rozi55
|
Aloha bejbe! Sem se malo zbezala iz zimskega spanca. Se mi nekako zdi, da ta mesec ne bo nič, ker iz nič ni - nič In potem padem že v april in skoraj že v 2013 in eh, ... mulc me psihira še preden je sploh nastal Pa saj zdaj je že jasno, da sem ena odlična mama, bi se mogli nerojenčki kar tepst zame Ampak ja, iz nič težko nastanejo. Ko sem porihtala bednega cimra, sem pa na veliko zbolela, pa je šla O mimo. V petek sem delala O test, pa je bila švoh črtica, pa malo izcedka je bilo, ma ne beljakastega, bolečin nič, pa jih ponavadi imam, za vikend nisem mogla niti živet in nisem lulala po listkih, včeraj čisto negativen, tako da predvidevam, da je mesečni vlak odpeljal. Včeraj smo se končno imeli radi, mogoče pa še pluje kako od laptopa presevano jajčece po meni? Hm, ni nam lahko Se moram kaj drugega bolj pametnega namenit delat, al pa vsaj sexat, ne pa samo premišljevat o bejbiju . Iskrene čestitke nosečkam Silva, močno močno držim pesti, da krvni potrdi srečno novičko Ful ful vesela zate. Pa toliko bolj žalostna za Niri . Tisoč virtualnih objemčkov in ramo za zjokat se pošiljam. Ni fer Žabica83 - pojma nimam. Lahko je kasnejša O in se potem zamakne PDP, ampak to šele na podlagi velikosti ugotovijo, ne vem, zakaj tvoja G tako šteje. Je pa zoprno tole, živčna vojna vsak dan... Drži se GreTEJ, huh, v šolo, a se kaj staro počutiš? Večini mam je to ful prelomnica No, jaz bom RES stara, ko bo šel mladiček v šolo krvomočnico jaz pijem do M, ampak ne redno. Kadar se spomnim in se mi jo da skuhat. In, a ste kaj pocukrane dans? Mene še nič ni zagrabilo. Bova zvečer malo popraznovala
|