Vivaldi
|
Uau, punce, ste bile včeraj pridne s pisanjem! Anonimna, zelo mi je žal za tvojo gostjo, upam, da se čimprej skida in potem akcija!! Helenčica, tale mesec boš pa polno zaposlena z dohtarji ampak se mi zdi super, ker to pomeni korak naprej in se ti ne bo treba več nekam v tri krasne sekirat. Super ideja, da so resetirala kroge, sam da ne boš potem dohtarjem razlagala, da poskušata že drugi mesec! Oreh, če si poklicno takole deformirana, bi pa lahko ti vodila naše skupne seanse? Preusmerjanje pozornosti, monotonost - me to vse obvladamo in bi rade na naslednjo stopnjo. Dr. Knowitall, Cvetka, Kliki - kako kaže lulanje??? No, v bistvu velja tudi za Princess13 Joj, bejbe, jaz sem pa čist pozabla zračunat plodne dneve za ta mesec - kar naprej je nekaj. Bom danes Aja, štrajk velja!!! Že vidim Svet na kanalu A, kako poroča: "Pozor! Nepregedna množica žensk vseh starosti se je zbrala pred parlamentom. Za okolico so potencialno nevarne, zato meščane Ljubljane naprošamo, da se izogibajo centru mesta. Mimoidoče varuje Slovenska vojska in Specialna enota slovenske policije. Vse so oblečene v roza, kričijo zaenkrat še nepojasnjena gesla o zmrticah, se opravičujem, črticah, v oborožene specialce in številne firbce pa mečejo uporabljene nosečnostne teste. Kot smo izvedeli iz zaupnega vira, naj bi bili vsi testi "beli", se pravi, negativni. Vlada zaenkrat na pogajanja ne pristaja, bo pa izrekla ukrep za odganjanje Rozik, kot se menda imenujejo, s solzilcem, čemur pa že nasprotujejo številna društva za zaščito živali. Toliko za zdaj, izpred parlamenta se javljam ... AAAUUUUU!!!"
|