Kliki
Vivaldi in ostale sem mislila da mam sam jest tok user posted image desca pa vidim da nas je kar nekaj takih.
Moj tut prav če bo ratalo bo če pa ne se pa tudi ne bo sekiral poj pa nej mam otroke če se pa nemu ravno takrat ko je O ne da pa je zmatran in ...
Ma jih bo treba na kup strpat pa kako vzgojno predavanje naredit.
HeLenčica jim pa lahko predava k ful obvlada.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 938
15.2.2012 23:01:39   
rozi55
Punce, kaj pa če imajo naši moški stranko Borimo se proti ovulacijskim prebliskom najdražjih in ponosni smo na to? Ker tole je pa zdaj že masa moških, ki se enako trapasto obnašajo tam nekje na sredi user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 939
15.2.2012 23:06:26   
rozi55

IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

user posted image user posted image user posted image jaz sem se pa tako veselila nove rozike. Ampak saj veš dril - dokler je ni, so še vse šanse. Tako da na moč držim pesti, da je ne bo! Saj pravim, teli mulci nas zezajo še preden so za polupčkat user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 940
16.2.2012 7:33:17   
oreh
Vivaldi kot predstavnica za poezijo, sanjsko znanost in nenazadnje tajnica, ti v imenu našega društva prepovedujem seksati med O vsak dan! kaj ti je dr. Helenčica napisala, ali se res mora seksati vsak dan med O?odgovor je NE, seveda ne, prosim te, skrbi za kvaliteto semenčec tvojega dragega in seksajta tako kot do zdaj, torej vsak drugi dan!!! V primeru neupoštevanja zgoraj napisanega, bo ožji tim na občnem zboru predvidel sankcije, ki ne bodo ravno blage, to ti zagotavljam. Takrat nam bo dol viselo tudi dejstvo, da si predsednica.

p.s. mi je pa všeč, kako se znaš v pol dneva sama s sabo zmenit, tako kot je prav.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa vsaj v tej temi, no pa še kakšni drugi, lahko mojega v večini primerov pohvalim. Sicer sva v času O bolj kot dva robota, ker se vidiva na dan le pol ure in še to ob šestih zjutraj, ko pa zvečer pridem iz službe, pa že spi in tudi meni se niti pod razno ne bi dalouser posted image . Tako, da če rečem, jutri imam uro naštimano ob 05.20, ve kaj sledi in pač ne sme rečt ne, ker ve, da potem sledi filozofski monolog ali je po njegovem res možna brezmadežna zanositev in če mu jaz kot kadilka, občasna pivka piva... res sličim na devico marijo, tako, da raje vstaja ob 5.20, kadar pač mora.user posted image user posted image
Tko, da midva v času O nisva niti malo romantična, ampak kaj če ni druge možnosti in časa. Veva, da oba dva mori tole mehaničnouser posted image , sam kaj češ, pa potem čez vikend malo nadoknadiva glede crkljanja in romantike. Če pa seveda nama uspe več kot 3x /teden, pa že drug drugemu piševa diplomo za inovativnost.

Oh, sej bo punce, ampak oni živijo v drugem svetu in v času O verjetno sedijo v votlini, me pa pred votlino (če se katera spomni bistva Moški so z marsa, ženske pa z venere).

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 941
16.2.2012 8:10:04   
LittleSun
Dobro jutro. Izgleda da bom še ta cikel tudi izpustila. Sem vprašala Pušenjaka in je napisal:priporočam, da spolnih odnosov nimate 14 dni. Morda je ta doba celo malce pretirana, vendar žal tega vprašanja nihče še ni obdelal znanstveno in empirično. Takšna navodila so nastala na podlagi izkušenj z nekdajšnjo diagnostično histeroskopijo, ki je prav tako bila tanka okrog 4,5 mm.

tako da raje počakam teh 14 dni in nadaljujemo naslednji cikel, ki bo prav tako v marcu.

Me še malo boli, tako da tudi če bi želela nebi mogla user posted image .

Moj dragi se je nekaj časa med O počutil izkoriščenega in sploh ni imel volje do user posted image , ampak sva se potem pogovorila in sedaj nima več teh občutkov. Sedaj po tej pavzi, ki sledi bo zagotovo vesel da bo naslednji mesec akcija na polno user posted image user posted image

lep dan pupe

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 942
16.2.2012 8:55:09   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Vivaldi kot predstavnica za poezijo, sanjsko znanost in nenazadnje tajnica, ti v imenu našega društva prepovedujem seksati med O vsak dan! kaj ti je dr. Helenčica napisala, ali se res mora seksati vsak dan med O?odgovor je NE, seveda ne, prosim te, skrbi za kvaliteto semenčec tvojega dragega in seksajta tako kot do zdaj, torej vsak drugi dan!!! V primeru neupoštevanja zgoraj napisanega, bo ožji tim na občnem zboru predvidel sankcije, ki ne bodo ravno blage, to ti zagotavljam. Takrat nam bo dol viselo tudi dejstvo, da si predsednica.

p.s. mi je pa všeč, kako se znaš v pol dneva sama s sabo zmenit, tako kot je prav.

Točno tako! Bomo te odstavile, če ne boš upoštevala navodil!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 943
16.2.2012 9:07:09   
HeLenčica

user posted image        
PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS) user posted image
Cvetka* user posted image

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image  user posted image
Kliki user posted image

6.2.
S* (5. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image
Anonimna user posted image

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka user posted image
mladika user posted image user posted image

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog) user posted image user posted image
Katte (21. krog) user posted image
user posted image

9.2.

Zewa(3. krog) user posted image

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog) user posted image
štrumfek (1. krog) user posted image
pupa83 (1. krog) user posted image

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

14.2.
GreTEJ user posted image (2. krog)

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

25.2.
S user posted image

26.2.
orehuser posted image

27.2.
Kliki

29.2.
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)user posted image user posted image
šaci
curlyuser posted image
tiana

SKUPAJ NAS JE : 35
NOSEČK :  5

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy,
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image ,
Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32,
Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura,
chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image , mmojkauser posted image ,
princess13user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 944
16.2.2012 10:44:01   
tarinca
tudi pri meni je ista zgodba kot pri GreTEJ.

Zamuja mi že 3 dni, test pa je negativen.

Kateri testi so najbolj zanesljiv? Doma imam Baby check - tist k sta 2 v paketku.

No vseeno še vedno upam da je ne bo se 8 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 945
16.2.2012 11:10:30   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: tarinca

tudi pri meni je ista zgodba kot pri GreTEJ.

Zamuja mi že 3 dni, test pa je negativen.

Kateri testi so najbolj zanesljiv? Doma imam Baby check - tist k sta 2 v paketku.

No vseeno še vedno upam da je ne bo se 8 mesecev.

Tarinca, jaz sem delala s First Sign. Če je do sobote ne bo, ponovim s Clear Blue.

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 946
16.2.2012 11:15:58   
LittleSun
tarnica ginekologi pravijo da CLEAR BLUE.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 947
16.2.2012 11:37:03   
Anonimen
sm vidla tm, da je SILVA nekej napisala pa sm šla pogledat in zgleda, da je zgubila pikico user posted image user posted image

user posted image user posted image

lp, Iza

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
16.2.2012 11:47:38   
HeLenčica
Tarinca, ginekologi pravijo, da je najbolj zanesljiv Clearblue, ker je malo manj občutljiv, to pomeni da pokaže, ko je nosečnost res potrjena.

ZNAMKE TESTOV:
-Acon: občutljivost 10-25 mIU/ml, trakovi in paličice
-Baby check plus: obcutljivost 25 mIU/ml, ena testna palicica
-Baby check mini: obcutljivost 10 mIU/ml dva testna traka v kompletu
-Check it: ena testna palicica -Check it: testni trak
-Clearblue (Krka d.d.): občutljivost 50 mIU/ml, ena testna paličica
-Dialab: občutljivost 20-25 mIU/ml, ena kasetka,
-Early detection: obcutljivost 10 mIU/ml, ena testna palicica
-First sign: ena testna palicica

Tukaj vidiš, da "rabi" CB največ hormona, da ga zazna. Hormon pa v nosečnosti narašča:

Gastracijska starost Nivo hCG
3 tedne 5 - 50 mIU/ml
4 tednov 5 - 426 mIU/ml
5 tednov 18 - 7,340 mIU/ml
6 tednov 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 tednov 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 tednov 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 tednov 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 tednov 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 tednov 3,640 - 117,000 mIU/ml
Ženske, ki niso noseče <5,0 mIU/ml
Ženske po menopavzi <9,5 mIU/ml

Te vrednosti so le ocene, vsaki ženski lahko nivo hCG raste drugace. Tako da...zanesljivi so vsi testi, ampak ti testi ki so bolj občutljivi pokažejo nosečnost tudi tako hitro, ko bi sicer, če ne bi delale testa, dobile normalno M in sploh ne bi vedele da smo noseče. Na primer, kot se je zgodilo Princess13 v januarju. Če ti pa CB pokaže plus navadno to pomeni lepo nosečnost user posted image

Tarinca, ninej in GreTEJ, držim pesti!

dr. Helenčica

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 949
16.2.2012 12:07:23   
tiana
Ninej sploh ne štejem več ampak tam nekje 4 leta. ubistvu sem pred štirimi leti začela hodt v Leonišče ker mi moja ginekologinja ni mogla več pomagat z tableti. Lansko poletje pa sem zamenjala zdravnico v Leonišču in tako sem imela v novembru operacijo-histero in laparoskopijo.

Zadjega v mesecu mam prvi pregled po operaciji pa mi je rekla naj pridem noseča ;) .... Odločla sem se da testov do takrat več ne delam ker noben ne pokaže nč pametnega, k se mi pr vsakem testu že mal blede in vidm kr neke tanke črtice, čepprav bi se mogl zdaj že konkretno vidt....user posted image  pa ni in ni....bomo vidl...

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!