Vivaldi
|
Babe moje, ste pa res fajn. Kar blažilno se je mal usest pa mal prebrat te naše izpade. A lahko jaz malo o nosečniških znakih? Sem namreč sredi gospe , in mi je cel cajt slabooooo TEMU se reče psiha! Joške so fajn, špikanja v jajčnikih ni več, odkar je bila na testu belina, ampak slabo mi je pa res cel cajt. Za zmešat. Nisem mogla niti mačjega skreta spucat v miru Ja, saj vem, s tem odklaplanjem ne gre ... Tudi če na videz zgleda, da počneš nekaj drugega, imaš to skoz nekje v glavi. Ampak, a nismo itak tko sestavljene? Pol osnovne in celo srednjo šolo razmišljaš non stop o enmu tipu, ki si ga po svoje interpertiraš, potem je cela drama, ker ni tak, pol najdeš nekoga, ki je popoln, in razmišljaš, da to ni za verjet (in spet ne moreš nič pametnega delat in nič zares odklopit), potem, če skrajšam, si začneš gnezdo skupaj znašat in gledaš pralne stroje, likalne deske, zavese, preproge, skrete, lijake, brisače (spet ne gre odklopit)... In potem te seveda enkrat prešine, ja hudiča, zdej je pa res skrajni cajt, da imava otročka. In valda, ko po tekočem traku začnejo rojevat sosede, kolegice, sestrične, stare mame, stare tete, prastrici ... Naša bajta pa še kar prazna. Rečeš si (in vsem drugim) "jah, je treba še mal stvari poštimat, sej veste, najprej štalca..." (oreh, tuki te vključujem, pri nas je štalca cel cajt, če te še mika pospravljanje... ) Ej, včasih, ko tkole gledam svojo mamo, si mislim - ja madona, a tkole me je čakala? Pa božala bušija, pa bla vsa v skrbeh, pa štela prstke pa nogice pa rokice... Zlate naše mamice, ne? Le glejte, da jim daste kakšno rožico že pred 8. marcem! No, dobr, jest sm bla nenačrtovana, ma še zdej ji kdaj rečem - hvala bogu, mami, lej kolk bi ti blo dolgcajt, če me ne bi blo - reva bi bla pol čist brez kreditov Orešek, kaj kuhaš dons? Pri nas je dons vihtel piskre, jaz sem delala dinarčke Curly, tvoja prašičja farma in ojnk ojnk je zakon!!!! Kakšne koline bodo to! Ocvirki, mast, vsega boga! Helenčica, a si kaj bolje? Kupila novo Guccijevo torbico? Le pazi se, pol ne boš mogla več tkole zapravljat, ko bo šlo vse za plenice! Anckica, ful sem vesela zate! Si v bistvu še januarka, ane? Ah kaj, kar tuki te bomo štele, da zaorješ ledino! Soncek85 - držim pesti, poročaj, če že prej kaj neuradno sprobaš! Mihika1 - svaka čast, takole se špikat in trpet in VZTRAJAT - kapo dol. Iz srca ti privoščim, da tale zmešana burja odpihne vse prepreke in štorklje hitro prinesejo Ajde, banda, luuuuuuuuulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!
|