|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
1.2.2012 12:52:31   
curly
Helenčica, en velik objem. Vidim, da so te punce že potolažile. Glavo gor, gremo naprej! Sicer pa, če ni rdečka je še vedno lahko +!
Močno stiskam pesti za vse VAS, drage februarke, da bomo vsaj toliko rozike nalulale kot v januarju! ;)
Moje M še ni, ampak se napoveduje že dolgo - verjetno zaradi stresa zamuja.

Komaj čakam, da javite pozitivne novičke in za srečo vam pošiljam:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ojnk ojnk ;)

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.2.2012 13:26:03   
Vivaldi
Babe moje, ste pa res fajn. Kar blažilno se je mal usest pa mal prebrat te naše izpade. user posted image
A lahko jaz malo o nosečniških znakih? Sem namreč sredi gospe user posted image , in mi je cel cajt slabooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TEMU se reče psiha!user posted image user posted image user posted image Joške so fajn, špikanja v jajčnikih ni več, odkar je bila na testu belina, ampak slabo mi je pa res cel cajt. Za zmešat.  Nisem mogla niti mačjega skreta spucat v miruuser posted image

Ja, saj vem, s tem odklaplanjem ne gre ... Tudi če na videz zgleda, da počneš nekaj drugega, imaš to skoz nekje v glavi. Ampak, a nismo itak tko sestavljene? Pol osnovne in celo srednjo šolo razmišljaš non stop o enmu tipu, ki si ga po svoje interpertiraš, potem je cela drama, ker ni tak, pol najdeš nekoga, ki je popoln, in razmišljaš, da to ni za verjet (in spet ne moreš nič pametnega delat in nič zares odklopit), potem, če skrajšam, si začneš gnezdo skupaj znašat in gledaš pralne stroje, likalne deske, zavese, preproge, skrete, lijake, brisače (spet ne gre odklopit)... In potem te seveda enkrat prešine, ja hudiča, zdej je pa res skrajni cajt, da imava otročka. In valda, ko po tekočem traku začnejo rojevat sosede, kolegice, sestrične, stare mame, stare tete, prastrici ... Naša bajta pa še kar prazna. Rečeš si (in vsem drugim) "jah, je treba še mal stvari poštimat, sej veste, najprej štalca..." (oreh, tuki te vključujem, pri nas je štalca cel cajt, če te še mika pospravljanje... user posted image user posted image )

Ej, včasih, ko tkole gledam svojo mamo, si mislim - ja madona, a tkole me je čakala? Pa božala bušija, pa bla vsa v skrbeh, pa štela prstke pa nogice pa rokice... Zlate naše mamice, ne?user posted image Le glejte, da jim daste kakšno rožico že pred 8. marcem! user posted image user posted image
No, dobr, jest sm bla nenačrtovana, ma še zdej ji kdaj rečem - hvala bogu, mami, lej kolk bi ti blo dolgcajt, če me ne bi blo - reva bi bla pol čist brez kreditovuser posted image user posted image user posted image

Orešek, kaj kuhaš dons? Pri nas je dons user posted image vihtel piskre, jaz sem delala dinarčkeuser posted image

Curly, tvoja prašičja farma in ojnk ojnk je zakon!!!! Kakšne koline bodo to! Ocvirki, mast, vsega boga!user posted image user posted image

Helenčica, a si kaj bolje? Kupila novo Guccijevo torbico? Le pazi se, pol ne boš mogla več tkole zapravljat, ko bo šlo vse za plenice!user posted image

Anckica, ful sem vesela zate!user posted image user posted image Si v bistvu še januarka, ane? Ah kaj, kar tuki te bomo štele, da zaorješ ledino!user posted image user posted image

Soncek85 - držim pesti, poročaj, če že prej kaj neuradno sprobaš! user posted image

Mihika1 - svaka čast, takole se špikat in trpet in VZTRAJAT - kapo dol. Iz srca ti privoščim, da tale zmešana burja odpihne vse prepreke in štorklje hitro prinesejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde, banda, luuuuuuuuulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.2.2012 13:48:12   
Anonimen
Punce a je katera že lulala danes in nalulalauser posted image .Joj mene to čakanje ubija joj kako se vleče se mi zdi kot,da je še dolgo do 3.2 a bo hitro.No danes zaenkrat še vse čisto odspodaj učeraj je blo malo rjavo.Sedaj pa res ne vem ali se pripravlja nauser posted image ali ne.vsem katere ta mesec čakamouser posted image pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 428
1.2.2012 13:49:24   
LittleSun
Juhuhu moja M se že nakazuje, naj se čimprej ulije, da lahko pokličem v bolnico. Držite pesti, da me še ta mesec pokličejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.2.2012 14:01:40   
Kim80
Vidim, da se pogovarjate o psihi in odklopu in kako se vse vrti okoli user posted image  in user posted image .  Jaz nikakor ne morem pozabit, želja je prevelika. Pravkar sem zaključila z M in grozno se mi zdi, ker pri meni ta mesec ne bo nič (sem že pisala, da mojega ne bo doma v času O). Zdaj bom morala pa celi mesec čakat na ponovne možnosti za user posted image . LittleSun - lepo, da si se sprostila, jaz pa se nekako ne morem. Prav na živce mi gre, da moram takooo dolgooo čakat.user posted image  Malo moram "pojamrat", saj veste.
Glede nosečniških znakov - meni se vedno zdi, da če sem malo bolj pozorna pred M in po O, da me neki špika, pa raznorazni izcedki se pojavljajo ipd. No, pa nikol nič. Tako da, nosečniški znaki meni trenutno nič ne pomenijo.
Tako, punce, zdaj pa glejte, da bo februar tako rozauser posted image  kot januar! Dajmo!user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.2.2012 14:08:35   
Zewa
Joooj punce, ve me tko nasmejeteuser posted image user posted image CARICE ste! Res!user posted image Kaj bi jaz brez vas?user posted image

Ste me prav razvedrile, mam tudi jaz danes slab dan... Ne zaradi user posted image , ampak zaradi moje "boljše" polovice, ki je trenutno res kot en beden cimer (ne vem katera je že tko reklauser posted image )... Vsi drugi so bolj pomembni kot jaz-z mano gre komaj v trgovino, a če ga kolega pokliče bo letel tudi na drug konec Slovenije brez problema..user posted image
Mah res ne vem, a sem jaz tako občutljiva trenutno na vse (v službi sem pod stresom, pa user posted image si želim, ki se noče nardituser posted image , vse okoli mene so noseče ali so ravnokar rodile... ). Je res en čuden čas.. Pa še tako malo upanja imam za ta user posted image ta mesec...

Eh bo že, zato pa pridem k vam, da vas preberem in se malo nasmejem... user posted image   Vivaldi, Oreh, Curly - face ste res!user posted image

Helenčica, tebi pa pošiljam en kup user posted image in user posted image . Pravijo da je vsaka stvar za nekaj dobrauser posted image Ta je zato da lahko danes v miru spiješ eno pivo ali pa kar dveuser posted image

Pa drugače punce? Aja Oreh če bi se rada zamotila s pospravljanjem stanovanja, ti ga jst prepustimuser posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.2.2012 14:09:22   
curly
Haha, Vivaldi, prideš na klobase? user posted image
Te pujske ne bomo ubijali, ker so za srečo in bodo prinesli veliko roza barve! user posted image

Ne znam ti povedat, kako se strinjam z napisanim... Midva imava štalco že postavljeno in en štuk zrihtan, da lahko normalno živiva notri, kmalu bo 2 leti, odkar sva tukaj in tako dolgo že delamo na bebici.
Pa saj bo. Upam, da kmalu. ;)
Vedno je treba ostat pozitiven, kolikor se pač da! user posted image
Še vedno stiskam pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj čim prej ena nalula +! user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.2.2012 14:14:59   
anckica
princess13 vem da sem smotana, sam lej je še tok zgodi, mam še 3 dni ali pa več do user posted image tko da mi je res čist neverjetno da bi že zdej pokazal plusek, hudiča na seznam sem se dala 8.2.! user posted image

Vivaldi jst sem februarka, tako da upam da vam odprem roza februar in mi potem sledite ko putkice user posted image Sicer nej ne bi bla še na vrsti, pred mano jih je kr nekaj, sam zgleda je bla O bl zgodi, ampak vseeno če bi dobila user posted image bi to bilo šele po 4.2....

LittleSun super da se nakazuje user posted image in ma da te v bolnico sprejmemo pronto! Takoj ko bo konec user posted image in da bo vse ok in bo črtica kmalu tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna veliko sreče pa upam da se skupaj preseliva k oktobrčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kim80 meni se tudi zdijo nosečniški znaki identični kot pred user posted image edino kar se ne morem spomnit je to če so me že kdaj tako bolela prsa. No skratka pošiljam ti košek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da se čimprej nariše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
1.2.2012 14:23:24   
mladika
HeLenčica moja vse punce so ti tako lepo napisale že in te potolažle,jst ti pa pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image  in da ti povem,da te razumem in to zelo.Tut jst sm se po dveh leti prejšn mesec sesula, ko je tečka prišla in se sparšujem kaj morm še naredit da pridema do user posted image .Kteri čaj naj še pijem,kdaj naj slončkava,kok pogosto,s ktiro kremo naj se mažem in da vam povem če bi kdo reku da se nej v gnoju povaljam da bom zanosila,pa premejdu tut to bi probala!!
Enkrat bo,nimamo kej druzga kot čičat pa čakat,ker z mater naravo se ne morš pogajat...
Ankica ti si faca,sam ti povem,da si nosečka...pa čimprej javi kaj bo CB reku.
No mi pa še 6 dni čakamo...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.2.2012 14:38:00   
MIHIKA1
kake face ste....kak ste me nasmejale..samo tako naprej....treba je bit samo pozitiven..pa vse samo pride...!
anckica..kot veteranka ti povem...v vsakem poskusu sem deseti dan po transferju že delala test,ki se nikoli ni zmotil...če nimaš nobenih injekcij...ti ne more test lažno kazat+++to ne more bit...ti si pa danes 10 dan po ovulaciji, a ni tako ??tak, da bo počasi treba dat vse slabe razvade na stran in se pripravit na novi povsem drugačen life...!!!!!!Želim ti lepo nosečnost...!
Vsem ostalim pa, da čim hitreje zagledate vaše sončke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.2.2012 14:38:40   
Vivaldi
Anckica, črtice so črtice, pa tud če so iz Nove Zelandije!!! Joj, hitro potrdi, da te premestimo v drugo temo user posted image user posted image user posted image

Curly, ena od stvari, ki si jih zelo želim za enkrat potem, ko bo že polna hiša otrok, je, da bi imela nekakšen ranč/turistično kmetijo/nekej - uglavnem, kjer bi vse živali živele v slogi in miru, ljudje bi prišli na tak eko oddih, delali bi sirčke, putrčke, nabirali krvomočnico plahtico in kaj vem kaj še, in definitivno, NE BI JEDLI PUJSKOV user posted image user posted image . Moj pravi, da se sliši super, ampak da je taka kmetija zanj čist neuporabna - seveda, šnicl je šnicl.
Pomoje bi še vsaka za domov dobila enga prasca, ma nima da pol ne rata!user posted image user posted image user posted image

Zewa, pred nekaj dnevi sem se pogovarjala s taščo, in je rekla, da jo dec tako jezi, da jo ima, da bi spokala nekam za par dni, samo zato, da bi jo mal pogrešal. In pol to omenim mojmu, pa veš kaj je reku? "To sploh ni slaba ideja, da bo vidu model, kako je!"user posted image
Sem se skor poscala od smeha; prvič, govoru je o svojmu fotruuser posted image , in drugič, ja madona, sej je včasih čist isti!user posted image user posted image user posted image
Tako da ... gremo v Moravce za vikend?? user posted image

Kim80 - to, da se ne da odklopit, smo že nekak ugotovile. Zdej je na nas, da ugotovimo, kako živet s tem. Jaz sem zato, da:
1. Ustanovimo "Slovensko društvo za popravek natalitete Pričakujemo II ta mesec in smo na to ponosne!";
2. Zahtevamo, da se nam pri nakupu 10 ali več nosečniških, ovulacijskih in vseh drugih testih prizna 40% popust;
3. Prepričamo Zbornico ginekologov in porodničarjev, da nam 2x mesečno organizirajo skupinske delavnice na temo "Moja menstruacija še ne zamuja, pa vendar me zanima, ali sem noseča - kako naj to ugotovim?"
4. Najdemo sponzorje za mesečna odklapljanja v vrednosti 600 eur po osebi (čisto razumna cena, se vam ne zdi?)
5. Prepričamo Ringarajo, da izda knjigo z naslovom "Pričakujemo II", kjer si bo vsaka dama, ki si želi otroka, pa si tega ne upa priznati, lahko krajšala čas z branjem naših komentarjev in uživala ob misli, da še nekdo zabija čas s pisanjem neskončnega romana o vsakodnevnih težavah Micke in njene Tardeče.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.2.2012 14:46:52   
Vivaldi
Mladika user posted image user posted image user posted image Držim pesti sto na uro!!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.2.2012 15:03:56   
Zewa
Vivaldi... Jaz sem mislila da mi bo ušlouser posted image user posted image
Mislim, tiste točke od 1 do 5 so odlične. Mislim, da lahko kar začnemo..user posted image Ma od kje jih pobirašuser posted image

Glede vikenda v Moravcih pa - JAZ SEM ZA!! user posted image Pol nej si pa sam nogavice pa gate pere user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.2.2012 16:08:01   
Cvetka*
Živjo!
No jaz tudi čakam petek, ko upam da user posted image ne pride. Ne vem, ali naj že v petek delam test, ali naj še malo počakam, čeprav vem da bo težko.
Znakov nimam nobenih, v prvo jih tudi nisem imela.
Vsem pa pošiljam velik koš user posted image , da bi ta mesec zagledale čimveč user posted image !
Lep dan!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.2.2012 16:16:08   
Anonimen
Cvetka* midve bomo skupaj čakale petek.Jaz sem rekla,če do takrat ne pride delam testek komaj v ponedeljek in nič prej.Upam,da zdržim.

(odgovor članu Cvetka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
1.2.2012 16:26:02   
curly
Bravo Vivaldi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Najprej za idejo o kmečkem turizmu - jaz bi dodala še kozice pa kokoške pa celo vrsto zelišč in zelenjave! :))))
Kot drugo pa za ustanovitev društva - I LOVE IT! Kje se včlanim???
Dajmo punce, jaz bi se rada veselila z vami in vašimi user posted image ! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
1.2.2012 17:40:08   
ninej
Živijo punce!Zdej me en cajt ni blo na netu,ker je neki trokiralo,tko da vas nisem brala....sem pa grozno pogrešala vaše pogovore in kako znate človeka nasmejat,če je še ne vem kako slabe volje-hehe,dobre ste punce....user posted image
Helencica-ko sem brala tvoj post,seem ratala res žalostna,ker vem kako si se počutila,ker se sama dost krat čist tako počutim....želim ti,da bi čimprej ugledala svoj plusek,ker si res ful super punca.....

Drugače pa jst ne vem ali sem imela že svojo O ali sm jo zamudila med okrevanjem po HGS....čeprav me že 2 dni špika po trebuhu in imam tak čuden izcedek,pa mi je O test pokazal sam 1 črtico,tko da res ne vem pri čem sem in jo ta mesec pričakujem,če mi spet ne bo izostajala par tednov....user posted image

Februar se je začel in želim vam polno user posted image ,mislim da ga je anckica dobro otvorila-čestitkeuser posted image ,kar tako naprej punce....upam,da se vam tud jst čimprej pridružim,čaka me še kontrola v lj.,pa bomo vidli kaj bodo rekli-verjetno mi bodo klomifen namaknili-no ja kar bo pa bo....Da bi človek res mogu kar odklopit od vsega za en mesec-za to bi rabila pa recept user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
1.2.2012 18:22:34   
skrivnost
čer princeske.
No tudi jaz sem ena tistih, ki sem še januar ujela za rep in ugledala user posted image . Danes ponovno naredim test, in spet! Tako da, punce, še vedno bom z vami kot navijačica. Saj ste me že dodaleuser posted image
Za vse upam, da kmalu ugledate magične pluske. Sicer pa, nikoli ni vredno obupati. Jaz sem danes klicala in se naročila na prvi pregled in ko je sestra zagledala kakšno diagnozo (neredne m., vprašljive ovulacije, policistični jajčniki, slabi krvni testi, pregrade...) sem imela me je dvakrat vprašala, če sem naravno zanosila in mi iskreno čestitala. Punce, verjemite mi, da so tam nekje gori zvezdice tudi za vas in čakajo na pravi trenutek.
Močno stiskam pestke za vse vas!

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 443
1.2.2012 18:25:35   
mladika
Bravo za našo Vivaldiuser posted image user posted image user posted image Umrla sem skor od smeha ko sm brala tvoj post...Carica si!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 444
1.2.2012 18:31:34   
Kliki
Hoj punce kolk ste čvekale vas ne dohajam.

No moja M se še ni vlila. V ponedeljek se je najavila pa potem izginila, včeraj jo ni bilo, danes pa je spet malo..Temu po moje sledi vlitje jutri.
Bom pa vidla, kaj bo.

A je že kaka user posted image ?
Vse ki vas je pa obiskalauser posted image pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.2.2012 18:37:13   
lillith82
vivaldi faca user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima kako kaj odreagirate ko vas kdo piči da zdaj je pa že zadnji cajt za user posted image Mene so zdej v zadnjem mesecu kar naprej nekaj dražili. Ne vem če mi slučajno na čelu piše da poizkušam zanosit? Jaz npr. rečem da še ni čas (kaj jih briga da delamo na tem) in potem dobim odgovor v stilu:"C-c-c-c al nisi več tak mlada" Madona al še nism niti 30 (no ja bom pa kmal)!! Jaz se imam še vedno za mlado user posted image Res ne vem če barabe vohajo ko začneš delat na tem.
Sicer pa je zdaj tudi okoli mene polno nosečnic in me kar nekaj pere, ker sem od sošolk iz osnovne edino jaz še brez otrok user posted image Tako da mi postaja žal da se nisem za otroka odločila prej.
Ah očitno je danes nek depresiven dan. Že to da se mi je danes začel dopust, jaz pa se počutim kot ožeta cunja...pritisk na nuli, slabost, vrtoglavica...me je spravlo v slabo voljo. Jaz sem mela pa take načrte kaj vse bom naredila ta tedn, pa sem danes pol stvari odpovedala, ker sem se v trgovini komaj privlekla do blagajne. Mah klinc pa tak dopust...

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 446
1.2.2012 18:47:49   
kris555
Vivaldi, toliko si me nasmejala, da sem kr jokala zraven. Pol je pa še moj prišu
pogledat le kaj je zmano. user posted image user posted image

Helenčica, boš videla da za dežjem posije sonce. user posted image user posted image user posted image

Vsem vam pošiljam user posted image user posted image user posted image , da vam uspe.
Punce, močne ste, prave borke, sem 100 % da vam rata.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 447
1.2.2012 18:52:31   
anckica
Vivaldi luuuuuuulam od smeha!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!!!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 448
1.2.2012 19:09:08   
Kliki
Vivaldi tut jest sem se polulala. Svaka čast si me spravla v dobro voljo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 449
1.2.2012 19:13:24   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Punce, danes je za veliko naših sotrpink najlepši dan vseh časov, zame pa eden težjih. Naj začnem februar z negativnimi novicami, pa naj velja rek "slab začetek, dober konec". Skratka, kot veste user posted image pričakujem v soboto in danes sem na hlačkah zagledala rjav izcedek. Kar pomeni da prihaja user posted image . In kar je sledilo nisem pričakovala - zlomila sem se. Ne vem, če sem že kdaj tako jokala zaradi tega vzroka, ampak očitno je bila to kaplja čez rob. Dovolj imam. Ne morem. Ne vem, če imam še moči da nadaljujem ta boj vsak mesec. Najbolj si želim, da bi lahko vse poslala nekam. Pa ne morem....ah, morala sem se izpovedat. Danes je dan, ko sem res na tleh ampak vem, da bom že jutri boljše. In upanje se bo vrnilo. Ampak ta boj me utruja, ni pošteno. Kako naj odklopim? Vem, da bom to ugotovila kmalu, ker življenje je kljub vsemu lepo. In ko bom enkrat videla user posted image , ni vrag da ne bom, bo vse pozabljeno. Najti moram samo način kako preživeti čas do takrat brez obremenjevanja. Ker zdaj sem očitno dosegla svojo mejo. Hvala, ker ste me poslušale. Brez vas ne bi šlo.  

Tole si pa tako napisala kot da bi jast pisala kake dva meseca nazaj. Drži se spočij se in boš našla novo moč da nadaljuješ.
SAJ VEŠ NISVA ŠE STARI.user posted image

Navijam za tebe, za sebe in za vse ostale.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 1.2.2012 19:15:38 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Katero ime?
Erin

Tinej (32%)

Timon (22%)

Tibor (46%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!