lale
|
Muri82 tudi mene je danes zjutraj nekaj zakuhalo. Vse kosti me bolijo, križ me boli, glava me zelo boli, zanič sem. Okrog mene so vsi bolani, tako da ni čudno, da sem staknila kako gripo. Silva čestitke še z moje strani Sem vama z Mihiko napovedala, da bosta srečki nosečki. O tem sploh nisem dvomila. Še posebno, ker imata blastocito A kvalitete. Ko sem bila prvič na krvnem, sta tudi dve bile srečki nosečki ki sta imele blastocito A kvalitete. Ni vedno nujno v kvaliteti, ampak po moje kvaliteta dosti prispeva k hitrejši zanositve. Mihika ti si res en poseben sonček, ko pogledam na forum se najprej nasmejim ob tvojih postih in sem že takoj boljše volje. Super, da si tako pozitivna oseba, le tako naprej. Mali ali mala bo ziher tudi taka... jaz mislim, da boš imela punčko Jaz sem nabavila tudi test, ampak moj ima željo, da naj ga ne delam, da naj počakam do krvnega, da bova videla Mene po eni strani, že zelo prsti srbijo, da bi ga naredila, po drugi strani, pa ok, če sem že tako dolgo zdržala bom še do srede tudi. Tako, da punce, mislite name in mi držite pesti. LENCI, MARY2011, JOSEPHINE božajte svoje pikice JONA KLARA IN AVONIJA močno držim pesti, da bosta imeli čim več zarodkov. Spelci zelo mi je žal Kaj so ti danes povedali v MB, ali lahko greš takoj po eskimčke? Boš šla v sredo na krvnega?
|