Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 17:37:19
|
|
|
|
josephine83
|
hej punce, hvala za pozitivke, danes zvečer mam stopko, v soboto zjutraj punkcija je pa samo eden, ampak sej je bo ta sam super fajni držite pesti, da rata andreja83 vas lepo pozdravlja, sem bla danes pri njej v bolnici in je uspešno prestala punkcijo, mela jih je 20 je prosila, da jaz napišem, ker bo danes še sam v vodoravnem stanju držim pesti, da ne bo hiperce pupika83 4 so super, sej bojo vse ratale jst mam sam enga, če ga bojo uspel vn potegnat bo pravi frajer hehe upam na najboljše - ti transfer, jaz pa punkcijo v soboto, bom misla na tebe za seznam 4.2. punkcija
< Sporočilo je popravil josephine83 -- 2.2.2012 17:46:12 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 18:47:36
|
|
|
|
lale
|
MIHIKA1 veš, da sem pridna in počivam. Tudi jaz nimam nobenih znakov A ti si doma ali v službi? Športnica držim pesti Tallulah krvni test ti bo najbolj zanesljivo pokazal. Mogoče še jutri zjutraj ponovi test, da boš bolj mirna.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 18:49:23
|
|
|
|
FoxyLady
|
FEBRUAR PETEK,3.2. MARY2011 - UZ LENCI - UZ MURI82 - UZ SOBOTA,4.2. SILVA - ET PUPIKA83 - ET JOSEPHINE83 - PUNKCIJA ČETRTEK,9.2. VITA-PREVZEM ZDRAVIL EMAS -UZ FOXYLADY -UZ PETEK,17.2. ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,DAISY B,.. T R E P E T A L K E (beri TESTI) JUS- 5.2. TALLULAH-6.2. WP-6.2 ŠPORTNICA-9.2. TATYANCHA -10.2. MIHIKA1 - 15.2. LALE - 15.2. KANDIDATKE V POSTOPKU WOMANPOLICE (dr.RELJIČ) ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ) MURI82(dr.RIBIČ) JUS79 (dr.REŠ) JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ) FOXYLADY (dr.ZORN) SILVA(dr.BOKAL) LENČI(dr.VOGLER) TATYANCHA (dr.REŠ) LALE (dr.GAVRIČEVA) SILVA (dr.BOKAL) PUPIKA (dr.REŠ) EMAS. (dr. ZORN) CUKICA (dr.RIBIČ) MARY (dr.REŠ) MIHIKA1 KANDIDATKE ZA POSTOPEK ANONIMEN (dr.REŠ) ELERAB (dr.REŠ) VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) ANAU (dr.GAVRIČ) ŠIČKO() ANE_ANE(dr.REŠ) Metulček-cekinček,ROŽI_.... NOVE NOSEČKE JANUAR Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.
< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 2.2.2012 18:56:35 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 18:50:19
|
|
|
|
športnica
|
andreja 83 superca. držimo pesti, pa da ne bo hiperce tallulah jutri naredi še enkrat test. lahko da je bilo s testom kaj narobe, lahko pa da si imela nekaj malega še od stopke in se je to zdaj spucalo. seveda upajmo na najboljše. punce takrat ko pride do take zmede, zakaj ne gresta v Adrialab na krvni test. glede na velikost cifre boste vedele pri čem ste. mislim nate josephine super za stopko. torej punkcija it is . držimo pesti za soboto
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 18:52:01
|
|
|
|
športnica
|
JUS- 5.2. TALLULAH-6.2. WP-6.2 ŠPORTNICA-9.2. TATYANCHA -10.2. MIHIKA1 - 15.2. LALE - 15.2. dejmo punce
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 18:55:58
|
|
|
|
womanpolice
|
cez dan sem imela komaj vidne izcedke al pa jih ni bilo. zdajle zvecer pa se je izcedek obarval na rdece. sicer se ne lije, ni dosti, ampak imam spodaj obcutek kot da se bo zdaj zdaj ulilo. tolk upanja sem imela cez dan. pa tud na testu sm videla rahlo ampak res komaj vidno crtico, zdaj pa tole. mislim,da ne bo nic dobrega. je bilo prelepo da bi bilo res... sportnica kako je s tabo? so izcedki prenehali?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 18:58:07
|
|
|
|
Tallulah
|
športnica sedaj sem imela postopek z zamrznjenčkom brez zdravil, tako da nisem imela nobene stopke. Po Et-ju sem dobila samo Utrogestan tabletke. Jutri sem rekla da ne bom delala testa, bom ga pa v soboto in bom videla kaj bo, v ponedeljek pa grem v Lj na krvnega. Srečno vsem puncam
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 18:59:13
|
|
|
|
FoxyLady
|
WP-še vedno ni konec,ne izgubljaj upanja Drugače pa ja najbolje da ostanemo kr tukaj do marca,pa se potem odpre nova tema,kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:05:47
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tallulah športnica sedaj sem imela postopek z zamrznjenčkom brez zdravil, tako da nisem imela nobene stopke. Po Et-ju sem dobila samo Utrogestan tabletke. Jutri sem rekla da ne bom delala testa, bom ga pa v soboto in bom videla kaj bo, v ponedeljek pa grem v Lj na krvnega. Srečno vsem puncam sori, sem pozabila da si brez zdravil. torej sobota je THE DAY . mislim nate in na vse ostale.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:11:58
|
|
|
|
športnica
|
WP ma ne no. čist iste znaki. obe sva imeli na isti dan mal rjavega izcedka. vmes en dan vse ok. danes spet rjavi izcedek. nočna mora za živce . men se kr meša. sm se že sprijaznila, potem naslednji dan spet upanje, danes spet izcedek. oooo madona no. jaz imam zaenkrat še kar mini izcedek. sicer me pa vse boli in pristiska na mehur.
< Sporočilo je popravil športnica -- 2.2.2012 19:13:17 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:13:10
|
|
|
|
FoxyLady
|
FEBRUAR PETEK,3.2. MARY2011 - UZ LENCI - UZ MURI82 - UZ SOBOTA,4.2. SILVA - ET PUPIKA83 - ET JOSEPHINE83 - PUNKCIJA ČETRTEK,9.2. VITA-PREVZEM ZDRAVIL EMAS -UZ FOXYLADY -UZ PONEDELJEK,13.2. MARJETACVETA - PREVZEM ZDRAVIL PETEK,17.2. ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,DAISY B,.. T R E P E T A L K E (beri TESTI) JUS- 5.2. TALLULAH-6.2. WP-6.2 ŠPORTNICA-9.2. TATYANCHA -10.2. MIHIKA1 - 15.2. LALE - 15.2. KANDIDATKE V POSTOPKU WOMANPOLICE (dr.RELJIČ) ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ) MURI82(dr.RIBIČ) JUS79 (dr.REŠ) JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ) FOXYLADY (dr.ZORN) SILVA(dr.BOKAL) LENČI(dr.VOGLER) TATYANCHA (dr.REŠ) LALE (dr.GAVRIČEVA) SILVA (dr.BOKAL) PUPIKA (dr.REŠ) EMAS. (dr. ZORN) CUKICA (dr.RIBIČ) MARY (dr.REŠ) MIHIKA1 MARJETACVETA AVONIJA (dr.REŠ) KANDIDATKE ZA POSTOPEK ANONIMEN (dr.REŠ) ELERAB (dr.REŠ) VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) ANAU (dr.GAVRIČ) ŠIČKO() ANE_ANE(dr.REŠ) Metulček-cekinček,ROŽI_.... NOVE NOSEČKE JANUAR Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:15:19
|
|
|
|
MIHIKA1
|
lale...pridna, pridna..jaz sem kr doma...ampak, ker vodimo svoje podjetje...ne počivam..imamo pisarno kr zraven hiše..tako, da malo se zamotim v pisarni...! wp...ni še vsega konec...pri men je blo trikrat enako...ysicer odmisli, da je bilo vsakič konec..veš, da zaradi genetike, tako, da moraš biti pozitivna..jasna vedno reče, da je vsaka ženska po svoje unikatna...in da ene lahko zelo krvavijo..pa bodo otroka donosile ..zato glavo gor...! tallulah...glede na to, da nisi imela injekcij, ti zagotovo test ne bi pokazal pozitivno, če se s telesom ne bi dogajalo nekaj..a ni tako..? najboljše, da greš res na Adrialab in daš kri..to bo najbolj stoprocentno....ker vem, kako so dolgi ti dne do 06.02.2012, do takrat lahko vidiš, če se ti hcg podvaja na dva dni...potem veš, da je vse ok...! cukica....hvala za seznam..mihika ima Dr.Drobniča...! punčike..lepo spite...pa ne preveč mislit na naše težave...mislimo raje na naše male , ki jih bomo zagledale na koncu !!!!Rada vas imam...Lp, mIhika
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:23:27
|
|
|
|
womanpolice
|
mihika hvala za vzpodbudne besede, ampak imam vse manj upanja. vem, po nagi riti me bos. sportnica ne govori. en dan ful nazaj dobila upanje, danes zvecer pa sem ga izgubia, ko se je izcedek obarval rdece... ti imas rjavega tako da ti imas se vedno vec upanja. drzim pest i za obe.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:25:02
|
|
|
|
MIHIKA1
|
edino tega ne vem, a ve katera....zakaj tako hitro začnejo boleti prsa..a je to od utrogestana, ali od pregnyla...je to mogoče....??? ali je mogoče, da se drugi dan že nekaj dogaja...pri vsakem postopku, pa jih je bilo pet..je bilo drugače..res bejbe..čist drugače pri vsakem...ne morem verjet..saj to te res naredi živčno vse skup...samo mormo lepo skup držat..druga drugo tolažit, mirit, pa to ogromno koristi...to pa zagotovo..!razumem vas popolnoma vse, ki imate izcedke, jaz sem letala vsakih petnajst minut na wc, se jokala...pa res me je vsakih petnmajst minut tiščalo...ker je bla to psiha..razumem te wp in športnica...samo športnica ti pa veš, da je bilo veliko žensk, ki so krvavele...ble noseče in na koncu rodile...!zato mormo vztrajat in bit zbrane do konca...!tudi naša srečica je krvavela...se spomnite...pa ima danes pupo Eriko ???
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:31:45
|
|
|
|
MIHIKA1
|
wp...ja bom te po riti..samo te razumem...en objemček ti dajem za vzpodbudo, ne za žalost.. jaz sem venomer imela rdeč izcedek..pa je bil Bhcg na koncu že 10.000...zato samo odmisli slabo...res je vsaka ženska unikatna, a veš...? dokler ti ne rečejo...da je res konec..imaš še vedno upanje...kar upaš, kar privlačiš, se uresniči..zdaj pa se moraš samo odločit, kaj upaš in kaj privlačiš v tem trenutku...!popolnoma te razumem...hočem pa samo, da daš negativne misli na stran....ok ? Lepe sanje ti želim !!!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:34:29
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHIKA1 lepo spite...pa ne preveč mislit na naše težave...mislimo raje na naše male , ki jih bomo zagledale na koncu !!!!Rada vas imam...Lp, mIhika mihika ti si res k en psiholog. k ena mama, k nas mal bodri. ja maš prav, vsaka mal zaide na panično stran , pa se mormo bodrit. ćeprav se ne poznamo pa verjemite zelo pomaga ko te tule nekdo tolaži in bodri . nisi sam. drži se in lepo čuvaj trebušček
< Sporočilo je popravil športnica -- 2.2.2012 19:35:44 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:37:55
|
|
|
|
MIHIKA1
|
WP...a te lahko nekaj vprašam.-..a si ti res WP, al samo tak iz heca malo...( WOMAN POLICE )?????ker če si res, pa me kdaj ustaviš, si me boš sposodla, ker sem te malo pokarala zdaj ha ?HEHEHEHEHE....! čist tak mi je v glavo padlo zaj to !!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:41:25
|
|
|
|
MIHIKA1
|
o hvala športnica.......ja saj sem res taka bolj ja...v teh 12 letih so me samo te punce tega naučile, veš in to mi vedno daje moč, da grem naprej...moja ringaraja in vse to.....tako sem vesela za vsako posebej, ki ji rata..kot da bi bla to jaz...no..po naravi sem pa malenkost drugačna..škorpijonka..heheheh!1!11 nooo...saj ni tak hudo...!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 19:55:21
|
|
|
|
womanpolice
|
mihika najprej ti ful hvala za vse. upam, da bo to drzalo pri meni in da bom srecka nosecka. in ja se m wp :-) ampak trenutn na porodniski tak da i "varna" hahahhahahah
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 20:04:41
|
|
|
|
MIHIKA1
|
hehehe.,..WP....super...enega sončka že imaš doma ????seveda bo...tako,kot pravim...!lLepo se imej...sedaj pa gremo gledat...ne vem, kako je pravi naslov..neki boj med nevestama al neki takega ??? moj bi reko..pa daj ne bom romantike gledal...no jaz pa ne fussballa...hehehehe!!!!!NOČKO VSEM !!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 20:17:50
|
|
|
|
Tallulah
|
mihika in športnica hvala vama za tolažilne besede. Res je, ker nisem imela zdravil se sigurno nekaj dogaja v mojem telesu, saj drugače ne bi pokazali 4- je testi pozitivno. Se strinjam z mihiko da moramo skupaj držati, se tolažiti, jokati, smejati in vsem nam bo lažje. Najbolj se me razumemo in vemo kako nam je saj imamo vse isti problem. Tudi meni je veliko lažje ko preberem vaše tolažilne besede. Vsem puncam pošiljam za sreči in lahko noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 21:08:10
|
|
|
|
jona klara
|
wp- drži se črne misli pa šc daleč stran, močno držim pesti, da bo vse ok.Je pa res, da nas hitro vse prestraši.....ko ti je najhuje objemi Eriko in se zahvali, da jo imaš....ostalo bo že športnica- enako velja zate, upanje umre zadnje, naj tokrat uspe, držim pesti in upam zate in vse vas in nas jaz sem danes dobila M, pikanje začnem v ponedeljek, UZ IMAM V SREDO8.2
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 22:03:39
|
|
|
|
krisv
|
Hej, dekleta! Jaz bi se vam pridružila, če me sprejmete... V naslednjih dveh dnem čakam , da gremo k dr. Rešu po špikice. To bo najin prvi postopek, kratek. Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste pri Rešu. Kakšen je postopek zjutraj ob petih pri njem, glede na to, da še ni sester? Komu oddam dokumentacijo oz. zdravstvene? Al samo čakam, da pridem na vrsto? Berem vas že pol leta, od kar vem, da tudi mene čaka OBMP, in moram rečti: Punce, kapo dol! Jaz po dveh letih neuspehov, po številnih operacijskih posegih, se prvič podajam na to pot. In glede na to, da se nekatere že več let borite proti neplodnosti in ste še vedno tako pozitivne in optimistične, lahko le upam, da bom kot ve močna. Bravo za nas ženske .
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 2.2.2012 22:36:56
|
|
|
|
ninocka26
|
Krisv pri Rešu zjutraj prideš v čakalnico, vprašaš katera je zadnja in greš potem za njo direkt v ambulanto (ne rabiš kartice, dokumentacijo daš direktno Rešu). Srečno!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 3.2.2012 6:43:23
|
|
|
|
športnica
|
dobro jutro, pri meni še vedno malo rjavega izcedka. če danes zdržim grem jutri delat test na 11. dan. punce a zna bit, da k sm doma in se uležem so bolečine manjše, me manj dol pritiska in na mehur, ko sem pa v službi me pa skos neki špika, boli, ful sm napihnjena. je to možno zaradi sedenja? sej velikkrat se mal sprehodim po pisarnah, grem na sprehod med malco itd. bi ve ostale raje doma? sej verjetno nič ne more bit narobe ane? bom mela dons kr pajkice. WP, Talullah, tatyancha, jus kako se držite? kmalu bodo testki. upamo na
< Sporočilo je popravil športnica -- 3.2.2012 6:44:59 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
organizator zabavAli bi najele organizatorja za kakršno koli zabavo, poroko,...?da (
29%)
ne (
71%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!