|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
2.2.2012 3:42:27   
womanpolice
Evo mene.... sem mal zgodnja, ampak me je takoooooo tiščalo lulat, da sem morala it... ne, zaenkrat vam še ne morem povedat vesele novice, ker ni bilo še nič. Bolj sem strmela v test, bolj se mi je zdel, da neke obrise vidim, ampak sem vrgla v smeti... ponoci sem izmela za vzorec (manj kot vceraj) tokrat roza izcedka (zelooooooo malooooo), in ker ga je bilo res zeloooooo maloooooo :-) še imam upanje, in si govorim, da če je tist včeraj bila vgnezditvena, potem še test tak ne more pokazati. Mislim, da jutri še nima smisla testa delat, zato mislim, da ga bom v soboto ponovila, pa da vidimo pri čem smo. V soboto bi pa že verjetno pokazalo, če je kaj v mojem trebuščku... Še malo čakanja, ki pa tudi mene zelo ubija, ker ne vem pri čem sem...

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.2.2012 8:55:28   
tatyancha
WP vse bo ok, držimo pesti.
Jaz sem danes 6 dan po ET, ki je bil 2 dan.Nobenih izcedkov ki bi nakazovali vgnezditveno.Po moje bi že mogla bi vgnezditev.
izcedek je le od prometriuma.
Me pa danes spodaj v trebuhu, tik nad sramno kostjo kar močno špikne vsake toliko, drugače kot prej.
Komaj čakam ta 10.2.da vidimo kaj in kako, čeprav sem  prepričana v zmago
navijam za vse, lep dan še naprej

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 577
2.2.2012 9:07:23   
lale

Dobro jutro user posted image

hvala vam za lepe želje.

Tudi jaz navijam za vsako posebej, da čimprej zagledamo ta magični user posted image user posted image

Latka ja, ostali so mi štirje eskimčki user posted image

Jus97 hvala za pomoč user posted image

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 578
2.2.2012 9:10:38   
latka
lale, no sem ti rekla, da bosta takoj prva dva želela k mamici na toplo!user posted image Lepo ju grej, 15. pa naj bo ++!!Verjemi, da bo tako!

wp, držim pesti, da bo v sobotouser posted image !

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 579
2.2.2012 9:30:42   
josephine83
womanpolice fejst držim pesti!!! user posted image
andreja83 je verjetno že fertik s punkcijo, sem tud ful stiskala pesti user posted image

jst pa danes spet UZ, včeraj je rekla da je sam en folikel 16, drugi so vsi neki mali 8-9 - pomoje ni dobro vidla user posted image
upam, da jih bo danes še nekaj in da bo v soboto punkcija user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
2.2.2012 9:52:37   
športnica
lale, bravissimo user posted image user posted image držimo pesti

WP no vidiš, da še ni vsega konec, maybe its gonna be a miracle again user posted image user posted image user posted image

pri meni še vedno vse ok, danes 9 dan. skos me prtiska na mehur, ostalih znakov ni. razen sem in tja mal špikanja in dol me pritiska. kr ne morem verjeto da sem preživela 8 dan, ko se je v 4. postopkih vse končalo. user posted image

s ste doma al pišete iz službe? jst sm bla doma le od punkcije, tretji dan po ET sem bla že v službi, je tako bolje, se manj obremenjujem in manj razmišljam, dnevi pa tečejo hitreje. user posted image

punce držte se.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 581
2.2.2012 9:58:03   
Tallulah
Pozdravljene punce

Hvala vsem za čestitke.
Ena punca me je spraševala koliko zamrznjenčkov so mi vstavili, vstavili so mi enega.
Danes je moj 12 dan od ET-ja. Delala sem test CB in je pokazala slabšo črtico kot je pokazal 10. dan. 10. dan sem naredila tudi dva testa Beby Check in sta mi oba pokazala dve rahli črtici, včeraj sem naredila tudi Baby Check in mi je tudi pokazal črtico. Danes sem naredila Baby Check in test je negativen. Kaj je to? Ali katera ve? Ne vem kaj naj si mislim, čisto sem obupana. Menstruacije še nimam, prsi imam na dotik boleče in malo imam belega toka.

WP žal mi je da ti ni uspelo.

Lp
Srečno vsem

(odgovor članu josephine83)
Neposredna povezava do sporočila: 582
2.2.2012 10:20:26   
tatyancha
Športnica, tudi jaz sem šla 3 dan delati, da ne razmišljam.
O počutju sem malo prej pisala, trenutno vse OK.Upajmo da tako tudi ostane.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
2.2.2012 10:21:24   
cukica
Sej lahko tud tuki ostanemo pa je sam napiše se tam drugače smo vedno delale po dva meseca skupaj in,ker je bil tuki sam en mesec sem jaz naredila samo enega lahko pa popravim in naredim februar marec in se selimo tja,....oziroma se bo odprla nova tema marec april,ko bo čas za to in to je to,...

< Sporočilo je popravil cukica -- 2.2.2012 10:22:50 >

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 584
2.2.2012 11:21:28   
pupika83
Josephine83, kako kaže, je punkcija že na vidiku?

Tatyancha, zelo držim pesti zate! Naj ti čas do testa čim hitreje mine. user posted image Vgnezditvena krvavitev se pa pojavi samo pri nekaterih, tako da ni panike, če je ni ...

Andreja83, kako je bilo pri tebi? Punkcija že za tabo? Sva midve datumsko zelo uskaljeni, upam, da tudi user posted image zagledava isti dan.user posted image Seveda že v tem postopku. user posted image

Mihika in lale, držim pesti za vajine eskimčke. user posted image user posted image

Jus79, kakšno je stanje pri tebi? Že dolgo nisi nič poročala.

Športnica, če si preživela kritični 8. dan, je to že dober znak! user posted image še malo, pa boš zagledala user posted image .

WP, lepo, da si zopet optimistična. Ti pošiljam eno user posted image za srečo!

Tallulah, verjamem, da si malo zmedena glede testov. Pusti jih za 2 dni (ja vem, lažje reči, kot storiti), v soboto naredi novega in bo verjetno več jasno.

Mary, upam, da jutri pade že stop inekcija!

Jaz sem imela danes punkcijo. Zelo neprijetno, očitno je v vsakem postopku hujše. user posted image Sem se že zvijala od bolečine in mi reče: Gospa, smo že na polovici. Sem hotla kar iz stola pobegnit. user posted image S tem da je že na začetku rekla, da imam zelo veliko foliklov. Največje razočaranje je pa sledilo na koncu, ko sem zvedela, da sem pridelala vse skupaj 4 celice. Transfer imam v soboto, 4. 2.. No, glede na slab rezultat, upam da transfer sploh bo. Tatyancha, sem s danes že večkrat spomnila nate, upam, da bom imela tako srečo, kot ti.

Silva, bova imeli isti dan transfer. Sobota bo srečni dan, ok? user posted image

< Sporočilo je popravil pupika83 -- 2.2.2012 11:23:46 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 585
2.2.2012 11:29:04   
lale

Cukica in fox lady vse pohvale. Res lepo naredita seznamček.

No jaz sem doma, ker imam tako službo, da je bolje da sem doma. Čeprav sem en dan doma že pogrešam službo user posted image kje je še ostalih 13 dni user posted image Rada imam svojo službo user posted image

Nisem vam povedala, kaj se mi je včeraj pred transferjem zgodilo. To se lahko samo meni spet zgodiuser posted image Ob pol devetih prideva-na transfer in čakava, da naju pokličejo, pa najinega priimka sploh ne pokličejo user posted image Pa pride sestra do naju, pa naju vpraša ja kaj pa vidva čakata, pa poveva, da imava transfer, pa pove, da gre iskat najin kartonček. Pa pride gor, pa vpraša a gospa vi jemljete Estrofem??? Morali bi poklicati sestro Marijo. Jaz jo prestrašeno gledam, pa reče, da naj greva dol do sestre Marije, da se zmenimo. In me sestre pokličejo v ambulanto in na srečo sem imela s sabo vse papirje. In na koncu ugotovijo, da so mi pomoti dali na ultrazvoku dva papirja, da bi eden moral ostati pri njih, tako da niso imeli sploh evidence, da bi midva imela včeraj transfer. Na srečo se je vse dobro končalo. Ne predstavljam si, da bi morala jemati estrofem in utrogestan za brezveze user posted image user posted image

Tallulah to pa je res čudno zdaj user posted image Tudi tebi Tallulah, Tatyanci in jus 79 pošiljam pikepokeuser posted image user posted image

WP in Športnica dokler se ne ulije še ni nič izgubljeno user posted image user posted image pikepoke za srečen konec

Silva in Josephine želim vama čim več oplojenih celic user posted image

Mihika1 ja midve pa bove skupaj delale testek user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 586
2.2.2012 11:49:05   
SILVA
pupika83 se strinjam s tabo, potem bova pa skupaj trepetaliuser posted image

lale mogoče je pa tole dober znak, da so malo zašuštrali birokracijo, držim pestiuser posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 587
2.2.2012 12:56:42   
lenci
joj punce vidim da nas je zdej kar nekaj punc sicer nekatere že čakate na testek,nekatere na transfer,nekatere pa da sploh pridemo do punkcijeuser posted image . ja jaz si moram danes še dat puregon in cetrotideuser posted image prov dost mam že teh igeluser posted image jutri pa spet UZ in upammmm da končno dobim tole STOP inekcijo in gremo naprej,ker se mi bo zmešaluser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 588
2.2.2012 13:00:10   
lenci
še eno vprašanje bi imela a so vas tud po inekcijah tolk bolele prsa in nabreknjene user posted image ker mene na dotik tolk bolijo da je za znoret.zdej razmišljam da bi spila danes eno pivo za večje folikleuser posted image sam se bojim da glih alko ne gre zdraven inekcij in vseh teh zdraviluser posted image
za vse vas držim močne pestke(me že roke bolijo)da pa končno tale leto 2012 prinese takoo močnoo zaželjene ++++user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 589
2.2.2012 13:24:52   
SILVA
lenci jaz sem spila eno pivo in pojedla dva jajčka in so folikli do drugega dne zrasli do 0,5mm in so bili zreli za stopko.Ne vem sicer, če je to pomagalo ampak za probat jeuser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 590
2.2.2012 13:33:34   
lenci
user posted image SILVA grem na pivouser posted image kako pa kaj iz sp.odnosi ali jih lahko imamouser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 591
2.2.2012 13:42:52   
SILVA
Do punkcije komotuser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.2.2012 14:19:33   
lenci
user posted image SILVA havla za odgovor potem imam fore še vsaj 2 dni sam če nam bo pasalouser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.2.2012 14:38:48   
športnica
madona spet mam en mini rjav izcedek. rahla črtica. zmešalo se mi bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 594
2.2.2012 14:45:31   
latka
Z rahlo črtico misliš test?
Nič še ni izgubljeno, vem da ti je sedaj najtežje, toda poglej, prišla si že prek 8 dne, to pa lahko pomeni samo eno,user posted image !Navijamo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 595
2.2.2012 15:16:22   
ane_ane
Živijo,
se vam bom pridružila kar na tej temi. Če bo vse "po planu", bom tudi jaz tam nekje okrog 20.2. začela prvi postopek IVF pri dr. Rešu.
Ta vikend bo ovulacija (klomifen), ampak verjetno spet ne bo nič. Klomifen jemljem že 7 mesec (4 mesece pri svojem G, 3 mesece pri dr. Rešu), vedno so prisotni folikli, partner je bp, pa še vedno nič..... Zadnja zanositev je bila pred 2 leti, pa še takrat se ni končalo ok - ss.

Toliko na hitro o meni, pozdravček vsem user posted image ...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.2.2012 15:41:27   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: latka

Z rahlo črtico misliš test?
Nič še ni izgubljeno, vem da ti je sedaj najtežje, toda poglej, prišla si že prek 8 dne, to pa lahko pomeni samo eno,user posted image !Navijamo!!!

joj latka, upam da je res kaj na tem user posted image ma kakšna črtica na testu. črtica na vložku user posted image tole me ubija. vse me boli, dol pritiska. kavbojke mam kr na ful odprte, sploh nimam zadrge zapete ... haha

se mi zdi da tole ne pelje nikamor. bi bilo prelepo. bom poročala, vi pa navijajte.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
2.2.2012 16:10:49   
MIHIKA1
športnica..]..vse bo ok...boš vidla...tako pač je...pri tebi sem še bolj stoprocentna, ker je bila vmes krvavitev, za katero mislim, da je vgnezditvena...prehitro je to za menzes...če pa je vgnezditvena, pa itak veš, da si zmagala..zato držim pesti še !!
WP...pri tebi po tudi vse ok...!¨
lale...a si pridna.,..da mi ne delaš kaj preveč ?? jaz ima od danes že joške tko napete..kot da bi mi kdo pritisk not spuščal..drugače sploh nič ne čutim...ni nekih znakov!
Silva...čimprej naj bo sobota.., da boš pridno grela , ok ?
tatyancha...50 % oziroma več žensk nima vgnezditve..pa donosijo...glih tak gre..!vse bo ok..komaj čakamo 10.02.2012.
andreja...čestitike za celice...naj se jih čim več oplodi..!
Tallulah...vse bo ok..sxamo pozitivno naprej..kdaj po pravem delaš test ?
Josephine..čimrej naj bo punkcija..čim več naj jih bo..!
pupika...skupaj bosta trepetale s silvo..mi pa navijamo..jupiii!!
lenči..ti boš imela punkcijo...naj ti čimprej mine..pa saj veš, naj jih bo ogromno...!
Kaj sem še katero pozabla...če nas je pa kr nekaj...pridne bodite punce..držite se..joj, ki še je 15.02.2012!!!!!!!!!!!!!!pa že zaj samo jem...kaj šele bo...!

Neposredna povezava do sporočila: 598
2.2.2012 16:12:52   
MIHIKA1
ananaska..kako si ti...prosim te javi se..upam, da si že rešena...prosim odpiši!!!!!!!vse bo v redu..!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
2.2.2012 17:35:43   
Tallulah
MIHIKA1 test v Lj. imam v ponedeljek. Upam na najboljše, čeprav počasi izgubljam upanje.
Res mi ni jasno vse skupaj 4 testi so pokazali pozitivno, sicer niso bile prav izrazite črtice ampak bile pa so. Včeraj je bila še bolj vidna kot predvčerajšnim. Danes pa na Baby Cheku nič. Mislim, da se mi bo zmešalo.

Latka kateri dan si danes?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?