pupika83
|
Josephine83, kako kaže, je punkcija že na vidiku? Tatyancha, zelo držim pesti zate! Naj ti čas do testa čim hitreje mine. Vgnezditvena krvavitev se pa pojavi samo pri nekaterih, tako da ni panike, če je ni ... Andreja83, kako je bilo pri tebi? Punkcija že za tabo? Sva midve datumsko zelo uskaljeni, upam, da tudi zagledava isti dan. Seveda že v tem postopku. Mihika in lale, držim pesti za vajine eskimčke. Jus79, kakšno je stanje pri tebi? Že dolgo nisi nič poročala. Športnica, če si preživela kritični 8. dan, je to že dober znak! še malo, pa boš zagledala . WP, lepo, da si zopet optimistična. Ti pošiljam eno za srečo! Tallulah, verjamem, da si malo zmedena glede testov. Pusti jih za 2 dni (ja vem, lažje reči, kot storiti), v soboto naredi novega in bo verjetno več jasno. Mary, upam, da jutri pade že stop inekcija! Jaz sem imela danes punkcijo. Zelo neprijetno, očitno je v vsakem postopku hujše. Sem se že zvijala od bolečine in mi reče: Gospa, smo že na polovici. Sem hotla kar iz stola pobegnit. S tem da je že na začetku rekla, da imam zelo veliko foliklov. Največje razočaranje je pa sledilo na koncu, ko sem zvedela, da sem pridelala vse skupaj 4 celice. Transfer imam v soboto, 4. 2.. No, glede na slab rezultat, upam da transfer sploh bo. Tatyancha, sem s danes že večkrat spomnila nate, upam, da bom imela tako srečo, kot ti. Silva, bova imeli isti dan transfer. Sobota bo srečni dan, ok?
< Sporočilo je popravil pupika83 -- 2.2.2012 11:23:46 >
|