|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
11.2.2012 14:03:45   
FoxyLady
Evo mene iz LJ. Situacija je takšna,da morem jutri znova Na UZ,čeprav ne vem zakaj,mi ni dala že danes stop inekcije? Folikli so veliki 22,21,20,19,18 in ogromno manjših je rekla da jih je v levem okoli 20,v desnem pa okol 15.....tak da jutri zna past stopka

Je bila pa meni ena najbolj antipatičnih in smotanih zd. danes Požlepovauser posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.2.2012 14:33:13   
Mary2011
josephine brala si mi misli, tudi jaz sem želela vprašati isto vprašanje, saj sem ravno tako dobila za darilo masažo in sem presrečna nad vašimi odgovori user posted image torej, se grem ta teden definitivno razvajati - jupiiiiiiiiii user posted image

SILVA vidiš, tako se govori - user posted image za optimizem!

Avonija držimo pesti, da bo punkcija več kot uspešna v ponedeljek in ti pošiljam user posted image za srečo!

MIHIKA seveda da držimo pesti zate, tako kot za vse ostale! Dajmo punce, slej ko prej se bo ulil val user posted image - kar čutim to!! user posted image

Buska srečno in seveda na koncu uspešno! user posted image

FoxyLady user posted image za tako veliko število velikih foliklov, jutri stopka potem pa naprej! Juhuuu, pošiljam ti še user posted image za srečo!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 927
11.2.2012 14:36:20   
Mary2011
josephine brala si mi misli, tudi jaz sem želela vprašati isto vprašanje, saj sem ravno tako dobila za darilo masažo in sem presrečna nad vašimi odgovori  torej, se grem ta teden definitivno razvajati - jupiiiiiiiiii 

SILVA vidiš, tako se govori - za optimizem!

Avonija držimo pesti, da bo punkcija več kot uspešna v ponedeljek in ti pošiljam za srečo!

MIHIKA seveda da držimo pesti zate, tako kot za vse ostale! Dajmo punce, slej ko prej se bo ulil val - kar čutim to!!

Buska srečno in seveda na koncu uspešno!

FoxyLady za tako veliko število velikih foliklov, jutri stopka potem pa naprej! Juhuuu, pošiljam ti še za srečo!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 928
11.2.2012 14:37:03   
Mary2011
ups, najprej javi napako potem pa objavi dvojno user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 929
11.2.2012 14:51:54   
krisv
Se še jaz javim s prvega UZ. V D jajčniku je preštel (na hitrco) 5 foliklov user posted image , ampak se ni spuščal v natančnost. Za L jajčnik pa komentar: Eh, tule pa zgleda nekaj mutno, nič ne bo. Čisto po Reševo, ampak (za čuda) mene take izjave ne motijo, pa sem zelo občutljiv tip človeka. Moram pa povedati, da sem izredno vesela za tak rezultat user posted image . Me je bilo nenormalno strah, da zaradi endometrioze na jajčnikih nič ne bo. Tako, da sem presrečna user posted image
Folikli so še majceni, zato se pikam do srede. Torej, naslednji UZ v sredo, 15. 2.

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 930
11.2.2012 15:21:33   
jona klara
še moje poročilo iz uz danes

danes pade stopka, ponedeljek punkcija.-13.2

vesela, da se postopek počasi bliža koncu, folikli so veliki 22,20,18 enih 5 pa nekaj manjših.

foxylady- ne vem zakaj ti ni dala stopke? a si dobilaa centrotid? čudno, se je odličila, sicer ona velja za dobro zdravnico.Včasih res človek ne razume določenih stvari.

avonija- se vidima v ponedeljek na punkciji!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 931
11.2.2012 15:22:55   
jona klara
buska- srečno ti želim v postoku.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 932
11.2.2012 15:58:50   
spelcy3
pozdravljena dekleta!

da vam malo sporočim kaj se je pri nas dogajalo v zadnjih 14h dneh...

28.januarja sem imela punkcijo...dobili smo 11 jajčk. potem pa so me klicali da bo ET 31.1., torej 3 dni kasneje. izvedela sem da so se 3 oplodile (na zadnjem UZ so ravno te tri bile največje in najboljše, ostale so bile manjše).
no in na ETju so mi vsavli eno lepo morulo. občutki...do 6.dne full povečane in boleše prsi, nato pa so iz 6. na 7. prsi prenekale biti boleče in tudi malo so uplahnile..itak panika..no in potem sem it 8. in 9. ponoči dobila full krče - še večja panika. med drugim pa je bil 10.2. (torej včeraj) dan ko naj bi dobila user posted image . in na žalost se je danes začel rjavkast izcedek, ki se že spreminja v rdečkastega. kar pomeni, da nam v 1 ni uspelo. user posted image

sedaj pa me zanima sledeče. v sredo 15.2. imam v MB krvnega, ki bo očitno negativen. kako prakticirajo v MB-ju z zamrznjenčki (če sta se tista 2 obdržala, ker še nič ne vem). sem namreč ta mesec celi mesec doma in bi mi ustrezalo da bi kar ta mesec šla po zamrznjenčka. a mislite da bi to šlo?

vse tiste ki ste pa na trnih za + držim pesti. jaz nevem kje se je pri nas zataknilo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 933
11.2.2012 16:20:12   
jona klara
mene še zanima, sem že pozabila  iz prejšnjega postopka, kako je pred punkcijo, a se mora partner prejšnji večer sprazniti ali ni nujno, oz. rekla je, da danes še lahko imava odnos pol pa ne več.

pa še nekaj, a je pred punkcijo 2 dni prej še dovoljeno kopanje v vroči bani ali ne?

vem neumna vprašanja.

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 934
11.2.2012 16:20:32   
FoxyLady
JONA KLARA- dobila nisem čisto nič,in ja vsi so se spraševali isto kot ti tudi sestre,res mi ni jasno ,zakaj se je tako odločlauser posted image

pa sej ni važno bo pa jutri

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 935
11.2.2012 16:25:18   
jona klara
FOXYLADY- kaj nobenega zdravila nisi dobila? kaj pa ji je bilo? mene je gledal dr.T ne ona.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 936
11.2.2012 16:25:39   
špica84
Jona danes se more spraznit.Torej danes morta slončkat ali kako drugače.
Dobro opravi v pondeljek

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 937
11.2.2012 16:28:24   
jona klara
ŠPICA- HVALA!imam pa 5 foliklov, pa upajmo na vsaj 5 dobrih celic

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 938
11.2.2012 16:30:03   
FoxyLady
kdaj si pa mela ti UZ,da nisem vidla dr.T? piknat se morem še dans s suprafactom in purogenom,druga pa nč

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 939
11.2.2012 16:36:57   
lale

spelcy3 si naredila test, mogoče pa je vgnezditvena. Počakaj malo, mogoče pa še ni vse izgubljeno. Jaz bi si na tvojem mestu še vedno vstavljala utrogestan vse do krvnega. Edino če boš zelo krvavela. Lahko, da bo krvavitev prenehala. Tudi jaz imam 15.02. v MB krvnega.
Z eskimčki pa je tako, da pokličeš prvi dan user posted image in potem greš 9. ali 10. dan na ultrazvok. Najbolje da pokličeš v ponedeljek zjutraj v MB in vprašaš. Je pa tudi odvisno od tega če imaš svoje ovulacije ali ne, ker če jih nimaš moraš od 1. ali od 2. dne menze jemati hormonske tablete.

Latka sem vedela da misliš na nas user posted image Vem, da se na znake ne smemo ozirat. Ampak veš kako je, če imaš kake znake ti vlije več upanja na srečen konec. Vsaj pri meni je tako. Vidim, da se je pri tebi tudi že začelo dogajati. Želim, ti vso srečo v postopku in veš, da mislim na tebe user posted image

ŽELIM VAM, DA DOČAKATE TOLIKO OPLOJENIH ZARODKOV KAKOR SEDAJ ZUNAJ SNEŽI IN DA BO ČIM VEČ user posted image [sm=rozacrtici.gif]

SEDAJ BI BIL ŽE ČAS ZA BOLJŠE NOVICE

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 940
11.2.2012 16:41:40   
lenci
evo se moje porocanje iz UZ.Dobili smo od 10 celic kar 8 oplojenih in sva morala podpisati da mi ostale zamrznejo.vstavili so mi user posted image ,ker so baje res dobro oplojeni in se bojijo dati 2.spet sem dobila utrogestan se do testa oz.do user posted image ce prideuser posted image upam da ne.hmm krvni test imam 27.2.2012 ob 8h.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 941
11.2.2012 16:45:07   
spelcy3
lale hvala za odgovor...

če ti povem po pravici sem že včeraj delala testek in je bil -
ampak sem vseeno upala da je še premalo hormona...ampak očitn ni tk...

maš ZS

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 942
11.2.2012 18:29:21   
Avonija
Spelci3, poznamo te obcutkeuser posted image , tudi meni ni v prvo uspelo, ko sem naredila test oz dobia M, sem jokala cel dan, ko sem pa izvedla, da se zamrznjenckov nimamo, sem pa se 3 dni skup jokala, kot da bi mi kdo umrl. Najbrz so se hormoni svoje nardili.
Potem mi ni dalo mira, sem sla se dvakrat na spontanca, obakrat zamudili ovulacijo.
Ampak me kr zene naprej in sem trenutno v postopku, no, v pon bo ze punkcija.

Danes si morem dati stopko. 3x do zdej sem sla na urgenco, so me tam spiknili v ritko :), danes je rekel Res, naj si jo dam tokrat v trebuh. A ve si stopke same dajete, v trebuh? Drugace se sama spikam, moj mi mesa koktejlcke, pri stopkah me pa panika zagrabi, kaj ce zdrobim ampuleuser posted image .

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 943
11.2.2012 18:43:21   
spelcy3
oooo Avonija...tole se pa kr grozno čuje...
če prav se je zaenkrat stvar umirila kar se izcedka tiče...tud nekih krčov al pa kaj nimam, kot jih imam ponavadi ob user posted image
ampak sem jutri pripravljena na vse...tudi na -

drugače sem si pa jaz mešala prahce in tekočino sama in tudi pikala sem se vseskozi sama v trbuh

mi ni blo groze...

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 944
11.2.2012 18:57:03   
MIHIKA1
drage moje lubike...nisem zdržala....sem naredla test....črtica je sicer še res slabovidna..ampak je bolj vidna kot je bila prva....!
full sem srečna...sicer je danes moj 11.dan...hvala vam punce za vso vašo podporo....RADA VAS IMAM...brez vas mi ne bi uspelo...!!!

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 945
11.2.2012 19:02:23   
Avonija
Spelcy3, ti si samo vstavljej prometrium, se je upanje, seveda user posted image

Mihika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tako naj ostane se do rojstva pri tebi, super!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 946
11.2.2012 19:05:11   
SILVA
MIHIKA1 super, sem zelo vesela zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 947
11.2.2012 19:12:35   
Avonija
Jona klara- do stopke se mora tvoj spraznit, po zelji kako user posted image . Od stopke pa do punkcije pa nic vec.
Jaz imam punkcijo v Postojni, skoda da se ne bove videle, bom pa takoj javila, ko pridem domov.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 948
11.2.2012 19:12:49   
lenci
MIHIKA user posted image naj se crtica se bolj pokaze.mene pa samo nekaj zanima glede na to da sem danes imela transfer in so mi dali datum za krvnega sele 27.2 kar se mi zdi kar malo dolga.jaz ponavadi dobim user posted image nekje 22 v mesecu.kaj ve mislite ali je mozno da so oni sedaj prestavili vse skupaj iz temi inekcijami da je datum sele takrat?ne vem no men se zdi tole kar malo dolga od transferja je to 16 dniuser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 949
11.2.2012 19:20:33   
jona klara
mihika- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vesela, ti full privoščim, srečno še naprej .

avonija- hvala, srečno tudi tebi v ponedeljek, naj bo čimveč celic in čimmanj boleče, mene že kr stiska, pa samo, da bo to mimo, pa da se oplodijo in pol en bvelik plusek, pa je ane.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......