|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
3.2.2012 19:54:33   
Kliki
Anonimka upam da bosta user posted image .

Ah jast skoraj nisem pričakovala drugega rezultata ko se je v ponedeljek najavila. Zdej naj se sam hitr spoka za naslednjih 9 mesecov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.2.2012 20:47:21   
Vivaldi
Witch, žal mi je, da je prišla tečnoba user posted image

Anckica, ne mislit zdaj na slabe stvari! Jaz imam tudi hude hude težave z ledvicami (ne kamni), in sem zdaj približno 2 leti še kar uredu, prej sem bila pa na 2 meseca v bolnici - najslabše je, če razmišljaš in se sekiraš! Vem, kakšne bolečine so to, vem, s kakšnimi antibiotiki te nafilajo in kakšno vročino dobiš... Mene je tudi po malem strah, da sem mogoče prenafilana s tem sranjem, ampak sem nazadnje vprašala zdravnico, da če bi morala kaj posebej bit pozorna ali pa če misli, da bi lahko bilo kaj narobe, ko zanosim, pa je rekla, da zaenkrat kaže uredu. Lahko, da se ti bo zdaj, ko si noseča, vse porihtalo! Saj veš, da je časih tako user posted image user posted image

Oreh, res svaka čast, da se takole držiš in da si tudi dobre volje... Jaz sploh ne smem pomislit, kakšna bi bila po splavu... Po moje za na psihiatrijo... Ahh, očitno človek res veliko prenese... DRŽI SE!!

Ostale pa tudi, mladika, witch ... user posted image

Dr. Knowitall - držim pesti za zjutraj, hitro poročaj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.2.2012 7:24:58   
Maat
IZVIRNO SPOROČILO: anckica

Joj res upam da se tole obdrži, ker poleg tega da imam pregrado, imam ful težave z ledvicami in sicer ledvičnimi kamni in ko pride napad ledvic je zelo zelo hudo in mislim da plodek ne bi preživu user posted image No sej ful pijem, ne upam si pa piti uvin čaj, ker me je strah da mi ne bi začelo kaj pucat ledvic (kar je sicer dobro) in bi imela spet hude bolečine, mah upam na najbolše!

Tukajle bom pa malo vskočila user posted image - sicer sem bila na tej temi prisotna deset_ mesecev, zdaj pa sem že kar nekaj časa na temi "pričakujemo"... zdaj pa še sem in tja pokukam na to temo user posted image

Ankica, v moji prvi nosečnosti v 20. tednu sem prvič doživela hud napad ledvičnih kanov... s tem, da na urgenci in v porodnišnici sploh niso vedeli, kaj bi lahko bilo. Dobila sem le protibolečinsko injekcijo. Ta hude bolečine so trajale 3 dni, potem pa se je kamen začel spuščati, tako da je šel 6. dan ven. Res je bilo neznosno, sama niti nisem vedela, da zna biti kakšen problem v nosečnosti, tega se zavedam šele sedaj. No, hočem ti povedati, da se je vse skupaj srečno končalo, naša pupa je zdaj stara že 8 let user posted image . Se mi je pa v naslednji nosečnosti pojavil pesek, ki pa ni bil tako boleč... je šlo v nekaj dnevnih ven... očitno sem sama v nosečnosti bolj podvržena kamnom oz. pesku, saj zopet čutim "žgečkanje" v predelu ledvic user posted image

< Sporočilo je popravil Maat -- 4.2.2012 7:31:00 >

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.2.2012 7:40:05   
HeLenčica
Witch, me smo že kar navajene te user posted image , a ne? Se ti kar neverjetno zdi, da bi se lahko zgodilo da ne bi prišla. Ampak enkrat je res ne bo. Pa če nam bodo pomagali pri tem ali ne, tudi me bomo izkusile sladkosti (in slabosti) nosečnosti. user posted image user posted image user posted image

mladika, pozitivo je res težko držat. Ampak, kot je ena punca napisala, ženske smo neverjetne, vedno znova se poberemo in upamo...in res je tako. 

Žabica, sumljiva si!

Kliki....user posted image user posted image

dr. Knowitall, si tako dolgo zdržala. Čimprej poročal kaj pravi test! Pošiljam user posted image

Tiste, ki trepetate ali bo prišla ali ne, želim vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa da nobena od vas ne bo šla na marčevsko temo, temveč se dajte preselit v Oktoberke in Novemberke!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 529
4.2.2012 8:50:51   
Cvetka*
Dobro jutro!
No zame ni kaj dobro. Prejšnjo noč sem začela bruhati in gnalo me je, tako da se je včeraj dopoldne ustavilo, vendar me je čisto izmozgalo. Za nameček pa imam občutek, da se mi bo danes vlila tečka user posted image .
Zgleda da ta vikend res ni meni naklonjen.
Vam še sporočim, kako se bo odvijalo pri meni, vsem ostalim pa želim, da se končno pokažeta user posted image !
Papa

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
4.2.2012 9:09:12   
sonček85
helenčica:hvala tudi sama upam ;)
witch:user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 531
4.2.2012 9:25:16   
mmojka
Punce, neki me internet zafrkava... ampak za tole novico se pa moram potrudit! Zagledala seeeeeeeeeeeem! Ja, črtico, plusek, vse sem probala. Že včeraj mi ni dalo miru, ker sem se čudno počutila in sem zvečer delal test, tistega, ki sem ga dobila zraven O testov in pokazala se je user posted image . Jeeeeeeeej. Danes sem delale CB, ki sem ga imela na zalogi in tudi ta je pokazal plusek. Tako, srečka user posted image sem user posted image

Zdaj me prosim lahko date med navijačice, ker bom fuuuuuuuuuuuuul navijala za vas punce, ker ste SUPER!

pozdravčki user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.2.2012 9:29:39   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

Punce, neki me internet zafrkava... ampak za tole novico se pa moram potrudit! Zagledala seeeeeeeeeeeem! Ja, črtico, plusek, vse sem probala. Že včeraj mi ni dalo miru, ker sem se čudno počutila in sem zvečer delal test, tistega, ki sem ga dobila zraven O testov in pokazala se je user posted image . Jeeeeeeeej. Danes sem delale CB, ki sem ga imela na zalogi in tudi ta je pokazal plusek. Tako, srečka user posted image sem user posted image

Zdaj me prosim lahko date med navijačice, ker bom fuuuuuuuuuuuuul navijala za vas punce, ker ste SUPER!

pozdravčki user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugim pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image in vso srečo sveta, da nalulate user posted image !!!

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
4.2.2012 9:33:38   
S*
jutro!

Sem prišla pogledat če je dr.Knowitall že lulala???

Cvetka* pikapoke, ma dokler jo ni, jo ni in ne kliči hudiča.

soncek85 tebi pa iz srca želim, da nalulaš drugi teden en velik, debel +

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.2.2012 10:13:13   
Anonimen
Dobro jutro punce!!!!
Očitno se bo roza januar nadaljeval v februar, ker sem nalulala en veeeeeellliiiiik plusek user posted image Tolk sem srečna!!!!!! user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
4.2.2012 10:14:28   
Anonimen
mmojka, čestitke!!!!!

dr. Knowitall

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
4.2.2012 10:23:27   
curly
Čestitam nosečkam!
Wiiiiii, le naj se tako nadaljuje, bravo punce. Zdravo in lepo nosečnost vam želim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
4.2.2012 10:24:02   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dobro jutro punce!!!!
Očitno se bo roza januar nadaljeval v februar, ker sem nalulala en veeeeeellliiiiik plusek user posted image Tolk sem srečna!!!!!! user posted image

dr. Knowitall

user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.2.2012 10:37:22   
S*
user posted image  user posted image  user posted image
Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E
user posted image user posted image user posted image

Res iz srca obem srečkam user posted image , sedaj pa srečno, do konca in naprej!

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 539
4.2.2012 10:41:13   
Anonimen
Hvala! user posted image
Čeprav če sem čisto poštena,se sploh še ne upam pretirano veselit. Najbrž bom vso srečo in veselje začutila šele ko bom pri G prvič videla in slišala srček. Je izkušnja izpred 5ih mesecev še preveč živa v spominu.

dr. Knowitall

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
4.2.2012 10:57:44   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dobro jutro punce!!!!

dr. Knowitall

Juuuuuhuuuuuuu user posted image user posted image user posted image pa sej sem vedla!!! Kaj sem ti rekla!!! user posted image user posted image

mmojka user posted image Kak super! To je to!!! Roza februar!! user posted image user posted image

Obema novima nosečkama želim lepo nosečnost! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.2.2012 10:59:16   
Žabica86
Hej punce !!!

Čestitke vsem NOSEČKAM !!!! user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj z ostalimi?

Pri meni je tako - do danes sem imela krče kot da se bo vsak čas ulila user posted image - danes pa so zelo majhni krči tu in tam !!!

Testa še nisem delala ! Kaj pravite? Naredim ali počakam do ponedeljka, če še seveda user posted image ne bo do takrat ???? Kaj se tiče ostalih znakov pa imam zelo boleče bradavice ( kar imam vedno pred user posted image ) Tako da ne morem rečt da bi imela kak poseben znak za nosečnost !!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.2.2012 11:06:37   
HeLenčica
uauuuu, dr. Knowitall in mmojka! user posted image user posted image user posted image Čestitam, bravo punce! Zdravo in prijetno user posted image do oktobra! user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.2.2012 11:13:40   
HeLenčica

user posted image        

user posted image

PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS) user posted image
Cvetka*

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image
kliki

6.2.
S* (5. krog)user posted image
Princess13 (2. krog)
Anonimna user posted image

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka user posted image
mladika

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog)
Katte (21. krog)

9.2.

Zewa(3. krog)

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog)

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

13.2.
GreTEJ user posted image

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
orehuser posted image

27.2.
Kliki

29.2.
Izabelina
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)user posted image
šaci

SKUPAJ NAS JE : 33
NOSEČK
3

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image , Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32, Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura, chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image , mmojkauser posted image

Zanimive povezave:

Kdaj bo test nosečnosti pozitiven?

Zgodnji znaki nosečnosti

Koren Maca

Krvomočnica

http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx    - Možen  Izračun O dni

www.countdowntopregnancy.com - spremljanje znakov, koledar, tickerčki ipd.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.2.2012 11:25:39   
curly
Hej.
A daš še mene na seznam pod X.2.12, ker ne vem, kdaj jo naj pričakujem.
Kroge začnem štet naslednjič ali pa jih ne bom več štela. user posted image

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo pošiljam, izgleda, da so zadnjič pomagali pa naj še pomagajo naprej. user posted image ojnk ojnk

Lepo soboto vam želim pa se tipkamo. ;)

Neposredna povezava do sporočila: 545
4.2.2012 11:25:47   
monsy
Čestitkeeeeee user posted image !!!!

Ste mi polepšale dan, full sem vesela za vas!!! Dejmo še ostale nalulat user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 546
4.2.2012 11:26:53   
oreh
Jaz bi tut, jaz bi tut!!! čestitke user posted image in srečno skozi vso nosečnost vam želim! dr.K. verjetno boš zelo težko premagala strah, a vedi da bo šlo srečno do konca. pri mnogih je bila podobna situacija, pa so zdaj srečne mamice in tudi pri tebi bo tako!

sonček, dej že zaradi nas naredi, če si že ti tko potrpežljiva, jaz nisem.

Upam, upam, da je tole leto res plodno, za vse nas in še katero, ki nas le bere. kaže že tako.user posted image

vas je že vaš dragi danes kaj naribal? s snegom mislim!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.2.2012 12:40:36   
anckica
wich- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam da od tebe preberem sporočilo o user posted image !

Kliki- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pogumno naprej do pluska, zate je tako ali tako februar še v igri...user posted image user posted image user posted image user posted image

Žabica86- tudi meni si sumljiva user posted image lej, če ti bo lažje naredi testek pa se bo mogoče že kaj pokazalo, v vsakem primeru tudi če se ne nimaš kaj izgubit ker je itak še prezgodi, jst sem šla na to karto igratuser posted image Veliko user posted image

Vivaldi in Maat- najlepša hvala ker sta me malo pomirile. Se nalivam z vodo in bo sigurno vse ok! Mora bit!!!user posted image user posted image user posted image
Ampak so pa to res najhujše možne bolečine, mi je takrat zdravnica rekla, da če lahko te bolečine preživim, potem bo porod mala malca user posted image

Cvetka* kaj pa če so to mogoče znakci za user posted image No upam da so, držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmojka in dr.Knowitall- čestitam!!!!!! Juhu imamo že tri nosečke v februarju, odlično smo začeli in odlično bomo končali!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dejmo punce lulat za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če ne zarad druzga da vsaj premagamo januarke user posted image

Oreh- sploh nisem nikjer zasledila da si imela dva splava. Res si pogumna, hrabra in pozitivna in tako je treba, sej veš v tretje gre rado!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vse punce ki še morate lulat ta mesec

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.2.2012 13:07:15   
mladika
Čestitke našim novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image ...zgleda bo to leto res  plodno...upam da tut za nas,ki že dolgo čakamo pluske!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.2.2012 13:19:07   
Cvetka*
mmojka in dr.Knowitall- čestittam za user posted image !
Mene pa kar obarvajte modro, saj je user posted image prišla z vso svojo bolečino. Tako da me prosim dajte ta mesec med navijačice, v marcu jo pa res ne pričakujem.
Lep dan!
Papa

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!