|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
13.2.2012 10:28:03   
lenci
avonija drzim pesti za cimlepsi rezultat user posted image
SILVA teb je pa res hitr pokazal user posted image glede na to da si na seznamu za testek sele 20.2user posted image

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
13.2.2012 10:28:25   
monsy
Silva user posted image user posted image user posted image !!!!

Čestitke!!!

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
13.2.2012 10:47:06   
lenci
punce kako ve to racunate kateri dan ste po transferju.jaz sem imela 5 dan transfer to se pravi sem danes potem 7 dan ali kakouser posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
13.2.2012 10:48:05   
josephine83
bravo SILVA in MIHIKa to pa bojo ene vesele user posted image user posted image

jaz sem danes 6. dan po ET, transfer je bil na 3. dan, kdaj naj lulam? jaz bi žeeeeeeee user posted image

drugače pa nimam pojma kaj si naj mislim... vse je super, nič ne boli, izcedkov ni, mam pa skuz občutek, da se neki dogaja spodi hehe
kaj pa vem, prvič je tole za mene, nimam pojma hehe me pa mal hormoni matrajo očitno, ker sem skoz neka jokasta hehe
upajmo na najboljše

uživajte !

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
13.2.2012 10:58:23   
MIHIKA1
josephine...ti se samo sprosti...čez 4 dni bi jaz na tvojem mestu najprej probala..!!najbolj ziher je tak 12.do 14 dan, samo me smo vedno tak neučakane...!! verjamem, da je hudo to čakanje...saj bo..boš vidla...!

(odgovor članu josephine83)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
13.2.2012 11:03:08   
MIHIKA1
lenči..kak to misliš...sem šla gledat nazaj...! ti si 11.02.2012 napisala, da si imela ET....si ga imela takrat...? torej , če si ga imela 11.02.2012, se 11. ne šteje zraven in imaš danes 2. dan po ET....test pa 27.02.2012....!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
13.2.2012 11:04:37   
andreja_p
lenci glede na to da si imela transfer tako kot jaz v prvem postopku,moraš tisti dan ko so ti vstavili zarodek odmisliti,ga ne šteješ.Tako so meni v prejšnem postopku svetovale.Ne vem kdaj si ga imela,datumsko,tako da si sama izračunaj.Kakšen postopek si imela in katera zdravila,če te lahko vprašam?.

(odgovor članu josephine83)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
13.2.2012 11:09:31   
lenci
mihika ja tako sem imela ja danes je 2 dan sej zato pa sprasujem kako to stejeteuser posted image no sej da ne bo pomote me sploh ne matra da bi delala test ker so me komi oplodili user posted image
andreja imela sem kratek postopek in  puregon 150+cetrotide

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
13.2.2012 11:13:38   
MIHIKA1
lenči...ti samo pridno božaj bušija.,..pa bo vse ok..plusek na koncu..!čez dober teden boš pa že lahko lulala...!!!!!!!!
seveda, zato pa smo tukaj, da si med seboj pomagamo in delimo izkušnje...!

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.2.2012 11:39:21   
Mary2011
spelcy3 user posted image user posted image user posted image  zelo mi je žal, da ni uspelo! Drži se!!!

SILVA user posted image user posted image user posted image  super za plusek, to je to... Ne more biti od stopke, saj si le 9.dan user posted image  čestitke!!! Si nas malo dvignila sedaj in nam vlilva upanje! user posted image

MIHIKA1 hvala za komad, super je. Sem ga ravno zadnjič slišala po radiu in sem ga pela cel dan! Res bo to leto naše punce, dajmo dajmo user posted image

Avonija user posted image  za 6 celic, naj se vse lepo oplodijo in te pričakajo v četrtek!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.2.2012 12:20:14   
Muri82
Lenci jaz razumem zadevo takole: prej kot v 14 dneh po stop inekciji ne smeš delat testa, ker ti lahko lažno pokaže +. Kolko dni po ET se dela pa test, pa je odvisno kdaj si imel ET...Ne vem pa zakaj nas na krvnega naročijo tako pozno, saj na krvi se pa res že zelo zgodaj pozna...

Kako si pa drugače? Bos sla jutri v sluzbo?
Jaz sem kr ok. Skoz neki ležim, da sem že naveličana. V službo pa ne vem če bom šla jutri. Imam skoz povišano temperaturo. Tako da sem skozi na lekadolih user posted image  Upam, da ne bo slo v nic zato ker imam  tako smotane sodelavce ki hodijo bolani v službo...

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.2.2012 12:32:08   
lenci
mihika user posted image bom bozala busijauser posted image
muri82 ja stop inekcija ti pokaze lazni rezultat to vem ze od postopka IUI.sprasevala pa sem zato,ker nekatere punce res delajo zelo hitro teste in nikoli nisem vedela kako se tole steje kateri dan si.no sedaj vem da se steje od dneva ko te oplodijouser posted image sam ne vem pa zakaj je vazno kateri dan imas transfer ali je kaksna razlika ce imas 3 ali 5 dan?
drugace sem ok spika me non stop spodaj,sploh cutim ko lezim in se premaknem me zagrabi tak krc v trebuhu kot bi mi kdo noz zarinil not(no skor)user posted image sluzba je pri meni trenutno na zadnjem mestu kar bi se spomnila user posted image sem doma.
joj ti pa si revica da moras se lekadole papat,cajcka in pod toplo dekico da se presvicas in bo bolje.

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.2.2012 12:58:00   
Muri82
Joj punce jaz sem čisto zmešana.user posted image user posted image user posted image

Na kliniki so na dan transfera zagnali paniko, ko sem povedala da imam malo vročine. In se jim je že 37.4 zdel povišana in povod za "sranje".
Danes sem klicala na kliniko, da imam še vedno vročino in so rekli naj se posvetujem z osebnim G. Moj osebni G. je reku da dokler ni 38 vročine da ni nič in naj neham jest lekadole...joj men se bo zmešalo!?!? Se mi je zdelo prelepo da bi trajalo...user posted image  

Sej vem, da mi ne morete pomagati samo sem se mogla malo spovedat...

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.2.2012 13:08:08   
MIHIKA1
Mury....služba jutri itak odpade, to veš. ne ?...pa kaj so ti rekli, da bi bla kaka viroza..?
...vse bo vredi....veš, da dohtarji tudi strašijo včasih...tako, da samo lepo doma ostani v postelji..počivaj.,.,pa boš vidla, da bo vse ok na koncu ???

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.2.2012 13:09:07   
lale

Muri82 tudi mene je danes zjutraj nekaj zakuhalo.user posted image Vse kosti me bolijo, križ me boli, glava me zelo boli, zanič sem. Okrog mene so vsi bolani, tako da ni čudno, da sem staknila kako gripo.

Silva čestitke še z moje strani user posted image user posted image Sem vama z Mihiko napovedala, da bosta srečki nosečki. O tem sploh nisem dvomila. Še posebno, ker imata blastocito A kvalitete. Ko sem bila prvič na krvnem, sta tudi dve bile srečki nosečki ki sta imele blastocito A kvalitete. Ni vedno nujno v kvaliteti, ampak po moje kvaliteta dosti prispeva k hitrejši zanositve.

Mihika ti si res en poseben sonček, ko pogledam na forum se najprej nasmejim ob tvojih postih in sem že takoj boljše volje. Super, da si tako pozitivna oseba, le tako naprej. Mali ali mala bo ziher tudi taka...user posted image jaz mislim, da boš imela punčkouser posted image

Jaz sem nabavila tudi test, ampak moj ima željo, da naj ga ne delam, da naj počakam do krvnega, da bova videla user posted image Mene po eni strani, že zelo prsti srbijo, da bi ga naredila, po drugi strani, pa ok, če sem že tako dolgo zdržala bom še do srede tudi. Tako, da punce, mislite name in mi držite pesti.

LENCI, MARY2011, JOSEPHINE
božajte svoje pikice user posted image

JONA KLARA IN AVONIJA
močno držim pesti, da bosta imeli čim več zarodkov.

Spelci zelo mi je žal user posted image user posted image Kaj so ti danes povedali v MB, ali lahko greš takoj po eskimčke? Boš šla v sredo na krvnega?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.2.2012 13:17:08   
MIHIKA1
lale...jaz pa ti odkrito povem, da mi je nadangel Mihael napovedal moj plusek zdaj...mogoče bo katera rekla, lej tota je vsekana...vem pa , da si ti tudi nosečka...zato naredi tako, kot je rekel tvoj mož in počakajta na testek...ti ga imaš v MB ne ? jaz pa v LJ...ampak obe isti dan...pa saj veš, kaj to pomeni, ...ja to...da si nosečka...!!!!!!jupiii...!!!!!! danes si 12.dan ..to si že itak zmagala....pri meni je tečka vedno prišla na 10.dan.,..,.! tokrat je pri nama odšla za celih deset mesecev...ni to fajn.,..ja saj ..zamenjale jo bodo pa pleničke....!!!!!to še bo fajn..!lale..kolk si ti stara...vem, bedno pitanje, ampak...res kolko, ti še tudi nimaš otrok ne ?

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.2.2012 13:18:59   
MIHIKA1
lale...jaz bi tudi imela punčko veš...kaj pa praviš na Ana Luna....al pa samo Luna...?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.2.2012 13:21:11   
lale

Muri82 po moje če vzameš kakšen daleron ali lekadol ni panike. Če ti je res hudo vzameš enega na dan. Jaz sem tudi danes vzela en daleron, če me je tako vse bolelo, da si nisem mogla pomagat. Ko sem dobila hiperco, so mi tudi v bolnici dajali daleron.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.2.2012 13:27:18   
lale

Joj Mihika zelo lepo ime, meni se bolj dopade ANA LUNAuser posted image user posted image

Maja bom stara 33, ne tudi jaz še nimam otrok.

Veš kak sem smotana, jaz sem skozi govorila, da ne bom delala testa vse do user posted image , potem pa sem včeraj brala neke stare poste nazaj in pri meni ESTROFEM zavira prihod user posted image Tako, da je verjetno tudi zaradi tega ne bom dobila user posted image Hvala, ker verjameš vame in moje pikice user posted image V sredo bova misle ena na drugo, a ne??user posted image user posted image

Čakaj, ti pošljem ZS.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
13.2.2012 13:38:59   
Muri82
Joj zdej sem klicala še osebno G. pa jo nadomešča en drugi, pa mi je rekel, da če po parih dneh z lekadoli ne bo ok, da nej pridem, da dam kri...ampak to meni pomeni it na drugi konec slovenije z vlakom, kjer bom pa še kaj drugega trofnla...

joj ko si vsaj ne bi tko nasprotovala njihova mnenja. Tako človek sploh ne ve kaj narest...sej lekado verjetno tudi ni ok kr malo jemat na rezervo. Ko bo pa moj pršu domov, bo rekel naj si vročino neham mert pa bo. Ker na netu piše, da kao do 37,2 je normalna temperatura?!?!?

Lele ti si pa isto stara ko jaz ;) Dobro odpravi v sredo in tudi ti se čimprej pozdravi.

< Sporočilo je popravil Muri82 -- 13.2.2012 13:42:02 >

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.2.2012 13:58:06   
lale

Muri82 kako lepo, da sva isto stari. Hvala ti, tudi ti se lepo pozdravi. Saj vem, da Lekadol tudi ni vredu, ampak zjutraj so me grozno bolele mišice na nogah, tako da sem kar enega vzela user posted image Lepo počivaj, pa spij kakšen čaj z medom. Jaz si ga tudi sedaj grem pripravit, potem pa malo počivat pa neko knjigo bom brala.

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.2.2012 14:07:05   
spelcy3
da vam sporočim sledeče...
ker je prišla user posted image sam upala vsaj na to da imama kakšnega zamrznjenčka. user posted image
a tudi zamrznjenčka nimama, saj niso preživeli do 5.dne.

tako da naju čaka novi postopek. vabilo naj bi dobila čez 3-4 mesece.

sedaj pa me zanima, kako je če postopek ni uspel jan/feb ali ste punce v mb-ju prišle na vrsto pred poletjem ali se je vse skupaj zamaknilo na september.

vsak odgovor mi bo prišel zelo prav

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
13.2.2012 14:23:16   
MIHIKA1
lale..sem odgovorila...dodaj..!!!!!

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
13.2.2012 14:27:16   
Avonija
Spelcy3, hudo mi je zateuser posted image .

Za neki casa grem dol s foruma, ker do transferja, ce bo in potem ne zelim sploh vec razmisljat o tem....
Drzim pesti za vse, mogoce kaksen dan pokukam kaj se dogaja z vami.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.2.2012 15:31:08   
Mary2011
spelcy3 žal ti ne znam pomagati, saj sem tudi sama sedaj v prvem postopku...

Drugače pa punce eno neumno vprašanje: na depilacijo nog grem lahko? razmišljam samo zaradi vročega voska... user posted image  hvala za odgovore!

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?