|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
8.2.2012 8:47:16   
latka
andreja83,user posted image user posted image user posted image za zarodke!Bomo pa mogoče skupaj trepetali, jaz sem danes začela s KT, konec marca pa se začnem špikati!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.2.2012 8:55:32   
andreja83
Pozdravljene,

ja športnica hvala user posted image !!! Sam sva bla res zlo vesela, pa sploh ko sva slišala da so že kar za vstavit in smatrava da so mal boljši, no sej tolaživa se stem.user posted image user posted image

Latka ne vem če res ne, sej fajn, sploh tu je zlo fajn, ker res dobiš na bilo kako vprašanje tudi odgovor. Ker ko pridem jst pred zdravnika, tak vse pozabim ka mislim vprašat user posted image .

Tak ko učera ko sva čakala na recept za dabroston, me je šele potem vprašala zdravnica na hodniku če sem imela že kdaj zamrzjenčka, pa sm ji rekla da ja, in pol ugotovima da sm imela stimuliran postopek, in pol ona meni ja pol bo pa treba že mal prej poklicat pred drugo user posted image . Pa še to sm se zmotla, da sm imela zmeri primolut za sprožitev user posted image , zdej pa sm dobla dabroston, ko sm ji rekla da mam tega??? Sej verjetn ni kaj narobe??????

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 827
8.2.2012 9:00:12   
tatyancha
ojla sem z goriškega konca.
tudi zjutraj je bil še kar minus.
zdaj bom do petka pozabila na vse.
ali kljub prometriumu lahko krvaviš???

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
8.2.2012 9:46:37   
Anonimen
Hy!
Imam eno vprašanje:Ker imam dolgi postopek IVF me zanima kako je glede user posted image ki naj bi prišla v teh 14 dneh pred UZ.Kaj pa če se mi zgodi,da jo bom imela,ko bom morala na UZ?A je katera imela tako izkušnjo?Sem pa v LJ.Hvala za vaš odg.
Lep pozdrav

(odgovor članu tatyancha)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
8.2.2012 10:00:52   
ninon
jaz čakam na odgovor(na pismo)...grem prvič na postopek...sva še mlada ampak se mučiva že 5 let in ne gre drugače kot z icsi...upava da nama bo tako uspelo...neskončno si želiva otroka...hvala jona klara da si mi malo pomagala :) nikakor ne morem dočakat tega pisma...oziroma začetka...kako si pa ti začela?si imela dolgi ali kratki postopek?kako to sploh gre s temi dolgimi in kratkimi postopki?kako veš v kakšnem postopku si oziroma kdaj zveš?

Neposredna povezava do sporočila: 830
8.2.2012 10:09:31   
jona klara
evo mene iz 1. uz, se vidi, da je praznik, sem bila cca 1¸min notri, ampak ni panike, jutri bo delal moj dr.
našla 1 folikel 14, na drugi strani se ji je skril in ga ni iskala.....

naslednji uz jutri 9.2

ninon- jaz sem imela mild, to je postokek, ko se začneš pikati 5.dan menstruacije in imaš uz 7 dan, traja pa kakih 8 dni in pol punkcija, seveda, če folikli rastejo, sicer podaljšajo.

če je kratek traja od 2. dne špikanja, dolgi pa ne vem kr traja, to ti piše na napotnici, ki ti jo da dr. za neplodnost, a jo že imaš? tam tudi piše vrsta in doza zdravila.V glevnem ko dobiš iz konzilija odgovor, se naročiš v stari porosd. za evidenčno številko in pri naslednji M kličeš kdaj prideš.Napotnico si pa le uredi.h komu pa hodiš oz za postopek kdo je tvoj dr.?

jaz sem dobila 2010 odgovor začertek a nekje v februarju, marca SEM ŽE ZAČELA, SAMO JE FAJN, DA IMAŠ PREJ VSE PAPIRJE, RABIŠ ŠE  KRVNE ZOD SPOLNO PREN. BOLEZNI IN ZADNJI BRIS PAP.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ninon)
Neposredna povezava do sporočila: 831
8.2.2012 10:12:27   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

jona, kakšna pošta, to velja verjetno le za prvič, ko štartaš s postopki ali pa ko se vrneš po novega člana in moraš čez vso proceduro? jaz sem bila septembra v postopku, novembra na pregledu in dobila napotnico in so mi rekli da pokličem s prvo menstruacijo. ko sem začetek decembra dobila M, sem poklicala in dobila datum za 5.1. za prevzem zdravil. nobene pošte vmes

TO velja le za prvič, upamn, da bo v tretje uspešnejše, malo se pogovori z njim.Kdo ti je delal et on?

< Sporočilo je popravil jona klara -- 8.2.2012 10:13:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 832
8.2.2012 10:21:00   
ninon
js sm bla pri dr.drobniču v leonišču...mam vse izvide(oni jih majo v kartonu)...na napotnici mi pa samo piše stesilitas(al neki takga k je čudno napisano) za icsi...kaj to pomeni pol?hvala za informacije...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 833
8.2.2012 10:22:21   
FoxyLady
JONA KLARA- če si jutri v LJ dej me cukni za rokav sej nimaš kej zgrešit močnejše postave rdeči lasje ,vlk narastkauser posted image ,ni časa za k frizerju. user posted image

Kdo pa je tvoj zdravnik?

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 8.2.2012 10:24:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 834
8.2.2012 10:28:11   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

ČETRTEK,9.2.

VITA-PREVZEM ZDRAVIL
EMAS -UZ
FOXYLADY -UZ
MARY2011 - ET
PINK ANGEL - PUNKCIJA
JONA KLARA - UZ

SOBOTA,11.2.

KRISV - UZ

PONEDELJEK,13.2.

MARJETACVETA - PREVZEM ZDRAVIL

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,DAISY B,WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

TATYANCHA -10.2.
MIHIKA1 - 15.2.
LALE - 15.2.
PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVA user posted image - 20.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MIHIKA1 (dr.DROBNIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)
JONA KLARA (dr.)  user posted image

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

[/quote]

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 835
8.2.2012 10:48:07   
lenci
foxylady mene si spustila za seznamcekuser posted image user posted image v soboto grem po zarodke da vidimo koliko se jih bo oplodilo

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 836
8.2.2012 11:14:58   
cukica
Punce dajte pogledat kdo marca dela na uz (LJ klinika),....PROSIM,...
Dolg postopek 22 dan menstrualnega ciklusa se začneš pikat,...čez 14 dni prvi Uz potem pa pikanje 10 dni in nato zopet uz,....

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
8.2.2012 11:15:41   
cukica
Na uz se gre kljub menstruaciji,....

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 838
8.2.2012 11:51:24   
jus79
Hej bejbe,
jaz vas še zmeraj berem in spremljam koliko folikelčkov in celic ste pridelale in koliko pikic grejete...močno stiskam pesti za vsako posebej!!!!

Dejte mi nekaj pomagat, če ima katera kakšne izkušnje ali pa je za njih sišala; pri meni še kar ni user posted image , s Prometriumom sem prenehala v nedeljo ob 14h, pa o menstri še kar ni sledi? Po koliko dneh naj bi najkasneje prišlauser posted image Do zdaj sem jo imela točno kot švicarsko uro in to precej precej močno! Če ima mogoče katera kaj več info o tem bi prosila za pomoč.

Tatyancha drugače lahko začneh krvavet kljub prometriumu....ampak mislim oz. močno upam da bo pri tebi rezultat user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse!!!

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 839
8.2.2012 12:43:47   
jona klara
foxylady- ok, če te bom opazila.Jaz imam temne lase do ramen.Moj dr je dr. T., SICER PA DELA JUTRI DROBNIČ IN POŽLEB, kdo pa je tvoj dr

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 840
8.2.2012 13:27:10   
mavrica72
jus79 - glede user posted image  po prenehanju Prometriuma: jaz sem jo vedno dobila šele med 2 in 4 dnevom od kar sem končala z jemanjem. Meni je namreč vedno Prometrium zaviral menstruacijo, se pravi, kljub temu da postopek ni bil uspešen, dokler sem jemala ta zdravila, se mi kri ni ulila. Tako da mislim, da jo lahko pričakuješ vsak čas.

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 841
8.2.2012 13:54:56   
Muri82
foxylady tudi mene prosim dodaj na seznam.. Srcno upam da me jutri ne poklicejo in da imam transfer v soboto

Punce a kljub temu da sem na bolniski lahko grem na kak sprehod? Meni se ze rola v stanovanju user posted image
Sem ze razmisljala da bi sla jutri v sluzbo - 3. dan po punkcij, samo potem ne vem kako bi razlozila spet. manjkanje drug trden...

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 842
8.2.2012 19:45:08   
pink angel
jus79, tako kot je rekla mavrica72. Jaz sem jo dobila po treh dneh po prenehanju jemanja Prometriuma.

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 843
8.2.2012 20:04:31   
jona klara
CUKICA- v lj kliniki so za uz vsaki dan druga dva dr. na razporedu, tako, da odvisno kateri dan si na vrsti

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.2.2012 22:08:50   
FoxyLady
Sem hotla seznam uredit pa mi noče citata odpret,ga bom jutri in bom dodala lenci in muri gor.

JONA KLARA- moj dr. je Zorn. upam,da se vidiva jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 845
9.2.2012 8:27:55   
tatyancha
Punce dobro jutro!
pri meni nič novega razen vseh znakov PMS, drugače pa še vedno čista belina.Tako me je strah jutrišnjega dne, da bo NEGATIVEN rezultat.
Reš bo verjetno kar prekinil Prometrium in to je to.Ali bi imelo smisel še kak dan kasneje kljub vsemu delat ponovno test ali iti na krvnega?Kakšne izkušnje imate Reševke s tem.Hvala za pomoč.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 846
9.2.2012 9:28:11   
josephine83
končnoooooo user posted image zadnjih par dni mi sploh ni hotlo odpret, da bi lahko napisala, tak da se opravičujem user posted image

hvala andreja83, da si poročala za mene hehe in čestitke za male zamrznjene lumpeke user posted image

športnica in Tallulah user posted image user posted image user posted image

vse ostale držim pesti!! in hvala vsem za pozitivne misli! user posted image

jaz sem v torek imela ET in grejem 1 pikico user posted image sicer je bila samo 3 celična, je rekla ena zdravnica, da je počasna, druga pa me je hitro potolažila, da to še ne pomeni, da se ne bi mogla prijet user posted image je bla počasna, zdej ko je pa na toplem, bo pa hitra kot šus user posted image no, upam na najboljše test 22.2.user posted image

prosim vas edino, da mi malo poveste, kak je s tem mirovanjem zdej...kake mate kaj izkušnje?

hvalaaa in bodite pozitivne user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 847
9.2.2012 10:20:15   
lenci
punce dejte mi prosim povedat zdaj ko jemljem utrogestan ali je to normalno da ga se ful ostane v noznici ko si vstavim nove,ker jaz ga imam ful velik not kot da bi se vse zapacalouser posted image pa v soboto moram v kliniko da mi vstavijo oplojencke in al naj grem kar tko ali je treba to vn spucatuser posted image

(odgovor članu josephine83)
Neposredna povezava do sporočila: 848
9.2.2012 11:37:55   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

SOBOTA,11.2.

KRISV - UZ
FOXYLADY - UZ
LENCI -ET
MURI83 - ET

PONEDELJEK,13.2.

MARJETACVETA - PREVZEM ZDRAVIL

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,DAISY B,WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

TATYANCHA -10.2.
MIHIKA1 - 15.2.
LALE - 15.2.
PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVA user posted image - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MIHIKA1 (dr.DROBNIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)
JONA KLARA (dr.)  user posted image

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 849
9.2.2012 11:46:01   
FoxyLady
Tako ,pa sem uredila seznamček.

Še moje poročilo iz današnjega UZ- levi jajčnik mi sploh ni pregledla,ker ga imam zelo visoko in je rekla da me danes ne bo matrala,desno so 13,12,11 in nekaj manjših,malo razočarana nad velikostjo foliklov,so bili v prejšnih postopkih,večji na prve UZ, pa sej bo.

JONA KLARA- te nisem vidla ,če je bla gužva takšna,da dol padeš,pa kr nekaj žensk z rjavimi lasmi do ramen.Kateri čas si pa bila?

LENCI - jz sem se zmeri spodi umila,sam da bi pa kej not ostalo tega se pa ne spomnemuser posted image

Aja naslednji UZ v soboto

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 9.2.2012 11:47:20 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......