|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
13.2.2012 9:46:07   
oreh
Joj res lepo, mi je vlila kar optimizem, ker upam, da mi bo na naslednjem pregledu dr. ponudil to varijanto s špikanjem!
7 let je čakala, a ne, vsaj v spominu imam to cifro!BRAVO!

Ja helenčica, seveda te imam v spominu, ti pa vseeno želim, da vsaj kaj najdejo, da te ne odslovijo, pa sej je vse ok, sam odklopite se! pol bo že tko, kot, da bi nas brala!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 826
13.2.2012 10:29:06   
Vivaldi
Čestitke za SILVO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image 7 let... Kapo dol.

Oreh, čez vikend sem bila zelo slabe volje, in sem kar nekam poslala vse skupaj, tečejo hude priprave na O, pa me je skrbelo, ker se moj kar ni zmigal... No, potem je bilo vse OK, sem verjetno res samo jaz tako tečna user posted image .

Držim pesti za vse...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 827
13.2.2012 10:30:51   
Vivaldi
Helenčica, navijam za jutri user posted image user posted image
user posted image

A te lahko nekaj vprašam? Pa ni treba odgovorit, če nočeš ... user posted image A si na slikci v avatarju prav ti? user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 828
13.2.2012 10:32:00   
anckica
niri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne najdem nobenih pametnih stavkov za tolažbo...čas celi vse rane in tudi to bo, ko bosta pripravljena pa vama želim takojšen uspeh in da bo trajal do konca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LitlleSun odlično da so ti naštimali datum, zdej pa hitro opravi s tem in da se hitro zaceli in se potem nalula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žabica86 vem kako je bedno stemi dolgimi cikli enkrat je pri meni trajal 58 dni! Samo nisva takrat nič probavala, sem pa zato imela prekleto dolg PMS user posted image Upam da se user posted image vseeno ne prikaže, če pa se pa glavo pokonc mal user posted image nakregi ko bo prišla, da kaj te pusti čakat in ti zdaj dolguje da se umakne za ene 9 mesecev! Držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gratej upam da se ne napoveduje user posted image ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tiana BT je res bolj zanesljiva vaginalno ali analno, ampak druga opcija mi požene kurjo polt prva je zelo lahko izvedljiva user posted image Upam da se ti črtica ojača, pri meni je bilo tudi tako, skoraj ne vidna črtica in sem mislila da se mi itak blede pa je na koncu vseeno bilo nekja iz tega.... Držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo pa marec tvoj!

HeLenčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za UZ upam da ti povejo samo dobre novice, da boš razbremenjena in boš tako lažje pridelala user posted image !

oreh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pridnost med vikendom in lep zaljubljen odnosom med vama z partnerjem! Držim pesti da se v jajcevodu že kaj dobrega kuha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SILVA čestitam!!!!!!!! Bravo Helenčica za tole novico, prav polepša dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 829
13.2.2012 10:45:17   
curly
Ful fajn novičke! BRAVO Silva! user posted image
Naj bo tvoja user posted image brezskrbna!
Tako, kdor čaka, dočaka. Tudi me bomo dočakale, prej ali slej, a ne?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojnk ojnk za tiste, ki delate testke v teh dneh. Prinesite nam čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Lepo se imejte!

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 830
13.2.2012 11:28:32   
mmojka
Vaš še kar berem. Ne gre drugače, ko pa tako navijam za vas vse user posted image

Helenčica, LittleSun srečno na pregledih oz. posegu. user posted image user posted image user posted image

Žabica, žal mi je, da se tako igra s tabo user posted image  Jaz še vedno upam zate. A drugače imaš že od nekdaj neredne. Kaj pa PCO? Jaz sem imela pred 1. user posted image  PCO pa so bili cikli kr neki. Včasih user posted image  tudi po 3 mesece ni bilo.

Se pridružujem čestitkam Silvi user posted image user posted image user posted image

No punce, kaj pa ostale? Kje so pluski, črtice... Navijam... ROZA, ROZA, ROZA, ROZA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 831
13.2.2012 11:53:10   
GregUr
punce še vedno sledim kako in kaj je z vami, danes pa sem vas prišla še fizično polit z roooozaaa

vsem k je prišla user posted image en veeeelik objemček, ostale pa mate da nalulate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 832
13.2.2012 12:44:59   
HeLenčica
Hvalaaa, pupe Vivaldi, mmojka, anckica in GregUr user posted image

Vivaldi, zakaj pa bi mi bil problem odgovorit? user posted image Ne, to nisem jaz user posted image , lepa mi je slikica...

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 833
13.2.2012 13:35:02   
Vivaldi
Helenčica, ne vem, kar nekam korajžna slikca se mi je zdelauser posted image

Punce, še ena zanimivost, mogoče še bolj aktualna za stare borke: a poznate mrežo bagua (feng šui)? Gre za to, kako imamo razporejeno in urejeno svoje stanovanje.
Primer zgodbe:
Moški pride na posvet k svetovalki (ki se ukvarja s tem), s problemom, da ima veliko težav na delovnem mestu - predvsem s šefom, nadrejenimi, strankami, odnosi so bili napeti, živčne vojne vsak dan... Denarja je imel dovolj, bil je samozavesten, na splošno ni imel težav, vendar so ga ti problemi že tako pestili, da mu začelo načenjati živce in zdravje.
Svetovalka predlaga, da skupaj pregledata njegovo stanovanje, da vidita, kaj se dogaja. In kaj ugotovita? Da na steni v dnevi sobi, ki se je po mreži bagua nahajala na območju kariere in odnosov, visi velika slika divjih barv, ki ponazarja bitko!

No, prejle malo pregledujem to mrežo in jo postavljam na tloris najinega stanovanja - in kaj ugotovim? Da sva imela do pred kratkim mačji wc prav na področju potomcev! user posted image user posted image user posted image
Pa še v službi imam na tistem mestu ravno največji nereduser posted image user posted image

Malo za hec, malo zares... user posted image

Kakorkoli že gledate na to, naj vam to sončno popoldne hitro mine, zjutraj bi pa rada spet videla kakšen plus. user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
13.2.2012 13:47:21   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Punce, še ena zanimivost, mogoče še bolj aktualna za stare borke: a poznate mrežo bagua (feng šui)? Gre za to, kako imamo razporejeno in urejeno svoje stanovanje.
Primer zgodbe:
Moški pride na posvet k svetovalki (ki se ukvarja s tem), s problemom, da ima veliko težav na delovnem mestu - predvsem s šefom, nadrejenimi, strankami, odnosi so bili napeti, živčne vojne vsak dan... Denarja je imel dovolj, bil je samozavesten, na splošno ni imel težav, vendar so ga ti problemi že tako pestili, da mu začelo načenjati živce in zdravje.
Svetovalka predlaga, da skupaj pregledata njegovo stanovanje, da vidita, kaj se dogaja. In kaj ugotovita? Da na steni v dnevi sobi, ki se je po mreži bagua nahajala na območju kariere in odnosov, visi velika slika divjih barv, ki ponazarja bitko!

No, prejle malo pregledujem to mrežo in jo postavljam na tloris najinega stanovanja - in kaj ugotovim? Da sva imela do pred kratkim mačji wc prav na področju potomcev! user posted image user posted image user posted image

Jaz imam po tej mreži na potomcih wc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 835
13.2.2012 13:49:10   
Vivaldi
Pol pa glej, da je dila skoz dol!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 836
13.2.2012 13:52:19   
Vivaldi
Da še druge lahko pogledate user posted image

http://www.zaposlitev.net/delo.php?m=iskalci&a=karierni_center&a2=clanek&idb=121

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 837
13.2.2012 13:52:31   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Pol pa glej, da je dila skoz dol!user posted image user posted image user posted image

nimam živcev za to user posted image user posted image user posted image sem enih žnjtisočkrat povedala to, pa sem se že navadila...sedaj ko sta dva lulača je skoz gor, še deska user posted image user posted image user posted image sem pa imela na prijatelji mreži ful slik od prijateljev, pa smo sedaj prestavili to omaro slikami user posted image user posted image upam, da se me ne bodo začeli izogibat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 838
13.2.2012 15:26:15   
štrumfek
Tako, konec upanja user posted image se je vlila v vsej svoji bolečini... se selim v marec...

vsem ki še čakate na + srečnooo in naj bo konec rozast

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 839
13.2.2012 15:58:13   
princess13
O štrumfek user posted image user posted image
Bom pa držala pesti zate in navijala (seveda tudi za vse ostale fajn punce) v marcu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 840
13.2.2012 16:43:01   
Kliki
Punce dan!

Za vse ki vas je obiskala user posted image veliko user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne izgubiti upanja za dežjem vedno posije sonce.

Vsem srečkam user posted image želim mirnih user posted image in seveda čestitke.

Pri meni je pa glih O na razporedu pa do sedaj še nisva bila nič pridna. Upam da bo zvečer bolje in da tudi kaj  user posted image .

Sem vas kar malo pogrešala ko pa ni bilo časa da vas pridem pogledat.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 841
13.2.2012 17:17:10   
SILVA
Punce še vam se zahvalim za čestitkeuser posted image
Veselila se bom pa šele po krvnem, ko bo za ziher potrjeno.Močno upam, da nama je končno uspelo tako kot ste rekle po 7 letihuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 842
13.2.2012 17:32:18   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Veselila se bom pa šele po krvnem, ko bo za ziher potrjeno.Močno upam, da nama je končno uspelo tako kot ste rekle po 7 letihuser posted image

čestitke iz srca.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 843
13.2.2012 17:36:44   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

čestitke iz srca.

Sonček kako se je pa tebi izšlo?

< Sporočilo je popravil Kliki -- 13.2.2012 17:37:44 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 844
13.2.2012 17:59:02   
Žabica86
Hej punce !!!

malo se javljam ! Moje user posted image še vedno ni, a so se pravkar začeli krči ! Mislim, da je to to !!!

Po eni strani sem malo žalostna ! Po drugi pa prav vesela, če bo končno pritekla in da se te muke končajo ter se začne nov krog in malo bolj sproščeno obdobje !!!! user posted image !!!

Čeprav še bom počakala da se dokončno vlije - se kar malo poslavljam in selim na marec ! user posted image user posted image

Bom pa definitivno spremljala vas nosečke in se še 1x javila, če in ko bo pritekla ta grdoba !

Ve pa čimprej nalulajte user posted image in da mi ne bi katera hodila v marec !!!! user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite !!!

Držim pa seveda za vse ki čakate na črtice veliko fig, pesti, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 845
13.2.2012 18:01:22   
Kliki
Žabica koliko ti pa zamuja?
Navijam da je ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 846
13.2.2012 18:17:10   
Žabica86
Kliki - Tako je na stvari: moj najkrajši ciklus cca 25 dni, najdaljši do sedaj 34 dni ( in to samo 1x) - največkrat sem imela ciklus dolg 30,31 in 32 dni !!! Danes je pa trenutno moj 38 dan - torej cca 1 teden zamuja - ali pa je pač to po novem najdaljši ciklus  ! Kot rečeno sem danes spet dobila krče, ki kažejo da se bo kmalu vlila - čeprav je tega bilo v zadnjih nekaj dneh ogromno - ampak so danes najbolj boleči in trajajo že ves dan ! Tako, da sem se pripravila na user posted image ! Sem kar vesela, da se te muke končajo ! Če si preberečš na marčevski temi: sem se pa odločila, da bom od sedaj naprej poskušala na to gledati bolj tako, tako !!! Upam, da se sprostim in mi uspe, ker sem se ta mesec čisto zasekirala !

Še vedno bom z dragim delala na user posted image , le bolj sprostit se želim in na tem delat z užitkom ! To ni zdravo ne zame ne za mojega dragega in najino zvezo !!!

Tudi vsi mi govorijo, da se naj sprostim in takrat bo uspelo, dokler se bom forsirala, pa bo psiha samo preprečevala in zavlačevala user posted image !!!

Mislim, da bo najbolje tako !

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 847
13.2.2012 18:25:14   
Kliki
Žabica upam da ti je vspelo že ta mesec.Jest sedaj pijem čaj plahtice ki menda tudi urovnava M.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 848
13.2.2012 18:36:42   
Žabica86
Kliki upam, da te kmalu po čaju lulat in da nalulaš user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 849
13.2.2012 18:40:44   
Katte
SILVA, iz srca ti čestitam in ti želim vse najlepše. Bila si potrpežljiva, iz meseca v mesec si polna upanja pričakovala user posted image , zdaj si pa le dočakala. Naj bo tvoja pot do dišeče štručke v naročju preostalih 8 mesecev mirna.

štrumfek, tebi pa želim, da zagledaš user posted image v marcu.
In seveda vsem ostalim, ki nas je v februarju že presenetilauser posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kje živite?
sashy

v stanovanju (26%)

v hiši (43%)

v najemu v stanovanju (9%)

v najemu v hiši (1%)

Pri njegovih/svojih straših (20%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!