|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
1.2.2012 19:49:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Jaz sem zato, da:
1. Ustanovimo "Slovensko društvo za popravek natalitete Pričakujemo II ta mesec in smo na to ponosne!";
2. Zahtevamo, da se nam pri nakupu 10 ali več nosečniških, ovulacijskih in vseh drugih testih prizna 40% popust;
3. Prepričamo Zbornico ginekologov in porodničarjev, da nam 2x mesečno organizirajo skupinske delavnice na temo "Moja menstruacija še ne zamuja, pa vendar me zanima, ali sem noseča - kako naj to ugotovim?"
4. Najdemo sponzorje za mesečna odklapljanja v vrednosti 600 eur po osebi (čisto razumna cena, se vam ne zdi?)
5. Prepričamo Ringarajo, da izda knjigo z naslovom "Pričakujemo II", kjer si bo vsaka dama, ki si želi otroka, pa si tega ne upa priznati, lahko krajšala čas z branjem naših komentarjev in uživala ob misli, da še nekdo zabija čas s pisanjem neskončnega romana o vsakodnevnih težavah Micke in njene Tardeče.

UMRLA OD SMEHA user posted image user posted image user posted image

Punce moje ... jst sm sigurno prva k je februarja lulala ... sam ne na palčko user posted image
Zaden par dni hodm skos sam lulat, k pijem cedevito in očitno me požene na lulanje user posted image
Se mi mogoče obeta službica, tko da držte pesti, je pa ta odklop mi ratu mal lažji, ker sm ful not v pisanju prošenj, iskanju šihta, ... sam pa priznam da se mi misel na user posted image velikrat prikrade v glavo, ker je res OGROMNO nosečk okol mene user posted image

Punce moje, držim pesti za vas in mene (če mi rata bo nenačrtovano user posted image ) da boste/bomo nalulale user posted image

user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
1.2.2012 20:11:10   
ninej
Vivaldi-super napisano,se priporočamo za še.....carica si.....ta doza smeha je bila več kot dobrodošla...ta februar bo še pester...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
1.2.2012 20:26:51   
Anonimen
haha user posted image kere vice pokate...

kar se tiče kmetije Vivaldi je to supr želja, js grem drugi vikend v februarju na delavnico permakulture, ti bom poročala, kako je s samooskrbo in podobnimi zadevami user posted image

moja M se poslavlja hvala bogu!!! tok ne prenesem tega, takrat si res želim, da bi bla fant k se jim ni treba z vložki pa skodelcami pa tamponi ukvarjat user posted image

ta mesc smo pri nas spet na izi, rada se bova mela ko bo cvajt pa predvsem ko bo želja, nič načrtno... bomo vidl!!

helenčica user posted image user posted image fajterka si!!! na koncu bo še vse dobro. to samo pomeni, da če še ni dobro še nisi pri koncu...

Izabelina user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
1.2.2012 20:31:24   
Kliki
anonimka kako ti pa rat da si tko na izi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.2.2012 20:38:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

anonimka kako ti pa rat da si tko na izi?

če sm to js mišljena nej ti povem da se "BIT NA IZI" sam reče... user posted image sej smo to tut obdelale enostavno ne gre, da bi tako pomembno reč izklopu do konca... js se pač prepričam, da še en mesec ne pomeni nič in poskušam ne forsirat user posted image ampak vseen pol pred naslednjo M razmišljam, če nama je slučajno uspel...

midva sva kar se user posted image tiče zlo slaba in če še dodatno razmišljam o spočetju je to pa res totalni ubijalec erotike in spolnosti... tega pa nočem...

Izabelina user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
1.2.2012 20:44:40   
Kliki
A Ok se bom probala še jest prepričat. Ja tudi midva sva zadnje čase bolj slabo pridna. Sva oba tolk zaposlena da nikakor ne najdeva časa.
Zdej sva pa še oba ful prehlajena tko da sploh ne. Ampak je na srečo glih M na obisku pa itak ne morva. Upam da bo do O že bolje.

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
1.2.2012 21:08:48   
Vivaldi
Punce, saj lahko lulate, ampak na palčko!! user posted image user posted image user posted image

Cvetka* tiste, ki norimo s testi prezgodaj, smo potem razočarane. Zdrži, kolikor lahko, me vse pa držimo pesti, da bo user posted image !

Kliki, pri meni je bilo podobno; menstra slaba dva dni in potem fertik. In kaj sm šla delat? Seveda, TEST!!user posted image user posted image user posted image Če slučajno ne vesteuser posted image , so lahko krvavitve tudi med nosečnostjo, meni je pa itak skos slabo, tako da ... Seveda je bila taka belina ko zobje Šepetalca psomuser posted image

Lilith82, jazprisežem, da bom naslenjič, ko kdo omeni, da zakaj še nimamo otrok in da če kar "v prazno streljamo", SIGURNO zabrusila nekaj v smislu: "Ja, nekaterim pač ne pade vse z neba in se moramo fejst matrat!" To bo blažja oblika. Ostale variante vključujejo nežne kletvice in niso primerne za začetek.
Ker, aveš kaj, poln kufer imam tega, da je folk tako neotesan! A si predstavljate, da kakšna začne še razlagat, da se mora vsak dan špikat in tko v detajle, kako grejo postopki?! Pa naj se potem sekira, budalo jedno. Bo za drugič vedu. user posted image
Evo, to je Vivaldi v jezni oblikiuser posted image

Majchi_m držim pesti za službo sto na uro!!! Otroci se nam pa itak skos kradejo v misli. Jaz sem včeraj skoraj ukradla eno dvoletno punčko, ki je klicala mojega kužka. (No, potem je nisem.)

Kris555 - sam še tega nam manjka, da nas začnejo brat naši "plemenjaki"!user posted image user posted image

Izabelinauser posted image in Kliki jaz bom tudi ta mesec probala bolj na izi, kot ste rekle, da se rečeuser posted image in bomo vidli, kaj bo potem.

Tko, zdej grem pa računat, kdaj bodo ta mesec plodni dnevi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.2.2012 7:22:34   
mmojka
Dobro jutro, punce!

Pismo, sem se nasmejala user posted image  Super ste.

A že katera lula danes?????? Dajmo! Navijam, da se februar rozasto začne!

Mene so pa januarke tako zrajcale, da sem čist nervozna pa nestrpna. Joj, še 5 dni... Ne vem, če bom zdržalauser posted image  Nekaj mi ta mesec pravi, da bo drugače...

Pozdravčkiuser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.2.2012 7:33:03   
oreh
O, Majcy, pozdravljena in držim pesti!

pa to ne moreš verjet, kot da bi gledal kako dobro komedijo, pa zaradi solz od smeha, ne vidiš na ekran!user posted image user posted image
Vivaldi, kaj pa če v treh mesecih ne dobimo user posted image , kam gremo stavkat, si že kaj razmišljala o tem?

vivaldi skuhala sem zelje, a zdaj zaradi previdnosti izklopim računalnik, kadar kuham,, ker sem 2x pošteno kosilo zažgala, ko sem tukaj visela, kosilo se je pa samo kuhalo in mešalo.

Upam, da sem iznašla recept, kako odklopit vsaj deloma. včeraj sem resno opazovala svoje misli (poklicna deformacija, vedno moram kaj spreminjat pri drugih, jim moralizirat, učit, stremet k napredku...) in moje misli so večinoma monotone- v obdobju 25 dni v prihodnost (kako sem jaz en bogi človk, pa tko fajn punca, vsi drugi majo vse, pa sej bi lahk test delala že 23.2., super ovulacija bo glih čez vikend), z očmi iščem vozičke, nosečnice..., da se lahko podzavestno še bolj maltretiram.
zdaj sem se odločila, da bom vsako tako misel napodila s konkretnim f...k off, s...i, k.... te gleda.... pa drugače sploh ne preklinjam. včeraj je delovalo. počasi bom 8 ur v mislih preklinjala, 8 ur sem v službi (kjer ni časa mislit), 8 ur pa itak spim in potem srčno upam, da mi zmanjka časa za mislit nauser posted image . poročam o metodi. drgač pa mladika, gnoj ti lahko zrihtam, če si kje blizu ljubljane! Mislim da je 4 kubike gnoja 20 evrov.
vivaldi, boš lahk imela na svoji kmetiji akcijo plačaš 1, vzameš 2- plačaš nabiranje krvomočnice, skidaš in vzameš gnoj gratis!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.2.2012 7:55:22   
Anonimen
Ekola, danes naj bi pricurljala moja teckardecka, pa upam, da ne bo. Kaksnih posebnih znakov ni cutit ;)
Test bom pa delala v soboto, ali se kak. dan kasneje. Drzite pesti!

dr. Knowitall

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
2.2.2012 8:02:53   
GreTEJ
Ojoj, še dobro da sem sama v pisarni in se lahko na glas smejim. Super ste. Tistih 1-5 členov, pa stavka če ne bo user posted image , pa bolj na izi in potem hitro računat plodne dneve.... super ste.

Čestitke, skrivnost. lepo in zdravo nosečnost do konca. Ostale ti pa sledimo, a ne?

Lilith, jaz še tudi nisem 30, pa se počutim še zelo mlado.

HeLenčica, en user posted image zate. Punce so zelo lepo napisale in težko bi dodala še kaj.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.2.2012 8:40:41   
HeLenčica
Hej babike moje drage!

Mladikica....user posted image user posted image user posted image tudi jaz bi se s tabo po gnoju valjala če bi pomagalo!

Vivaldi, ahahahahaaaaaaaaaaaa, kak se pa pri tvojih postih smejim! Pa še res je, tako smo nore da bi tole društvo prav z vso resnostjo jemale. Oni, ki bi obvladal "kako odklopiti" pa bi postal milijonar. BTW, si vegetarijanka?

Zewa, mislim, da bo kar gajba padla user posted image , pol pa seksat, baje je fajn če si sproščen user posted image user posted image

ninej....user posted image user posted image user posted image , tudi nas čas prihaja!

Kliki, stari pa res nisva! Časa na pretek, ane user posted image

majcy_m, cedevito piješ? Pa ful ti paše? Hm....kolk se jaz spomnim crtek je skoraj nasad limon kupila, tako je pila limonade, ker...je bla user posted image !

dr.Knowitall, držim pesti!!!! Močno, močno ti želim user posted image !

GreTEJ in Lillith, jaz sem pa 30 in bom kmalu 31 pa se počutim zelo mlado! user posted image

Jaz sem rekla, da bom ta mesec odklopla. Tak kot Vivaldi (in obenem računam kdaj bo O) user posted image . Ampak sem takoj isti trenutek ugotovila da bo bolj težko, ker moram dat kri 2-4 dan ciklusa, pa na UZ 10-12 dan, pa kri 20-22 dan...tak da bom očitno spet dneve štela. Ampak naslednji mesec pa res. Ker se mi ne da več. Ampak vas pa ne bom zapustila, o ne, ste preveč fajn družba. Me pa nekaj zanima (čeprav sem Pušenjaku že pisala ampak tu gre bolj hitro). Sploh Katte in ostale, ki ste "veteranke" in ste male ginekologinje tako kot jaz user posted image : a je normalno, da se lutealna faza tako spreminja? Jaz sem imela lepo od O do M vedno 15 dni časa, zdaj pa: oktober 10 dni, november 20 dni, december 13 dni in zdaj januar 12 dni (ja, danes sem dobila user posted image , tak da mam grdo čast, da se prva v mesecu modro obarvam)....sicer sem zdaj itak v obravnavi v ambulanti ampak me vseeno zanima če veste ali je to znak da bi blo kaj narobe? Ker kolko sem jaz seznanjena je LF vedno enako dolga.... Hvala za vse odgovore user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 2.2.2012 8:41:26 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.2.2012 8:44:40   
S*
user posted image me je prehitela, tako da gremo v nove boje. Odkar sem se odpovedala vsem slabim OH ( bela moka, kruh, testenine, riž) je moja M na 30 dni, prej pa tudi na 36 dni.
No sedaj pa resno v nove boje, čez dobrih 14 dni če bo vse po sreči, grem po moje pingvinčke, ki me ša čakajo v Postojni.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.2.2012 8:58:16   
HeLenčica

user posted image        

user posted image

PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS)
Cvetka*

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image
kliki

6.2.
S* (5. krog)user posted image
Princess13 (2. krog)
Anonimna

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka
mladika

8.2.
Anckica (1. krog)
monsy (3. krog)
Katte (21. krog)

9.2.

Zewa(3. krog)

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog)

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

13.2.
GreTEJ user posted image

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
oreh

27.2.
Kliki

29.2.
Izabelina
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)
šaci

SKUPAJ NAS JE : 32
NOSEČK :

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image , Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32, Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura, chungalunga user posted image , MIHIKA1

Zanimive povezave:

Kdaj bo test nosečnosti pozitiven?

Zgodnji znaki nosečnosti

Koren Maca

Krvomočnica

http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx    - Možen  Izračun O dni

www.countdowntopregnancy.com - spremljanje znakov, koledar, tickerčki ipd.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.2.2012 9:00:08   
LittleSun
Dan pupe moje, sem morala prit v službo še nekaj naredit, sedaj pa šibam selituser posted image user posted image
M je pricurljala, sem klicala v bolnico in je rekla, da se bo potrudila, da pridem še ta mesec na vrstouser posted image user posted image

Lepo bodite in pridno lulajte.

Helenčica upam da si danes boljše.

cmokec vsem

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.2.2012 10:01:26   
Katte
HeLenčica in S*, na žalost vama pošiljam prve objemčke v februarju.
HeLenčica, res je, lutelana faza se naj ne bi spreminjala. Možno je pa, da kljub O testu ne ovuliraš točno takrat, kot pokaže. Ali pa nastane luteinska cista, ki zadrži user posted image . Pa še kaj verjetno.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.2.2012 10:23:43   
oreh
Lutealna faza: sledi ovulaciji in traja vse dokler se izloča tudi progesteron, tudi estradiol (oba povzročata odebelitev maternične sluznice), progesteron pa povzroči tudi rahel dvig telesne temperature, ki je tudi osnova za oceno nastopa ovulacije, traja pa do začetka menstruacije, če seveda ne pride do oploditve; ob rasti žlez le te postajajo bolj ali manj občutljive z obdobnimi krči, kar je odvisno od stopnje zdravja ženske in pa sposobnosti telesa, da obvladuje normalne procese.

Glede na to, da imaš krajšo in če se prav spomnim se začne z rjavkastim izcedkom lahko telo proizvaja premalo progesterona? Ker ta mesec še ne boš odklopljena, si za nameček lahko meriš še BT in vidiš kaka je situacija, pa imaš dodatno informacijo za neplodnostno.

Jaz sem imela skoz na 28 dni, ko se mi je začela na 25,26 dni sem imela 3-4- dni prej rjav izcedek, kar je lahko znak premalo progesterona, kar ovira možnost ohranitve nosečnosti. pa sem si šla v italijo po zdravila, zdej mi jih  pa tudi reš predpisuje (ampak mislim, da to skor večini). ne vem to je moja kmečka teorija, kaj mislite veteranke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.2.2012 11:31:00   
HeLenčica
LittleSun, sem boljše, hvala. Super, da prideš hitro na vrsto! A ste stanovanje že zrihtali?

Hvala, Katte user posted image , to me je skrbelo.

Tudi tebi hvala, Oreh. Če si bom še BT merila se mi lahko zmeša. Trenutno čutim to "delanje" user posted image kot eno veliko skalo (ne skalo, goro) na prsih in nisem sposobna še tega. Na progesteron sem tudi sama večkrat posumila, jutri grem dat kri prvič, potem pa dam še med 20-22 dnevom ciklusa ravno zaradi tega, da preverijo progesteron. Žal rezultatov in ukrepov ne bo pred majem, ko imam prvo kontrolo... sama pa si ne upam postavljati diagnoze. Mi je pa tudi Pušenjak odgovoril, da ni nujno da je VEDNO enaka, ampak je sorazmerno enaka...karkoli pač to pomeni. Vsekakor ženske s premalo progesterona ne morejo oz. zelo težko zanosijo.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.2.2012 11:46:01   
witch
Glede BT... jaz sem si jo merila skoraj celo leto. Vsak mesec se je dvignila in lepo nakazala O. Mi je še moja G rekla da imam lepe O. Tisti drugi del cikla pa je bil vedno drugačen. Nikoli 14 dni dolg. Tak da se po mojem lahko spreminja. NO skratka... v neplodnostni pa so ugotovili da nimam svojih O, oziroma je v dveh ciklih naključno izbranih nisem imela. So mi pa rekli potem tam, da BT ni vedno zanesljiva.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.2.2012 11:55:09   
oreh
Witch a pol si verjetno jedla klomifen? kaj pa potem? zanima me če si in kakšne nadaljne raziskave si dala čez. ker jaz tudi nisem bila uspešna s klomifenom, zdej pa ne vem kaj me čaka za naprej v neplodnostni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.2.2012 12:54:31   
Anonimen
Punce jaz sem ze cisto zmesana: ne upam si it na wc, ba nebi slucajno kaksnega rdecega flekca ugledala :-/

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
2.2.2012 12:55:20   
witch
oreh trenutno sem 2. krog klomifena. Tak da če zdaj ni nič imam še en krog klomifena. Sem pa že aprila naprej naročena v neplodnostni. Tak da če klomifen ne bo deloval imam naprej preglede. Rekla mi je da me čaka takrat pregled jajcevodov pa v glaven vsi pregledi (pozabila imena user posted image ). Komaj takrat se bomo začeli pogovarjati naprej. Ampak to naše zdravtvo.... res traja. Pred enim leton sva priša v neplodnostno. Partner opravil 2 spermiograma. Jaz uz, dala kri (kar nekaj krvi), ima dva pogovora z zdravnico. Evo zdaj imam klomifen terapijo. In če ne bo nič aprila nazaj, da se spravijo preglede delat in dobim izvide in imam branje izvidov je oktober. Pa če ne bo šlo naravno, da čakam postopek. Ma je prej leto 2014.... res so neverjetni. 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.2.2012 12:58:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce jaz sem ze cisto zmesana: ne upam si it na wc, ba nebi slucajno kaksnega rdecega flekca ugledala :-/

dr. Knowitall

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
2.2.2012 13:23:23   
kris555
wich, tudi pri nama se vleče. Žal pa ni druge kot čakat,
čakat, čakat. Ne izgubit upanja in še vedno pridno user posted image .
Za user posted image in užitek.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.2.2012 13:39:59   
princess13
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dr.Knowitall, kdaj boš delala testek? user posted image

Držim pesti, da boš prva user posted image v februarju! Glede na to, da si tud prva napisana na našem seznamčku!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

MATIČNE CELICE
Admin

Kaj menite o shranjevanju matičnih celic?

Shranili smo jih (12%)

Nismo jih shranili (27%)

Radi bi jih shranili, vendar je to prevelik finančni zalogaj (42%)

Ne bomo jih shranili (12%)

Matične celice nas ne zanimajo (8%)

Število vseh glasov: 388

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!