|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
13.2.2012 18:44:57   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86

Kliki upam, da te kmalu po čaju lulat in da nalulaš user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepša hvala! Tudi jast upam da ti kmalu zagledaš user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 851
13.2.2012 20:11:19   
Anonimen
Čestitke vsem novim nosečkam, predvsem tebi Silva, da si po tolikšnem čakanju končno dočakala!!!! Bravo!!!!!

Ostale pa en velik user posted image in polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prihodnje mesece!!!

Žabica, ne meči puške v koruzo še preden priteče user posted image . Prejšnjikrat, ko je žal prišlo do SS, sem bila tudi jaz 100%, da nama ni uspelo, ker ravno sredi cikla nisva nič slončkala (sva takoj po user posted image in par dni preden bi mogla priteći naslednja) pa sem imela tisti mesec očitno zelo pozno O in se je prijelo. Tako da držim pesti!!!

dr. Knowitall

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
13.2.2012 20:55:15   
ninej
Čer punce!
Najprej čestitke SILVI-bravo,fuuuuul vesela za tebe....da bi se izšlo vse kukr se mora....

Žabica86-če bo pritekla pa bo,ne se sekirat,bo pa naslednji krog boljeuser posted image

Vsem,ki me tolažite in spodbujate HVALA!Sem se sprijaznila,da pač tud ta mesec ni nč,če priteče priteče,če pa ne delam test spet 25.februarja in nč prej pa bomo vidli kej je na stvari....ko mi bo namenjeno bo že......danes malo manj tragično gledam na vse skupaj in sem se odločila,da bom raje kako dobro knjigo prebrala,od novega leta sem tud fizično bl aktivna in sem prow ponosna nase,ker ne obupujem in se smilim sama sebi,kot pred novim letom....je pa bila to ena novoletna zaobljuba,ki se je nameravam držat kolkor se jo bo dalouser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
13.2.2012 21:39:54   
Vivaldi
Kliki vidim, da bomo imeli dons grupiča! user posted image user posted image user posted image

Punce, ne obupat, dokler ne priteče M! Navijam, navijam, navijam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 854
14.2.2012 8:08:16   
HeLenčica
Dobro jutro, lepotice!

Štrumfek, novemberček! user posted image user posted image user posted image user posted image

Silva, mnogo pozitivnih misli in srečno do konca!

Jaz mam tudi danes O oziroma sem jo mela včeraj (po šraufanju sodeč, Vivaldi, nisem delala testa!). Glih idealno za UZ, upam da bojo kaj komentirali user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 855
14.2.2012 8:08:42   
oreh
Dobro jutro, dober dan, kdo je še zaspan?
Vivaldi kje si ti hodila s tem člankom! To je to, kjer so otroci imam ogledalo in za njim se nabirajo enormne količine prahu in ravno tukaj mi je največja težava pucati prah, pa nikoli nisem vedela zakaj, ker drugače rada čistim. edino okoli ogledala me je groza. no, zdaj grem ga ščistit, sam ne vem, če bo kaj pomagalo, ker je O že mimouser posted image

Kjer pa je računalnik, pa je bogastvo, torej bom vendarle počakala do dneva D s testom in mi ostane ves denar.

Jaz sem verjetno nekaj dni po O in me že dajejo živčki, sam se jim zaenkrat še uspešno upiram. Mi je pa klomifen čisto ovulacijsko sluz zdrmal tako, da res ne vem kdaj naj pričakujemuser posted image , oz. kdaj naj pričakujemuser posted image !

A mogoče katera pije krvomočnico vse do user posted image ?

Gretej kako kaže?

Helenčica, a ti maš UZ dop. ali pop. ja vem, sem firbčna za znort, sam da vem, če bom mogla se v službi zorganizirat in priti do računalnikauser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 856
14.2.2012 8:24:34   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

A mogoče katera pije krvomočnico vse do user posted image ?

Helenčica, a ti maš UZ dop. ali pop. ja vem, sem firbčna za znort, sam da vem, če bom mogla se v službi zorganizirat in priti do računalnikauser posted image

Jaz pijem krvomočnico. No, ta mesec sem malo pozabila, drugače pa pijem od konca M pa do začetka. UZ mam čez 3 ure user posted image . Lahko ti pa sms pošljem, če te tak zanima user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 14.2.2012 8:25:03 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 857
14.2.2012 8:27:40   
LittleSun
Dobro jutro babike

žabica user posted image user posted image držim pesti, da se ti kmalu pokaže eno ali drugo, saj vem, da je to čakanje mučno. Kot optimist ti lahko rečem, da upanje še ni izgubljeno in da dokler ne priteče je možnost, da si noseča. Si še delala kak test?? Kot realist, kateri sem postala v preteklem letu pa je boljše, da se nekako odklopiš in glede na negativne teste prepričaš, da pač nisi noseča.

kliki sedaj te pa čakajo user posted image user posted image user posted image boš videla user posted image user posted image

štrumfek user posted image user posted image

Helenčica jaz tudi ali danes ali jutri, ali pa je bila včeraj, ne vem user posted image user posted image user posted image po koledarčku jutri ali pojutrišnjem,čeprav imam čudne bolečine in nekaj časa imam lepljiv izcedek, pa potem spet gost in nič kaj vlečljiv...bodo povedali na pregledu, aneuser posted image user posted image
upam da sta kaj pridelala in držim pesti za pregled, da bo vse ok, oziroma, da povedo kaj pametnega in te napolnijo z upanjem user posted image user posted image

oreh jaz sem jo pila samo do O, pa ni nič pomagalo user posted image tudi za mojo sluznico ne...

punce lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 14.2.2012 8:28:51 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 858
14.2.2012 8:28:14   
LittleSun
dvojno

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 859
14.2.2012 9:25:20   
kris555
Za vse ki imate O pridno, pridno user posted image pa še par dni kasneje in user posted image user posted image
da se prime. Pestke tudi za ostale.

Helenčica ti pa poročaj kaj so ti rekli. user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 860
14.2.2012 9:42:12   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Gretej kako kaže?

Ni je user posted image No, sicer ima še cel dan čas, da se prikaže, ampak zaenkrat je še ni.

Silva, iskrene čestitke. Sploh si ne predstavljam čakanja. Srečno do konca.

Danes imam dopust, grem hči v šolo vpisat. Potem me čaka pa še en naporen konec delovnega tedna. Samo da bo hitro minil user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 861
14.2.2012 10:40:04   
Žabica86
Hej punce!

Tako zdaj pa rabim pomoč ker sem malo zmedena !

Namreč zadnjo user posted image sem mela 6.1.2012 ! Če štejem dneve je sedaj 5 tednov in 3 dni od tega ! Ker imam neredne cikluse ne vem kdaj točno je bila O, ampak rečimo da je bila 14 dni po user posted image - torej cca. 20.1.2012 ! in ker se naslednja  user posted image (oz. test že pokaže nosečnost)  čez cca. 14 dni  je to natanko nekje med 3 in 5.2.2012 ! In ponavadi imam ciklus tako dolg da dobim user posted image nekje med 1. in 7. v mesecu  !!! Danes je 14. torej mi po tej logiki zamuja cca. 10 dni !

Sedaj pa je tako: naročena sem na pregled in mi je ginekologinja rekla, da če sem test delala v soboto je bilo definitivno prehitro , ker bi danes naj bila komaj nekje v 4 tednu in 3 dni !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Haaaaaaaaaa????? A nisem sedaj kao v 6 tednu - oz. 5 tednov in 3 dni ????

Zdaj me je tako zmedla, da ne vem kako naj še računam ???? Kako 4 tedne, če je točno 5 tednov in 3 dni od prejšnje user posted image . In res da imam neredne, ampak vedno sem jo dobila med 1 in 7 v mesecu !!!! Kako zdaj? Kateri teden sem in kdaj mi bo test pokazal, ker mi več nič ni jano ????????

Jaz upam, da ste razumele ?! user posted image

V glavnem kljub nerednim user posted image jo imam vedno med 1. in 7. ???!!!! Danes je 14 ????!!!! Torej zamuja? Ali jaz ne znam računat ??????

1 + 1 = 3

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 862
14.2.2012 10:46:57   
Žabica86
Eh kak sem smotana ! user posted image user posted image

Narobe sem datume napisala: tako sem se zmedla, da sem nekaj prej narobe napisala ! Pa še G me je šokirala s temi 4 tedni ??? Hmmmmmmm ????

6.1.2012 user posted image
6.1.2112 Konecuser posted image
cca. 27.1.2112 O
in med 1 in 7 bi morala bit naslednja user posted image
Torej zdaj zamuja cca. 1 teden ???? user posted image

Torej sem sedaj v katerem mesecu???

Upam, da niste preveč zmedene ( kot jaz) in da boste mi znale povedati ???

1 + 1 = 3

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 863
14.2.2012 10:46:58   
Anonimen
Od njenih 4ih tednov pa do tvojih 6 tednov je ravno tistih 14dni od ZM do predvidene O. Mogoče je pa ona glede na O rekla v katerem tednu si. samo potemtakem sem bila jaz ob izostanku M šele v 2. tednu in mi test nebi smel pokazar +, tako da res ne vem na kaj je ciljala user posted image
Pa kaj si test že delala?

dr. Knowitall

(odgovor članu Žabica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
14.2.2012 10:49:59   
Žabica86
Dr.K nimam pojma !!! No v teh dveh objavah kaj sem napisala, sem se zmotila samo pri O ! cca. 27.1 sem jo imala - sodeč po sluzi in ne 20. kot sem napisala prvič !!! Ostalo pa vse drži !!! Tako da ne vem ....................... ??????????

1 + 1 = 3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
14.2.2012 10:51:48   
Anonimen
Žabica: rešitev zate je krvni test...

lp, Iza

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
14.2.2012 10:52:41   
Žabica86
In po vsem tem čakanju in živčnih izpadih mi hoče sedaj povedat da še sploh ni čas za user posted image , ker še jo morem dobiti ??? Ja kako hudiča če jo imam točno med 1. in 7. !!! Po njeni logiki, sem prešvicala mesec februar in jo bom dobila komaj med 1. in 5.3 ????????

Halooooooo? Kaj pa februar ??? Po njeni logiki bi jo morala kao dobiti torej komaj čez 14 dni ???? Nič mi ni jasno ???

1 + 1 = 3

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 867
14.2.2012 10:53:34   
Anonimen
Si že naredila test?

dr. Knowitall

(odgovor članu Žabica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
14.2.2012 10:55:20   
Žabica86
V soboto sem delala test ! Negativen !

Naredila ga bom spet jutri zjutra, ker mi jih je zmanjkalo !!!!! Danes po službi kupim in ga zjutraj naredim !

1 + 1 = 3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
14.2.2012 10:55:32   
Kliki
Dan!

Punce hvala ker navijate za mene. Včeraj na žalost nisva user posted image , ker je mene želodec ful bolel in mi je bilo slabo. Bova danes nadoknadila upam da nisva kaj zamudila.

Kako kaj praznujete valentinčka. Moj je učitno pozabil, je sicer rekel da me pelje na kosilo ampak valentinovo pa ni nič omenil.

Žabica a ni tako da G prišteje ene 14 od zadnje M in po tem računajo datum?user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 870
14.2.2012 11:00:24   
Žabica86
Kliki ne vem več ?! user posted image Brala sem da se šteje od prvega dne izostale user posted image !

če drži kaj praviš sem torej v 3 tedni in 3 dni,kar pa spet ni logično glede na to, da user posted image dobim prvi teden v naslednjem mesecu ! Eh ni mi jasno kako se računa zdaj ???

1 + 1 = 3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 871
14.2.2012 11:06:03   
Kliki
Žabica ja ker nekaj je pa vseno logično saj ti ali katera druga ni zanosila na prvi dan M ampak tam nekje od 11 - 14 dneva ko je O. Razmislam!

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 872
14.2.2012 11:06:43   
rozi55
Aloha bejbe!
Sem se malo zbezala iz zimskega spanca. Se mi nekako zdi, da ta mesec ne bo nič, ker iz nič ni - nič user posted image   In potem padem že v april in skoraj že v 2013 in eh, ... mulc me psihira še preden je sploh nastal user posted image Pa saj zdaj je že jasno, da sem ena odlična mama, bi se mogli nerojenčki kar tepst zame user posted image Ampak ja, iz nič težko nastanejo. Ko sem porihtala bednega cimra, sem pa na veliko zbolela, pa je šla O mimo. V petek sem delala O test, pa je bila švoh črtica, pa malo izcedka je bilo, ma ne beljakastega,  bolečin nič, pa jih ponavadi imam, za vikend nisem mogla niti živet in nisem lulala po listkih, včeraj čisto negativen, tako da predvidevam, da je mesečni vlak odpeljal. Včeraj smo se končno imeli radi, mogoče pa še pluje kako od laptopa presevano jajčece po meni? Hm, ni nam lahko user posted image Se moram kaj drugega bolj pametnega namenit delat, al pa vsaj sexat, ne pa samo premišljevat o bejbiju .
Iskrene čestitke nosečkam user posted image user posted image user posted image Silva, močno močno držim pesti, da krvni potrdi srečno novičko user posted image Ful ful vesela zate.
Pa toliko bolj žalostna za Niri user posted image . Tisoč virtualnih objemčkov in ramo za zjokat se pošiljam. Ni fer user posted image
Žabica83 - pojma nimam. Lahko je kasnejša O in se potem zamakne PDP, ampak to šele na podlagi velikosti ugotovijo, ne vem, zakaj tvoja G tako šteje. Je pa zoprno tole, živčna vojna vsak dan... Drži se user posted image
GreTEJ, huh, v šolo, a se kaj staro počutiš? user posted image Večini mam je to ful prelomnica user posted image No, jaz bom RES stara, ko bo šel mladiček v šolo user posted image
krvomočnico jaz pijem do M, ampak ne redno. Kadar se spomnim in se mi jo da skuhat.
In, a ste kaj pocukrane dans? user posted image Mene še nič ni zagrabilo. Bova zvečer malo popraznovala user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 873
14.2.2012 11:11:47   
romare
nosečnost-zanositev se šteje od 1.dne zadnjeuser posted image ,O pa je 14 dni pred naslednjo user posted image ,kar pa ni nujno da 14dan po user posted image ,to velja za tiste ki imajo 28dnevni ciklus

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 874
14.2.2012 11:15:04   
oreh
"mulc me psihira še preden je sploh nastal" (by Rozi55)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TOČN TO!!! pol bo porisana sedežna in razbita sosedova šipa zgolj mačji kašelj!

p.s. žabica rada bi ti pomagala z nasvetom, a do PDP še nisem prišla, veš mal bolj počasi računam.user posted image
Vtipkaj notr v program za izračun PDPpa boš videla kaj ti bo ven vrglo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Dieta
lorby007

Po rojstvu dojenčka bi želela (je nujno) začeti z dieto, pa me zanima za katero naj se odločim.

Ločevalna (38%)

Montignac (10%)

Oktobrska (0%)

Z zeljno juho (4%)

Drugo (11%)

Nobena od naštetih (36%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!