|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
7.2.2012 14:08:25   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: Mary2011

Meni je drugače zdravnica rekla, da jih moram do transferja dajat na 12h, potem pa na 8 h - samo ne vem kdaj je rekla, da moram začeti? help please user posted image

3x/dan = dolocis si kdaj jih bos jemala .. npr. 6., 14., 22. pred transferjem pa npr. 6. in 22. - kdaj zacnes se odloci sama ... jaz po transferju vzamem, ko pridem domov in zvecer ob 22. (tako, da ni glih 12 ur) ... ce pa imam ET, pa je prva ob 14.

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.2.2012 14:44:39   
ninon
živjo :) kaj nobena ne hodi na GK LJ?

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.2.2012 15:08:37   
jona klara
jaz sem v lj kliniki

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ninon)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.2.2012 15:11:59   
Mary2011
Buska hvala za odgovor. Torej lahko začnem tudi jutri ali bi morala začeti že danes? Problem je namreč v tem, da jih še nimam doma - jutri jih grem iskat v Italijo glede na to da se jih pri nas ne da dobiti user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.2.2012 16:00:46   
tatyancha
punce fs IN cb - OBA NEGativna.Naj jokam ali je še prezgodaj?????

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 805
7.2.2012 16:41:39   
MIHIKA1
tatyancha....morda pa je res prišlo do kasnejše vgnezditve...ne obupat še...pa čez dva dni spet probaj...pošiljam ti pikapoke...user posted image user posted image user posted image ...da je res tako...močno držim pesti, v mislih sem pa sedaj res samo s tabo...!!!!!

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 806
7.2.2012 16:43:16   
MIHIKA1
pa kaj je s tem februarjem...res nimamo sreče al kaj ??? angelčki pomagajte tatyanchi sedaj !!!!!!!!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 807
7.2.2012 16:45:15   
ninon
kak daleč pa si?mi lahk mal poveš kako to zgleda,kolk časa si čakala na pismo in potem še na datum?upam da ti ni problem...se pa iskreno zahvaljujem...

Neposredna povezava do sporočila: 808
7.2.2012 16:52:22   
jona klara
na odgovor sem čakala kak mesec pa pol, je pa odvisno od datuma kdaj oddaš, ker 1 krat na mesec odgovarja konzilij, na datum pa pol kak mesec, pa srečno

(odgovor članu ninon)
Neposredna povezava do sporočila: 809
7.2.2012 16:53:35   
jona klara
tatyancha- upam, da je res bila kasneje vgnezditvena, držim pesti še naprej, ne obupaj.user posted image user posted image user posted image mislim nate,

ta februar je grozen

< Sporočilo je popravil jona klara -- 7.2.2012 16:54:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 810
7.2.2012 16:55:03   
tatyancha
ja mogoče bi bilo bolje z jutranjim urinom.kaj pa vem sem kar vedela da ne smem še testirat.

Neposredna povezava do sporočila: 811
7.2.2012 17:05:54   
ninon
kdaj pa je konzilij?kej veš?oziroma ve katera kdaj je bil v januarju konzilij oziroma kdaj bo februarja?hvala za odgovor...

Neposredna povezava do sporočila: 812
7.2.2012 17:17:14   
andreja83
Pozdravljene,

evo jst danes zvedla informacije user posted image user posted image in kar presenečena, imava jih kar dosti. Vam kr povem na dolgo, od 20 celic se jih je  nama do 3.dne oplodilo 18, do 5. dne pa 16, tk da od teh imava 4 lepe zarodke torej po moje blastociste a ne?? Ostalih 12 so pa zgleda da morule, sam da z temi 12 bojo še počakali do jutrišnjega dne pa potem zamrznili. Tk da imava napisano 4 +

Midva zlo vesela, definitivno, v varstvo bova jih pa začela dobivati čez 2 cikla, tk da malo pred drugim morem poklicati pa da grem malo na uz, da vidijo če se je stanje umirilo pa pol začneva user posted image . Tk da se jst do nadaljnega selim med navijačice user posted image

(odgovor članu ninon)
Neposredna povezava do sporočila: 813
7.2.2012 17:24:27   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

SREDA,8.2.

JONAKLARA - UZ

ČETRTEK,9.2.

VITA-PREVZEM ZDRAVIL
EMAS -UZ
FOXYLADY -UZ
MARY2011 - ET
PINK ANGEL - PUNKCIJA

SOBOTA,11.2.

KRISV - UZ

PONEDELJEK,13.2.

MARJETACVETA - PREVZEM ZDRAVIL

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,DAISY B,WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

TATYANCHA -10.2.
MIHIKA1 - 15.2.
LALE - 15.2.
PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVA user posted image - 20.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MIHIKA1 (dr.DROBNIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 7.2.2012 17:25:23 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.2.2012 18:26:20   
Mary2011
tatyancha res upam, da je bolj pozno prišlo do vgnezditve in še vedno držim pesti in upam, da bosta ko boš naslednjič ponovila test vidni user posted image ne obupaj še, saj veš kako pravimo, dokler ne pride user posted image je še vedno upanje!!! Mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

andreja ja to pa je lepa številka, res! Super, sem vesela za vaju!!! Saj ti dve user posted image bosta pa tudi hitro prišli in šli tako da boš lahko šla nazaj po svoje user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 815
7.2.2012 18:46:03   
lale

Andreja 83 čestitam za zarodke, ja to imaš sedaj 4 blastocite.

Midva sva tudi imela 7 blastocit do 5 dne, ostalih 6 pa so še pustili, ampak je ostal samo še eden, tako da sva jih imela na koncu skupaj 8.

Punce pri meni ni nič novosti, razen da me pika v jajčnikih in bradavicah. To verjetno od hormonskih pripomočkov...utrogestana in estrofema....user posted image

Tatyanca naredi test še enkrat z jutranjim urinom. Glede tega nimam posebnih izkušenj, ampak kolikor vem, je najbolje narediti z jutranjim urinom, ko je največ hormona. V glavnem držim pestke da bo user posted image user posted image

Ta februar je res adijo, ko berem te poste in minuse me kar začrviči v želodcu. Ampak punce se ne damo, gremo do konca user posted image

Lepo mi bodite

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 816
7.2.2012 19:27:51   
športnica
punce najlepša hvala za vso podporo. toliko objemčkov. user posted image user posted image user posted image jaz sem ok, sva se že zaposlila, imava veliko planov in današnji dan spet kot vsakdan. itak nikamor ne prideš če se sekiraš in jokaš. nič ne pomaga, le živčki gredo in slaba volja je okrog tebe. takoj glavo gor in gremo dalje.

jona, jsz sem bila prve tri v MB pri Vlajsavljeviču in sedaj dva v LJ pri Tomaževiču. ne bom nič več menjala. LJ mi je zelo blizu, do klinike imam 10 minut. če primerjam kolikokrat sem se peljala v MB je kar huda. cca 8krat na postopek. s tem da prideš v službo v LJ nazaj okol 12h. tu pa manjkaš in sodelavci komaj opazijo da si cca 10 minut pozen. mislim da en postopek nujno pripada še Tomaževiču da mu dam še eno šanso da se izkaže user posted image

Mihika, si mi dala misliti. se bom kr naročila na pregled pr tomaževiču in ga vprašala kako je s tem. kako pa to izgleda? oba testirajo ali le mene? je to dolgi postopek in veliko čakaš? mi lahko napišeš na kratko? tok sva že sprobala vseh zadev. celo leto sva jedla maco, matični mleček, on je jedel astasan. eno leto že hodiva k bioenergetiku. v tem postopku sva hodila še na akupunkturo 3x na teden. ni konca ne kraja. mogoče je res štos kje drugje. user posted image

za vse možno držim pesti, da se vam uresniči največja želja in da boi vse ok. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 7.2.2012 19:30:06 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.2.2012 19:33:29   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Ostalih 12 so pa zgleda da morule, sam da z temi 12 bojo še počakali do jutrišnjega dne pa potem zamrznili. Tk da imava napisano 4 +

Midva zlo vesela, definitivno, v varstvo bova jih pa začela dobivati čez 2 cikla, tk da malo pred drugim morem poklicati pa da grem malo na uz, da vidijo če se je stanje umirilo pa pol začneva user posted image . Tk da se jst do nadaljnega selim med navijačice user posted image

andreja to je TOP OF THE TOP novica. no vidiš. vse je OK user posted image user posted image user posted image . le malo se bo zavleklo, tvoje telo se bo pa spočilo. srečno iz srca. čuvaj se.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 818
7.2.2012 19:41:44   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

na odgovor sem čakala kak mesec pa pol, je pa odvisno od datuma kdaj oddaš, ker 1 krat na mesec odgovarja konzilij, na datum pa pol kak mesec, pa srečno

jona, kakšna pošta, to velja verjetno le za prvič, ko štartaš s postopki ali pa ko se vrneš po novega člana in moraš čez vso proceduro? jaz sem bila septembra v postopku, novembra na pregledu in dobila napotnico in so mi rekli da pokličem s prvo menstruacijo. ko sem začetek decembra dobila M, sem poklicala in dobila datum za 5.1. za prevzem zdravil. nobene pošte vmes

Neposredna povezava do sporočila: 819
7.2.2012 19:47:09   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha

ja mogoče bi bilo bolje z jutranjim urinom.kaj pa vem sem kar vedela da ne smem še testirat.

tatyancha, resnično upam da bo za vaju zgodba drugačna in s srečnim koncem. tole ugibanje zadnje dni ubija. grem raje še na 5 punkcij naenkrat user posted image . a si iz LJ? škoda ker nisi šla na krvni test v adrialab - bi takoj vedela pri čem si. srečno punca. drži se.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 820
7.2.2012 19:48:59   
športnica
sama s sabo si dopisujem. v serijah user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 7.2.2012 19:49:15 >

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
7.2.2012 19:50:05   
MIHIKA1
športnica...jaz sem imela od petih IVF 3 x zanositev in 3 X SS, pa so skoz rekli, da pač zarodek ni bil ok...pol sem pa zahtevala, da me dajo na te genetske teste, pa mi je moja osebna ginekologinja v MB napisala nujno in sem v enem mesecu rešla vse..Najprej sem bila naročena pri dr.Pelkičevi, ta je v Mb in je tudi bomba za te zadeve, vzamejo pa kri obema, je pa res, da se čaka tri tedne..no, testiranje je pri obeh, in kri vzamejo obema, pa neko drevo življenja rišejo, da vidijo ali ima kdo v sorodu kakšno bolezen... in na koncu so potem vsi debelo gledali, ko sem dobila izvide, da sem nosilka ene dedne bolezni v smislu strjevanje krvi...no so me pa potem takoj začeli filat z aspirinom za redčenje krvi, na fragmin me pa zaenkrat niso hotli dat, ker baje ni taka oblika močna, baje ni potrebno, ker povzroča osteoporozo.....hvala bogu, da je kromosomsko vse ok..če bi pa bilo kromosomsko, potem pa je sranje, samo sem res jezna, ker ne nardijo teh testiranj že prej...grozni so splavi, drug za drugim, pa matranje pa vse skup...tako, da res vsaki priporočam, da v kolikor ima takšne težave, naj se čimprej naroči...ja kr pojdi do Tomaževiča..pa sam prosi za napotnico...pa čimprej v akcijo...!pravilno, da si močma, in da ne razmišljaš več o tem, zakaj spet ni blo..pa to...tako je prav..treba je it naprej...!enkrat pa bo sigurno ..a ti že imaš otroka ?

Neposredna povezava do sporočila: 822
7.2.2012 20:07:29   
športnica
ne, nimava otročka. mava pa dva psa user posted image sva že zdresirana glede discipline in odgovornosti user posted image user posted image user posted image da ne govorim o stroških. k otroc user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 7.2.2012 20:08:54 >

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
7.2.2012 20:10:44   
športnica
mihika, če te prav razumem sta vidva še vedno v postopku posvojitve? koliko časa pa že?

Neposredna povezava do sporočila: 824
8.2.2012 6:05:36   
MIHIKA1
dobro jutro borke...!kak pri men to deluje..rana ura zlata ura..!
športnica... ja..še vedno sva v postopku posvojitve...!
sedaj cirka 2 leti...! sva misliva iti v Makedonijo, pa se je ustavilo, ne dajo več,  ker z Makedonijo ima Slovenija narjen sporazum in ni potrebno plačat, medtem, ko če greš v Rusijo po otroka, pa se plača...sicer se zelo grdo sliši...ne plača se otrok, ampak dokumentacija...je pa 25 tisoč €, kaj je pa vredu je pa to, da ni enoletne čakalne dobe, veš...otrok je tvoj, ko ga dobiš..imam pa dve kolegici, ki sta posvojile, pa sta obe morale iti v Rusijo dvakrat po en mesec, da sta se zbližali z otrokom...greš pa res na svojo odogovornost..!

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......