|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
31.1.2012 8:58:03   
anckica
Hvala LittleSun upam da bo kaj pomagalo user posted image
HeLenčica in dr. Knowitall skupaj bomo zakorakale v oktobrsko temo, kar zdaj že na začetku! user posted image user posted image user posted image user posted image Imata že kakšne sumljive znakce, sploh ti Helenčica si mi zelo sumljiva, res upam da bova naprej debatirali pri oktobrčkih!

Malo mi je žau da sem delala testek, ker se imam ful za učit, zdej pa vse v vodo pade, ker ne morem na nič druga mislit, sem itak bila prepričana da ne bo nič pokazalo ker je še čisto prezgodi...
Moji znakci, ki mi tudi govorijo da nekaj je: prsa me tako bolijo in še ogromna so, zaprtje, zaspim vsako noč v momentu, kar ponavadi traja tudi do dve uri, BT še zmeraj povišana (37-37,1)...čeprov mislim da je vse skupaj kr nekaj zato, ker imam pa očiten znak da bo prišla in sicer da me zebe in ko me res zazebe v noge dobim rahle krče, tako kot vedno pred in med user posted image

No tako, dost je tega, upam da izkolpim in če bom zdržala delam test 4.2.!
Lep dan punce, maksimalno ga izkoristite user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
31.1.2012 9:16:05   
Pajama
Februarke ste pripravljene? Da z roza udarno začnete februar?
Držim pesti in vam vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Saj se januarska uvertura se očitno nadaljuje (kot je tudi prav)!!!!!
anckica: nevem sicer katere testerje si si naročila, a jaz sem imela prav tako arzenal testerjev iz ebaya (predlagal mi jih je celo moj ginekolog). Pri meni je bilo isto...zelo blaga črtica, ki je dva dni kasneje bila celo manj vidna (bila sem čisto na trnih) in sem skor obupala nad temi testerji. Ampak črtica je črtica!!! Po še nekaj dneh pa je bila konkretno vijolična - dokaz, da so testerji ok! In v tem primeru mogoče cela zaloga testkov ni tako super, ker bi jih najraje delale vsako urouser posted image , kar pa je slabo za psiho. Torej, user posted image user posted image user posted image za veselo otvoritev!!!!

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 377
31.1.2012 9:45:33   
Cvetka*
Pozdravljene,
sem nova na forumu, ki pa se vam pridružujrm v upanju kot ste ve, da čimprej zagledamo user posted image . Doma imam že eno navihanko, zdaj je pa že skrajni čas, da bi dobila drušno.
Tete user posted image se otepam z vsemi štirimi in upam, da jo tudi v petek ne bo.
No vsem, ki si tako kot jaz zelijo user posted image , želim čim bolj roza februar!

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 378
31.1.2012 9:53:44   
Žabica86
Hej punce !

Da se še danes malo javim in pojamram ! user posted image

Zdaj sem že čisto zmedena ! Sem mislila, da je moja O mimo - imela sem 2 dni močne O izcedke potem 2 dni nič sedaj pa spet že 2 dni močni izcedki ! user posted image

Zdaj pa ne vem če sma jo zamudila ali nama jo je uspelo ulovit, ker sma user posted image sicer pridno ampak nekako tako : 3dni ja 2 dni ne pa spet 1 dan pa 2 dni ne itd ......... user posted image user posted image

Sem pa imela včeraj najmočnejše krče in špikanje pa nisma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Da je nisma zamudila ! ? user posted image user posted image user posted image

Pa tako 100 % sem bila, da delama vse ob pravem času ! user posted image user posted image user posted image

Jooooooooooooooj pa komaj 31.1. !!! Kje je še ta 5 do 10.2 ..................... hahahahahhahahahahahahahhahah Kako bodo testki leteli !!!!!! user posted image

Kako pa kaj ve?

Katera vse lula z mano?

(odgovor članu Cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 379
31.1.2012 9:54:51   
Zewa
Dec je mal smotan, nisva niti približno na isti valovni dolžini in je tako, kot da bi imela enega bednega cimra

Pismo js mam tud enga smotanga cimra zadnje čase.. Njemu se sploh ne da user posted image - pa od kdaj je to za tipe normalno? Sej zastopim, da je utrujen in vse, ampak samo malo bi se pa lahko pomatral.. Tako da sva v času O, 2x user posted image in pomoje tudi prezgodaj...user posted image Bomo videli kaj bo čez ene 10 dni...

V januarju so res razturale babike, dejmo še me no..user posted image

Kako ste ostale? Jaz bi se morala učit pa tuki visim..user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 380
31.1.2012 10:33:49   
princess13
Žabica86 user posted image po moje nimaš kaj skrbet. Še malo pa boš nalulala user posted image
Jaz bom kaki dan al pa 2 za tabo lulala. m drugače ne pričakujem 6.2., ampak kot sem že rekla, testa ne mislim delat pred 12.2.
Včeraj sem si že nabavla CB, zdaj pa naj lepo počaka do 12.2., da ga uporabim user posted image Me je izučilo v prejšnjem krogu. Ta norija okrog testov mi ni prinesla nič dobrega user posted image
Drugače pa sva midva bila tudi ZELO pridna med O. Samo 2x nisva user posted image , drugače pa vsaki dan user posted image
Ni hudič, da nama ni ratalo nekaj pridelat user posted image

oooooooooo Pajama. Tebe pa pogrešam. Kako je kaj trebušček? Prvi pregled si že imela? Lepo, da nisi pozabila na nas user posted image

Katera v februarju lula prva?!?! user posted image

< Sporočilo je popravil princess13 -- 31.1.2012 10:35:05 >

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
31.1.2012 10:53:02   
anckica
Pajama- da bi se ti prstki pozlatili user posted image bomo vidli, čez par dni kako bo... Vas pa skos berem pri septembrčkih in sem vidla da si imela prvi pregled in da je vse ok, super!!! A se buši že kej vidi?

Cvetka*- dobrodošla in upam da čimprej zagledaš user posted image in se tipkava na oktobrčkih user posted image

Žabica86- ma če sta bla pridna mora vsaj en plavalček pridet na cilj, držim pesti user posted image user posted image user posted image če gre probajta še kar malouser posted image da bo za zihr, pa še tko fajn je user posted image

Zewa- pr mojmu je pa tko, da je po koncu user posted image bil navdušen in je hotu user posted image vsak dan, potem pa sem bila vedno bolj jst pobudnica, zdej ko pa moram dobit user posted image in user posted image ni več nujno pa bi on ful....zgleda so fantje narejeni tako, da ko smo nedostopne, jih to ful bolj vzburja...ti predlagam da ga daš mal na hladno pa da ga vidmo miškota user posted image

princess13- zdej vidim kaj pomeni ta evforija s testi in ful ni fajn, sploh pa ne za psiho! Me že odkar sem ga delala skos neki špika pa svašta, tako da res ni prijetno. Me je izučilo, tako da jutri ga 100% ne delam!
Zate pa držim pikepoke da se tokrat prime tko k more, in se tudi bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 382
31.1.2012 10:53:37   
LittleSun
Helenčica nisva več smela, tako da sem tokrat čisto na izi, brez pričakovanj.

menja ktera cimra?? samo za par dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 383
31.1.2012 11:21:09   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86

Katera vse lula z mano?

Jaz! user posted image Sam se bojim da bom spet test prišparala user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 384
31.1.2012 11:30:19   
zvezdica5
pozdravljene, punce,

tudi jaz sem se preselila z vami. dan ko ne pričakujem je 21.2.2012.
uhh...ravno, ko sem natipkala datum, kako so zložene številke. morda pa bo to moj srečen dan.

joj, kako si želim...začenjam postajati že malo zaskrbljena, in ja, vsak dan starejša...user posted image

bodimo res pridne ta mesec, da se bomo skupaj veselile.
pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 385
31.1.2012 11:39:53   
princess13
Hvala Anckica, res upam, da nama je ta mesec uspelo. Seveda tebi želim enako user posted image Ti si napisala, da delaš testek 4.2.?
Mene pa joške ful bolijo in upam, da me bolijo zaradi nečesa lepega user posted image
Se pa strinjam s tabo glede moških...pri nama je isto. Zdaj ko ni treba več toliko user posted image (npr. ta teden), bi moj frajer raduser posted image na veliko.
A prej, ko je pa bilo TREBA, pa sem mu mogla včasih skoraj že ukazat, da naj se zgane v posteljo user posted image

Helenčica, ti lulaš med prvimi v mesecu, kajne? Juhu, to bo veselje. Zelo ti privoščim user posted image .

< Sporočilo je popravil princess13 -- 31.1.2012 11:40:12 >

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 386
31.1.2012 11:42:10   
mojamura
drage moje navijam prav za vsako od vas!! zato me prosim dajte na seznam med navijačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 387
31.1.2012 13:32:20   
HeLenčica
Dr. Knowitall, imaš to čast da otvoriš februar 2012. Jaz že cel dan stiskam pesti zate, zato le poročaj če je ne bo user posted image user posted image user posted image

Uf, pol sem pa že jaz...mam tremo ha ha hauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 388
31.1.2012 13:46:03   
Žabica86
Hej, hej !!!

user posted image Hvala punce !!! Upam, da je res vse kaj ste rekle in nama je uspelo ! Danes še user posted image - ni tu trte mrte !!!! user posted image user posted image

Drugače pa kaj naj druga rečem - prsi me bolijo kot vedno med O in pred M ! Slabosti nimam, vrti se mi več ne - le trebuh ob strani me srbi !!!

To je vse za 1x ! Ko bo kaj novega se javljam !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........ za vse vas !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 389
31.1.2012 14:06:25   
Vivaldi
Ja, tele januarke so pa res od sile ... user posted image user posted image Zakon user posted image
Kot je nekdo zapisal:

"Nemogoče pomeni samo, da vam bo vzelo nekoliko več časa."

Joj, punce, sam ne odhajat od tu... Ostale bi vas pogrešale do onemoglosti, in res paše v tistih najbolj norih dneh nekomu storkat na dan povedat, da še nisi lulala, pa da greš lulat, pa da ne moreš lulat, pa da je dec siten, pa čeprav je najbolj zlati medo na svetu user posted image
Meni je ravno včeraj zvečer, ko sem končno postala res slabe volje, ker je prišla M, rekel samo: "Bo že prišel najin bejbi, saj veš, da bo..." in me pockrkljal, in potem je bil svet takoj malo lepši. Jaz sem pa zaspala z mislijo: "No, vsaj TO noč mi še ni treba dojit!" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 390
31.1.2012 14:35:15   
cebelica81
Jaz sem pa zaspala z mislijo: "No, vsaj TO noč mi še ni treba dojit!" user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Vivaldi, ti si res faca user posted image Vsak dan me od srca nasmejiš user posted image user posted image user posted image .

Vsem, ki boste ta teden lulale pa držim pestke. user posted image user posted image user posted image Upam, da se nam v čim večjem številu pridružite pri oktobrkah.user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 391
31.1.2012 17:58:59   
Žabica86
Hej, hej !!!

Punce ......... kaj je zdaj to??? Mene bo pobralo !!! user posted image

Kako me vleče in zvija v spodnjem delu trebuha !!! Sploh ne neha !!! Plus tega imam občutek takih malih trganj oz bolečine kot pri mini mini musklfibru !!! A veste ko delate trebušnjake pa na koncu čutiš tako smešno " bolečino" katera ti nakazuje da boš drugi dan trpela za musklfibrom ??? Ne znam prav razložit !!! Ne boli fejst, ampak cel dan čutim to - bilo kaj delam, če hodim, mirujem, ležim ............ ?!

Sem se prav skoncentrirala ali me res vleče ali si domišljam !!! In res me vleče - krči, špikanje ! Sedaj sem si računala da je to moj 25 dan ciklusa ! Najdaljši dan je bil tam okoli 40 , najkrajši pa 26 !!!! Kaj pravite???? Bi lahko bil znak da se bo jutru ulila??? user posted image

Ne mislit, da sem panična, ampak ne gre mi z glave !!! user posted image

Imam še vedno ta "jajčast" izcedek !!!

user posted image

Še katera s takimi izkušnjami?

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 392
31.1.2012 18:23:07   
chungalunga
Hej punce!

Verjetno ste si pogledale malo januarsko temo (glede na reklamo tule gor user posted image ) in je res pestro. Tudi jaz sem srečna "dobitnica" dveh roza črtic. user posted image  Končno, lahko rečem.
Bi pa prosila, če me date med navijačice, še vedno namreč ostajam z vami in navijam za vas. Močno, močno!

Dajmo!!user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 393
31.1.2012 18:40:07   
princess13
Žabica86, meni se dogaja isto. Špika me v spodnjem delu trebuha (kot npr. včasih med M),  zraven imam pa še boleče prsi in povečan izcedek.
Mislim, da se ti M ne bo prikazala in so vse to znaki za nekaj lepšega user posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 394
31.1.2012 19:14:08   
Anonimen
Žabica86 mene tudi že dva dni nekaj špika odspodej pa neki taki rjavi izcedek je.

Neposredna povezava do sporočila: 395
31.1.2012 20:47:02   
HeLenčica
Punce, danes je za veliko naših sotrpink najlepši dan vseh časov, zame pa eden težjih. Naj začnem februar z negativnimi novicami, pa naj velja rek "slab začetek, dober konec". Skratka, kot veste user posted image pričakujem v soboto in danes sem na hlačkah zagledala rjav izcedek. Kar pomeni da prihaja user posted image . In kar je sledilo nisem pričakovala - zlomila sem se. Ne vem, če sem že kdaj tako jokala zaradi tega vzroka, ampak očitno je bila to kaplja čez rob. Dovolj imam. Ne morem. Ne vem, če imam še moči da nadaljujem ta boj vsak mesec. Najbolj si želim, da bi lahko vse poslala nekam. Pa ne morem....ah, morala sem se izpovedat. Danes je dan, ko sem res na tleh ampak vem, da bom že jutri boljše. In upanje se bo vrnilo. Ampak ta boj me utruja, ni pošteno. Kako naj odklopim? Vem, da bom to ugotovila kmalu, ker življenje je kljub vsemu lepo. In ko bom enkrat videla user posted image , ni vrag da ne bom, bo vse pozabljeno. Najti moram samo način kako preživeti čas do takrat brez obremenjevanja. Ker zdaj sem očitno dosegla svojo mejo. Hvala, ker ste me poslušale. Brez vas ne bi šlo.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
31.1.2012 21:11:38   
anckica
Draga HeLenečica, kurjo polt sem dobila ko sem to prebrala. Ali sigurno ni možnosti da bi bila vgnezditvena?
Življenje zna bit res pasje, ampak so tudi stvari ki nas razveselijo in pomagajo naprej. Doma imaš ljubezen vsaj enega človeka, 100% otročki pridejo, včasih je treba zgleda na to čakat, kaj veš zakaj.
Jst vseeno srčno upam da to ni pokazatelj user posted image ampak kaj veliko lepšega. Prosim ne obupat, tisti user posted image bo prišel, mora pridt, takrat ko niti pričakovala ne boš...
Jst ne vem kaj nej ti še rečem, vrjamem da je to ena izmed tistih težkih bitk, ki žensko potolčejo, ampak ti si močna si borka in to žari iz tebe že preko tvoje pisave, tako da če slučajno to ni user posted image vem da se boš pobrala in šla naprej proti svojemu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 397
31.1.2012 21:40:11   
chungalunga
Helenčica, čisto normalno je, da se kdaj pa kdaj tako počutiš. In prav je, da daš takrat to ven iz sebe. Potem je boljše. In če ni, daš še malo ven iz sebe. Normalno je, da ti je hudo, ko pa si nečesa tako zelo močno želiš. Takrat kriči, jokaj, razbijaj... karkoli. Če se boš zaradi tega boljše počutila, prav.
Ne poznam te osebno, a iz tvojih postov je razvidno, da si pozitiven človek in če imaš momente, kot je ta danes, so what? Tudi to potrebujemo na poti do cilja, da potem doseženo še toliko bolj cenimo.

Glavo pokonci! Jutri je nov dan.

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 398
31.1.2012 21:55:56   
witch
Helenčica user posted image user posted image vem kako se počutiš. Joči se, deri se, ampak potem se le zberi in z optimizmom naprej. sama čakam na plusek že več kot 2 leti. Pa ga ni. V začetku mi je bilo res hudo. Pa milijon vprašanj pa nobenega odgovora. Pa sem se pobrala in šla naprej. In ti povem, da po dveh letih mi je veliko lažje ko dobim M, kot mi je bilo v 5. krogu. Imam druge cilje, živim za druge stvari. In ne samo za O, računanje, pa merjenje bt, pa iskanje pravih dni, pa položajev, pa čajev, krev.... ma vse sem probala. Zdaj le uživam. Imam željo, ampak mi to ni več najpomembnejša stvar na svetu. Čeprav pride kaj kak depresiven dan in sovražim cel svet, še posebej vse nosečke. Najdi si druge cilje in jih uresničuj počasi. Take cilje, za katere si ti odgovorna da se zgodijo. Ker otrok... jaz pravim da ne odločamo mi kdaj se bo zgodil. Boš videla da bo lažje. In kot pravijo - kar te ne ubije to utrdi.

Tudi sama imam že tri dni rahle krče. Boleče joške. Neverjeten apetit. Vse znaki za M. Dan d bi naj bil okrog 4. Ampak mislim da bo prej prišla. In že komaj čakam, ker če more priti naj pride hitro da lahko mirno grem naprej, in živim en mesec brez ugibanj je ali ni. Ker ta čas okrog M je meni najhujši. Največ misli o otroku je, pa o tem kakšen voziček pa, pa o tem kdaj naj bi bil rojen, pa o imenu.... pa saj veste.

Itak pa vsem želim, da postane februarski seznam roza seznam. Naj bo čim več pozitivnih novičk.
Helenčica midve pa dokler ni redne krvaviteve še lahko upave user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 399
31.1.2012 22:44:05   
lillith82
Helenčica user posted image user posted image user posted image

Vidim da nas je kar nekaj, ki BOMO v februarju pridelale user posted image . Tole bo produktiven mesec user posted image

Meni se pa jutri začne dopust...uhhh kak bo pasalo user posted image da malo izklopim možgane.
user posted image je šla, tak da zdaj bomo pa spet pridni. Jutri grem še v nabavo za čaj krvomočnice, da začnem še to pit. Pa da vidim če bo kakšen rezultat konec meseca user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?