HeLenčica
|
Rozi55, saj veš kaj je povedala LittleSun, ko sta imela prepoved: EN MESEC NI NIČ! In če sta slučajno zamudila nič narobe, mogoče celo boljše da misliš da sta zamudila, se tiste dni pred ne boš nervirala, pa boš že videla. Za vsako od nas nekje dojenček "raste" Žabica, vse ti je že mmojka razložila. Drugače tudi jaz to vem (čeprav nisem bila noseča, saj veš kak je Oreh . Po mojem (skromnem) mnenju si ti imela bolj pozno O. Na to lahko vpliva ogrooooomno stvari. Razen če izcedek res tako dobro poznaš da si 100% kdaj je bila. To je drugo. Če pa nisi 100% je možno da si imela O kasneje in bo M ali šele prišla. Na žalost ne moreš drugega kot čakati, hitra rešitev pa je res krvni test. In ne morem verjeti da ginekologi tako slabo poznajo te stvari (da ne ve od kdaj se šteje nosečnost, morda pa je mislila koliko je plodek star?). Kakorkoli, jaz še vedno navijam za tebe tako, da nimam več glasu! Drage punce, danes sem spet sama sebe presenetila (če se spomnite kaj je bilo ko sem dobila M - tisto je blo prvič). In sicer, sploh se ne zavedam kako tole neuspešno delanje na name negativno vpliva in kako sem obremenjena. Nezavedno! Sem šla na UZ in ko sem čakala v kabini sem bila tako nervozna, da sem skoraj skup padla. Sem pomislila, da je to zaradi "treme" oz. ker sem pač prvič šla na vaginalni UZ. Ampak pol sem se spomnila, da mi na pregledu pri G nikol ni problem. No, doktor je bil fuuuuuuul prijazen, mi je vse razložil, da je z maternico in jajčniki vse v najlepšem redu, da bo danes (kaj pa ko mam O na Valentinovo?! ) ali jutri ovulacija v levem jajčniku, pa da je v obeh jajčnikih še rezerv (jajčec). To pomeni, da mam še nekaj rezerve . No, skratka, ko sem šla od njega pa sem se noro zjokala OD SREČE! Verjemite, to res ni meni podobno. Očitno sem bila nervozna da ne bi bilo kaj narobe in potem tako zelo olajšana. Sama sebi se čudim, sicer nisem tako občutljiva, ampak... Imela sem zelo težko otroštvo in mladost in sem se očitno naučila negativna čustva zavračat, potlačit ter biti pozitivec. In zdaj se mi to vrača kot bumerang. Ufff, sem se razpisala. Ampak najraje se vam izpovem!!! Vesela sem, da je vse OK, ker to pomeni nič operacij in nič klomifena (vsaj upam), ker O so. No, bomo videli kaj bo dr. rekla. Danes pa se le lepo stiskajte s svojimi drageci, da bomo novembra imele Valentinčke!