|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
14.2.2012 11:17:23   
mmojka
Žabica, saj ne bi pametovala, ampak imam že enega user posted image  doma pa se mi zdi, da zdaj pa že vem, kako se to računa.
Torej, nosečnost (tedni) se štejejo od 1.dne ZM naprej. In tako kot si ti napisala je prav. Če bi bila noseča, bi bila zdaj v 6. tednu, ne glede na to, kdaj je bila O. G ti potem korigira le PDP glede na velikost zarodka. Tedni se pa štejejo, vseeno tako kot sem ti napisala. Realno, ob kasnejših O pride do kasnejše zanositve, torej je nekatera lahko noseča manj časa kot druga, ki je imela O prej, obe pa sta imele ZM na isti dan. Pri obeh se nosečnost šteje od ZM naprej in sta v istem tednu, le PDP imata drug.
Upam, da nisem še bolj zakomplicirala user posted image

Drugače pa se začne hCG sproščat v kri, ko pride do vgnezditve (nekje 6-9 dni po O). V urinu se zazna še kakšne 3-4 dni kasneje. Torej bi ti moral test pokazat user posted image  1 dan po izostali M, če imaš cikluse redne. Če pa veš, kdaj si imela O pa mislim, da 14 od le-te bi test že pokazal.

Meni je tokrat pokazal CB že 4. dni pred predvideno M, to je 11. dni po O (sem delala O-teste). Pri prvi nosečnosti pa sem zanosila kasneje (po predvidevanjih G in korekciji PDP sem imela O nekje 20. dan ciklusa) in mi tudi zato 1. dan po izostali M test še ni nič pokazal. 1 teden po izostanku pa se je že narisal plus.

Probaj se čim manj živcirat. Če misliš, da boš bolj mirna, pojdi na pregled krvi. Če pa imaš voljo čakat, pa počakaj še kak dan, še posebej, če misliš, da bi lahko imela pozno O.

user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 876
14.2.2012 11:25:14   
Žabica86
Joooooooj mmojka nič ne pametuješ ! Čisto O.K. si mi povedala !!! user posted image user posted image

Torej naredila bom tako - glede na to, da sem si prav računala bom ju3 naredila še en test ! Če bo test ponovno negativen je ta mesec le dolg cilus(ker zdaj bi že moralo v vsakem primeru pokazati) . In pač počakam da se vlije in grem v naslednji krog !

Hvala tebi in seveda vse ostalim ki ste mi in pe boste pomagale ! user posted image user posted image user posted image

Bom pa se vsekakor jutri javila kako je na stvari in se po vsej verjetnosti preselila kar v marčevski klepet !

Hvala!!!

za vas pa veliko user posted image user posted image user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
14.2.2012 11:25:23   
Kliki
mmojka hvala da si tudi mene podučila kako je s tem.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
14.2.2012 12:38:14   
HeLenčica
Rozi55, saj veš kaj je povedala LittleSun, ko sta imela prepoved: EN MESEC NI NIČ! In če sta slučajno zamudila nič narobe, mogoče celo boljše da misliš da sta zamudila, se tiste dni pred user posted image ne boš nervirala, pa boš že videla. Za vsako od nas nekje dojenček "raste" user posted image

Žabica, vse ti je že mmojka razložila. Drugače tudi jaz to vem (čeprav nisem bila noseča, saj veš kak je Oreh user posted image . Po mojem (skromnem) mnenju si ti imela bolj pozno O. Na to lahko vpliva ogrooooomno stvari. Razen če izcedek res tako dobro poznaš da si 100% kdaj je bila. To je drugo. Če pa nisi 100% je možno da si imela O kasneje in bo M ali user posted image šele prišla. Na žalost ne moreš drugega kot čakati, hitra rešitev pa je res krvni test. In ne morem verjeti da ginekologi tako slabo poznajo te stvari (da ne ve od kdaj se šteje nosečnost, morda pa je mislila koliko je plodek star?). Kakorkoli, jaz še vedno navijam za tebe tako, da nimam več glasu!

Drage punce, danes sem spet sama sebe presenetila (če se spomnite kaj je bilo ko sem dobila M - tisto je blo prvič). In sicer, sploh se ne zavedam kako tole neuspešno delanje na user posted image name negativno vpliva in kako sem obremenjena. Nezavedno! Sem šla na UZ in ko sem čakala v kabini sem bila tako nervozna, da sem skoraj skup padla. Sem pomislila, da je to zaradi "treme" oz. ker sem pač prvič šla na vaginalni UZ. Ampak pol sem se spomnila, da mi na pregledu pri G nikol ni problem. No, doktor je bil fuuuuuuul prijazen, mi je vse razložil, da je z maternico in jajčniki vse v najlepšem redu, da bo danes (kaj pa ko mam O na Valentinovo?! user posted image ) ali jutri ovulacija v levem jajčniku, pa da je v obeh jajčnikih še rezerv (jajčec). To pomeni, da mam še nekaj rezerve user posted image . No, skratka, ko sem šla od njega pa sem se noro zjokala OD SREČE! Verjemite, to res ni meni podobno. Očitno sem bila nervozna da ne bi bilo kaj narobe in potem tako zelo olajšana. Sama sebi se čudim, sicer nisem tako občutljiva, ampak... Imela sem zelo težko otroštvo in mladost in sem se očitno naučila negativna čustva zavračat, potlačit ter biti pozitivec. In zdaj se mi to vrača kot bumerang.

Ufff, sem se razpisala. Ampak najraje se vam izpovem!!! Vesela sem, da je vse OK, ker to pomeni nič operacij in nič klomifena (vsaj upam), ker O so. No, bomo videli kaj bo dr. rekla. Danes pa se le lepo stiskajte s svojimi drageci, da bomo novembra imele Valentinčke! user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 879
14.2.2012 12:51:23   
LittleSun
Helenčica sedaj pa hitro po seksi perilo in da je danes AKCIJAAAAA.....ma ima da valentinček pričara enga škrata v bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image pa juhuhuhu za tako pozitiven UZ in za tvoj optimizem!!! Eno kinderjajco kupi svojemu za valentinovo user posted image user posted image pa mu reči da tvoje "jajce" čakajo na presenečenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 880
14.2.2012 12:59:26   
mmojka
Helenčica, super! Sem vesela zate user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 881
14.2.2012 13:14:27   
anckica
HeLenčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ovulacije in da je vse OK!
Ko smo z nečim zelo obremenjeni pridejo nekatere stvari ven na plano, ki so bile potisnjene v ozadje. Odlično da to prihaja zdaj ven čeprav boli, se bo vsaj spucalo tako kot se mora in super da vidiš da se to dogaja pomembno pa je da to zopet ne zavreš v sebi...
Če imaš to možnost in če boš hotela je fino da bi se o teh stvareh pogovorila z nekom, ki je v taki stroki da ti lahko pomaga to ven spucat ter da mu zaupaš. Iz lastnih izkušenj vem da je super če ti nekdo pokaže stvari iz druge perspektive in te mogoče celo usmeri v pravo pot.
Zdaj pa hitro user posted image in veliko pikepok da se bo pokazal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
14.2.2012 13:15:11   
rozi55
Helenčica, super novička user posted image user posted image user posted image Kar še malo jokaj od sreče ker bosta danes naredila enega malega zaljubljenčka, čez 9 mesecev boš pa jokala od sreče, ko ga boš držala. Pozitivaaaaaaa. Zdaj pa al počakat lubija v sexi perilu, al pa kar brez user posted image
Kar se pa mene tiče, bi pa pomoje čakala če mi bo zamujala, tud če ne bi niti 1x user posted image 1 mesec res ni nič, tud 18 jih ni tako veliko, tako da sekiram se ne, živčna vojna pa vseeno bo. Sva pa ja 1x do zdaj user posted image

< Sporočilo je popravil rozi55 -- 14.2.2012 13:18:08 >

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
14.2.2012 13:26:47   
Kliki
HeLenčica še tukaj navijam za tebe in lepo da si dobila lepe novičke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 884
14.2.2012 14:06:57   
Vivaldi
Joj Helenčica, mi je kar breme z ramen padlo, kako se moraš šele ti počutit! Dons se morata cartat, mečkat, pa nič dojenčkov delat!user posted image Jupiiii!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kliki z nama ni bilo tudi nič, močno upam, da bo danes kaj - malo me skrbi, ker pridem bolj pozno nazaj domov. Jaaaa, Valentinčkaaa! user posted image

Oreh
, za povrh vsega imaš še ogledalo tam? Le glej, da ni na drugi strani kaj takega, kar nočeš podvajat! Se mi je zdelo, da ima tudi Sveti Oreh nekje prahuser posted image user posted image user posted image A se meni samo zdi, ali si totalno dobre volje danes? Ma nam je že vsem pomlad udarla v glavo!user posted image

Žabica jaz te tvoje G in te tvoje menstre ne štekam. Ne morem pomagat. Hvala bogu, da so punce tuki gor že male ginekologinje (Helenčica - mogoče bi zamenjala profesijo?) ŠE VEDNO DRŽIM PESTI.

Ej babe, a ste svojim kej zrihtale za V? Sej veste, ne smemo sam čakat, da nas pocrkljajo (čeprov bi nas res lahko user posted image ), jim je treba kšno ušpičit - jest zdele kuham kosilo in razmišljam, če bi si nardila depilacijo na user posted image - PA DA GA VIDMO POL, JUNAKA!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Vivaldi -- 14.2.2012 14:08:01 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 885
14.2.2012 14:11:45   
Anonimen
Jaz mu bom spekla torto posuto s srčki. Biskvit sem inkognito že včeraj, danes jo moram pa še okrasit user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu Vivaldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
14.2.2012 14:13:35   
Vivaldi
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
14.2.2012 14:14:39   
Vivaldi
Moj sicer ne mara niti tort niti srčkov ... user posted image Od hrane bo kar rižota pa šnicluser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 888
14.2.2012 14:32:48   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Kliki z nama ni bilo tudi nič, močno upam, da bo danes kaj - malo me skrbi, ker pridem bolj pozno nazaj domov. Jaaaa, Valentinčkaaa! user posted image

Ej babe, a ste svojim kej zrihtale za V? Sej veste, ne smemo sam čakat, da nas pocrkljajo (čeprov bi nas res lahko user posted image ), jim je treba kšno ušpičit - jest zdele kuham kosilo in razmišljam, če bi si nardila depilacijo na user posted image - PA DA GA VIDMO POL, JUNAKA!user posted image user posted image user posted image

Ja upam da bova vsaj dons da imam potem do konca meseca veliko dela s tem a bo a ne bouser posted image

Kar se pa valentinča tiče pa to ni slaba ideja bo dobil eno malenkost, ker do sedaj ga še omenil ni. Greva pa poj mal v šoping špecerijo nabavt pa je reku da me pele v azijsko v Celovcu je fuuuuuuuulll dobra.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 889
14.2.2012 16:17:08   
mladika
Da se še jst malo oglasim...
Najprej Helenčica user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled...ti pa moram povedat,da sem jst tut bla prvič taka ko sem šla na vaginalni ultrazvok,sem misnla da bom skup zlezla,še posebej na kontroli po laparoskopiji!!
Niri,tebi pošiljam kup virtualnih objemčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Upam,da bo tvoja G sedaj kaj ukrepala,če se ne motim si mela že 3 SS...
Moja M se je poslovila tako,da smo že v akciji!!!
Kje pa se kej Katte skrivauser posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 890
14.2.2012 16:19:38   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Da se še jst malo oglasim...
Najprej Helenčica user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled...ti pa moram povedat,da sem jst tut bla prvič taka ko sem šla na vaginalni ultrazvok,sem misnla da bom skup zlezla,še posebej na kontroli po laparoskopiji!!

Kaj vm G ni nikoli prej delal vaginalnega UZ. Meni so ga parkrat ko sem mela endometrioze.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 891
14.2.2012 16:22:47   
mladika
Je delala meni moja G na vsakem rednem pregledu...sam ko greš pa enkrat v neplodnostno...je pa vse drugače,ko ne veš a je vse ok s teboj al ne,al bojo kej odkril al ne!!!
Kliki a ti tut maš endometriozo??

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 892
14.2.2012 16:26:21   
Kliki

Je delala meni moja G na vsakem rednem pregledu...sam ko greš pa enkrat v neplodnostno...je pa vse drugače,ko ne veš a je vse ok s teboj al ne,al bojo kej odkril al ne!!!
Kliki a ti tut maš endometriozo??

So mi jih že odstranili že pred 4leti.
Sedaj se pa trudimo zanositi.
Sem imela kar nekaj časa zelo čudne M sedaj pa so pomoje končno normalne.

Kaj pa ti a so ti jih že odstranili?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 893
14.2.2012 16:39:47   
mladika
Jp...lani konec januarja...in od takrat ni še nič ratalouser posted image user posted image Najbolj se bojim,da se mi ne bi ponovila!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 894
14.2.2012 17:55:04   
GregUr
najprej Helenčici za čudovite novice! evo, pa si pomirjena spet za nove boje user posted image , sploh na valentinovo user posted image user posted image user posted image

Žabica86 jst sem mela ZM 4.1.2012, naslednje nisem pričakovala 30.1. ker mam 26. dnevne cikle. ampak mi je na dan izostale M, se pravi 30.1. BC pokazu tako meglo od megle, da ni za verjet. Očitno je bila O kasneje. ampak CB se je pa izkazal. Preprosto zaradi tega, ker je bolj občutljiv. malo dnarja, malo muzike. mogoče res še počakaj kak dan, čeprav vem da te ubija tale nevednost...
da ti pa še kanček upanja vlijem - mene je kake 3 dni pred nepričakovano user posted image v jajčnikih bolelo povsem enako kot pred M, pa še potem kake 2-3 dni sem čutila rahlo špikanje. Močno močno močno stiskam pesti da je to to user posted image user posted image in da zagledaš + in se pridružiš oktobrkam user posted image !!

pa za vse ostale velja enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 895
14.2.2012 18:52:38   
tarinca
ojla!

Najprej iskreno čestitam tebi Silva! Res sem zelo vesela zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam tudi vsem ostalim novim user posted image ter veliko objemčkov za vse, ki pluska niste dočakale.

Pri meni spet zamuja user posted image malo prej sem naredila test in je bil negativen. Sedaj lahko samo čakam kdaj bo pricurljala... (potihem pa upala da se je test "zmotil"

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 896
14.2.2012 18:59:51   
Anonimen
Ojoj, Niri user posted image Šele sedaj sem videla, kaj se je zgodilo. Joči se, joči se in šeenkrat joči se. Pomaga. Vsaj meni je. user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu tarinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
14.2.2012 19:58:42   
Katte
Kje pa se kej Katte skrivauser posted image user posted image

Ne boj se, mladika. Jaz nisem nikamor šla. Tebe čakam, da se skupaj spokava s teh tem user posted image user posted image .
Trenutno uživam v času pred O, ko se še ne rabim sekirati glede projekta baby.

HeLenčica, super pregled user posted image . Zdaj pa brez obotavljanja zapelji svojega dragega, da boš lahko čez dva tedna zagledala user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 898
14.2.2012 20:52:55   
ninej
Helenčica-super,sem vesela zate.....user posted image user posted image

No,moj dragi je pa zbolu,tko da ga malo razvajam s čajčki in objemčki,pa poljubčkiuser posted image ....upam,da ne bo še mene nalezu....z mano je pa tko,user posted image še zmeri ni,občasno me špika odspodaj,prsi normalne,edinoo zjutraj sm na momente malo omotična-to je pa to,test bom pa spet delala 25.februarja,čeprav so me danes že parkrat zasrbeli prstiuser posted image ,ma se nisem dala.....moja zadnja user posted image pa je bla 11.1.....tko,da sploh ne vem pr čem sem isto kot ti Žabica86.

Zdej pa že lep čas ni blo nobene nosečke,bi bil cajt za nove user posted image !

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 899
14.2.2012 23:25:48   
curly
Čer, punce.
Izgleda, da nas ima veliko težave z menstruacijo... No, sama sem imela zadnjo 10.12.11. Nato so se po 40. dnem pojavili rjavi izcedki, zato sem mislila, da se moja M napoveduje. Kakšen dan se je med rjavim izcedkom pojavila tudi sveža kri, ampak moje M so zelo obilne in boleče zato sem bila prepričana da to ni to. No, danes, na 67. dan sem rekla, da imam teh izcedkov dovolj in me zanima, kaj je z mojo M in zato sem šla h ginekologu, ta mi naredi UZ in reče, M imate. Rekel je, da je sluznica odebeljena na 6mm in da to pomeni M. Takšne M pa še ne... Malo sem še user posted image okoli tega, ampak očitno je to to. Imam tudi občasne krče, predvsem zjutraj. user posted image
V glavnem, mene lahko obarvate modro, ker gremo v nove boje. Čaka me UZ na kliniki za neplodnost in prva terapija s Klomifenom. KOMAJ ČAKAM, da se malo premaknemo! user posted image
Še vedno navijam za vse vas, ki vas smotka še ni obiskala. Čim več pluskov nalulat!
Gooooood luuuuuuuuck to all!

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?