Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 9:46:07
|
|
|
|
oreh
|
Joj res lepo, mi je vlila kar optimizem, ker upam, da mi bo na naslednjem pregledu dr. ponudil to varijanto s špikanjem! 7 let je čakala, a ne, vsaj v spominu imam to cifro!BRAVO! Ja helenčica, seveda te imam v spominu, ti pa vseeno želim, da vsaj kaj najdejo, da te ne odslovijo, pa sej je vse ok, sam odklopite se! pol bo že tko, kot, da bi nas brala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 10:29:06
|
|
|
|
Vivaldi
|
Čestitke za SILVO!!!! 7 let... Kapo dol. Oreh, čez vikend sem bila zelo slabe volje, in sem kar nekam poslala vse skupaj, tečejo hude priprave na O, pa me je skrbelo, ker se moj kar ni zmigal... No, potem je bilo vse OK, sem verjetno res samo jaz tako tečna . Držim pesti za vse...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 10:30:51
|
|
|
|
Vivaldi
|
Helenčica, navijam za jutri A te lahko nekaj vprašam? Pa ni treba odgovorit, če nočeš ... A si na slikci v avatarju prav ti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 10:32:00
|
|
|
|
anckica
|
niri ne najdem nobenih pametnih stavkov za tolažbo...čas celi vse rane in tudi to bo, ko bosta pripravljena pa vama želim takojšen uspeh in da bo trajal do konca! LitlleSun odlično da so ti naštimali datum, zdej pa hitro opravi s tem in da se hitro zaceli in se potem nalula Žabica86 vem kako je bedno stemi dolgimi cikli enkrat je pri meni trajal 58 dni! Samo nisva takrat nič probavala, sem pa zato imela prekleto dolg PMS Upam da se vseeno ne prikaže, če pa se pa glavo pokonc mal nakregi ko bo prišla, da kaj te pusti čakat in ti zdaj dolguje da se umakne za ene 9 mesecev! Držim pestke Gratej upam da se ne napoveduje ampak tiana BT je res bolj zanesljiva vaginalno ali analno, ampak druga opcija mi požene kurjo polt prva je zelo lahko izvedljiva Upam da se ti črtica ojača, pri meni je bilo tudi tako, skoraj ne vidna črtica in sem mislila da se mi itak blede pa je na koncu vseeno bilo nekja iz tega.... Držim pestke anonimna bo pa marec tvoj! HeLenčica za UZ upam da ti povejo samo dobre novice, da boš razbremenjena in boš tako lažje pridelala ! oreh za pridnost med vikendom in lep zaljubljen odnosom med vama z partnerjem! Držim pesti da se v jajcevodu že kaj dobrega kuha SILVA čestitam!!!!!!!! Bravo Helenčica za tole novico, prav polepša dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 10:45:17
|
|
|
|
curly
|
Ful fajn novičke! BRAVO Silva! Naj bo tvoja brezskrbna! Tako, kdor čaka, dočaka. Tudi me bomo dočakale, prej ali slej, a ne? ojnk ojnk za tiste, ki delate testke v teh dneh. Prinesite nam čim več ! Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 11:28:32
|
|
|
|
mmojka
|
Vaš še kar berem. Ne gre drugače, ko pa tako navijam za vas vse Helenčica, LittleSun srečno na pregledih oz. posegu. Žabica, žal mi je, da se tako igra s tabo Jaz še vedno upam zate. A drugače imaš že od nekdaj neredne. Kaj pa PCO? Jaz sem imela pred 1. PCO pa so bili cikli kr neki. Včasih tudi po 3 mesece ni bilo. Se pridružujem čestitkam Silvi No punce, kaj pa ostale? Kje so pluski, črtice... Navijam... ROZA, ROZA, ROZA, ROZA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 11:53:10
|
|
|
|
GregUr
|
punce še vedno sledim kako in kaj je z vami, danes pa sem vas prišla še fizično polit z roooozaaa vsem k je prišla en veeeelik objemček, ostale pa mate da nalulate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 12:44:59
|
|
|
|
HeLenčica
|
Hvalaaa, pupe Vivaldi, mmojka, anckica in GregUr Vivaldi, zakaj pa bi mi bil problem odgovorit? Ne, to nisem jaz , lepa mi je slikica...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 13:35:02
|
|
|
|
Vivaldi
|
Helenčica, ne vem, kar nekam korajžna slikca se mi je zdela Punce, še ena zanimivost, mogoče še bolj aktualna za stare borke: a poznate mrežo bagua (feng šui)? Gre za to, kako imamo razporejeno in urejeno svoje stanovanje. Primer zgodbe: Moški pride na posvet k svetovalki (ki se ukvarja s tem), s problemom, da ima veliko težav na delovnem mestu - predvsem s šefom, nadrejenimi, strankami, odnosi so bili napeti, živčne vojne vsak dan... Denarja je imel dovolj, bil je samozavesten, na splošno ni imel težav, vendar so ga ti problemi že tako pestili, da mu začelo načenjati živce in zdravje. Svetovalka predlaga, da skupaj pregledata njegovo stanovanje, da vidita, kaj se dogaja. In kaj ugotovita? Da na steni v dnevi sobi, ki se je po mreži bagua nahajala na območju kariere in odnosov, visi velika slika divjih barv, ki ponazarja bitko! No, prejle malo pregledujem to mrežo in jo postavljam na tloris najinega stanovanja - in kaj ugotovim? Da sva imela do pred kratkim mačji wc prav na področju potomcev! Pa še v službi imam na tistem mestu ravno največji nered Malo za hec, malo zares... Kakorkoli že gledate na to, naj vam to sončno popoldne hitro mine, zjutraj bi pa rada spet videla kakšen plus.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 13:47:21
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi Punce, še ena zanimivost, mogoče še bolj aktualna za stare borke: a poznate mrežo bagua (feng šui)? Gre za to, kako imamo razporejeno in urejeno svoje stanovanje. Primer zgodbe: Moški pride na posvet k svetovalki (ki se ukvarja s tem), s problemom, da ima veliko težav na delovnem mestu - predvsem s šefom, nadrejenimi, strankami, odnosi so bili napeti, živčne vojne vsak dan... Denarja je imel dovolj, bil je samozavesten, na splošno ni imel težav, vendar so ga ti problemi že tako pestili, da mu začelo načenjati živce in zdravje. Svetovalka predlaga, da skupaj pregledata njegovo stanovanje, da vidita, kaj se dogaja. In kaj ugotovita? Da na steni v dnevi sobi, ki se je po mreži bagua nahajala na območju kariere in odnosov, visi velika slika divjih barv, ki ponazarja bitko! No, prejle malo pregledujem to mrežo in jo postavljam na tloris najinega stanovanja - in kaj ugotovim? Da sva imela do pred kratkim mačji wc prav na področju potomcev! Jaz imam po tej mreži na potomcih wc
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 13:49:10
|
|
|
|
Vivaldi
|
Pol pa glej, da je dila skoz dol!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 13:52:31
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi Pol pa glej, da je dila skoz dol! nimam živcev za to sem enih žnjtisočkrat povedala to, pa sem se že navadila...sedaj ko sta dva lulača je skoz gor, še deska sem pa imela na prijatelji mreži ful slik od prijateljev, pa smo sedaj prestavili to omaro slikami upam, da se me ne bodo začeli izogibat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 15:26:15
|
|
|
|
štrumfek
|
Tako, konec upanja se je vlila v vsej svoji bolečini... se selim v marec... vsem ki še čakate na + srečnooo in naj bo konec rozast
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 15:58:13
|
|
|
|
princess13
|
O štrumfek Bom pa držala pesti zate in navijala (seveda tudi za vse ostale fajn punce) v marcu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 16:43:01
|
|
|
|
Kliki
|
Punce dan! Za vse ki vas je obiskala veliko pa ne izgubiti upanja za dežjem vedno posije sonce. Vsem srečkam želim mirnih in seveda čestitke. Pri meni je pa glih O na razporedu pa do sedaj še nisva bila nič pridna. Upam da bo zvečer bolje in da tudi kaj . Sem vas kar malo pogrešala ko pa ni bilo časa da vas pridem pogledat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 17:17:10
|
|
|
|
SILVA
|
Punce še vam se zahvalim za čestitke Veselila se bom pa šele po krvnem, ko bo za ziher potrjeno.Močno upam, da nama je končno uspelo tako kot ste rekle po 7 letih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 17:32:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Punce še vam se zahvalim za čestitke Veselila se bom pa šele po krvnem, ko bo za ziher potrjeno.Močno upam, da nama je končno uspelo tako kot ste rekle po 7 letih čestitke iz srca.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 17:36:44
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Punce še vam se zahvalim za čestitke Veselila se bom pa šele po krvnem, ko bo za ziher potrjeno.Močno upam, da nama je končno uspelo tako kot ste rekle po 7 letih čestitke iz srca. Sonček kako se je pa tebi izšlo?
< Sporočilo je popravil Kliki -- 13.2.2012 17:37:44 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 17:59:02
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce !!! malo se javljam ! Moje še vedno ni, a so se pravkar začeli krči ! Mislim, da je to to !!! Po eni strani sem malo žalostna ! Po drugi pa prav vesela, če bo končno pritekla in da se te muke končajo ter se začne nov krog in malo bolj sproščeno obdobje !!!! !!! Čeprav še bom počakala da se dokončno vlije - se kar malo poslavljam in selim na marec ! Bom pa definitivno spremljala vas nosečke in se še 1x javila, če in ko bo pritekla ta grdoba ! Ve pa čimprej nalulajte in da mi ne bi katera hodila v marec !!!! Pridne bodite !!! Držim pa seveda za vse ki čakate na črtice veliko fig, pesti,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 18:01:22
|
|
|
|
Kliki
|
Žabica koliko ti pa zamuja? Navijam da je ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 18:17:10
|
|
|
|
Žabica86
|
Kliki - Tako je na stvari: moj najkrajši ciklus cca 25 dni, najdaljši do sedaj 34 dni ( in to samo 1x) - največkrat sem imela ciklus dolg 30,31 in 32 dni !!! Danes je pa trenutno moj 38 dan - torej cca 1 teden zamuja - ali pa je pač to po novem najdaljši ciklus ! Kot rečeno sem danes spet dobila krče, ki kažejo da se bo kmalu vlila - čeprav je tega bilo v zadnjih nekaj dneh ogromno - ampak so danes najbolj boleči in trajajo že ves dan ! Tako, da sem se pripravila na ! Sem kar vesela, da se te muke končajo ! Če si preberečš na marčevski temi: sem se pa odločila, da bom od sedaj naprej poskušala na to gledati bolj tako, tako !!! Upam, da se sprostim in mi uspe, ker sem se ta mesec čisto zasekirala ! Še vedno bom z dragim delala na , le bolj sprostit se želim in na tem delat z užitkom ! To ni zdravo ne zame ne za mojega dragega in najino zvezo !!! Tudi vsi mi govorijo, da se naj sprostim in takrat bo uspelo, dokler se bom forsirala, pa bo psiha samo preprečevala in zavlačevala !!! Mislim, da bo najbolje tako !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 18:25:14
|
|
|
|
Kliki
|
Žabica upam da ti je vspelo že ta mesec.Jest sedaj pijem čaj plahtice ki menda tudi urovnava M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 18:36:42
|
|
|
|
Žabica86
|
Kliki upam, da te kmalu po čaju lulat in da nalulaš
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 13.2.2012 18:40:44
|
|
|
|
Katte
|
SILVA, iz srca ti čestitam in ti želim vse najlepše. Bila si potrpežljiva, iz meseca v mesec si polna upanja pričakovala , zdaj si pa le dočakala. Naj bo tvoja pot do dišeče štručke v naročju preostalih 8 mesecev mirna. štrumfek, tebi pa želim, da zagledaš v marcu. In seveda vsem ostalim, ki nas je v februarju že presenetila .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kje živite?sashyv stanovanju (
26%)
v hiši (
43%)
v najemu v stanovanju (
9%)
v najemu v hiši (
1%)
Pri njegovih/svojih straših (
20%)
drugo (
1%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!