|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
3.2.2012 9:06:12   
sonček85
anckica:čestitke in lepo user posted image user posted image user posted image user posted image
S* IN helenčica:vama pošiljam user posted image user posted image user posted image

pri nas še kar čakamo da bo prišlaali pa se bo poslovila za 9 mesecev oz .se je že .Že šef me sprašuje če je kaJ NOVEGA user posted image Prsi me res bolijo od včeraj naprej kot nore a to ne pomeni še nič,ker  je lahko ali eno ali drugo.drugih posebnih znakov nimam.bomo videli v torek .držite pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.2.2012 9:06:35   
Zewa
Vivaldi hahahhaahauser posted image user posted image Ja noro, od kje teb tolko domišlije? user posted image

No, evo jaz sem točno teden pred nepričakovanjem user posted image . Znako v nobenih, razen prsa me nekej bolijo, samo to so me itak tudi že kdaj preden je prišla "tečka nesrečka"..Mam pa že 3 dni take čudne sanje, pa z mravljičastimi rokami se zbujam-upam da ni kaj s hrbtenico narobe.. Nikoli nisem imela kakšnih problem.. user posted image Nič, moram se iti učit, imam izpitek danes, tako da držite pesti...user posted image user posted image

Kako ste ostale? Že lulate? Pismo ej, res govorimo ko stare mame - meni babica vedno jamra, da je zaprta - me pa sam o lulanju govorimouser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.2.2012 9:09:45   
Vivaldi
Zewa, kaj bo šele, ko bomo 80 stare?! Držimo pesti za izpit!!!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.2.2012 9:18:41   
witch
anckica user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo nosečnost ti želim user posted image

modre pa user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej.

Zewa user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit.

Pri meni so prišli včeraj zvečer tisti malo močenjši krči. Tako da danes ali jutri verjetno pride. Tudi moj današnji glavobol vse bolj kaže na to nezaželjeno tetko. Sem pa v vsem tem vesela vsaj to, da se je cikel skrajšal in je spet normalen. Ni mi pa všeč vsa ta zadeva prav zdaj ko se moram najbolj učiti na izpit.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 504
3.2.2012 9:45:58   
mmojka
Vsem, ki vas je tečka obiskala en velik objem user posted image  

Vivaldi, si me nasmejala user posted image  Le glej, da te res ne pokličejo v kakšno TV hišo user posted image

Anckica tebi pa čestitam za user posted image . Bi te vprašala, ker si napisana 8.2. a si takrat ne-pričakovala in ti je test tolk prej pokazal. A slučajno veš koliko dni si bila po O? Ne morem si pomagat... Srbijo me prsti, da bi tudi jaz predčasno naredila test! Samo se bojim razočaranja, da mi pokaže kakšno rahlo komaj vidno črtico, pol čez par dni pa nič ali pa kaj podobnega.

Navijam punce, da lulate same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.2.2012 9:47:08   
oreh
Ančkica čestitke, no smo že na dobri poti, da premagamo januarčice, če bo le šlo tako naprej. anonimna tebi pa user posted image .

monsy srčno upam, da znakci gredo v pravo smer, prav tako velja za vse ostale.

mene na srečo spet razganja od pozitive, si pa še vedno rečem, da bova probala ta mesecuser posted image le,ko bo čas dopuščal in ko se nama bo dejansko dalo.

vivaldi, to častno funkciijo prepuščam tebi, lahko sem pa tajnik društva, ker vidim, da imaš malo časa in ti bom kot uslužna tajnica meddrugim kar jaz računala plodne dneve. taprve maš od 12. do 17.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.2.2012 9:53:10   
oreh
witch, vidim, da si gor, ti bom še malo najedala. jaz sem zdaj zaključila s klomifenom, po naslednji user posted image se moram naročit. najprej mi je rekel, da če ne bo delovalo s klomifenom, sledi špikanje, naslednjič je pa rekel , da laparoskopija. Isto kot pri tebi se bo to zavleklo do jeseni. zato midva želiva iti čim prej samoplačniško v postopek. ali ti je kaj znano, da če omeniš samoplačniško (sem pri rešu), da se malo bolj podvizajo in ni treba dat teh preiskav čez, ker zanosila sem 2x, nisem pa donosila.
sorry, ker ti težim s tem, sam res nimam želje iti zdaj druge forume brat o tem, ker se mi zdi, da pol kar privlačim tako situacijo, da ne bo šlo po naravni poti.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.2.2012 10:25:54   
S*
Oreh jaz bi glede na to, da si 2x zanosila šla čim prej na laparo in histero, ej napotnico ti da osebni ginekolo. Jaz sem bila pri Rešu samoplačniško in sem morala vseeno čez vse to. Je pa res, da je že moja ginekologinja opazila, da imam pregrado na maternici in je kar ona predlagala, da če grem že na histero, da mi še laparo zraven naredijo.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.2.2012 10:29:05   
HeLenčica
Zdravo moje drage punce!

dr.Knowitall....močno stiskam pesti, tako da me prsteki že bolijo!

Klopek, žal mi je user posted image

Kliki, pri meni žal ta mesec ne pride v poštev (al pa tudi, nisem še štela dnevov), ampak tebi pa noro privoščim, res!

Upam da boste princess13, tarinca, monsy, cvetka, greTEJ, Zewa, sonček85 user posted image user posted image user posted image ta mesec! No pa seveda tudi vse ki ste na seznamu, ampak ve prihajate v naslednjih dneh.

Anckica, kaj sem ti rekla? Kaj boš pa zdaj z vsemi temi testi? user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke, res ti privoščim! Božajta bušija in imejta se rada!

Ena je spraševala kaj pomeni pikapoka poleg nicka na seznamu. To imajo tiste punce, ki se resnično že doooolgoooo trudijo ali pa so izgubile pikico. Torej tiste, ki rabijo še malček več sreče kot ostale. Oreh, tudi ti jo dobiš!
skrivnost, hvala!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.2.2012 10:30:59   
Anonimen
Vivaldi, LOL user posted image user posted image user posted image

Anckica tebi pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še kar nisem šla lulat, user posted image pa tudi še od nikoder. Se mi pa zdi, da dolgo ne bom več zdržala in da bom šla jutri zjutraj eno palčko polulat user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
3.2.2012 10:38:16   
Vivaldi
Oreh, ta prve plodne dneve?!user posted image Sej to - sm namreč vse scenarije obdelala - prej sm imela cikel na 28 dni, valda zarad KT, pol na 30 (celih enkrat!), zdej je pa prišla 32. dan, tako da sm pogledala za 32-dnevni cikel in pridejo plodni dnevi od 14. do 19. feb., pol sm pa še pogledala za povprečje, ki je kao potem 30 dniuser posted image in se začnejo že 12., pa ajd, še kakšen dan rezerve. In da ne boš mislila, ta prvi in tazadnji dnevi so v oklepaju označeni na koledarju!user posted image

Joj, upam da bo res malo bolj spontano, ker tole je pa tu mač. Si ne mroem izbit iz glave žensk, ki so enkrat po nesreči brez kondoma - a ni to že v bistvu brezmadežno spočetje??????
Pa še Helenčice se spomnim, ki je rekla, da savna pobije Milijonarje za tri mesece, midva sva bla pa tam pred enim tednom... C-c-c...user posted image

Aja, in NE UPAM si merit BT, ker se mi potem zdi, da bi bla prikrajšana že na sredini meseca, ker bi vidla, da je T padla user posted image

Kako je zdej s tem našim lulanjem, punce? Kaj novičk???user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
3.2.2012 10:40:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi
Si ne mroem izbit iz glave žensk, ki so enkrat po nesreči brez kondoma - a ni to že v bistvu brezmadežno spočetje??????

user posted image user posted image user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu Vivaldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
3.2.2012 11:18:11   
witch
oreh ne opravičuj sem. In nič ne težiš. Tukaj smo za to da si pomagamo z nasveti in ena drugo vzpodbujamo. Meni je Reš predaleč, to je prvi problem. Drugi je pa ta, da trentuno najina finančna situacija ni tako rožnata, da bi lahko šla samoplačniško v to. Drugače pa ne obupaj. Poznam dve zgodbi kot je tvoja. Ena je imela tri ss-je zaradi pregrade, evo v četrto je donosila in ima čudovito punčko. Drugi je popuščalo rumeno telesce isto je imela dva ss-ja. Zdaj ima skoraj eno leto staro navihanko.

Mene moja G sploh ni nič pregledala. Enkrat edino ko sem prišla z M tja, če imam slučajno pregrado. Dala je mojega na spermiogram. In kar izvid ni bil preveč dober sva dobila napotnico. Tam so prvo naredili dva spermiograma. Ta sta bila super. In komaj takrat so mene poslali na kri in uz. Ker pač niso zaznali O, sem dobila tri mesece klomifena. In če zdaj ta ne bo delal, sem že naprej naročena na ostale preglede.

Pri nama traja zanositev že več kot dve leti. In kar ne vidim konca temu začaranemu krogu.

Jaz pa ne gledam več plodnih dni, ne merim si več bt, ne spremlaj več cikla. Slončkava ko nama je. Ker prej sem delala vse to in se mi je cikel čisto zmešal, in sem bila čisto zmešana jaz. 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.2.2012 11:25:40   
curly
Hahaha, Vivaldi. Ti bi lahko bila novinarka - dobro si tole poročala! Neverjetno fajn je prebirat tako pozitivne in smešne poste. user posted image Mi polepšajo dan! Tako da, HVALA! user posted image

ČESTITKE nosečki in držimo pesti, da se dobro izide! Me bomo mislile na tebe, da se bo tvoj user posted image pridno večal in da boš lahko ti mirno uživala v user posted image ! user posted image

Tako, otvoritveni user posted image imamo, katera je naslednja?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojnk ojnk pa naj BODO ZA SREČO, da se bodo naslednji testki lepo obarvali v ROZA! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 514
3.2.2012 12:16:42   
oreh
Joj no, vivaldi, pač ta prvi PD, odkar bi obstajalo društvo.user posted image

hvala helenčica, tudi jaz ti jo pošiljam.

meni je moja G  rekla, da so moje genitalije odlične in naj grem na dopust, pa možgančke na off, pa bo... no pri rešu pa čist druga štorija... no, jaz le upam, da se bo odločil za špikanje-raje to, kot pa da zgubljam mesece z raziskavami.
S* in kaj je sledilo po teh raziskavah pri rešu, gotovo čakanje, a ne?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 515
3.2.2012 12:40:47   
S*
Orehek, če imaš pregrado, ti IVF ne bo nič pomagal, mogoče boš zanosila in potem izgubila pikico in to je še veliko huje. Zato ti pravim, preiskave niso nič v primerjavi s tem, kar moraš preživljat ob izgubi pikce. Sicer ne vem na podlagi kakšnih preiskav je tvoja ginekologinja sklepala da je vse o.k., no upam da je temu res tako.
Pri Rešu nisem nič čakala, ko je imel vse izvide, sem začela takoj 2 dan M, vse je šlo zelo hitro.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 516
3.2.2012 12:47:16   
princess13
Anckica, sej sem vedela, čestitke!! user posted image
Helencica in S* user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej.
Dr.Knowitall, še vedno stiskam pesti zate, da nalulaš user posted image
Vivaldi faca user posted image tvoji komentarji vedno napolnijo dan s smehom in hvala ti za to user posted image
Kar pa se mene tiče...glede znakov bi lahko rekla, da nakazujejo nosečnost, ampak tako veste kako je, dokler testek tega ne potrdi, se je brezveze veselit. Imam pa vedno bolj boleče prsi, večkrat me špikne v spodnjem delu trebuha, ta teden še nisem cele noči prespala, se zbujam, hodim lulat, danes zjutraj sem v trgovini skoraj skup padla, ker me je slabost obšla...ampak vse to so verjetno tud lahko znaki za M, ki jo ne pričakujem v ponedeljek. Upanje sicer je, ampak z veseljem bom mogla pa še malo počakat user posted image

Držim pesti za vse, ki lulate ta mesec! Dajmo punce!! user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 517
3.2.2012 12:57:48   
oreh
Ne, reš je ugotovil PCO. in tukaj je najprej klomifen, pol pa špikanje, me pa mede to, ker je na enem pregledu rekel, da bomo prej probali še laparo. jaz pa tega nočem, ker verjamem , da gre samo čas, no seveda je tudi koristno lahko, ampak to čaaaaaaaaaaakaaanjeeeeeeee me ubija, ni me strah raziskav, sploh, če ti še bolniška pripada. Jap, nikoli ne bom pozabila, noči ko sem v bolnici čakala na abrazijo in vso žalovanje po tem, tako da, bodo preiskave upam, da mogoče mačji kašelj, ampak to čaaaaaakaaaaaaaaanjeeeeeeeeeee!
no, ampak itak ima pri vsaki drugačen pristop. zdej sem splavala ven iz slabe volje in že imam nov problem za glodat, pa si ne morem priti do jasnega, bo treba lepo počakat in videt na pregledu kaj bo.
do takrat pa se lušno met!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 518
3.2.2012 13:03:11   
anckica
Najlepša hvala punce za čestitke user posted image

Mmojka
prepozno sem se napisala za na seznam, konstantno si merim BT in si zapisujem to na fertility friends, kjer mi je pokazalo da sem imela 17.1. ovulacijo. Sem pa prvi testek delala že 31.1. in je bila skoraj neopazna črtica na najbolj poceni testeku, pomoje je odvisno koliko imaš user posted image hormona... Jst sem zato raje včeraj kupila kar digitalni testek da se ne psihiram zaradi teh rahlih črtic user posted image

Oreh- BT ti bo padla največ 2 dni preden pride user posted image , meni je bi bilo to lažje kot da zagledam user posted image ....
Joj res upam da se tole obdrži, ker poleg tega da imam pregrado, imam ful težave z ledvicami in sicer ledvičnimi kamni in ko pride napad ledvic je zelo zelo hudo in mislim da plodek ne bi preživu user posted image No sej ful pijem, ne upam si pa piti uvin čaj, ker me je strah da mi ne bi začelo kaj pucat ledvic (kar je sicer dobro) in bi imela spet hude bolečine, mah upam na najbolše!

Dejmo punce lulat čimprej!!!! Hočem user posted image vidt!
Za vse tiste ki vam je pa že zdaj pritekla user posted image pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glavo pokonc in user posted image da se cela bajta trese user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 519
3.2.2012 13:44:54   
GreTEJ
Anckica, cestitke. Srecno, zdravo in mirno nosecnost vse do konca user posted image

Helencica, hvala za obrazlozitev kaj pomeni pikapoka.
Zal mi je za vse, ki vas je obiskala user posted image   Drug mesec je pa res ne sme biti!!

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 520
3.2.2012 14:07:36   
witch
Sporočam da me lahko pobarvate modro. Moj M je prišla. Razočara niti nisem preveč ker nisem veliko pričakovala.
Držim pa pesti za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image da bo februar čim bolj roza.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 521
3.2.2012 16:13:21   
mladika
Ankica...kaj smo ti rekli...čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Sej jst tut pomojm nam kr prvemu testu vrjela k bo enkrat user posted image  pokazu,sploh po tolkem času ne...
Ooooohhhh wichi moja...midve mislim pa da sva enako dolgo na teh temah,da bi biu pa že res čas da bi kej dočakale!!! Veš jst sem tut nehala že pričakovat kaj drugega kot user posted image ,ampak mislim da bo treba začet bolj pozitivno razmišljat,čeprou vem,dan je po žnj krogih to prekleto težko!!Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.2.2012 18:51:04   
Žabica86
Hej punce !

Nosečki čestitke za plusek !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ki z mano trpetate pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........................

Z mano je pa tako: veliko cukanja, vleče me po trebuhu in rahli krči, boleče prsi-sploh bradavice, itd. ......... v galvnem občutek imam da bo user posted image !

Druga žal ni novega ! user posted image

Dokler ne priteče, načeloma še ni konec !!! Ampak ............................. ufffff kaj pa vem ?!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 523
3.2.2012 19:01:01   
Kliki

Dr. Knowitall, Cvetka, Kliki - kako kaže lulanje??? user posted image user posted image user posted image

Pri meni ne več se je vlila zjutraj. Sem pa vesela da me skoraj nič ni zvijalo. Učitno se je plahtica odrezala.user posted image Ampak vstajam privas vo boju. NE PRIČAKUJEM JO 27.2!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 524
3.2.2012 19:52:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Dr. Knowitall, Cvetka, Kliki - kako kaže lulanje??? user posted image user posted image user posted image

Pri meni ne več se je vlila zjutraj. Sem pa vesela da me skoraj nič ni zvijalo. Učitno se je plahtica odrezala.user posted image Ampak vstajam privas vo boju. NE PRIČAKUJEM JO 27.2!

Ojoj user posted image
No jaz delam test jutri zjutraj. Potrpežljivost je šla po gobe user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

ime za punco?
adock

ime za punco?

julija (41%)

ajda (35%)

tinkara (24%)

Število vseh glasov: 616

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!