oreh
|
O, Majcy, pozdravljena in držim pesti! pa to ne moreš verjet, kot da bi gledal kako dobro komedijo, pa zaradi solz od smeha, ne vidiš na ekran! Vivaldi, kaj pa če v treh mesecih ne dobimo , kam gremo stavkat, si že kaj razmišljala o tem? vivaldi skuhala sem zelje, a zdaj zaradi previdnosti izklopim računalnik, kadar kuham,, ker sem 2x pošteno kosilo zažgala, ko sem tukaj visela, kosilo se je pa samo kuhalo in mešalo. Upam, da sem iznašla recept, kako odklopit vsaj deloma. včeraj sem resno opazovala svoje misli (poklicna deformacija, vedno moram kaj spreminjat pri drugih, jim moralizirat, učit, stremet k napredku...) in moje misli so večinoma monotone- v obdobju 25 dni v prihodnost (kako sem jaz en bogi človk, pa tko fajn punca, vsi drugi majo vse, pa sej bi lahk test delala že 23.2., super ovulacija bo glih čez vikend), z očmi iščem vozičke, nosečnice..., da se lahko podzavestno še bolj maltretiram. zdaj sem se odločila, da bom vsako tako misel napodila s konkretnim f...k off, s...i, k.... te gleda.... pa drugače sploh ne preklinjam. včeraj je delovalo. počasi bom 8 ur v mislih preklinjala, 8 ur sem v službi (kjer ni časa mislit), 8 ur pa itak spim in potem srčno upam, da mi zmanjka časa za mislit na . poročam o metodi. drgač pa mladika, gnoj ti lahko zrihtam, če si kje blizu ljubljane! Mislim da je 4 kubike gnoja 20 evrov. vivaldi, boš lahk imela na svoji kmetiji akcijo plačaš 1, vzameš 2- plačaš nabiranje krvomočnice, skidaš in vzameš gnoj gratis!
|