|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
12.2.2012 12:42:04   
jona klara
S*-hvala, ja lepo si to povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image ,samo, da jutri preživim pol bo že......no ja pa še porod, he heuser posted image .A ti si mogla pa vse prestaviti, joj pri vas je res hudo vremensko stanje ane?no bo pa decemberček, kar je prekrasno v tistih prazničnih dneh priti domov z user posted image , meni je bilo to noro, ampak letos smo šli mesec prej v ivf, tako, da bomo decembra že potepuhi......upam
a si dobila slike po emailu?

v glavnem srečno ti želim prihodnji mesec, takrat pa bom jaz navijala zate.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.2.2012 12:43:38   
jona klara

Danes pa mineva 2 leti, kar sem sama ugledala magični +, rezultat pa je naša skoraj 16 mesečna žabica user posted image . Joj, kako gre hitro čas.

Čestitke za 2 leti od pluseka!!!!!!

< Sporočilo je popravil jona klara -- 12.2.2012 12:44:27 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.2.2012 12:55:09   
MIHIKA1
lale...hvala pikica...ja..skoraj vedno sem imela blastociste, edino postopek v MB ..to je bil prvi postopek sem imela samo eno celico, ki se je oplodila...ker sem tako slabo reagirala na Gonal...in to so mi vstavili, pa je bila morula...Gavričeva je rekla, dovolj je ta..zanosila sem....ampak žal se je potem končalo žalostno..drugače pa so bile skoz blastociste ja...!Se da z morulami tudi...so tudi borke veš..!!!!!Nikar ne razmišljaj o tečki, ker je ne bo...!!Si prebrala zgodbo od male in ninočke...nobena nikakršnjih znakov..pa obe noseči..pri meni so pač zdaj bili znaki...ki jih nisem čutila pri nobeni nosečnosti še..zato sem bila tako prepričana, da je uspelo...!Pa še izcedki so se mi začeli vedno na 10.dan pa matranje kot pred menstro..sedaj pa tega ni in je že 12.dan....zato vem, da je vse ok in da bo tako tudi do konca....ja pridna pa bom..to pa obljubim..!!!!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.2.2012 13:00:11   
MIHIKA1
jona klara..čestitke...no jaz sem ga ugledala včeraj....tako, da bom jaz tudi imela fantka....kaj praviš ???
moj bo Luci Jan ....če pa bo pupa pa bo Ana Luna..!!! kako sem hitra ha ! vnparej je treba mislit in pozitivno....!!
Kako cel svet zdaj nori s temi dvojnimi imeni..kako pa imate ve, ki ste že rodile imena...in kakšna so vam še všeč...Lahko zaupate ????( mala, ninočka, jona klara )

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 979
12.2.2012 14:41:01   
FoxyLady
MIHIKA1- jaz imam dve punčki ena je Patricija in ena je Tanaja. Če bom imela fantka pa bomo izbirali med Klemenom ,Bastianom ali Christianom. Za punčko so mi pa imena pošla.user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 980
12.2.2012 15:07:30   
MIHIKA1
foxy lady...zelo zelo lepa imena....Bastian pa mi je še posebej všeč...!
obe punčki imaš po IVF-u ??nikoli se nismo toliko pogovarjale o tem, katera že ima otroke, vas je kr veliko, ne...?
seveda manjak še fantek...!!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 981
12.2.2012 17:22:16   
FoxyLady
MIHIKA1- ne Patricija je po naravni poti,potem so me pa vnetja zj....,in smo prišli do sem kjer smo,ker ima tudi mož zeloooooooo lenauser posted image semenčeca...user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 982
12.2.2012 19:26:14   
Mary2011
krisv user posted image user posted image user posted image za tvoje folikle, boš videla na naslednjem UZ jih bo še več user posted image

jona klara in Avonija srečno jutri na punkciji, pa saj ni tako hudo. Vse bomo preživele punce, samo da pridemo do svojih user posted image držim pesti, da bo čim bolj uspešno in čim manj boleče ter ti pošiljam user posted image za srečo!

spelcy3 glavo gor in pozitivno naprej! Tudi tebi pošiljam user posted image za srečo in ti želim, da bi zagledala user posted image

lenci user posted image user posted image user posted image za 8 oplojenih! To je pa res super rezultat! Pridno grej svojo user posted image

MIHIKA1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tako vesela zate, resnično! Ti privoščim iz srca in ti želim, da bi čez user posted image končno zagledala svojo malo user posted image

pupika user posted image za znake, naj ostanejo še naprej!

Muri naj ti dve user posted image user posted image lepo najdeta mesto pri tebi in se obdržita vseh user posted image . Drzgače sem jaz v službo šla takoj po transferju - bolelo me ni nič, tako da sem kar šla in sem se lepo zamotila cel dan, da ne mislim kar naprej na moji dve pikici...

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 983
12.2.2012 19:41:28   
spelcy3
pozdravljene!

sporočam vam da nam ni uspelo ker je prišla user posted image

ju3 kličem v MB da vprašam kako naprej...

imejte se lepo in ČESTITKE za +++++ke :)))

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 984
12.2.2012 19:47:01   
SILVA
spelcy3 žal mi je, da ni uspelouser posted image user posted image user posted image

Mene je tudi najbolj strah tega neuspehauser posted image

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 985
12.2.2012 20:02:52   
Muri82
Punce hvala za lepe zelje. Jaz tudi mislim na vse vas in mi je kr groza ko skoraj vsak dan kaka sporoci da se ni izslo. Jaz upam da se v prihodnosti ta nasa statistika kej popravi. Stisnite se k svojim dragim da vas potolazijo. Kaj bi me brez njih ceprav se vcasih obnasajo kot eni lolek user posted image .

Lep vecir vam vsem zelim.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 986
12.2.2012 22:31:00   
Buska
jona klara: jutri srecno, pa veeeliko kvalitetnih celic user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.2.2012 6:40:53   
SILVA
Punce moje, jaz itak nisem zdržala in sem test naredila že danes, saj vem bi me bilo treba po prstihuser posted image
Je pa baby check mini pokazal lepi user posted image in upam, da je to pomeni resuser posted image in da ni še od stopke.Danes sem drugače 9 dan po ET.Stopka pa je padla 28.1.
Kaj mislite?

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.2.2012 7:32:36   
MIHIKA1
dobro jutro punce....!
silva.....juppppppppppppiiiiiiiiiii !!!!!!!!! čestitke...tako je treba !!!!!!! niti slučajno ni več od stopke...!!!!bravo..uf to pa bo beta,....!!!!!!!
si vidla sedaj, kaj ti znaki povedo...nič glih nič..smo živčne nas delajo...!!!!
špelcy...user posted image user posted image objemček....drži se potem pa brž po pingvinčke.....!!!!

Vsem, ki ste danes na sportedu..vso srečo..veliko celic...veliko plusekov na koncu..!
Tako je prav punce, hočemo pluseke..."""" Ke se je dan tako lepo začel...naj špilaj Jan in Eva...TO LETO BO MOJE """

http://www.youtube.com/watch?v=JUwj14Ntr1A

Joj, se mi že pleše.....!!!!!!!!!  JUPI PUNCE...!!!!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 989
13.2.2012 7:40:38   
MIHIKA1
jona klara...naj jih bo čimveč....veš, da še pupiki rabita bratca...!!!!!!
lale,  pupika, josephine.....kdaj boste lulale...!!!!!!
mury....javila boš lepo mnovičko...!!!!lenči....pridno grej....da bo pikicama toplo v tvojem bušiju...!!!
Hvala Mary, ti si tudi taki sonček...pozitivna...veš, da bo plusek..!!!!!!

Kako sem  vesela....ooooo....to leto bo moje....hihihih!!!!!!!!!!RVM....Mihika  !!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 990
13.2.2012 8:21:54   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Punce moje, jaz itak nisem zdržala in sem test naredila že danes, saj vem bi me bilo treba po prstihuser posted image
Je pa baby check mini pokazal lepi user posted image in upam, da je to pomeni resuser posted image in da ni še od stopke.Danes sem drugače 9 dan po ET.Stopka pa je padla 28.1.
Kaj mislite?

user posted image user posted image user posted image
Čestitam user posted image , sedaj pa srečno do konca in naprej!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.2.2012 9:11:02   
lenci
SILVA user posted image user posted image koncno ena dobra novicka user posted image joj kolk sem vesela.zdaj pa se ostale punceuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
13.2.2012 9:29:09   
HeLenčica
Silva jeeeeeeeej, skoz sem spremljala to temo ZARADI TEBE! Ful sem vesela, zdaj pa božaj bušila user posted image Čestitam!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.2.2012 9:38:15   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Kaj mislite?

morala sem priti sem pokukat....SILVAAAA ČESTITKE...iskreno in iz srca ti želim prečuduvotih preostalih 8 mesecev user posted image kako lepa novicauser posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 994
13.2.2012 9:40:37   
oreh
user posted image user posted image user posted image SILVA jupi!!!!!!! čestitke!!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 995
13.2.2012 9:45:07   
Muri82
Jej user posted image user posted image user posted image  SILVA to je enkratna novička. Spodbuda za vse punce in dokaz, da se na znake res ne gre zanašat user posted image

Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.2.2012 10:06:04   
šičko
Ojla, malo se umaknem s foruma pa takoj lepe POZITIVNE NOVICE user posted image
Bravo SILVA in MIHIKA1 končno nekaj "sončka" na našem forumu.

Moja user posted image  je po 10-dnevni zamudi vendarle prišla tako da mi je sedaj odleglo.
29. 2. imam posvet, me pa čudi, da še vedno nisem dobila odgovora iz LJ ali me morda čaka zmrznjenček.
Sestra mi je takrat zagotovila, da v vsakem primeru pošljejo pošto če je in če ni. Meni še vedno niso nič poslali.
IVF pa sem imela konec novembra, tako da ne razumem vsega skupaj. Je pa res da mi bo 29. vse jasno, ker v kartoteki pa valda piše.

Čestitke za vse k ste ugledala magični plusek oziroma magični črtici, za vse ostale pa držim pesti da vam to čim prej uspe.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.2.2012 10:09:25   
Avonija
Silva user posted image user posted image user posted image user posted image . Cestitke!!!

Danes sem na punkciji imela 6 celic. Transfer v cetrtek, 16. 2.

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.2.2012 10:16:52   
šičko
Avonija držim pesti, da se ti jih čim več oplodi user posted image .
Zdaj pa počivaj in čim več pij.

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.2.2012 10:21:37   
Avonija
Hvala :)

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?