Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 14:03:45
|
|
|
|
FoxyLady
|
Evo mene iz LJ. Situacija je takšna,da morem jutri znova Na UZ,čeprav ne vem zakaj,mi ni dala že danes stop inekcije? Folikli so veliki 22,21,20,19,18 in ogromno manjših je rekla da jih je v levem okoli 20,v desnem pa okol 15.....tak da jutri zna past stopka Je bila pa meni ena najbolj antipatičnih in smotanih zd. danes Požlepova
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 14:33:13
|
|
|
|
Mary2011
|
josephine brala si mi misli, tudi jaz sem želela vprašati isto vprašanje, saj sem ravno tako dobila za darilo masažo in sem presrečna nad vašimi odgovori torej, se grem ta teden definitivno razvajati - jupiiiiiiiiii SILVA vidiš, tako se govori - za optimizem! Avonija držimo pesti, da bo punkcija več kot uspešna v ponedeljek in ti pošiljam za srečo! MIHIKA seveda da držimo pesti zate, tako kot za vse ostale! Dajmo punce, slej ko prej se bo ulil val - kar čutim to!! Buska srečno in seveda na koncu uspešno! FoxyLady za tako veliko število velikih foliklov, jutri stopka potem pa naprej! Juhuuu, pošiljam ti še za srečo!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 14:36:20
|
|
|
|
Mary2011
|
josephine brala si mi misli, tudi jaz sem želela vprašati isto vprašanje, saj sem ravno tako dobila za darilo masažo in sem presrečna nad vašimi odgovori torej, se grem ta teden definitivno razvajati - jupiiiiiiiiii SILVA vidiš, tako se govori - za optimizem! Avonija držimo pesti, da bo punkcija več kot uspešna v ponedeljek in ti pošiljam za srečo! MIHIKA seveda da držimo pesti zate, tako kot za vse ostale! Dajmo punce, slej ko prej se bo ulil val - kar čutim to!! Buska srečno in seveda na koncu uspešno! FoxyLady za tako veliko število velikih foliklov, jutri stopka potem pa naprej! Juhuuu, pošiljam ti še za srečo!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 14:37:03
|
|
|
|
Mary2011
|
ups, najprej javi napako potem pa objavi dvojno
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 14:51:54
|
|
|
|
krisv
|
Se še jaz javim s prvega UZ. V D jajčniku je preštel (na hitrco) 5 foliklov , ampak se ni spuščal v natančnost. Za L jajčnik pa komentar: Eh, tule pa zgleda nekaj mutno, nič ne bo. Čisto po Reševo, ampak (za čuda) mene take izjave ne motijo, pa sem zelo občutljiv tip človeka. Moram pa povedati, da sem izredno vesela za tak rezultat . Me je bilo nenormalno strah, da zaradi endometrioze na jajčnikih nič ne bo. Tako, da sem presrečna Folikli so še majceni, zato se pikam do srede. Torej, naslednji UZ v sredo, 15. 2.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 15:21:33
|
|
|
|
jona klara
|
še moje poročilo iz uz danes danes pade stopka, ponedeljek punkcija.-13.2 vesela, da se postopek počasi bliža koncu, folikli so veliki 22,20,18 enih 5 pa nekaj manjših. foxylady- ne vem zakaj ti ni dala stopke? a si dobilaa centrotid? čudno, se je odličila, sicer ona velja za dobro zdravnico.Včasih res človek ne razume določenih stvari. avonija- se vidima v ponedeljek na punkciji!
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 15:22:55
|
|
|
|
jona klara
|
buska- srečno ti želim v postoku.
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 15:58:50
|
|
|
|
spelcy3
|
pozdravljena dekleta! da vam malo sporočim kaj se je pri nas dogajalo v zadnjih 14h dneh... 28.januarja sem imela punkcijo...dobili smo 11 jajčk. potem pa so me klicali da bo ET 31.1., torej 3 dni kasneje. izvedela sem da so se 3 oplodile (na zadnjem UZ so ravno te tri bile največje in najboljše, ostale so bile manjše). no in na ETju so mi vsavli eno lepo morulo. občutki...do 6.dne full povečane in boleše prsi, nato pa so iz 6. na 7. prsi prenekale biti boleče in tudi malo so uplahnile..itak panika..no in potem sem it 8. in 9. ponoči dobila full krče - še večja panika. med drugim pa je bil 10.2. (torej včeraj) dan ko naj bi dobila . in na žalost se je danes začel rjavkast izcedek, ki se že spreminja v rdečkastega. kar pomeni, da nam v 1 ni uspelo. sedaj pa me zanima sledeče. v sredo 15.2. imam v MB krvnega, ki bo očitno negativen. kako prakticirajo v MB-ju z zamrznjenčki (če sta se tista 2 obdržala, ker še nič ne vem). sem namreč ta mesec celi mesec doma in bi mi ustrezalo da bi kar ta mesec šla po zamrznjenčka. a mislite da bi to šlo? vse tiste ki ste pa na trnih za + držim pesti. jaz nevem kje se je pri nas zataknilo.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 16:20:12
|
|
|
|
jona klara
|
mene še zanima, sem že pozabila iz prejšnjega postopka, kako je pred punkcijo, a se mora partner prejšnji večer sprazniti ali ni nujno, oz. rekla je, da danes še lahko imava odnos pol pa ne več. pa še nekaj, a je pred punkcijo 2 dni prej še dovoljeno kopanje v vroči bani ali ne? vem neumna vprašanja.
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 16:20:32
|
|
|
|
FoxyLady
|
JONA KLARA- dobila nisem čisto nič,in ja vsi so se spraševali isto kot ti tudi sestre,res mi ni jasno ,zakaj se je tako odločla pa sej ni važno bo pa jutri
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 16:25:18
|
|
|
|
jona klara
|
FOXYLADY- kaj nobenega zdravila nisi dobila? kaj pa ji je bilo? mene je gledal dr.T ne ona.
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 16:25:39
|
|
|
|
špica84
|
Jona danes se more spraznit.Torej danes morta slončkat ali kako drugače. Dobro opravi v pondeljek
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 16:28:24
|
|
|
|
jona klara
|
ŠPICA- HVALA!imam pa 5 foliklov, pa upajmo na vsaj 5 dobrih celic
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 16:30:03
|
|
|
|
FoxyLady
|
kdaj si pa mela ti UZ,da nisem vidla dr.T? piknat se morem še dans s suprafactom in purogenom,druga pa nč
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 16:36:57
|
|
|
|
lale
|
spelcy3 si naredila test, mogoče pa je vgnezditvena. Počakaj malo, mogoče pa še ni vse izgubljeno. Jaz bi si na tvojem mestu še vedno vstavljala utrogestan vse do krvnega. Edino če boš zelo krvavela. Lahko, da bo krvavitev prenehala. Tudi jaz imam 15.02. v MB krvnega. Z eskimčki pa je tako, da pokličeš prvi dan in potem greš 9. ali 10. dan na ultrazvok. Najbolje da pokličeš v ponedeljek zjutraj v MB in vprašaš. Je pa tudi odvisno od tega če imaš svoje ovulacije ali ne, ker če jih nimaš moraš od 1. ali od 2. dne menze jemati hormonske tablete. Latka sem vedela da misliš na nas Vem, da se na znake ne smemo ozirat. Ampak veš kako je, če imaš kake znake ti vlije več upanja na srečen konec. Vsaj pri meni je tako. Vidim, da se je pri tebi tudi že začelo dogajati. Želim, ti vso srečo v postopku in veš, da mislim na tebe ŽELIM VAM, DA DOČAKATE TOLIKO OPLOJENIH ZARODKOV KAKOR SEDAJ ZUNAJ SNEŽI IN DA BO ČIM VEČ [sm=rozacrtici.gif] SEDAJ BI BIL ŽE ČAS ZA BOLJŠE NOVICE
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 16:41:40
|
|
|
|
lenci
|
evo se moje porocanje iz UZ.Dobili smo od 10 celic kar 8 oplojenih in sva morala podpisati da mi ostale zamrznejo.vstavili so mi ,ker so baje res dobro oplojeni in se bojijo dati 2.spet sem dobila utrogestan se do testa oz.do ce pride upam da ne.hmm krvni test imam 27.2.2012 ob 8h.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 16:45:07
|
|
|
|
spelcy3
|
lale hvala za odgovor... če ti povem po pravici sem že včeraj delala testek in je bil - ampak sem vseeno upala da je še premalo hormona...ampak očitn ni tk... maš ZS
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 18:29:21
|
|
|
|
Avonija
|
Spelci3, poznamo te obcutke , tudi meni ni v prvo uspelo, ko sem naredila test oz dobia M, sem jokala cel dan, ko sem pa izvedla, da se zamrznjenckov nimamo, sem pa se 3 dni skup jokala, kot da bi mi kdo umrl. Najbrz so se hormoni svoje nardili. Potem mi ni dalo mira, sem sla se dvakrat na spontanca, obakrat zamudili ovulacijo. Ampak me kr zene naprej in sem trenutno v postopku, no, v pon bo ze punkcija. Danes si morem dati stopko. 3x do zdej sem sla na urgenco, so me tam spiknili v ritko :), danes je rekel Res, naj si jo dam tokrat v trebuh. A ve si stopke same dajete, v trebuh? Drugace se sama spikam, moj mi mesa koktejlcke, pri stopkah me pa panika zagrabi, kaj ce zdrobim ampule .
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 18:43:21
|
|
|
|
spelcy3
|
oooo Avonija...tole se pa kr grozno čuje... če prav se je zaenkrat stvar umirila kar se izcedka tiče...tud nekih krčov al pa kaj nimam, kot jih imam ponavadi ob ampak sem jutri pripravljena na vse...tudi na - drugače sem si pa jaz mešala prahce in tekočino sama in tudi pikala sem se vseskozi sama v trbuh mi ni blo groze...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 18:57:03
|
|
|
|
MIHIKA1
|
drage moje lubike...nisem zdržala....sem naredla test....črtica je sicer še res slabovidna..ampak je bolj vidna kot je bila prva....! full sem srečna...sicer je danes moj 11.dan...hvala vam punce za vso vašo podporo....RADA VAS IMAM...brez vas mi ne bi uspelo...!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 19:02:23
|
|
|
|
Avonija
|
Spelcy3, ti si samo vstavljej prometrium, se je upanje, seveda Mihika in tako naj ostane se do rojstva pri tebi, super!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 19:05:11
|
|
|
|
SILVA
|
MIHIKA1 super, sem zelo vesela zate
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 19:12:35
|
|
|
|
Avonija
|
Jona klara- do stopke se mora tvoj spraznit, po zelji kako . Od stopke pa do punkcije pa nic vec. Jaz imam punkcijo v Postojni, skoda da se ne bove videle, bom pa takoj javila, ko pridem domov.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 19:12:49
|
|
|
|
lenci
|
MIHIKA naj se crtica se bolj pokaze.mene pa samo nekaj zanima glede na to da sem danes imela transfer in so mi dali datum za krvnega sele 27.2 kar se mi zdi kar malo dolga.jaz ponavadi dobim nekje 22 v mesecu.kaj ve mislite ali je mozno da so oni sedaj prestavili vse skupaj iz temi inekcijami da je datum sele takrat?ne vem no men se zdi tole kar malo dolga od transferja je to 16 dni
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.2.2012 19:20:33
|
|
|
|
jona klara
|
mihika- vesela, ti full privoščim, srečno še naprej . avonija- hvala, srečno tudi tebi v ponedeljek, naj bo čimveč celic in čimmanj boleče, mene že kr stiska, pa samo, da bo to mimo, pa da se oplodijo in pol en bvelik plusek, pa je ane.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......