|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
11.2.2012 19:21:13   
SILVA
lenci, ker 14 dan pride na soboto, so nama obema dali test na ponedeljek in to je 16 dan, ker med vikendom ne delajo krvnih testov....vem je dolga ampak jaz bom itak že prej naredila test doma in to prvega kar v torek in upam, da že kaj pokažeuser posted image
Še tukaj ti čestitam za tvoje super duper celiceuser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.2.2012 19:22:01   
jona klara
lenci- srečno grejuser posted image , pa naj ostane pri tebiuser posted image !jaz sem tudi enkrat imela tako dolgo čakanje do krvnega, mislim, da je odvisno kako pridejo dnevi, vikend.....

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.2.2012 19:39:42   
lenci
silva in jona hvalauser posted image
silva kdaj se pa lahko ze dela testuser posted image no jaz upam,da zdrzim do 27.2user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 953
11.2.2012 19:40:52   
mala06
mihika user posted image user posted image user posted image za črtice in jaz mislim, da je to to user posted image
Punce ne gledat kakšne znake imate ali jih nimate, ker meni so peti dan po ET izginili vsi znaki, nič več ni špikalo, prsi so bile normalne in sem sedaj v 20.tem tednu nosečnost in še vedno me prsi nič ne bolijo user posted image
Kar se pa menzesa tiče pa vaš cikel nič tuki ne šteje, ker ste se špikale in ste umetno vzpodbudene.

Držim pa pesti za vsako posebej in vas še vedno berem!

< Sporočilo je popravil mala06 -- 11.2.2012 19:41:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 954
11.2.2012 19:45:01   
andreja_p
Lenci kak postopek si imela in katera zdravila so ti predpisali?
Bolj malo pišem vas pa redno spremljam in navijam za vas,da bodo testi pozitiveni.Jaz pa imam dolg postopek in 20.2 UZ.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.2.2012 20:01:33   
lale

MIHIKA user posted image user posted image po moje boš imela zelo lepo beto. Zelo, zelo ti privoščim. Čuvaj se sedaj in jo lepo grej, da ostane pri tebi celih 9 mesec.

LENCI držim pesti, pa se pikica lepo vgnezdi.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.2.2012 20:08:13   
MIHIKA1
hvala vsaki punci posebej....! držim pesti za vsako in komaj čakam same lepe novičke..to so naši pluseki..črtice...potem srčki...in naši user posted image user posted image user posted image user posted image
držite se punce , vse, ki ste na sporedu jutri...srečno..!
pink angel..jutri pa takoj domov, pa na eno dobro župco govejo..potem pa pridno gret, ok !

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.2.2012 20:51:07   
pupika83
Mihika user posted image user posted image user posted image . Res sem vesela za vsako, ki ji rata. user posted image Če bi delala test z jutranjim orinom, bi bila črtica gotovo močnejša. user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.2.2012 21:52:40   
ninocka26
Mihika bravo!!! user posted image

Kar se znakov tiče, jaz nisem imela nobenih, razen tega, da sem kakšen dan pred testom spila malo coca cole in mi je bila grozno zanič.

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 959
12.2.2012 8:06:27   
pupika83
Silva, si tudi mene premamila, da delam test na valentinovo. user posted image In pripravim dragemu lepo presenečenje. user posted image . Čeprav vem, da sem imela transfer 2. dan in zato 10. dan po transferju še ni veliko možnosti, da kaj pokaže. Ampak očitno se rada mučim. user posted image

Lale, vidim, da nas bo 14. veliko poiskušalo srečo. user posted image Je pa res, da v postopku tvoj cikel ne pomeni nič, zdravila naredijo svoje. Mislim pa, da tebi bi test že moral pokazati pravilno. Držim pesti.

Buska, čestitam za začetek postopka. In res zelo močno držim pesti, da ti tokrat uspe, je res že čas! Če je kaj pravice na svetu, bo tokrat uspešno! Tebe se spomnim od lanskega junija, ko sem bila v prvem postopku. Zelo lepo si me potolažila, ko nisem bila uspešna, in mi dala novo upanje za naprej. Jaz sem sedaj v 3. postopku, ti pa že v 7.? Res te občudujem za toliko energije in moči. Pošiljam ti kup pikapok, da tokrat uspe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FoxyLady, zaupaj zdravnici, gotovo ve kaj dela. Čeprav priznam, da tudi meni njena odločitev ni najbolj jasna. user posted image Gotovo bo danes stopka, v torek pa ogromno celic. user posted image Držim pesti.

Mary, veselo razvajanje. Tako bodo dnevi gotovo hitreje minili. user posted image

Krisv user posted image za folikle. Tudi pri meni Reš na 1. UZ sploh ni našel L jajčnika, na 2. UZ je pa videl, da so tam še lepši folikli. user posted image Tudi jaz se večinoma njegovim pripombam samo nasmejem. Tako da le optimistično naprej. Če pa rastejo počasi, bodo gotovo bolj kvalitetni!

Jona klara, tudi tebi jutri želim čim več celic in seveda nebolečo punkcijo. user posted image

Spelcy user posted image user posted image user posted image . Na odgovor ti pa žal ne znam odgovorit, ker nisem v MB.

Lenci user posted image user posted image user posted image . In seveda naj bo uspešno! user posted image

Avonija, si uspela s stopko? user posted image Srečno jutr!

Pri meni so se pa včeraj začeli prvi znaki - boleče prsi. Upam, da to ni napoved user posted image , ampak user posted image . user posted image V prejšnjem postopku so se mi na 7. dan začeli izcedki, včeraj (ko je bil 7. dan) jih ni bilo, tako da sem zopet optimistična. user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 960
12.2.2012 9:15:52   
MIHIKA1
dobro jutro moje borke...!
najlepša hvala še enkrat vsem...!sedaj pa navijajmo fejst za našo lale, pupiko, silvo, josephino, mary, lenči...danes pa še za pink angel..!Upam, da nisem katere pozabla...sem šla poste gledat nazaj...pa nisem sigurna...!
lale...ti si naslednja nosečka...!!!!!danes si 11.dan ne ?ko boš pripravljena, lulaj, ok !pupika....ti pa naslednja...ker veš, da so pri meni bile boleče prsi prvi pokazatelj, ampak res je, da ne smemo gledat znakov, tako, kot je bilo pri mali in ninočki..nobenih znakov...pa nosečke...saj pravim, vsaka ženska je po svoje unikat..!
hvala tudi našim veterankam, ki jim je ratalo....so pridne in tako lepo navijajo za nas..hvala mala, ninočka..!Morda še katera !
uspešno še enkrat vsem, ki so danes na  sporedu...!
Jaz pa bom sedaj morala bit zares bolj pridna...imam nekaj kilogramov preveč..pa se bom morala bolj pazit...več zelenjave in energijske hrane...!Eno tako grdo razvado tudi imam...kadilka sem...sem gledala poste, kako karajo vse kadilke..vem, da je škodljivo..ampak to bom zdaj že zrihtala...vse za mojo pikico...tokrat gre pa čist zares...!Treba se je poslovit od starih navad....Jaz vedno tako pravim...!Vse ob svojem času...!

ENA LEPA MISEL ZA LEPŠI DAN !

"Nikoli ne vrzi puške v koruzo, če res hočeš nekaj narediti. Človek z velikimi sanjami je močnejši od tistega, ki pozna vsa dejstva!"

Lep dan..!!!!!!!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 961
12.2.2012 10:06:53   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

PONEDELJEK,13.2.

MARJETACVETA - PREVZEM ZDRAVIL

JONA KLARA - PUNKCIJA

TOREK,14.2.

FOXY LADY - PUNKCIJA

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

NEDELJA,19.1.

BUSKA - UZ

PONEDELJEK,20.2.

EMAS -UZ
ANDREJA_P -UZ

ČETRTEK,23.2.

VITA - UZ

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,MALA.,DAISY B,WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,TATYANCHA,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

MIHIKA1 - 15.2.
LALE - 15.2.
PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVA user posted image - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.
LENCI - 27.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MIHIKA1 (dr.DROBNIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)
JONA KLARA (dr.)  user posted image

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 962
12.2.2012 10:10:16   
FoxyLady
Tako pa je padla stopkauser posted image user posted image ,no ob 10 zvečer bo,in v TOREK PUNKCIJAuser posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 963
12.2.2012 10:33:45   
jona klara
foxylady- bravo, za 1 dan se bomo zgrešile, jaz sem bila včeraj na uz za vsemi na koncu.Me je že kr strah jutri.....

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 964
12.2.2012 10:37:13   
jona klara
foxy lady- kaj ti veš kako si spremeniš ticker sedaj ko so spremenili mojo ringarajo? ne znam

Neposredna povezava do sporočila: 965
12.2.2012 11:29:45   
FoxyLady
JONA KLARA- tudi jz ne znam sem že probala pa ne gre.....a ve kira druga mogočeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
12.2.2012 11:34:30   
Muri82
pozdravljene punce. Vceraj se nisem priklopla na RR ker sem bila cisto razocarana - od 8 celic sta naju pricakali le 2 blastociti, ki so mi ju ustavili. Za zamrznit ni nic :( test imam 27.2.

lenci cestitam za toliko zamrznjenckov.

Sicer ne vem ce bom te informacije rabila ampk vseeno me zanima:
- ali za krvni test rabim napotnico ali ne (sestra ni nic rekla, na odpustnici pa pise da rabis)
- ce ne bo M kdaj lahko najitreje delam test (transfer na 5 dam)
- a ste ve sle po 3 dneh v sluzbo ali ne

Lep viken vsem zelim

Neposredna povezava do sporočila: 967
12.2.2012 11:37:04   
Muri82
ne vem zakaj mi bold oz. krepko pisanje ne dela ?!? user posted image

Za seznam : test imam 27.2.

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.2.2012 11:50:29   
SILVA
Muri82 tudi meni so se od 7 oplodile samo 2 in vstavili so mi samo eno, za eno so pa rekli, da jo bodo mogoče zamrznili.Boš videla, da so tele dve dovolj močni.
Kar se pa napotnice tiče pa tudi meni ni jasno, bo povedala katera, ki je to že dala čez.Če pridem do krvnega bom šla jaz brez napotnice tja, pol pa nej ga naredijo al pa neuser posted image

< Sporočilo je popravil SILVA -- 12.2.2012 11:52:07 >

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.2.2012 11:51:48   
SILVA
Jaz sem šla v službo po 4 dneh, ker je bil še praznik vmes.
Prvi test sem pa rekla, da bom delala na 10 dan po ET.ET je bil tudi 5.dan kot pri tebi.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 970
12.2.2012 12:09:49   
špica84
Muri82.Meni je od 24 ceelic ostalo 2,ki so jih vstavili in sedaj ena od teh dveh veselo razgraja po stanovanju in mi lepša dneve

Jona držim pestke in za vse ostale

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 971
12.2.2012 12:12:04   
špica84
Za krvni test ne rabiš napotnice.Jaz sem takrat prvi test delala 9.dan po punkciji.  10.dan po punkciji pa še cb digital in se + že videl
V službo pa nisem šla celo nosečnost

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.2.2012 12:12:59   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

foxylady- bravo, za 1 dan se bomo zgrešile, jaz sem bila včeraj na uz za vsemi na koncu.Me je že kr strah jutri.....

Jona, mala malca bo to za tebe user posted image Nič ne skrbet, bo porod hujši user posted image
Drugače pa močno stiskam pestke za jutri. Še kakšno pivičko in jajčke si privošči danes in zgodaj spat.

Neposredna povezava do sporočila: 973
12.2.2012 12:25:13   
lale

Mihika če ti ni odveč mi povej malo tvojo statistiko, si imela vedno tako kvalitetne blastocite? Sedaj moraš biti res pridna in se čuvati in obenem čuvati svojo pikico. Hvala ker misliš name, bom test delala v torek zjutraj, v sredo pa imam krvnega, če seveda prej ne pride teta user posted image na obisk user posted image Jaz sem bolj vesela zate, kot zase user posted image

Pupika saj vem, da bi test že lahko sedaj pokazal pravilno, ampak po resnici nimam nobenega občutka, ker kot je mala napisala, do 6.dne transferja sem imela res znake, ki so nakazovali, da se nekaj dogaja, sedaj pa se je vse umirilo. Bomo videli, kaj mi bo prineslo Valentinovo user posted image

MURI jaz sem na bolniški do krvnega. Imam tako službo, ko si 7 ur na nogah, kar pa ni fajn v naših položajih, pa še v stiku z ljudmi sem in ker je sedaj dosti virusov sem raje doma. Če pa bi imela delo sede, pa bi seveda šla v službo.

Mislim, da je potem vse skupaj manj stresno.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 974
12.2.2012 12:26:23   
S*
Danes pa mineva 2 leti, kar sem sama ugledala magični +, rezultat pa je naša skoraj 16 mesečna žabica user posted image . Joj, kako gre hitro čas.

Sem pa ta mesec hotla pa pingvinčke, pa me je vreme fajn zaj.. in tako sem vso zadevo prekinila in preložila na drugi mesec. Bi mogla te dni k Rešu na UZ pa ni šans da pridem iz Vipavske doline, avtocesta je zaprta, zimskih gum nimava..user posted image , tako da sem nehala z estrofemom in bom čakala naslednjo user posted image .

user posted image user posted image za novo nosečko.
Drugače pa stiskam pesti za vse skupaj in za vsako posebej.
Verjemite v uspeh, naši otročki so posebni otročki in res se splača potrpeti in jih na koncu končno dočakat.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?