|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
10.2.2012 12:11:00   
jona klara
tatyancha- res mi je hudo zate, objemčki, potolaži se!A si bila v prvem ivf to? user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 901
10.2.2012 12:21:17   
tatyancha
Ja to je bil najin prvi postopek.
Ker je imel moj slab spermiogram sva usmerila pozornost predvsem v vitamine zanj.na koncu je bil rezultat veliko boljši kot na posvetu.
Zdaj se bom te tri mesece posvetila še izboljšanje kvalitete in kvantitete celic ter povečanju možnosti za vgnezditev.
Ima katera izkušnje, ste kaj jemale???

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   Januar/ Februar 2012 IVF / ICSI
10.2.2012 12:32:17   
jona klara
čaj krvomočnica-za endometrij, da bi se lepše ugnezdilo,jaz sem jedla maca tablete, sicer pa vitamini, nestresno življenje, več jaz ne vem.....ene dajo vstran belo moko, sladkor..
želim ti uspešen drug postopek in da ti ne sedaj prehudo pri srčku, vema pa, da ni lahko to dati čez.Misli na nov boj, da bo uspešnejši, naj te to gor drži.

< Sporočilo je popravil Admin -- 10.2.2012 13:31:08 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   Januar/ Februar 2012 IVF / ICSI
10.2.2012 13:17:36   
MIHIKA1
tatyancha...mislim nate in ti pošiljam en velik objemček...tako, kot je rekla jona klara..men se je do sedaj vedno prijelo, ko sem pila ta čaj...poskusi še to...potem pa v nove boje...boš vidla, da bo šlo...!drži se...!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Admin -- 10.2.2012 13:30:49 >

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: Januar/ Februar 2012 IVF / ICSI
10.2.2012 13:45:33   
kris555
tatyancha, sem res upala da bo uspelo. Drži se. user posted image user posted image

Za mojega so enkrat rekli da je slab spermiogram, zdaj v januarju pa
NIČ ne bi bilo čudnega če uspeta naravno. Ja, super ampak delava na user posted image
že 3 leta. Saj morda ni dolgo, te pa psihira vsak mesec ko user posted image pride. Zmano je
pa baje vse OK.
Moj je moral jemat 6 mesecev L-karnitin 2g/dan. Konjska doza, ker bodybilderji
vzamejo 500 mg/ dan pred treningom.user posted image Mojmu user posted image se ni nič izboljšalo. Za drugo pa ne vem.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Januar/ Februar 2012 IVF / ICSI
10.2.2012 13:46:43   
kris555
Mihika, držim pesti. Močno močnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 906
10.2.2012 14:39:53   
pupika83
Pozdravljene punce. Me nekaj dni ni bilo na forumu, pa sedaj nič lepega ne berem. user posted image

Jus in Tatyancha user posted image user posted image user posted image . Ne vem, kaj naj rečem. Res sem želela in verjela, da vama uspe.

Mihika, močno upam, da se tvoja rahla user posted image čim prej razvije v zelo močno user posted image in da boš čim lepša user posted image user posted image .

Za vse, ki ste imele v zadnji dneh transfer, močno držim pesti, da bo test čim prej pozitiven.

Tistim, ki se še špikate, pa želim čim lepše folikle in veliko zrelih celic.

Jaz sem danes 6. dan po transferju. Znakov nimam novenih. Prve dva dni sem imela zelo napihnjen (in velik user posted image ) trebuh, potem je napihnjenost izginila. Pa malo sem tečna, ampak to je verjetno zaradi živčnosti pred testom. user posted image Vse ostalo pa čisto normalno. Tako da nimam veliko upanja, da mi uspe, še posebej, ko sem prebrala, da je imela Mary na 2. dan že 4- oz 6-celična zarodka, moj je bil pa samo 2-celičen. Kar verjetno pomeni, da ni bil ravno kvaliteten. Sem se že nekako sprijaznila s tem, da ne bo nič, ampak vseeno se mi dnevi vlečejo v nedogled. user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 907
10.2.2012 16:27:27   
Mary2011
pink angel bravo za 6 celic! srečno v nedeljo, držimo pesti, da se jih je čimveč oplodilo user posted image

Anonimen srečno v postopku, naj bo čim bolj vse skupaj uspešno user posted image

Josephine ti kar pridno grej in veliko božaj buhija in pusti se razvajati! Sedaj je pa naš čas, da uživamo user posted image

SILVA nikar tako negativno!!! Navijamo in držimo pesti za vsako posebej, tako da saj bo user posted image  Spolne odnose imamo lahko normalno, vsaj tako je nama Reš rekel včeraj, tako da kar v akcijo user posted image

tatyancha user posted image user posted image user posted image user posted image  boga! Sploh  ne vem kaj naj napišem, da ti bo lažje! Zjoči se, kriči, delaj vse kar ti pomaga pri tem da boš čim prej prebolela! Pa še user posted image za srečo naprej!

pupika ne smemo negativno gledati na stvari! Samo pozitivno naprej! Jaz sicer nisem še ugotovila (brskala po internetu pa nažalost nič našla) ali so več celični zarodki potem dejansko tudi bolj kvalitetni in obstaja večja možnost, da se obdržijo? user posted image  

dajmo punce, glavo pokonci! Saj vem, da februar ravno ni prinesel željenih rezultatov ampak za vsakim dežjem posije sonček in tudi za nas bo! Tudi me bomo enkrat ponosne mamice svojim otročkom in takrat bo vse to pozabljeno in prav je tako! Pošiljam vam vsem user posted image za srečo in resnično želim, da bi čimprej vse zagledale user posted image  in dočakale svoje male user posted image

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.2.2012 18:06:08   
lale

Mihika jaz sem se odločila, da kar bo bo, če ne zdaj, pa drugič, ostali so mi še štirje eskimčki. Hvala za vzpodbudne besede. Zlata si user posted image Pošiljam ti user posted image user posted image Ja točno tako kot si napisala, ko si sam v tem je čisto drugače, kot gledajo drugi na to, predvsem naši najbližji. Ni enostavno, to čakanja pa vsekakor ubija, še sploh če si doma, ker imam tako službo in je bolje, da sem doma. Jaz bi morala v torek dobiti user posted image in če je ne bo naredim test, v sredo pa imam krvnega.

PUPIKA83 - 18.2.
SILVA - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.

pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image naj vam ti dnevi čim hitreje minejo in da bo na koncu za vse nas en velik in lep user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 909
10.2.2012 18:09:56   
lale

Punce nekaj me zanima, kakšne kvalitete blastocit ste imele. Ko sem imela prvič transfer eskimčkov so mi povedali, da so blastocite B kvalitete. Da niso ne slabe pa ne dobre user posted image

Mihika kakšne kvalitete pa si ti imela? Jaz osebno mislim, da je največ odvisno od kvalitete zarodke, se motim?

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 910
10.2.2012 19:13:31   
josephine83
punce, rabim vašo pomoč user posted image

za darilo sem dobila masažo telesa in naj bi šla jutri - 4. dan po ET... mislite, da je ok da grem, al je bolj pametno, da vse skupaj prestavim?? gre za masažo celega telesa, maserko poznam in je precej nežna, po trebuhu itak ne masira, ampak me vseeno zanima kaj mislite ?user posted image

hvalaaaauser posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 911
10.2.2012 20:22:57   
SILVA
Mary2011 zdaj si mi pa spet optimizem vlilauser posted image

lale moja blastocista naj bi bila kvalitete A.

josephine83 jaz bi šla na masažouser posted image

(odgovor članu josephine83)
Neposredna povezava do sporočila: 912
11.2.2012 5:40:57   
Avonija
Prisla z UZ, okoli 7 foliklov v obeh jajcnikih, v PONEDELJEK PUNKCIJA.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 913
11.2.2012 7:38:36   
MIHIKA1
lale..tako, kot si povedala...daj slabe misli na stran...bo kaj bo..tako je prav...vem, da bi vsaka raje šla na pet punkcij, kot pa čakala teh 14 dni...vendar drugega nam ne preostane...jaz sem zaenkrat ok....čista belina ...sem v upanju...čeprav me trga, da bi delala test, ker je danes 11.dan, ga še nisem...ponavadi ga je najbolje delat zjutraj ob prvem urinu...temperatura se mi tudi dviguje..pa pada..pride že na 37,1...zaenkrat me nič ne matra kot pred menstruacijo...imam pa res nek občutek, kot, da sem v drugem telesu...ali je to res psiha..ali pa je to res to...bomo vidli...! če sedaj ne bi bila noseča, bi bila spet tako zmedena in sploh nikoli ne bi več verjela v znake...ker so tokrat tako izrazito drugačni od prejšnjih postopkov...!mislim, da je moja blastocista tudi bila A kvalitete...samo kolk je men Drobnič povedal, je zelo vredu, če je le blastocista...!
Silva...vidve z lale bosta dobili po riti...hehe...vem, da je hudo, ker si delamo razne scenarije..pa vendar obljubita..da bosta bolj pridne..????
Avonija...čestitke...pa srečno na punkcijii..!!!!!
Josephine....jaz bi šla...samo po trebuhu pa ne pusti masirat..so rekli, da savna ne vpliva na splav..pa je kolegica bila po naravni poti noseča z dvojčki..pa je po savni splavila...in to oba..v te stvari pa verjamem...!
DANES NA SPOREDU:

SOBOTA,11.2.

KRISV - UZ
FOXYLADY - UZ
LENCI -ET
MURI83 - ET
JONA KLARA - UZ

Dajmo punce...srečno na ET..!
Vsem ostalim želim lep vikend...in naj vam te snežinke zunaj polepšajo dan...!!!!!

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 914
11.2.2012 8:31:43   
MIHIKA1
hvala punce..da takole držite pestke zame, jaz jih tudi za vse vas...!
SKUPAJ NAM BO RATALO...!!!!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 915
11.2.2012 8:51:51   
josephine83
hvala SILVA in MIHIKA user posted image se grem zdaj razvajat user posted image

punce ET in UZ danes - držimo pesti user posted image user posted image user posted image

lp vsem

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
11.2.2012 9:41:56   
pupika83
Mihika, naredi še enkrat test user posted image Vidim, da sem jaz bolj nestrpna zate tot ti user posted image

Avonija user posted image user posted image user posted image . Srečno tudi v ponedeljek in naprej.

Josephine, pusti se razvajati in uživaj v masaži.

Mary, hvala. Sej nisem skos tako negativna, sej veš, nihanje razpoloženje. user posted image štejem dneve do testa 100x na dan. user posted image In se pripravljam, da ne bom preveč razočarana, če ne bo uspelo. Ampak seveda, upanja še nisem izgubila. Čeprav znakov še zdej nobenih.

Silva, kako ti? Kdaj delamo test? user posted image

Ali katera ve, kdaj naj bi se zarodek vgnezdil, če je bil transfer 2. dan?

Punce, držim pesti za vse in za vsako posebej!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu josephine83)
Neposredna povezava do sporočila: 917
11.2.2012 9:51:52   
SILVA
lenci in muri83 srečno danes na ETuser posted image

pupika83 ker me že tako prsti srbijouser posted image , sem se odločila, da naredim prvi test na valentinovo in upam, da bo že kaj pokazalouser posted image

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 918
11.2.2012 10:05:14   
MIHIKA1
pupika...joj.saj bi ga jaz tudi že nardila...pa po svoje me je tako strah resnice spet..čeprav se mi zdi , da sem moćna..pa bi bila kljub temu razočarana....če ne bi bilo nič..in bi tista zelo rahla črtica pomenila še stopko..!
tako naj bi bilo pri nas vsaj...lahko je pa seveda pri vsaki drugače...!6 dni po ET...in potem dva do tri dni..če pride do vgnezditvene krvavitve...vgnezditveno krvavitev ponavadi vse pričakajo tam nekje do 8 ali 9.dne po ET...lahko pa tudi katera prej..rekli so, da je pri ETZ lahko prej..tako so meni to zadevo razložili...ni pa nujno, da jo imaš...tako vgnezditev, kot tudi vgnezditveno krvavitev...!Še to so mi tako razložili...!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 919
11.2.2012 10:38:56   
lale

MIHIKA kdaj moraš dobiti user posted image po svojem izračunu? Ko sem bila na krvnem sta dve punci bili noseči z eskimčki in nobena ni imela vgnezditvene krvavitve. Za eno vem, da je potem po krvnem imela rjavkaste izcedke, ampak nevem kako se je končalo, ker sva se srečali ko je imela ultrazvok.

SILVA jaz moram dobiti user posted image ravno na Valentinovo. Upam, da je ne bo user posted image Bom pa tudi delala takrat test. To, da sta imeli z Mihiko blastocito A kvalitete je zelo dobro. Jaz sploh ne dvomim, da vama ne bi uspelo na koncu zagledati user posted image

PUPIKA mene že tudi prsti srbijo ampak bom še malo počakala. Tudi pri meni ni nobenih znakov. Do 6 dne me je skozi špikalo v prsih in jajčnikih, sedaj pa se je vse umirilo. Kateri dan pa si po ET?

JOSEPHINE masaža ti lahko samo koristi, za boljšo prekrvavitev telesa. Tudi sama hodim na masažo in je zelo vredu.

MARY čuvaj svojo pikici. Upam, da sta še moji dve tudi pri meni.

SOBOTA,11.2.

KRISV - UZ
FOXYLADY - UZ
LENCI -ET
MURI83 - ET
JONA KLARA - UZ

Dajmo punce...srečno na ET..!
Vsem ostalim želim lep vikend...in naj vam te snežinke zunaj polepšajo dan...!!!!!

P.S. sem kar prekopirala, tudi jaz vam želim vso srečo user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.2.2012 10:50:46   
MIHIKA1
lale...jutri al pa pojutrišnjem bi jo morala dobit po pravem....!
kdaj pa ti ?kdaj si rekla, da boš nardila test ?

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 921
11.2.2012 11:00:05   
lale

Perilo moram dobiti 14. takrat naredim test. Bi ga že zdaj, danes je 10.dan ampak sem se odločila, da še malo počakam user posted image Krvnega pa imam 15. Jaz močno upam, da je ne dobive....MIHIKA jaz za tebe sploh ne dvomim, da ne bi bila, tako zelo da sem prepričana, da si, verjemi, da si srečka nosečka, pa še eskimčka A kvalitete si imela, tako da je 100% da si dvojna user posted image user posted image .

LATKA kje si ti? Te pogrešam tu goruser posted image Povej mi, si imela kakšne znake, ko si jemala estrofem in utrogestan po transferju?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.2.2012 11:31:37   
Buska
moja user posted image je prisla vceraj ... v pon zacnem s Klomifenom v nedeljo, 19.1. UZ - moj 7. ICSI postopek

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.2.2012 13:51:45   
latka
lale, tu sem, berem vas vsak dan ter za vsako močno navijam, samo oglašam se bolj malo.Jaz sem že tudi začela s KT, no tokrat jih bom jemala malce dlje, ker sem začnem špikati komaj konec marca, pa upam, da se mi bo obrestovalo!user posted image

Kar se znakov tiče med jemanjem estrofema in utrogestana je bilo prvič pri meni tako, da me je občasno kaj špikalo, prsi rahlo boleče ob strani, test-, naslednjič sem imela zelo boleče, povečane in trde prsi, 3 dan po ETZ hud glavobol, test spet-!Tako, da se na razne znake prosim sploh ne ozirajte, ker pri OBMP glede tega ni merila!!

Ko sem prvič zanosila s sinom, ki bo letos star že 8 letuser posted image , nisem imela prav nobenega znaka nosečnosti, razen izostanka M, pa prsne bradavice so me bolele, vendar so me takrat tudi pred vsako M, tako da je res pri vsak drugače!

Bodi optimistične in ne obupajte!!!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 924
11.2.2012 14:02:00   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

NEDELJA,12.2.

PINK ANGEL - ET
FOXY LADY - UZ

PONEDELJEK,13.2.

MARJETACVETA - PREVZEM ZDRAVIL

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

NEDELJA,19.1.

BUSKA - UZ

PONEDELJEK,20.2.

EMAS -UZ

ČETRTEK,23.2.

VITA - UZ

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,MALA.,DAISY B,WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,TATYANCHA,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

MIHIKA1 - 15.2.
LALE - 15.2.
PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVA user posted image - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MIHIKA1 (dr.DROBNIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)
JONA KLARA (dr.)  user posted image

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?