|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
1.2.2012 9:58:46   
MIHIKA1
daisy, mala....ne obupajta...sma skoraj na istem...jaz sem v V.postopku...pa še to je zadnji pingvinček...!mož pa resnično pravi, zakaj ne bi šla v Prago preden greva še na zadnji postopek tu pri nas..!nisva se še odločila...samo so asi tam..baje delajo vse na tabletkah...te pa ne vem, kako to zgleda...!res pa je da te stane cca4.500€,
leni, andreja...naj jih bo čimveč lepih !!!
tatyancha...lepo pridno grej..potem pa čez par dni zagledaj velik user posted image
športnica, wp..po riti vaju bom...če hodiš dost lulat..je samo dober znak...ker to pomeni, da se nekaj dogaja...pri meni je bilo vedno tako..!
tallulah...čestitke....!
silva...kako je s tabo...nisem zasledila...ali si trepetalka...!
če sem katero sedaj pozabla..se opravičujem...sem spet po dolgem cajtu not padla...!

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.2.2012 9:59:54   
SILVA
Jaz čakam na ET, ki ga imam v sobotouser posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.2.2012 10:01:12   
tatyancha
Silva jaz sem ZA, obenem pa se iskreno opravičujem, saj sem jaz narobe odprla temo.Že takrat bi morala združiti dva meseca.Po moje se da preložit vse v eno.
Naslov naj bo: Januar/ Februar 2012 IVF / ICSI.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.2.2012 10:09:49   
SILVA
Evo prošnja poslanauser posted image

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.2.2012 11:44:04   
Muri82
Pozdravljene punce.

Bom se kr u službi prešvercala, ker čene popoldne mi nikoli ne rata vam nič napisat.

Moje poročilo z UZ je sledeče: D 15, 13, 12;  L 13 in 9 mm. Naslednji UZ imam v petek 3.2..  Upam, da do takrat še kak folek zraste. Pa da se bolj enakomerno razporedijo.

Nisem pa dobila nobenih dodatnih zdravil. Samo suprefact in Menopur še naprej. A če si na taki kombinaciji potem ne dobiš Citrostatov (al kako se že reče user posted image ).

Punce ki vam ni uspelo. Pošiljam vam veliko veliko user posted image . Vermamem, da ste sedaj obupane, ampak verjamem, da ste borke in čez nekaj časa, ko boste prišle k seb, boste pogumno šle v nove boje. Verjamem v vas. Seveda pa niti pod razno "ni fer" da morate iti skozi to večkrat. Že enkrat je preveč!

< Sporočilo je popravil Muri82 -- 1.2.2012 11:49:09 >

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.2.2012 14:48:37   
MIHIKA1
punce..zaj sem pa skoraj dol padla...kak face so babe na II pričakujemo FEBRUARJA 2012...poglejte si njihov forum....jaz pa pišem tam njim o teh naših injekcijah in vsem tem...one pa nič ne vejo o tem...na kar mi seveda ena punca pove, da to ni ta pravi forum....kak sem se smejala..pa že v štartu nisem bila prepričana, da je vse ok...hehehe!!!!!kuj smejem se sama sebi...!
Našla sem mojo srečico, ki že pridno povija malo Eriko...čestitike..pa ananasko tudi...ona ima sicer slabe novice..ampak vse bo vredu...!
je pa res, da nas ni ostalo veliko starih a ne mala, daisy, al pa so samo na dopustu zdaj ????pogrešam ninocko, curkico, sanelo, coalo, vrtnico, jagodko. ...itd...če katera ve, kako je z njimi..bi bila zelo vesela..če mi napiše...!

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.2.2012 15:47:49   
ninocka26
Mihika jaz vas še vedno berem in pridno navijam. Nama je uspelo in 20. junija pričakujeva naraščaj (ne vemo še kaj je, ker to pridno skriva).

Aja mali je tudi uspelo, sva kar skupaj (ona pričakuje v začetku julija).

Kako si pa ti?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.2.2012 16:36:25   
mala06
Mihika tudi jaz vas ves čas spremljam in navijam za vsako posebej! Tako kot je ninocka napisala, nama je uspelo v drugo in sva v veselem pričakovanju! user posted image user posted image

Punce želim vam čim več foliklov, lepo oplojenih celic in da vas na koncu razveselita user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.2.2012 16:39:05   
jagodka80
mihika, jaz sem pa še kar tu ... čakam svojo user posted image (ki pa zamuja že en teden!), da začnem z estrofemom in da lahko grem po zamrznjenčke

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.2.2012 16:47:11   
MIHIKA1
hvala punce...!
ninočka....mala
....čestitke obema...res nisem vedela...sem bila kar nekaj časa odsotna..!
jagodka....tebi pa en lep objemček...pa le čimprej naprej, da bova tako čakali, kot ninočka in mala...seveda bova..!

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.2.2012 17:16:19   
športnica
WP pa tako mi je žal, se ti je res že ulilo?

punce, ne boste verjele, ampak jaz imam danes že cel dan belino. po včerajšnjem rahlo rjavkastem izcedku in zvečer svetlo svetlo roza nekaj malega na Wc papirju. sicer me cel dan špika, boli, pristiska na mehur in mam filing da me skos lulat. user posted image user posted image user posted image

zgleda nekaj upanja je še, ane? kaj pravte? loh pa da se bo vsak čas ulilo, zaradi tega Utrogestana, k baje zadržuje. čeprav meni nikol ni zadrževal. vedno sem mi je ulilo na 8 dan. in to je danes. me prav zanima kaj se heca telo z mano in kaj bo. user posted image

niti ne upam pomisliti da je bila včeraj vgezditvena. ojoj

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 561
1.2.2012 18:15:17   
pupika83
womanpolice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 562
1.2.2012 18:23:52   
Mary2011
zgleda nekaj upanja je še, ane? kaj pravte?
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

športnica tako se govori, seveda je še vedno veliko upanja dokler se user posted image ne ulije!!! Držim pesti, da user posted image naslednjih 9 mesecev ne bo user posted image

womanpolice user posted image user posted image user posted image in eno user posted image za srečo!
MIHIKA1 lepo grej svojo pikico in želim ti, da zagledaš user posted image
SILVA se strinjam s predlogom, je že kakšen odgovor glede tega...
Muri82 lepi folikli, seveda jih bo v petek še več in bodo še večji - ravno tako kot pri meni user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.2.2012 18:24:51   
Mary2011
o joj, se vidi da sem nova na forumu... nekaj očitno nisem prav naredila, se opravičujem user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.2.2012 18:31:33   
lale

Hejla miške,

no danes sem prejela v varsto user posted image user posted image eskimčka.

Test imam 15.02.2012

Športnica user posted image to pomeni, da se nekaj dogaja user posted image

MIHIKA midve pa imave na isti dan test. Pa obe pingvinčke user posted image Upam, da ostanejo pri nama user posted image

Womanpolice user posted image user posted image

Navijam tudi za vse ostale user posted image user posted image

Lepo mi bodite user posted image

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.2.2012 18:32:44   
lale

Test imam 15.02.11 sem pozabila z rdečo napisat user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.2.2012 18:33:27   
lale

Ne gre barvno :(

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 567
1.2.2012 18:35:04   
Mary2011
lale user posted image user posted image user posted image za tvoja dva eskimčka, lepo jih grej in naj jima bo čim bolj lepo pri tebi user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 568
1.2.2012 19:02:55   
jus79
Joooj, kolk se dogaja tukaj, sem kr nekaj časa mogla brat user posted image !

WP tudi jaz še stiskam pesti zate in upam da nam sporočiš da se je user posted image umirila, da je bil samo lažni preplah, do takrat pošiljam user posted image user posted image user posted image

Tallulah čestitke, pa da bo vse tako kot mora še ostalih 9 mesecev user posted image !

Držim pesti tudi za športnico, lale, tatyancho, mihiko1, da bodo pikice pridne in da jih boste do pozitivnega testa lepo grele!

Držim pesti tudi za vse ostale!!!!!

Aja, da še lale obarvam, test ima 15.2. ]user posted image

P.S. Pri meni še belina, držite pesti da tako tudi ostane!user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 569
1.2.2012 19:11:08   
MIHIKA1
o lale....res..ja test imava 15.02.2012...upam, da se pingvinčki že tdno držijo pri nama...in se grejejo...!pestke...!
vsem drugim puncam želim lep večer.....pa naj vas vaši fantje malo razvajajo..vas božajo...ker je taki uš...vuni..!
jaz se grem tudi stisnit k svojemu..!hehehe!!!!!!

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.2.2012 19:11:54   
latka
lale,user posted image user posted image user posted image , naj se lepo vgnezdita!Torej so še 4 na mrzlem?

športnica, sigurno se kaj dobrega dogaja, le pozitivno!!Držim pesti zauser posted image !

wp, kako kaže?

To velja tudi za vse ostale, ki pridno grejete!Vsem želim, da tokrat zagledateuser posted image !!

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 571
1.2.2012 20:37:17   
womanpolice
Športnica - sem tako vesela zate!!! In naj ti povem, da tudi jaz imam že ceeeeeeeeeeeeel dan belino.... tako, da nekaj upanja še imam....

PUNCE  hvala za pikepoke, očitno so pomagale... po tistem rahlem krvavem (bolj rjavkastem) izcedku, se je stanje popolnoma umirilo. Nobenega izcedka do vključno zdajle ni več bilo in upam, da bo tako še naprej. K BOgu molim, da je bila le vgnezditvena... Hvala vam za pestke, in da še niste obupale ter da ste optimistične zame. Jaz sem spet optimistična postala. Ma zdelo se mi je čudno, da kako da ne bi ratal, če pa imam iste znake kot ko sem bila noseča za Eriko. Zato imam občutek, da bom nalulala plusek in prosim Boga, da mi da še drugega tako željenega otročka. Hvala vam, da mi tudi ve stojite ob strani.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
1.2.2012 20:39:58   
SILVA
športnica in womanpolice sem vesela za vaju in držim pesti in navijam še naprejuser posted image in samo pozitivne misli imet v glavci, nič več negativnih, pravuser posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 573
1.2.2012 20:47:48   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

športnica in womanpolice sem vesela za vaju in držim pesti in navijam še naprejuser posted image in samo pozitivne misli imet v glavci, nič več negativnih, pravuser posted image

hvala ti :-D  Upam, da vama obe sporočiva veselo novico. Jaz bom prvič delala test CB jutri, če pa bo negativni jutri, in če ne bo nobene krvavitve več, ga bom ponovila vsak dan, saj če je to danes zjutraj bila vgnezditvena, še mogoče ne bo pokazalo...

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 574
1.2.2012 22:59:43   
FoxyLady
super WP in Športnicauser posted image user posted image user posted image fuuuuullllllllll vesela ,upam da se pokažejo pluseki,in še vedno stiskam pesti

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?