|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
6.2.2012 12:47:25   
MIHIKA1
tatyancha..super znaki...upam, da boš čez dva dni že lulala in ga nalulala user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.2.2012 13:01:52   
tatyancha
O MIHIKA1 iz tvojih ust v božja ušesa.ja malo sem mislila da bi lulala v sredo ko sem doma.Bo 12 dan po ET in 14 dan po punkciji.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.2.2012 13:37:51   
GITA14
ZDRAVO,
sem stara borka ki ji je v 8 poskusu uspelo(4x ivf in 4x transfer zamrznjenčkov)
zdej gremo pa spet v nove boje po zamrznjenčke in sem se naročila pri dr Rešu in mi je reku tako kot takrat, pa sm rekla da sm pozabla kako je šel postopek in kaj vse rabm pa je reku da si on ne more vse zapomnt (valda) no sej ni važn, vem pa da mi boste ve pomagale.

Naročena sm zdej v četrtek, me je skoraj kap da tak hitr.
rabim pa napotnico od ginekologa, ? ? ?

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.2.2012 13:49:55   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

TOREK 7.2.

MARY2011 - PUNKCIJA
JOSEPHINA83 - ET
ANDREJA83 - RAZGOVOR

SREDA,8.2.

JONAKLARA - UZ

ČETRTEK,9.2.

VITA-PREVZEM ZDRAVIL
EMAS -UZ
FOXYLADY -UZ

PONEDELJEK,13.2.

MARJETACVETA - PREVZEM ZDRAVIL

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,DAISY B,WOMANPOLICE,TALLULAH,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

ŠPORTNICA-9.2.
TATYANCHA -10.2.
MIHIKA1 - 15.2.
LALE - 15.2.
PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVA user posted image - 20.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MIHIKA1 (dr.DROBNIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRISU(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 6.2.2012 13:51:17 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.2.2012 14:05:19   
tatyancha
jaz sem v 1.postopku pri Rešu.Oba sva imela napotnici(jaz od G moj od svojga zdravnika), vse papirje od terapij s klomifenom(rezultati UZ-jev, pa moje krvne izvide, izvid laparo)vse kar sem najdla sem dala v kuverto itak potem ni vsega pogledal.Ko sem šla po injekcije sem nesla še izvid brisa in pa od obeh izvide na SPB.
Srečno!!!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.2.2012 14:32:31   
športnica
zdravo punce.žaj je moja beta hcg 19 user posted image  žal se je 5. postopek končal.in še kr krvavim, tako da bo kmalu na nuli
hvala za ves support vsem

Neposredna povezava do sporočila: 756
6.2.2012 14:37:10   
andreja83
Športnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal 

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.2.2012 14:53:33   
GITA14
tatyanca hvala

Neposredna povezava do sporočila: 758
6.2.2012 15:09:10   
tatyancha
Športnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.2.2012 15:13:19   
MIHIKA1
športnica..pa saj ne morem verjet...objemček res..19 je res premalo....!drži se..pa v nove boje...!sem pa bla tak fejst prepričana...!

Neposredna povezava do sporočila: 760
6.2.2012 15:17:54   
špica84
Športnica ma ne no user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špica84 -- 6.2.2012 15:18:12 >

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.2.2012 15:21:33   
MIHIKA1
TATYANCHA -10.2.
MIHIKA1 - 15.2.
LALE - 15.2.
PUPIKA83 - 18.2.
SILVA - 20.02

upamo, da bo kateri od nas sreča bolj naklonjena, kot pa je bila wp, jus,tallalah in športnici...objemček vsem štirim..!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.2.2012 15:50:09   
Mary2011
Tallulah in športnica user posted image user posted image user posted image ne morem niti napisati kako zelo žal mi je!!!  Pošiljam vama obema user posted image user posted image user posted image  za srečo in pogum naprej!

Držim pesti za vse nas, dajmo: Tatyancha, Mihika1, Lale, Pupika in SILVA!!! user posted image

joj punce, jaz pa jutri punkcija - me je že kar malo strah ampak saj bo... še vsaka je preživela in tudi jaz bom!

Foxylady hvala za prekrasen seznamček user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.2.2012 15:51:50   
Tallulah
športnica žal mi je user posted image user posted image user posted image vem kako se počutiš. user posted image user posted image

Punce pa kaj je to sedaj bi bil res že čas za kakšno nosečko, upam da vsaj vam uspe Tatyancha, Mihika1, Lale, Pupika83 in Silva, držim pesti za vas.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.2.2012 16:50:54   
krisv
Tallulah in športnica user posted image , upam da nas boste ostale razveselile s pozitivnimi rezultati user posted image .

Jaz sem dobila Diphereline in Bravelle+Menopur. Zjutraj sem potrebovala kr nekaj časa, da sem vse to zmešala in se pičila. Upam, da bo jutri šlo kaj lažje user posted image . 1. UZ v soboto, 11. 2.

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.2.2012 16:53:27   
jona klara
športnica- user posted image user posted image user posted image ne morem verjeti, pa  čisto na koncu.Res mi je žal zate, nimam besed.
jaz bi na tvojem mestu zamenjala kliniko.Kje si bila sedaj?v mb?user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.2.2012 16:56:09   
jona klara
muslim, da sedaj ni dober mesec, 2010, vem, da je bil februar slab z user posted image , marca pa kar dobro število, neki je na ozvezdju in luni.Mi je že kr žal,da nisem počakala še 1 mesec na bolj pozitivno vreme in ozračje.Kakorkoli upaam, da bodo vseeno nosečke, si kr ne predstavljam te tesnobe, res se mi vsaka posebej smili, ki se ji to zgodi.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.2.2012 16:59:37   
lale

Športnica in Tallulah zelo mi je žal za vaju user posted image user posted image ker sem res imela občutek, da vama bo uspelo. Življenje je res nepravično user posted image Nikoli ne vemo kaj na čaka. Nikar ne obupajta za vsako osebo obstaja nekje en sonček, le trenutek moramo ujeti...

Res samo negativni rezultati, tako da sem še jaz sedaj na koncu izgubila upanje user posted image Še dobro, da je moj mož tako zlati, kateri me vedno bodri in mi odžene črne misli stran.

Upam, da bo katera od nas v kratkem zagledala user posted image in postala srečka nosečka do konca.

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.2.2012 17:03:42   
latka
športnica, tallulahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !To res ni pravično, toda vse bomo enkrat veseleuser posted image !

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.2.2012 17:21:53   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

TOREK 7.2.

MARY2011 - PUNKCIJA
JOSEPHINA83 - ET
ANDREJA83 - RAZGOVOR

SREDA,8.2.

JONAKLARA - UZ

ČETRTEK,9.2.

VITA-PREVZEM ZDRAVIL
EMAS -UZ
FOXYLADY -UZ

SOBOTA,11.2.

KRISV - UZ

PONEDELJEK,13.2.

MARJETACVETA - PREVZEM ZDRAVIL

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,DAISY B,WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

TATYANCHA -10.2.
MIHIKA1 - 15.2.
LALE - 15.2.
PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVA user posted image - 20.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MIHIKA1 (dr.DROBNIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 770
6.2.2012 17:24:49   
FoxyLady
ŠPORTNICA,TALLULAH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč kej vesela nisem user posted image user posted image user posted image

ampak punce,dejmo gledat pozitivno naprej,vsem bo enkrat uspelo!!!!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 771
6.2.2012 18:50:52   
cukica
športnica in tallulah žal mi je za vaju,....

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 772
6.2.2012 18:52:42   
pupika83
Josephine user posted image za celico in srečno jutri na punkciji! user posted image user posted image user posted image

Andreja, upam, da te jutri pričaka čim več user posted image , potem pa čim prej po zamrzjenčke. Trebuh še napihnjen? Jaz se že par dni čudim, zakaj ne morem nobenih hlač zapet in zakaj me vse tišči. Gor mi je šla pa "samo" slaba kila. Sem šele zdej dojela, da mogoče je pa vse skupaj zaradi hormonov in sem samo napihnjena. user posted image Ja, dolgo sem rabila. user posted image

Pink angel, ti ga le vprašaj, pa poročaj, kaj ti bo rekel. Jaz sem ga zadnjič na transferju vprašala, zakaj nekatere celice niso zrele. In on meni: "Ja gospa, zakaj pa doma ne zanoste? Verjetno so vaše celice slabe, očitno ste še slabši od moža." Hvala za odgovor, user posted image

Tallulah in športnica user posted image user posted image user posted image . Tudi meni je zelo žal za vsako, ki ji ne uspe. Vem da ni lahko, ampak enkrat bo tudi nam uspelo. Vzemite si malo pavze potem pa v nov postopek, ok?

Avonija, samo pozitivno. Špikanje pomeni, da folikli lepo rastejo. user posted image

Ninon, dobrodošla. Upam, da s eboš lahko kmalu poslovila s tega foruma, seveda kot user posted image user posted image . Na vprašanja ti pa žal ne znam odgovorit, ker sama nisem na GK.

Tatyancha, še malo. Imam zelo dober občutek zate. user posted image Ko boš delala test, pokličeš Reša in ti da nadaljna navodila. Če ne rata (kar seveda zate ne pride v poštev), ti pove, kdaj pridi v naslednji postopek. Če pa mu poročaš o user posted image (kot mu boš ti in za tabo vse ostale) pa mislim, da te naroči še na prvi UZ (mislim da čez 2 ali 3 tedne), potem pa te prepusti v oskrbo tvoji ginekologinji.

Lale, vidim, da tudi ti že iščeš znake. user posted image Pri meni nič novega. Razen da bijem živčno voljo, čim imam 3 minute časa začnem razmišljati o svoji user posted image in štejem, kdaj bo čas za test. user posted image Vsake tuk časa me malo špikne, danes popoldne mi je rahlo slabo pa glava me boli ...Apmak mislim, da to ni povezano s postopkom. user posted image IN seveda napihnjenost ... In nihanje razpoloženja. Hormoni ne vplivajo na mojo psiho nič pozitivno. user posted image

Jona klara, uspešno špikanje in nič negativnih učinkov ti želim. user posted image Pa stran z negativnimi mislimi, tokrat bo februar poln user posted image in user posted image .

Mihika, stiskam pestke in pošiljam pikapoke za srečo! user posted image user posted image user posted image

Gita, čestitke za uspel postopek in super, da boš prišla sedaj tako hitro na vrsto. Napotnico gnekolga pa seveda potrebuješ, če ne želiš biti samoplačnik, kar pa itak nimam smisla. In sem prepričana, da boš v četrtek vse izvedela. In seveda naj ti tokrat rata hitreje, že v prvo. user posted image

Mary, srečno jutri! Želim ti čim več celic! user posted image user posted image user posted image Pa stran s strahom, res ni potreben!

FoxyLady, kako ti? Se že kaj dogaja? user posted image

Krisv, vsak dan bo lažje! Na koncu boš pravi ekspert! user posted image

Se opravičujem, če sem katero pozabila, pestke držim itak za vse. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 773
6.2.2012 19:22:04   
MIHIKA1
pupika...lepo si nam to napisala..si zelo pozitivna in res mi paše in mi je všeč, da nas malo pocrkljaš..ko smo pa ob teh slabih novičkah že res malce negativne vse a ne ? držim pesti tudi jaz zate in za vsako posebej !!!!!!!!!!
danes sem tudi jaz zelo slabo razpoložena...očitno je tak dan...pol še pa imamo toliko znakov, ki kažejo tako na dobro kot na slabo..pa smo tam ne ? vse bo vredu...vse bomo en krat srečke nosečke....!!!!

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 774
6.2.2012 21:00:15   
FoxyLady
PUPIKA-pa gre pikanja sem se že navadla,pač nujno zlo,napihjena sem zelo,bolečin še za enkrat ni,upam,da jih ne bo...čakam na četrtek,ki pa kar noče bituser posted image

IN HVALA VSEM ,KI NAM VLIVATE POZITIVNE MISLI! TEGA NAM NE SME NIKOLI ZMANKAT!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......