pupika83
|
Silva, si tudi mene premamila, da delam test na valentinovo. In pripravim dragemu lepo presenečenje. . Čeprav vem, da sem imela transfer 2. dan in zato 10. dan po transferju še ni veliko možnosti, da kaj pokaže. Ampak očitno se rada mučim. Lale, vidim, da nas bo 14. veliko poiskušalo srečo. Je pa res, da v postopku tvoj cikel ne pomeni nič, zdravila naredijo svoje. Mislim pa, da tebi bi test že moral pokazati pravilno. Držim pesti. Buska, čestitam za začetek postopka. In res zelo močno držim pesti, da ti tokrat uspe, je res že čas! Če je kaj pravice na svetu, bo tokrat uspešno! Tebe se spomnim od lanskega junija, ko sem bila v prvem postopku. Zelo lepo si me potolažila, ko nisem bila uspešna, in mi dala novo upanje za naprej. Jaz sem sedaj v 3. postopku, ti pa že v 7.? Res te občudujem za toliko energije in moči. Pošiljam ti kup pikapok, da tokrat uspe. FoxyLady, zaupaj zdravnici, gotovo ve kaj dela. Čeprav priznam, da tudi meni njena odločitev ni najbolj jasna. Gotovo bo danes stopka, v torek pa ogromno celic. Držim pesti. Mary, veselo razvajanje. Tako bodo dnevi gotovo hitreje minili. Krisv za folikle. Tudi pri meni Reš na 1. UZ sploh ni našel L jajčnika, na 2. UZ je pa videl, da so tam še lepši folikli. Tudi jaz se večinoma njegovim pripombam samo nasmejem. Tako da le optimistično naprej. Če pa rastejo počasi, bodo gotovo bolj kvalitetni! Jona klara, tudi tebi jutri želim čim več celic in seveda nebolečo punkcijo. Spelcy . Na odgovor ti pa žal ne znam odgovorit, ker nisem v MB. Lenci . In seveda naj bo uspešno! Avonija, si uspela s stopko? Srečno jutr! Pri meni so se pa včeraj začeli prvi znaki - boleče prsi. Upam, da to ni napoved , ampak . V prejšnjem postopku so se mi na 7. dan začeli izcedki, včeraj (ko je bil 7. dan) jih ni bilo, tako da sem zopet optimistična.
|