|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
2.2.2012 13:46:42   
Anonimen
Ne vem. Verjetno v soboto ali se raje v nedeljo.

Dr. Knowitall

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
2.2.2012 15:18:55   
princess13
Dr. Knowitall, kako je pa kaj počutje? Kakšni znaki, ki bi nakazovali user posted imageuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.2.2012 16:02:09   
Anonimen
Zdajle 2 dni mi je nekam slabo, ampak ne tako kot v 1. nosečnosti. Prsi me ne bolijo tako kot so me v 2. nosečnosti, ko je prišlo do SS. Pač malo mi je slabo pa napihnjeno se počutim. Zaspana sem non-stop, ampak to sem tako ali tako, tako da tega ne pripisujem user posted image znakom. Bo treba počakat še ta dva dni in za bogamilega upam, da se user posted image ne prikaže. user posted image user posted image user posted image

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 478
2.2.2012 16:02:17   
klopek
Še mene na seznam. Ne pričakujem je 25. 2. V kratkem imam pa tudi pregled, da vidimo pri čem smo. Krogov pa ne štejem več, ker me samo v slabo voljo spravijo!

Navijam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 479
2.2.2012 16:26:50   
princess13
Dr.Knowitall, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za to, da se nariše user posted image  user posted image Jaz pa bom čakala še 9 dni, če me seveda prej M ne prehiti user posted image Neke znake tud mam (najbolj prekleto boleče prsi), ampak nočem razmišljat o tem, da so lahko nosečniški, da ne bom pol razočarana.

Torej v februarju ni še nobena nalulala user posted image ? Sicer smo res komaj 2.2, pa vseeno user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.2.2012 16:30:24   
Anonimen
Držim pesti, da kar vse nalulamo user posted image user posted image

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 481
2.2.2012 16:38:35   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Kliki, pri meni je bilo podobno; menstra slaba dva dni in potem fertik. In kaj sm šla delat? Seveda, TEST!!user posted image user posted image user posted image Če slučajno ne vesteuser posted image , so lahko krvavitve tudi med nosečnostjo, meni je pa itak skos slabo, tako da ... Seveda je bila taka belina ko zobje Šepetalca psomuser posted image

Ja to mi je znano da so lahko krvavitve tudi vuser posted image . Ampak sem se odločila če jo do ponedelka ni grem kupit test in ga delam v torek zjutraj. Meni je ful čudno k me nič ne zvija. Zej pa ne vem a Plahtica dela čudeže a sem res user posted image .
Bi blo ful fajn če bi bla.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.2.2012 16:47:26   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Kliki, stari pa res nisva! Časa na pretek, ane user posted image

Mal ga pa še mava da postaneva srečki user posted image . bO pa to itak ta mesec. A ne?user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.2.2012 17:10:08   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Dr.Knowitall, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za to, da se nariše user posted image  user posted image Jaz pa bom čakala še 9 dni, če me seveda prej M ne prehiti user posted image Neke znake tud mam (najbolj prekleto boleče prsi), ampak nočem razmišljat o tem, da so lahko nosečniški, da ne bom pol razočarana.

Torej v februarju ni še nobena nalulala user posted image ? Sicer smo res komaj 2.2, pa vseeno user posted image

Navijam da čez deved dni ti nalulaš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 484
2.2.2012 17:32:59   
tarinca
Ojla, punce!

Me že nekaj časa ni bilo na forumu, ker sem se morala učit za izpite... (stari študentski grehi).
Sem vas pa občasno prebrala in držala pesti za nove pluske.

Naš mesec je tu, kaj pravite? Meni je roza barva takoooo všeč! user posted image

Katera bo prva srečnica ta mesec? Midva sva bila kar pridna, upajmo da se je kaj prijelo. Sem pa čutila kar precejšnje špikanje levega jajčnika, verjetno (no upam da) je bila ovulacija.

Dejmo podirat nove rekorde in presežt januarski odstotek! Ste za?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 485
2.2.2012 17:43:08   
Kliki
Seveda smo zauser posted image user posted image user posted image . Če pa ne bo tako bomo pa štrajkale.user posted image

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.2.2012 18:33:59   
monsy
Dober večer pupe!!

No po dolgem času se tudi jaz mal javljam. mene tudi kr špika dol po jajčnikih, pa učeraj mi je bilo mal slabo...No pa vseeno mislim da to niso user posted image znaki. Verjetno mi psiha mal bolj dela user posted image , kot vedno!! Do testka imam še 8 dni, tko da mislim da je še prezgodaj za karkoli!!

Navijam za vse februarke, da čimprej ugledamo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 487
2.2.2012 20:06:55   
ninej
Bejbe živjo!
No,jst sm tud teden pred M,ma midva nisva bla lih pridna ker sem vmes imela še HSG in sm krvavela,tko da sploh ne vem al je bla O al ne,tko da bl kot ne jouser posted image pričakujem,če mi ne bo spet zamujala....znakov nobenih,edino joške mam malč napihnjene,to je pa to........

Punce moje tolk se presmejem ko berem vaše poste in res me spravljate v smeh.....hvala vam,res je življenje pol bl znosno ko se lahko katermu potožiš,ki te razume in spodbuja,da bo bolje,da enkrt pa BOMO MAME!
Včasih pa je tud težko prebrat razočaranja in žalost iz meseca v mesec,ker vem kako se sama počutim takrat.
Vsem vam iskreno priželim user posted image in to čimprej!

No,zdej da pa vidimo katera bo nalulala user posted image ,da otvori februar in uženemo januarke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.2.2012 21:19:45   
Cvetka*
Čer!
No jaz sm že kar malo nestrpna, ker upam, da jutri ne dobim user posted image ! Nimam čisto nobenih znakov, se normalno počutim, brez kakršnega koli špikanja v spodnjem delu, bolečih prs, slabosti,...Upam, da tako tudi ostane, pa da user posted image ne bo naslednji 9 mesecev.
S testom pa počakam do sobote, še boljše bi pa blo do nedelje ali ponedeljka, sam kaj ko me bo firbec gotovo premagal.user posted image
Lep večer vsem, pa upam, da nas v tem kratkem mesecu čimveč nalula user posted image !
Papa

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 489
3.2.2012 7:25:41   
GreTEJ
Dobro jutro

Pri nas še 11 dni do lulanja. Sem ziher da bom ta mesec lulala in ne bo prej M. Ja, no, nisem ziher, upam pa res. Itak znakov ni še nobenih, nič ne boli, nič ne špika. Imam že v planu kako bom presenetila mojega možeka za valentinovo, upam da ne pade vse v vodo. Se pa zelo obremenjujem s temi znaki in na sploh z user posted image (tako kot je ena napisala, to čutim kot eno skalo).

Eno vprašanje - kaj pomeni user posted image zraven nicka na seznamu?

Lep dan vsem, danes je petek, če je katera pozabila user posted image

(odgovor članu Cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
3.2.2012 7:26:17   
mmojka
Dobro jutro punce, kako ste? Ima že katera veselo novičko? Jaz upam, da bomo razturale tale februar tako kot so januarke zaključile svoj mesec oz., da bomo še boljše!

Moram povedat, da sem ful nestrpna in da kar naprej razmišljam samo o tem, da je možno, da sem noseča. Nekam drugače se počutim. Nimam posebnih znakov... prsa so bolj težke in občutljive kot prejšnje mesece, sem pa tako nekaj utrujena kot, da bom zbolela se počutim...kaj pa vem. Doma imam tiste teste, ki so ful občutljivi in pokažejo že prej. Ne vem, če se bom zadržala do 6. ali 7. feb, ko naj ne bi prišla! user posted image

Pozdravčki user posted image

(odgovor članu Cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
3.2.2012 7:50:19   
Anonimen
No tako pri meni je prišla tista tečnauser posted image .Tako,da bomo šli v nove boje.Samo upam,da se čim prej ulije ker učeraj sem zamenjala samo en uložek v celem dnevu.No ko grem na wc pa gredo iz mene kar celi kosi.

(odgovor članu mmojka)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
3.2.2012 8:13:09   
anckica
anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem kako nej začnem pisat, kaj nej napišem, solze mi lijejo po obrazu in ne vidim ekrana. Psihično sem bila čisto zmešana od teh rahlih skoraj ne vidnih črtic, sem itak pričakovala da ne bo nič. Sem šla včeraj v lekarno po clearblue digital, ker se mi ne da več z črticami ubadat.
Danes zjutraj sem naredila test in pokazal je en veseli +
Iz WCja sem šla v sobo se stisnila k srčku in mu pokazala testek, toliko stvari sem imela v planu kako mu bom povedala, ampak enostavno sem bila presrečna in nisem hotla bit sama celi dan s to mislijo. Dragi je bil ful šokiran in vesel že zdej pa razmišlja kako bova in avto in stanovanje in ne vem kaj še vse user posted image

Meni nič ni važno samo upam, da to ne pomeni če mi je bila zanositev z rožcami postlana, da pa bo donositev s trnji, sploh zaradi pregrade. Rekla sem mu da me mora zdej vsaki dan božat in veliko lupčkat bušija da bo user posted image vesel, zdrav in bo pridno rastel user posted image

No tako punce, zgleda sem user posted image dojela pa bom čist zares malo kasneje user posted image
Komaj sem čakala da pa napišem: OBARVAJTE ME ROOOOOOOOZA! In nujno nujno me dajte pod NAVIJAČICE!!! Itak bom pa visela tukaj z vami do konca februarja (če mi dovolite) ker ste res fajne in super punce, potem se pa skupaj preselimo k oktobrkam!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA SREČO S PALČKAMI!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
3.2.2012 8:22:24   
skrivnost
Jutr februarčice! Eto eno roza januarčica je še vedno z vami in močno stiska pestke za vas! Skos vas berem, luštne ste res!!! Se kar ne morem ločiti od vas. Vidim, da se je tudi februar že začel z rozikami! Lepo. Naj bo vsaj tako roza kot naš januar! Objemček za anonimno! In čestitke srečki nosečki ančkici. Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozdravčki!

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 494
3.2.2012 8:25:10   
skrivnost
Uf, vidim, da sta tudi helenčica in S* obarvani modro!user posted image Objemčke in tudi za vaju stiskam pesti, da čimprej ugledata pluske!

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 495
3.2.2012 8:25:15   
Vivaldi
Uau, punce, ste bile včeraj pridne s pisanjem!user posted image

Anonimna, zelo mi je žal za tvojo gostjo, upam, da se čimprej skida in potem akcija!! user posted image

Helenčica, tale mesec boš pa polno zaposlena z dohtarjiuser posted image ampak se mi zdi super, ker to pomeni korak naprej in se ti ne bo treba več nekam v tri krasne sekirat. Super ideja, da so resetirala kroge, sam da ne boš potem dohtarjem razlagala, da poskušata že drugi mesec!user posted image user posted image

Oreh, če si poklicno takole deformirana, bi pa lahko ti vodila naše skupne seanse? Preusmerjanje pozornosti, monotonost - me to vse obvladamo in bi rade na naslednjo stopnjo.user posted image user posted image

Dr. Knowitall, Cvetka, Kliki - kako kaže lulanje??? user posted image user posted image user posted image

No, v bistvu velja tudi za Princess13 user posted image user posted image

Joj, bejbe, jaz sem pa čist pozabla zračunat plodne dneve za ta mesec - kar naprej je nekaj. Bom danes user posted image

Aja, štrajk velja!!! Že vidim Svet na kanalu A, kako poroča:
"Pozor! Nepregedna množica žensk vseh starosti se je zbrala pred parlamentom. Za okolico so potencialno nevarne, zato meščane Ljubljane naprošamo, da se izogibajo centru mesta. Mimoidoče varuje Slovenska vojska in Specialna enota slovenske policije. Vse so oblečene v roza, kričijo zaenkrat še nepojasnjena gesla o zmrticah, se opravičujem, črticah, v oborožene specialce in številne firbce pa mečejo uporabljene nosečnostne teste. Kot smo izvedeli iz zaupnega vira, naj bi bili vsi testi "beli", se pravi, negativni. Vlada zaenkrat na pogajanja ne pristaja, bo pa izrekla ukrep za odganjanje Rozik, kot se menda imenujejo, s solzilcem, čemur pa že nasprotujejo številna društva za zaščito živali. Toliko za zdaj, izpred parlamenta se javljam ... AAAUUUUU!!!"
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
3.2.2012 8:28:42   
Vivaldi
Anckica, čestitke još jedan putuser posted image
Meni se zdi pa to krasen način za povedat svojmu lubiju - si mu dala prov fajn popotnico za v službo! user posted image
Lepo crkljanje ti želim, navijat pa le pridi! user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.2.2012 8:38:57   
Katte
Anonimna, user posted image user posted image user posted image .

anckica, tebi pa iskrene čestitke in lepo nosečnost ti želim.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.2.2012 8:52:17   
S*
Anckica user posted image  user posted image  user posted image čestitke!
Sedaj pa srečno, do konca in naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.2.2012 9:04:12   
sonček85

user posted image        

user posted image

PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS)
Cvetka*

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image
kliki

6.2.
S* (5. krog)user posted image
Princess13 (2. krog)
Anonimna

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka
mladika

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog)
Katte (21. krog)

9.2.

Zewa(3. krog)

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog)

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

13.2.
GreTEJ user posted image

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
oreh

27.2.
Kliki

29.2.
Izabelina
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)
šaci

SKUPAJ NAS JE : 32
NOSEČK
1

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image , Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32, Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura, chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image

Zanimive povezave:

Kdaj bo test nosečnosti pozitiven?

Zgodnji znaki nosečnosti

Koren Maca

Krvomočnica

http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx    - Možen  Izračun O dni

www.countdowntopregnancy.com - spremljanje znakov, koledar, tickerčki ipd.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Plavalni pripomocki
maca83 RR

Uporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?

Rokavcki (46%)

Obroc (4%)

Fredov obroc (38%)

Drugo (2%)

Nic (11%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!