|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
7.2.2012 6:55:13   
MIHIKA1
dobro jutro punce...!sedaj sem prišla v pisarno in pijem kavo.!
nekaj me je zbodlo in sem začela razmišljat o tebi športnica....v kolikor jih še nisi, zahtevaj genetske teste, ponavadi jih nardijo komaj pri tretjem splavu,
samo, če jim fejst zagušiš, ti jih bodo nardili že zdaj..si rekla, da je to že tvoj drugi SS, ne ?pri meni so tudi ugotovili, da sem nosilka genetske bolezni, pa mi je zarodek trikrat odmrl, ker ni dobil dovolj krvi, ker imam v tem smislu strjevanja krvi, zato me zdaj v tem postopku toliko bolj zanima, kako bo šlo..pač v premislek športnica...!
kako ste druge borke ?
srečno mary danes !pa andreja za veliko lumpijev!
Želim vam lep dan in naj nam čimprej mine do testa !!!!!!!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.2.2012 7:32:05   
tatyancha
pupika83 najlepša hvala za informacijo, ter tebi in vsem ostalim za vzpodbudne besede.mene že od sinoči boli glava, zdi se mi kot se me loteva PMS.Malo je že vojne z živčki drugače pa vse po starem.Še vedno je čista belina in upam da tako tudi ostane.V enem samem foliklu ena sama celica in prepričana sem da je pravi borec, čeprav me vseeno malo stiska.lep dan vsem in močno močno stiskam pestke za vse nas

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.2.2012 9:09:17   
GITA14
pupika hvala
držim pestke za vse, da čim prej pridete douser posted image

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.2.2012 9:14:27   
Anonimen
Pozdravljene
MIHIKA1, imam prijateljico v Avstriji in je tudi ona 3x ss, pa so ji delali ene preiskave in ugotovili da je nekaj narobe, mislim da je podobno kot pri tebi, nekaj je povezano s strjevanjem krvi, in je dobila injekcije in se špikala skozi celo nosečnost( 4 nosečnost do konca- rodila prelepo punčko in zdravo).Zdravnik ji pravi da tudi sedaj merka, če bo noseča bo pa spet se špikala z in., pa srečno

(odgovor članu tatyancha)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
7.2.2012 9:49:56   
lenci
evo punce moje porocanje iz vcerajsnje punkcije.sem prezivela kot se vidi user posted image .pridelali smo 10 celic in sedaj imam zopet v soboto da vidimo kako se bodo oplodili in koliko.toliko od mene zdaj pa grem pocivat user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.2.2012 10:49:54   
SILVA
lenci še tukaj bravo ze celice, naj se lepo oplodiji in naj jih bo tudi kaj za v skrinjouser posted image

športnica in Tallulah
žal mi je, da ni uspelouser posted image user posted image user posted image

mary srečno danes na punkcijiuser posted image

JOSEPHINA83 srečno danes na ETuser posted image

TATYANCHA ,MIHIKA1 ,LALE , PUPIKA83 punce že kaj konkretnih znakov ?
Mene še vedno nekaj špika na momente, prsa so pa še vedno zelo boleča, pa večja souser posted image in upam, da tudi ostanejo, bo imel moj mož vsaj kaj za prijetuser posted image
Držim pesti,da nam je sreča naklonjena v februarjuuser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.2.2012 11:01:58   
jona klara
lenci- bravo za lepo število celic.Superca, sedaj pa se naj lepo oplodijo in počivaj.A je bolelo? kdo pa je delal punkcijo?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.2.2012 11:11:54   
tatyancha
Lenci čestitke, naj le lepo oplodijo,
SILVA, pri meni še vedno čista belina, malo me bolita trebuh in križ kot pred M, prsa malo napeta in boleča, edina novost je ta da so živčki že malo napeti, saj je danes 11 dan po ET in me res že malo mika, a se bojim....

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.2.2012 11:13:03   
jona klara
tatyancha- naredib test in nam sporoči veselo novico ouser posted image - držim pesti, ti si nova nosečka

Neposredna povezava do sporočila: 784
7.2.2012 11:27:44   
Mary2011
punce pozdravljene,
preživela punkcijo, user posted image  zame... sicer me še vedno malo špika na desni strani ampak ker ni šlo drugače sem morala v službo user posted image  tako da komaj čakam, da bo konec današnjega dne.
Pridelala 4 celice user posted image  meni se zdi številka vredu, kaj menite ve? transfer v četrtek 09.02.2012

lenci čestitke za veliko število celic, sedaj naj se pa lepo oplodijo in te pridno pričakajo v soboto user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.2.2012 11:28:18   
lenci
punce hvala user posted image user posted image v soboto bomo videli koliko se jih bo oplodilo in koliko jih bo za v skrinjouser posted image
jona bolelo je ampak je bilo za zdrzat.koliko casa po punkciji ste imele ve se krvav izcedek,ker jaz ga imam se ampak glih toliko da imam dnevni vlozek gor.me pa se boli v predelu trebuha sploh ko hodim do wc/ja.danes si moram vstavit se utrogestan 2 tabletki in tko do petka v soboto pa ne vec vsaj mislim da mi je tako rekla user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.2.2012 11:30:36   
lenci
mary jst te bom kr mal okregala,ker ti bolniska pripada po tamalem 3 dni tako da smotka si ker si sla v sluzbo.zelo jeznauser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.2.2012 11:54:44   
tatyancha
Imam First sign, kaj misliš da bi lahko že danes popoldne lulala ko pridem domov.

Neposredna povezava do sporočila: 788
7.2.2012 12:15:46   
Muri82
Pozdravljene punce. Tudi jaz sem preživela punkcijo. user posted image  Ni bilo ravno na izi ampak se da preživet. Pa drugi dan pozabiš na vse, ko pa veš kakšen je cilj user posted image  

Hvala vam za vaše nasvete. Tam na kliniki je kar malo kaos. Tako, da so mi nasveti prišli prav pa full si bolj sproščen zato, ker veš kam se obrnit.

Jaz sedaj izležavam pred TV, čeprav ni nič pametnega na sporedu. Se mi že meša od dolgočasnosti. Največja muka je pa vstat in it na WC...

Jaz sem pridelala 8 celic. Se mi zdi kar dosti glede na povišan FSH? Upam, da so vse ok in da se bodo lepo oplodile in da me do sobote ne bodo poklicali na transfer.

Lenci - cestitke za 10 celic user posted image  Tabletke si moraš dati 3 krat na dan po 2.

Punce kaj pomeni 3 dni bolniške, če je ET na soboto. A nedelja že šteje za prvi dan, ali to pomeni ponedljek do sreda?

Neposredna povezava do sporočila: 789
7.2.2012 12:16:11   
MIHIKA1
pupike, ne morem brez vas!!!!!!!!
anonimna..hvala za informacije, jaz tudi imam to ja...a ona je pa lahko brez težav potem zanosila...joj, upam, da bo pri meni tudi vse ok zdaj..!
tatyancha....pupika..naredi testek...vem, da bo plusek...mora biti...seveda gre, četudi bi bil last sign...hehehe....! kar pogumno..bo pokazalo... 11.dan že skoraj vsem pokaže...!
josephine...tebe sem izpustila...pa si imla et danes...kako je šlo pridno grej...!!

Neposredna povezava do sporočila: 790
7.2.2012 12:33:46   
Anonimen
MIHIKA1- takoj ko je zanosila je šla zdravniku in so ji dali injekcije, tako da se ja plod naprej razvijal, drugače pa nebi šlo, tako da u drugo ko zanese,  mora takoj po inj.Tudi jaz upam da ti uspe, srečno :)

(odgovor članu MIHIKA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
7.2.2012 12:45:51   
lenci
muri superca za 8 celic.a res si jih moras dajat 3 krat na dan po dveuser posted image mislim da je men rekla po dve tableti na dan v noznico in to do petkauser posted image zdej pa res ne vem vec kako je treba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
7.2.2012 13:05:05   
Mary2011
lenci saj vem, ampak res ni šlo drugače. Nas je premalo v službi in ne morem dobit nadomeščanja, tako da moram biti tukaj user posted image  me je že moj kregal, tako da prosim ne še ve...

Muri user posted image user posted image user posted image  za 8 celic! Naj se lepo oplodijo!

Ko berem vaju vidim, da moje 4 celice niti ni toliko user posted image
Meni je drugače zdravnica rekla, da jih moram do transferja dajat na 12h, potem pa na 8 h - samo ne vem kdaj je rekla, da moram začeti? help please user posted image

tatyancha ti kar pridno lulaj in nam končno sporoči dobro novico, da si user posted image  

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 793
7.2.2012 13:14:24   
tatyancha
Mary2011 ja sem se odločla da lulam takoj ko pridem iz službe.
kar bo pa bo, upam da ne bo kak lažni znak, saj je bla stopka 23.1.,prometrium pa po moje itak ne igra vloge, tudi če je vaginalen.

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 794
7.2.2012 13:15:00   
lenci
se dobro da sem zdaj klicala sestro na GKLJ in jo vprasala kako tablete jao jaz muri imas prav 3 krat se jih uzame in jst sm zdej dve kdaj nej pol se dve ker jih zjutri nisem in pa se zvecer jih morm.pomagite mi kdaj naj jih se uzamemuser posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 795
7.2.2012 13:15:40   
jona klara

seveda!user posted image user posted image jaz sem 2 leti ,tudi na 12 dan po et, pa si nisem upala in mi je ena isto priporočila, ko sem vidla  plus, sem ji bila hvaležna, da se nisem še par dni ubijala z mislijo kaj bo......pogumno in srečno ti želim

< Sporočilo je popravil jona klara -- 7.2.2012 13:16:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 796
7.2.2012 13:17:52   
jona klara
muri- bravo za celiceuser posted image user posted image naj se lepo oplodijo

Neposredna povezava do sporočila: 797
7.2.2012 13:22:49   
Muri82
Lenci vidim, da si nardila, kar sem ti hotela svetovati - klicati na kliniko. Po moje ni panike. Uzemi zdej pa npr. pol še okol 18h pa magari še enkrat okol polnoči. Jutri pa lepo normalno po vrsi, 3x na dan po dve. Jaz sem vprašala če je treba jemati kot antibjotike - točno na določene ure, pa se mi je rekla da ne...

Mary sej od teh 8 sigurno niso vse ok. Tako da tudi 4 so super rezultat, ker je več možnosti, da so te 4 vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 798
7.2.2012 13:44:47   
lenci
muri hvala sem potem se enkrat poklicala in je sestra rekla da ni panike naj vzamem zdaj in kasnej se enkrat in pred spanjem se enkrat.hja dober da sem bla ucer zmedena in nisem skor nc slisalauser posted image razen to da si dam vaginalno po 2 tabl.no sej vse je enkrat prvic in ker so sestre tolk prijazne in nas razumejouser posted image

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 799
7.2.2012 14:00:16   
pink angel
Gremo proti koncu, PUNKCIJA V ČETRTEK 9.2.2012.

Me že zdaj zvija v želodcu user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......