Vivaldi
|
Ej, Helenčica, kaj pa, če ne bi delala O testov? Čist tko, za foro Men se zdi, da je potem še večja živčna vojna, se ti ne zdi? Ej, da povem štorijo od tega tedna: En večer si namislim, punca, nič ne veš o svojem telesu, bo treba začet merit bazalno T! In, seveda, pretaknem vse možne forume, ugotovim, da imam samo navaden termometer doma - ma, sej znam natančno odčitavat tiste črtice, bo čist uredu. No, in potem razmišljam, kako naj to izvedem. Vedla sem, da mojmu niti pod razno bo niti seksi niti kej druzga, če zjutraj nažgem luč, ko on še spi (ker je treba do nardit v postli, če prov razumem?) in si začnem termometer tiščat nekam. (Pa da ne bo pomote - nisva kšn hud seksi parček, da bi mi blo pol vse neki nerodno delat - nasprotno, prov dva brdavsa iz planin sva, sam jest imam fiksno idejo, da se dojenčka dela lepo , "spontano" in da morš bit svojmu tud mal zanimiva, ne da si glih amežke z riti pobiraš pred njim). Uglavnem, naumila nisem prov nič, zvečer sem prinesla v spalnico tist toplomer, ga flegma fliknla na nočno omarco in začuda ni nič spraševal. Zjutraj se zbudim, oči ko čuk, in pomislim -ajde, ajde, minute tečejooooo! Se malo odmaknem od njega (sva ko ena tistih školjk, ki se po robovih čist prilegajo - imava čist miceno postlo, ampak itak ne znava spat v velikih, ker se morava skoz tiščat ), si vtaknem toplomer not in v trdi temi štejem.... Hudiča, dolg trajajo tri minute!! Moj pa, ko zanalašč, se stiska k men in leze za mano. Jaz vsa trda, da ne bo pošteku, da si neki notr tiščim, skoz po mal lezem stran, on spet za mano... Za pop***! Pol začne še z rokami nekej mahat in momljat, men se je skor sfecljal - in mi dojadi, se mi zdi, da je blo glih ene tri minute, vzamem ven tist jajc, vstanem, letim v kopalnico gledat, kolk stopinj je blo, in pol hitr vpišem na seznam 36,5. A s temle, da se bom ****la vsak jutr?!? Ma ga ni dnaraaaa! Tist graf z eno samo piko na sredini sm pol fliknla v peč. Tko da, merjenje BT še ostaja na stranskem tiru. Jaz res ne morem tako, sem očitno preveč stara šola
|