|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
12.2.2012 11:23:04   
Vivaldi
Gretej, držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Žabica, kaj novega? user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 801
12.2.2012 14:45:34   
tiana
user posted image  Vivaldi nevem al sm jaz narobe zastopila al kje si merla BT? jaz sem si jo tud mogla ampak pod jezikom...

sm pa danes še enkrat (tretjič) delala test pa verjetno se mi že mal blede k sm vidla drugo črtico čist čist tanko pa skor neopazno. verjetn bi se mogla zj že močno vidt k naj bi user posted image  dobila konec januarja. hmmm bo treba še kakšn test nrdit...

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 802
12.2.2012 14:47:49   
ninej
Ciao bejbe!
Niri-ful mi je hudo zate,en velik objemček-sej vem da besede ne pomagajo kaj dosti,upam,da se boš čimprej pobrala in potem pa nas tu tolažila in bodrilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jah,danes je moj dan za test,je 33 dan odkar je ni,vmes imela HSG,ponovno krvavela ne vem ali je bla touser posted image ,malo zgodaj se mi zdi 26.januar spet,O sploh ne vem če je bla,test sm nardila in po pričakovanju je negativen,tko da tud če sem to pričakovala,sm danes slabe volje in žalostna....upam,da bo kmalu kej boljš...ti moji cikli so tolk zmešani,kot jaz sama......
user posted image
ne razumem kako nekaterim rata kar u prvo...recimo moja babi je prvi spolni odnos zanosila in rodila mojga očka....čudež bi jaz temu rekla.....

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.2.2012 14:53:02   
tiana
Ninej user posted image  sm na istem in vedno znova čakaš, upaš se sprašuješ zakaj...najbolj grozno pa je da ti pol take k vsakič v prvo zanosjo rečejo da je to vse v glavi pa kr neki...lej, tud mi bomo enkrat na vrsto pršli pa upam da čimprej

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.2.2012 16:11:17   
ninej
tiana-ja,jst bi jo mogla dobit v četrtek,sam ker mam neredne,mi to itak nč ne pove.......ne vem al še par dni počakat in spet test delat....ne vem....v sredo pa itak am kontrolo v neplodnostni pa bom vidla kako naprej....ja,tiana ne boš verjela,tud jst sm danes vidla čisto tako tanko pa skoraj nevidno črtico in ko sem jo dragemu kazala jo seveda ni videl,tako da je verjetno želja premočna očitno......je že res da je tud v glavi nekaj,sam p.... enkrat bi pa ja moralo user posted image pokazat,če z obema ni nč narobe,a ni tko!?

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.2.2012 16:59:59   
tiana
ja res je. js sm se odločila da čez en tedn naredim še en test k mam tud jaz konc meseca pregled v neplodnosti pa že komi čakam da vidm kaj mi bo povedala, pa če je kaj al pa ni sam da se nekaj premakne k to čakanje me že ubija.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 806
12.2.2012 19:04:42   
Žabica86
Hej punce!

Vivaldi : nič novega ! user posted image ! user posted image še ni - testi pa še vedno negativni !!! Ni druga kot da se selim v marec ! Ta mesec se je samo pohecala z mano ! Kot sem rekla, sploh ne vem če se bo vlila !? user posted image Če bi bila user posted image bi že zdavnaj moralo pokazati črtico !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa hvala vse za držane pesti !!! Zlate ste !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 807
12.2.2012 19:30:29   
Anonimen
No, mene je tudi obiskala user posted image , tak da me lahko obarvate modro.user posted image
Ja nč, gremo naprej...user posted image
Prvič mi je ratalo zanositi v 1. krogu, drugič v 3., sedaj pa grem v 3. krog, za katerega upam da je zadnji, ker se mi ne da it teh mini "živčnih vojn"!
Jooooj, kak vas razumem šele tiste, ki čakate že več mesecev!!user posted image user posted image user posted image
Držte se bejbe, navijam za vas!!!user posted image user posted image user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Žabica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
12.2.2012 19:47:55   
ninej
tiana-če te lahko vprašam koliko časa ,se že trudita za user posted image ,pa a si že dost preiskav dala skoz.......jst mam namen še en test naredit v torek zjutraj,pol pa bomo vidli kako naprej...ja,res to čakanje res ubija....se mi zdi če imaš enga otročka že doma,je vseeno lažje,ker se tolažiš s tem,da enga pa le mamo-če nimaš pa nč je pa še tolko hujše.....user posted image

Žabica86-tudi z mano se dogaja isto,test je biu negativen,user posted image tudi še ni,tko da vem kako ti je.....sploh ne veš pr čem si.....tud jst se bom kmalu preselila v marec,čeprav mickeno upanje pa še vedno ostaja.....

Anonimnauser posted image drug mesec pa bo,boš vidla....kar pogumno....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.2.2012 19:57:55   
LittleSun
Dober večer

Za nami cel vikend praznovanj, sem čist scuzana user posted image

žabica te čisto razumem, sem imela tak december, M zaostajala, testi negativni in sem bila čist na tleh, skoz znervirana, kar nisem mogla preusmeriti misli. Potem ko sem že 7mi dan naredila test in je bil spet negativen sem si dopovedala, da nisem noseča in da bo M kmalu prišla. Obstaja možnost, da si imela pozno O in da si zanosila...jaz če nebi na 10ti dan dobilaM, bi šla v laboratirij na krvni test. Upam, da se ti kmalu pokaže eno ali drugo in bo konec te nevednosti.

kje so črtice, pupe'???

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 810
13.2.2012 7:14:32   
Katte
Niri, ful mi je hudo zate, nimam besed.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 811
13.2.2012 7:31:29   
Vivaldi
Uf, zgleda da je bil pri vseh kar težak vikend. Ima sigurno vreme kaj s tem.user posted image

tiana jaz sem brala, da je merjenje BT pod jezikom najmanj natančno, bolje je v nožnici ali v zadnjiku, tako da ... user posted image user posted image user posted image

Anonimni klovnček user posted image user posted image hitro se zamoti s svojimi škratki doma, ti vsaj malo olajšajo čakanjeuser posted image Marec bo tapravi mesec, ker je materinski dan v njemuser posted image

Žabica user posted image mislim, da ti je Little Sun kar prav svetovala - počakaj še dasn, dva, potem pa na krvnega. Brez veze, da te nekaj zafrkava, tako boš vsaj vedela, pri čem si. Mi še vedno stiskamo pesti. user posted image

Ninej, držim pesti za črtico, mogoče se pa vsak čas razširiuser posted image

PUNCE, ZA DOBRO JUTRO:

... JE VOIS LA VIE EN ROSE ---ŽIVLJENJE VIDIM V ROZA! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Vivaldi -- 13.2.2012 7:32:38 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 812
13.2.2012 7:33:24   
GreTEJ
Dobro jutro

Žabica86, ma tebe pa res heca tale user posted image . Ali pa testi ne primejo. Kaj če bi šla pa na krvnega?

Anonomna user posted image , upam da je drugi mesec ne bo.

Ninej, tudi nama je ratalo v prvo. Nehala sem s tabletkami, 3 mesece sva uporabljala kondom in potem ko sva nehala že prvi mesec zanosila. Na žalost se je končalo z abrazijo. Hočem samo reči, da tudi v prvo uspe.

No, moje user posted image še ni. Spodnji del trebuha me že fajn boli, tako da očitno se najavlja. Bi pa najraje kar nehala brskat po internetu. Sem malo upala, da je bil tisti izcedek pred dvema dnevoma vgnezditvena krvavitev, potem me je čisto zmedlo, ker je pisalo da je vgnezditvena krvavitev 8 dni pri ovulaciji, ampak pri meni je bila 12 dan. Tako da to ziher ni bilo. Kakorkoli, kot vsaka par dni pred user posted image , tudi jaz bijem živčno vojno.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 813
13.2.2012 7:38:30   
Vivaldi
Gretej, mogoče se ti pa kaj drugega najavlja! user posted image Glede vgnezditvene ti jaz ne znam svetovat, bodo druge punce več vedele, jaz sem samo enkrat mislila, da je bila, ampak je bila tudi pomota.
A si že kakšen test delala?

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 814
13.2.2012 8:12:17   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Gretej, mogoče se ti pa kaj drugega najavlja! user posted image Glede vgnezditvene ti jaz ne znam svetovat, bodo druge punce več vedele, jaz sem samo enkrat mislila, da je bila, ampak je bila tudi pomota.
A si že kakšen test delala?

Ne, nisem. Danes je zadnji dan cikla. Jutri naj bi po izračunih prišla user posted image . No, upam da je ne bo. Če bom le zdržala, bom test delala v sredo. Nimam niti nobenega na zalogi user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 815
13.2.2012 8:22:35   
LittleSun
Dobro jutro

Punce pošiljam user posted image user posted image da vas neha user posted image hecat. Ni hujšega kot to.

Jaz sem pa kar malo nerzvozna pred sredino preiskavo...upam, da nebo hudega user posted image user posted image

Jajčniki me pa tako bolijo, da komaj sedim, že včeraj me je nekaj špikalo, ampak ne takouser posted image user posted image   sej ne vem ali se napoveduje O ali kaj, ampak vem da me tako še ni bolelo user posted image

Pupe moje lep dan vam želim, upam da bo čimveč pluskov, da bo jutrišnji dan zaljubljencev še lepši...ma ni lepšega kot povedati partnerju da si noseča prav na valentinovo user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.2.2012 8:25:30   
LittleSun
gretej vnezditvena je med 6 in 9 dnem (Helenčica je takouser posted image user posted image ) po O, tako da če obstaja možnost, da si jo imela kasneje, je bila lahko vseeno vgnezditvenauser posted image user posted image stiskam pestke

Neposredna povezava do sporočila: 817
13.2.2012 8:37:56   
romare
jutro pupe,jaz vas še kar redno spremljam in navijam za vsako posebej-mi je to postalo kot kakšen roman ali pa kot nanizanka(limonada)-ne gre brez vas.
tako da,mislim da je že čas spet za ROZA
DAJMO PUNCEuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 818
13.2.2012 8:43:59   
HeLenčica
Žabica, o, vem kak je to grozno! Meni je decembra en teden zamujala ojoj! Še vedno držim pesti da si imela bolj pozno O in da si srečka.

Ninej, možno da je zaradi operacije vse skupaj zamaknjeno. Poskusi se zamotit s čim drugim, če gre user posted image

Anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image

tiana&ninej, vsak mesec je 25% možnosti za zanositev, saj bo prišel tudi vajin čas. Ženske smo včasih pač neučakane, tudi sama sem bila taka. Zdaj nisem več, bi se mi zmešalo user posted image

GreTEJ, vsaka ženska je drugačna, lahko da je bila vgnezditvena, lahko da je bil izcedek, ki ga imajo mnoge user posted image , lahko da je samo predmenstrualni....držim pesti da so novice dobre!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.2.2012 8:45:16   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

gretej vnezditvena je med 6 in 9 dnem (Helenčica je takouser posted image user posted image ) po O, tako da če obstaja možnost, da si jo imela kasneje, je bila lahko vseeno vgnezditvenauser posted image user posted image stiskam pestke

Točno tako user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 820
13.2.2012 9:08:26   
HeLenčica

user posted image        
PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS) user posted image
Cvetka* user posted image

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image  user posted image
Kliki user posted image

6.2.
S* (5. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image
Anonimna user posted image

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka user posted image
mladika user posted image user posted image

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog) user posted image user posted image
Katte (21. krog) user posted image
user posted image

9.2.

Zewa(3. krog) user posted image

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog) user posted image
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog) user posted image

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

14.2.
GreTEJ user posted image (2. krog)

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
orehuser posted image

27.2.
Kliki

29.2.
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)user posted image user posted image
šaci
curly
tiana

SKUPAJ NAS JE : 34
NOSEČK :  5

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy,
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image ,
Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32,
Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura,
chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image , mmojkauser posted image ,
princess13user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 821
13.2.2012 9:14:13   
oreh
Dan!

Žabica, pridružujem se vsemu, kar so že punce napisale.
gretej upam, da jutri sporočiš prekrasno novičko
helenčica ti imaš pa jutri UZ, a ne? srečno!
Ls kako je cimer, uredu? zakaj si pa hotla menjavo? jaz se bom v mojega še enkrat zaljubila, če se bo še dolgocajta tkole obnašaluser posted image user posted image Pa ni to vpliv valentinovega, ker ga ne praznujeva. Pri naši hiši se ne sme mimo 8. marca!!! zame najlepši dan v letu!

No, mi smo skuhali, kar se je skuhat dalo. zdaj pa čakat 14 dooolgih dni, a verjamem, da bodo hitro minili, ker sem vmes 10 dni frej. ja prav ste slišale, še 4x v službo, pol pa....

Vivaldi, a tale vikend smo imele že priprave na štrajk, al kako? nobena ni hotla kaj pretirano pisat? Jaz sem celo nedeljo samo kuhala, skoz sva bila lačna, se vidi, da nisva naštimana le za sadne sokce in solato.user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.2.2012 9:14:43   
Žabica86
Hej punce!

Malo se vam samo javljam - predvsem z radovednostjo, če je med nami že kakšna srečka user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image

Punce kje so : user posted image ?

No malo sem se umirila in se sprijaznila z mojo februarsko usodo ! Hvala ker ste tak fajne in upate, čeprav sem sama že skoraj obupala !!! user posted image

V glavnem ! Pri meni še vedn enako - user posted image ni, testov več ne delam, ker se mi zdi že brez veze !!! user posted image user posted image

Drugih znakov ni - prsi normalne ( mogoče za odtenek bolj boleče bradavice) , krčev ni, izcedkov ni ( mogoče vmes kaka "lisa"  belega toka, ampak v zelo majhni količini) , apetit normalen, nič mi kaj bolj ne paše ali manj, nič mi ne smrdi, tako da ja .......... mislim, da pač zamuja ........ user posted image
Je pa to moj 38 dan ciklusa !

Odločila, sem se da pač počakam to tetko in si bom od sedaj naprej pisala vedno 40 dni dolg ciklus, da se več ne mučim s testi !!! Tako, da takoj ko dobim user posted image prištejem 40 dni in bom že v aprilu, če se bo še tako hecala in zavlačevala !!!user posted image user posted image Mislim, da bom res imela dec ali jan otroka !!! user posted image Ali pač?! user posted image

Držim vam pesti !!!

In lep dan poln user posted image še naprej !!!!!!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 823
13.2.2012 9:31:43   
HeLenčica
Žabica, prav si se odločla! Saj boš vidla kako bo.

Oreh, kak lepo da se spomniš name. Ja, jutri mam. Upam da mi bojo kaj povedli, ker do zdaj je blo samo: izvidi bojo počakali v kartoteki (jaz mam pa šele maja kontrolo). Naj mi jutri lepo potrdijo da O so, pa da ni nobenih cist, pregrad...in bom zadovoljna user posted image

Naj malo prinesem pozitivnih novičk. Naša SILVA je po postopku IVF oz. ICSI zagledala user posted image user posted image Dajmo ji poslat pozitivnih misli! Ful sem vesela, bravo SILVA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 824
13.2.2012 9:36:08   
LittleSun
oreh v soboto je bil KATASTROFA, mi ni nič pomagal na praznovanju, sem mislila da ga zadavim, včeraj se je pa izkazal, je bil prava mala gospodinja, tako da vzamem nazaj user posted image user posted image

oooo kako lepo za SILVO, imam kar kurjo kožo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo punce....to je dokaz KDOR ČAKA, DOČAKA!!!!! kako lepa novica

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!