pupika83
|
Josephine za celico in srečno jutri na punkciji! Andreja, upam, da te jutri pričaka čim več , potem pa čim prej po zamrzjenčke. Trebuh še napihnjen? Jaz se že par dni čudim, zakaj ne morem nobenih hlač zapet in zakaj me vse tišči. Gor mi je šla pa "samo" slaba kila. Sem šele zdej dojela, da mogoče je pa vse skupaj zaradi hormonov in sem samo napihnjena. Ja, dolgo sem rabila. Pink angel, ti ga le vprašaj, pa poročaj, kaj ti bo rekel. Jaz sem ga zadnjič na transferju vprašala, zakaj nekatere celice niso zrele. In on meni: "Ja gospa, zakaj pa doma ne zanoste? Verjetno so vaše celice slabe, očitno ste še slabši od moža." Hvala za odgovor, Tallulah in športnica . Tudi meni je zelo žal za vsako, ki ji ne uspe. Vem da ni lahko, ampak enkrat bo tudi nam uspelo. Vzemite si malo pavze potem pa v nov postopek, ok? Avonija, samo pozitivno. Špikanje pomeni, da folikli lepo rastejo. Ninon, dobrodošla. Upam, da s eboš lahko kmalu poslovila s tega foruma, seveda kot . Na vprašanja ti pa žal ne znam odgovorit, ker sama nisem na GK. Tatyancha, še malo. Imam zelo dober občutek zate. Ko boš delala test, pokličeš Reša in ti da nadaljna navodila. Če ne rata (kar seveda zate ne pride v poštev), ti pove, kdaj pridi v naslednji postopek. Če pa mu poročaš o (kot mu boš ti in za tabo vse ostale) pa mislim, da te naroči še na prvi UZ (mislim da čez 2 ali 3 tedne), potem pa te prepusti v oskrbo tvoji ginekologinji. Lale, vidim, da tudi ti že iščeš znake. Pri meni nič novega. Razen da bijem živčno voljo, čim imam 3 minute časa začnem razmišljati o svoji in štejem, kdaj bo čas za test. Vsake tuk časa me malo špikne, danes popoldne mi je rahlo slabo pa glava me boli ...Apmak mislim, da to ni povezano s postopkom. IN seveda napihnjenost ... In nihanje razpoloženja. Hormoni ne vplivajo na mojo psiho nič pozitivno. Jona klara, uspešno špikanje in nič negativnih učinkov ti želim. Pa stran z negativnimi mislimi, tokrat bo februar poln in . Mihika, stiskam pestke in pošiljam pikapoke za srečo! Gita, čestitke za uspel postopek in super, da boš prišla sedaj tako hitro na vrsto. Napotnico gnekolga pa seveda potrebuješ, če ne želiš biti samoplačnik, kar pa itak nimam smisla. In sem prepričana, da boš v četrtek vse izvedela. In seveda naj ti tokrat rata hitreje, že v prvo. Mary, srečno jutri! Želim ti čim več celic! Pa stran s strahom, res ni potreben! FoxyLady, kako ti? Se že kaj dogaja? Krisv, vsak dan bo lažje! Na koncu boš pravi ekspert! Se opravičujem, če sem katero pozabila, pestke držim itak za vse.
|