Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 3.2.2012 19:54:33
|
|
|
|
Kliki
|
Anonimka upam da bosta . Ah jast skoraj nisem pričakovala drugega rezultata ko se je v ponedeljek najavila. Zdej naj se sam hitr spoka za naslednjih 9 mesecov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 3.2.2012 20:47:21
|
|
|
|
Vivaldi
|
Witch, žal mi je, da je prišla tečnoba Anckica, ne mislit zdaj na slabe stvari! Jaz imam tudi hude hude težave z ledvicami (ne kamni), in sem zdaj približno 2 leti še kar uredu, prej sem bila pa na 2 meseca v bolnici - najslabše je, če razmišljaš in se sekiraš! Vem, kakšne bolečine so to, vem, s kakšnimi antibiotiki te nafilajo in kakšno vročino dobiš... Mene je tudi po malem strah, da sem mogoče prenafilana s tem sranjem, ampak sem nazadnje vprašala zdravnico, da če bi morala kaj posebej bit pozorna ali pa če misli, da bi lahko bilo kaj narobe, ko zanosim, pa je rekla, da zaenkrat kaže uredu. Lahko, da se ti bo zdaj, ko si noseča, vse porihtalo! Saj veš, da je časih tako Oreh, res svaka čast, da se takole držiš in da si tudi dobre volje... Jaz sploh ne smem pomislit, kakšna bi bila po splavu... Po moje za na psihiatrijo... Ahh, očitno človek res veliko prenese... DRŽI SE!! Ostale pa tudi, mladika, witch ... Dr. Knowitall - držim pesti za zjutraj, hitro poročaj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 7:24:58
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckica Joj res upam da se tole obdrži, ker poleg tega da imam pregrado, imam ful težave z ledvicami in sicer ledvičnimi kamni in ko pride napad ledvic je zelo zelo hudo in mislim da plodek ne bi preživu No sej ful pijem, ne upam si pa piti uvin čaj, ker me je strah da mi ne bi začelo kaj pucat ledvic (kar je sicer dobro) in bi imela spet hude bolečine, mah upam na najbolše! Tukajle bom pa malo vskočila - sicer sem bila na tej temi prisotna deset_ mesecev, zdaj pa sem že kar nekaj časa na temi "pričakujemo"... zdaj pa še sem in tja pokukam na to temo Ankica, v moji prvi nosečnosti v 20. tednu sem prvič doživela hud napad ledvičnih kanov... s tem, da na urgenci in v porodnišnici sploh niso vedeli, kaj bi lahko bilo. Dobila sem le protibolečinsko injekcijo. Ta hude bolečine so trajale 3 dni, potem pa se je kamen začel spuščati, tako da je šel 6. dan ven. Res je bilo neznosno, sama niti nisem vedela, da zna biti kakšen problem v nosečnosti, tega se zavedam šele sedaj. No, hočem ti povedati, da se je vse skupaj srečno končalo, naša pupa je zdaj stara že 8 let . Se mi je pa v naslednji nosečnosti pojavil pesek, ki pa ni bil tako boleč... je šlo v nekaj dnevnih ven... očitno sem sama v nosečnosti bolj podvržena kamnom oz. pesku, saj zopet čutim "žgečkanje" v predelu ledvic
< Sporočilo je popravil Maat -- 4.2.2012 7:31:00 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 7:40:05
|
|
|
|
HeLenčica
|
Witch, me smo že kar navajene te , a ne? Se ti kar neverjetno zdi, da bi se lahko zgodilo da ne bi prišla. Ampak enkrat je res ne bo. Pa če nam bodo pomagali pri tem ali ne, tudi me bomo izkusile sladkosti (in slabosti) nosečnosti. mladika, pozitivo je res težko držat. Ampak, kot je ena punca napisala, ženske smo neverjetne, vedno znova se poberemo in upamo...in res je tako. Žabica, sumljiva si! Kliki.... dr. Knowitall, si tako dolgo zdržala. Čimprej poročal kaj pravi test! Pošiljam Tiste, ki trepetate ali bo prišla ali ne, želim vam ,pa da nobena od vas ne bo šla na marčevsko temo, temveč se dajte preselit v Oktoberke in Novemberke!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 8:50:51
|
|
|
|
Cvetka*
|
Dobro jutro! No zame ni kaj dobro. Prejšnjo noč sem začela bruhati in gnalo me je, tako da se je včeraj dopoldne ustavilo, vendar me je čisto izmozgalo. Za nameček pa imam občutek, da se mi bo danes vlila tečka . Zgleda da ta vikend res ni meni naklonjen. Vam še sporočim, kako se bo odvijalo pri meni, vsem ostalim pa želim, da se končno pokažeta ! Papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 9:09:12
|
|
|
|
sonček85
|
helenčica:hvala tudi sama upam ;) witch:
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 9:25:16
|
|
|
|
mmojka
|
Punce, neki me internet zafrkava... ampak za tole novico se pa moram potrudit! Zagledala seeeeeeeeeeeem! Ja, črtico, plusek, vse sem probala. Že včeraj mi ni dalo miru, ker sem se čudno počutila in sem zvečer delal test, tistega, ki sem ga dobila zraven O testov in pokazala se je . Jeeeeeeeej. Danes sem delale CB, ki sem ga imela na zalogi in tudi ta je pokazal plusek. Tako, srečka sem Zdaj me prosim lahko date med navijačice, ker bom fuuuuuuuuuuuuul navijala za vas punce, ker ste SUPER! pozdravčki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 9:29:39
|
|
|
|
čiba
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmojka Punce, neki me internet zafrkava... ampak za tole novico se pa moram potrudit! Zagledala seeeeeeeeeeeem! Ja, črtico, plusek, vse sem probala. Že včeraj mi ni dalo miru, ker sem se čudno počutila in sem zvečer delal test, tistega, ki sem ga dobila zraven O testov in pokazala se je . Jeeeeeeeej. Danes sem delale CB, ki sem ga imela na zalogi in tudi ta je pokazal plusek. Tako, srečka sem Zdaj me prosim lahko date med navijačice, ker bom fuuuuuuuuuuuuul navijala za vas punce, ker ste SUPER! pozdravčki Drugim pa pošiljam in vso srečo sveta, da nalulate !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 9:33:38
|
|
|
|
S*
|
jutro! Sem prišla pogledat če je dr.Knowitall že lulala??? Cvetka* pikapoke, ma dokler jo ni, jo ni in ne kliči hudiča. soncek85 tebi pa iz srca želim, da nalulaš drugi teden en velik, debel +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 10:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro punce!!!! Očitno se bo roza januar nadaljeval v februar, ker sem nalulala en veeeeeellliiiiik plusek Tolk sem srečna!!!!!! dr. Knowitall
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 10:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
mmojka, čestitke!!!!! dr. Knowitall
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 10:23:27
|
|
|
|
curly
|
Čestitam nosečkam! Wiiiiii, le naj se tako nadaljuje, bravo punce. Zdravo in lepo nosečnost vam želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 10:24:02
|
|
|
|
čiba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dobro jutro punce!!!! Očitno se bo roza januar nadaljeval v februar, ker sem nalulala en veeeeeellliiiiik plusek Tolk sem srečna!!!!!! dr. Knowitall ČESTITKE
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 10:37:22
|
|
|
|
S*
|
Č E S T I T K E Res iz srca obem srečkam , sedaj pa srečno, do konca in naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 10:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala! Čeprav če sem čisto poštena,se sploh še ne upam pretirano veselit. Najbrž bom vso srečo in veselje začutila šele ko bom pri G prvič videla in slišala srček. Je izkušnja izpred 5ih mesecev še preveč živa v spominu. dr. Knowitall
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 10:57:44
|
|
|
|
princess13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dobro jutro punce!!!! Očitno se bo roza januar nadaljeval v februar, ker sem nalulala en veeeeeellliiiiik plusek Tolk sem srečna!!!!!! dr. Knowitall Juuuuuhuuuuuuu pa sej sem vedla!!! Kaj sem ti rekla!!! mmojka Kak super! To je to!!! Roza februar!! Obema novima nosečkama želim lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 10:59:16
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce !!! Čestitke vsem NOSEČKAM !!!! Kako pa kaj z ostalimi? Pri meni je tako - do danes sem imela krče kot da se bo vsak čas ulila - danes pa so zelo majhni krči tu in tam !!! Testa še nisem delala ! Kaj pravite? Naredim ali počakam do ponedeljka, če še seveda ne bo do takrat ???? Kaj se tiče ostalih znakov pa imam zelo boleče bradavice ( kar imam vedno pred ) Tako da ne morem rečt da bi imela kak poseben znak za nosečnost !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 11:06:37
|
|
|
|
HeLenčica
|
uauuuu, dr. Knowitall in mmojka! Čestitam, bravo punce! Zdravo in prijetno do oktobra!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 11:13:40
|
|
|
|
HeLenčica
|
PRIČAKUJEMO in 3.2. dr. Knowitall (3. krog po SS) Cvetka* 4.2. HeLenčica (2.krog ) kliki mladika 8.2. Anckica (1. krog) monsy (3. krog) Katte (21. krog) 9.2. Zewa(3. krog) 10.2. Žabica86(3. krog) 11.2. Anonimna (2. krog) štrumfek (1. krog) pupa83 (1. krog) 12.2. ninej 13.2. tarinca 13.2. GreTEJ 17.2. Arual 20.2. štručka2503 20.2. zvezdica5 22.2. lillith82 (2. krog) 23.2. Kim80 (7. krog) 26.2. oreh 27.2. Kliki 29.2. Izabelina rozi55 Vivaldi x.2. witch (1. krog v 2012) šaci SKUPAJ NAS JE : 33 NOSEČK : 3 NAVIJAČICE LittleSun ,haram, monsy Katte, bejbibu , Pajama , oreh, HeLenčica, iwa , kliki, skrivnost , Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32, Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura, chungalunga , MIHIKA1,anckica , mmojka Zanimive povezave: Kdaj bo test nosečnosti pozitiven? Zgodnji znaki nosečnosti Koren Maca Krvomočnica http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx - Možen Izračun O dni www.countdowntopregnancy.com - spremljanje znakov, koledar, tickerčki ipd.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 11:25:39
|
|
|
|
curly
|
Hej. A daš še mene na seznam pod X.2.12, ker ne vem, kdaj jo naj pričakujem. Kroge začnem štet naslednjič ali pa jih ne bom več štela. Veliko za srečo pošiljam, izgleda, da so zadnjič pomagali pa naj še pomagajo naprej. ojnk ojnk Lepo soboto vam želim pa se tipkamo. ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 11:25:47
|
|
|
|
monsy
|
Čestitkeeeeee !!!! Ste mi polepšale dan, full sem vesela za vas!!! Dejmo še ostale nalulat !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 11:26:53
|
|
|
|
oreh
|
Jaz bi tut, jaz bi tut!!! čestitke in srečno skozi vso nosečnost vam želim! dr.K. verjetno boš zelo težko premagala strah, a vedi da bo šlo srečno do konca. pri mnogih je bila podobna situacija, pa so zdaj srečne mamice in tudi pri tebi bo tako! sonček, dej že zaradi nas naredi, če si že ti tko potrpežljiva, jaz nisem. Upam, upam, da je tole leto res plodno, za vse nas in še katero, ki nas le bere. kaže že tako. vas je že vaš dragi danes kaj naribal? s snegom mislim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 12:40:36
|
|
|
|
anckica
|
wich- komaj čakam da od tebe preberem sporočilo o ! Kliki- pogumno naprej do pluska, zate je tako ali tako februar še v igri... Žabica86- tudi meni si sumljiva lej, če ti bo lažje naredi testek pa se bo mogoče že kaj pokazalo, v vsakem primeru tudi če se ne nimaš kaj izgubit ker je itak še prezgodi, jst sem šla na to karto igrat Veliko Vivaldi in Maat- najlepša hvala ker sta me malo pomirile. Se nalivam z vodo in bo sigurno vse ok! Mora bit!!! Ampak so pa to res najhujše možne bolečine, mi je takrat zdravnica rekla, da če lahko te bolečine preživim, potem bo porod mala malca Cvetka* kaj pa če so to mogoče znakci za No upam da so, držim pestke mmojka in dr.Knowitall- čestitam!!!!!! Juhu imamo že tri nosečke v februarju, odlično smo začeli in odlično bomo končali! Dejmo punce lulat za , če ne zarad druzga da vsaj premagamo januarke Oreh- sploh nisem nikjer zasledila da si imela dva splava. Res si pogumna, hrabra in pozitivna in tako je treba, sej veš v tretje gre rado!!! Za vse punce ki še morate lulat ta mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 13:07:15
|
|
|
|
mladika
|
Čestitke našim novim nosečkam ...zgleda bo to leto res plodno...upam da tut za nas,ki že dolgo čakamo pluske!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.2.2012 13:19:07
|
|
|
|
Cvetka*
|
mmojka in dr.Knowitall- čestittam za ! Mene pa kar obarvajte modro, saj je prišla z vso svojo bolečino. Tako da me prosim dajte ta mesec med navijačice, v marcu jo pa res ne pričakujem. Lep dan! Papa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Branje knjigMarogicaKako pogosto berete knjige?vsak dan (
23%)
včasih (
29%)
zelo redko (
34%)
ne berem knjig (
14%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!