|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
4.1.2012 11:04:51   
princess13
Helenčica, ovulacijo sem mela tam nekje med 19.12. in 24.12. To majhno krvavitev pa 29.12. Nič jasno user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.1.2012 11:36:06   
Zewa
Pišuuuka, me ni 3 urce tle, pa ste naklofale 3 straniuser posted image

Čestitke puncam, ki ste nalulale user posted image , želim zdravo in mirno nosečnost!

Kako ste ostale kaj? Jaz uživam, sem ta teden na dopustu, ker sem delala cel december in vse sobote itd. Tako da mi prav paše malo zabušavat..user posted image

Tako mi bo mogoče čas hitreje minil tja do 12. ali 13.1. ko bo dan Duser posted image

Za ostale pa tudi navijam, vidim, da je januar že poln nosečk - kaj šele bo. Držim pesti za vsako posebejuser posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.1.2012 11:50:38   
Pajama
Pišuka ste pridne - ne utegnem slediti.

aksi: user posted image s polno paro naprej in veliko user posted image ! Februar je super mesec...kultura...pust...vonj po pomladi...in polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.1.2012 12:02:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Nekaj me zanima...mogoče bom vprašanje zvenelo čudno...ampak, od česa je odvisna višina nosečniškega hormona?! Zakaj ga npr. ne bi mela dovolj?

To sm jst najdla
Ko je ženska noseča, začne njeno telo proizvajati hormon, ki se imenuje hCG (humani horionski gonadotropin). Koncentracija hormona v urinu s trajanjem nosečnosti narašča. Test za ugotavljanje nosečnosti Baby CHECK temelji na zaznavanju prisotnosti tega hormona.
Test zazna nosečnostni hormon od prvega dne izostale menstruacije dalje oziroma ga lahko zazna že nekaj dni pred izostankom menstruacije, če uporabimo prvi jutranji urin.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 529
4.1.2012 12:29:57   
Rose Bay
Lep pozdravček

Upam da ste uspešno zajadrale v novo leto, jaz sem bila čez praznike odklopljena od interneta user posted image in je prav pasalo.
Vidim da so se nosečke že začele nabirat, lepo lepo. user posted image user posted image user posted image

Malo sem samo preletela, zgleda da je kar nekaj sotrpink, ki so/bodo delale teste te dni. Danes je moj dan D, menstruacije še ni (dan je še dolg user posted image ) ampak test bom verjetno delala jutri, če je danes slučajno ne bo, ali celo pozneje.
Imam pa seveda zelo napete prsi, mozolji so tudi točni, zjutraj mi je bilo slabo zdaj pa ne vem ali je bilo to zaradi vožnje ali kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
4.1.2012 12:59:07   
anckica
No po dolgem času se vam javljam.
Kot prvo in osnovno vam vsem želim srečno, zdravo in predvsem pluskov polno leto 2012!
Vsem user posted image iskrene čestitke in želim vam lepo in mirno nosečnost.

Situacija pri meni je taka kot sem vedela da bo, danes je prišla user posted image z gorečo bolečino in količino!
Nisem pa nič kej preveč žalostna, ker sem bila ta mesec kar pod hudim stresom + nisem bila kaj preveč pridna z jemanjem folne kisline tako da sem po pravici povedano kar malo olajšana da nisem user posted image
Edino žal mi je za mojega user posted image ki se je tako veselil in bil siguren da nama bo takoj uspelo in je zdej kar razočaran pa mene tolaži čeprav je njemu bolj hudo... Sem mu obljubila da slej ko prej bova tudi midva zagledala user posted image in mislim da bo valentinovo kar primerno da mu povem lepo novico user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 531
4.1.2012 13:02:23   
anckica
joj pozabila sem dodat še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še enegauser posted image za vse tiste ki boste zdaj delale testeke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRŽIM PESTI!

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.1.2012 13:02:59   
princess13
Ker pač se spet ne držim tega kar rečem...da bom odmislila vse skupaj in se zamotla z drugimi stvarmi user posted image , sem se odločila, da o tem še malo povprašam svojo ginekologinjo. Ker pa je bla ona zasedena, sem se pogovarjala s sestro. Razložila sem ji svojo situacijo, dneve O, krvavitev, negativni test...itd. in mi je rekla, da sem prehitro delala test včeraj. Da je kao normalno, da je bil negativen. Spet mi je dala malo upanja, čeprav ne vem, če je to dobro, da tako niham gor pa dol user posted image Rekla mi je tudi, da naj naredim CB test, ker je najbolj zanesljiv in naj ne delam drugih. CB res še nisem delala, ker mi je predrag. Sem pa delala do zdaj First sign. Bom pa si CB šla kupit v nedeljo, če M ne bo in če bosta ta dva testeka, ki ju še imam (baby check mini) še vedno kazala negativno.

Res mi ni jasno zakaj me nič ne zvija al pa boli, če bi mogla na današnji dan dobit M user posted image VEDNO me nekaj zvija prej, tokrat nič. Res se nekaj čudnega dogaja z mojim telesom ta mesec user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 533
4.1.2012 13:11:56   
LittleSun
ankica pozdravljena, user posted image user posted image bo pa naslednji mesec roza zateuser posted image

princess meni moja G vedno reče, da naj delam test šele 10 dni po izostanku, saj prej ne pokaže in da je samo CB vredu, nič druga. Ti se pa lepo sprosti, odklopi in vdihni. Kmalu boš vedela kakšno je stanje, do takrat pa počni kaj zabavnegauser posted image user posted image

Meni res pomaga, če grem malo migat in sem včeraj res predelala stvari v glavi ko sem gonila bicikel. Bo kar bo.

Sicer je še vedno vse belo, boli ko user posted image , ampak mislim da prihajauser posted image user posted image zjutraj se je nekaj nakazalo...

Neposredna povezava do sporočila: 534
4.1.2012 13:23:59   
HeLenčica
Anckica user posted image user posted image user posted image

Hm, LittleSun....sej če bi bla noseča bi tud lahko mela roza izcedek...čakajmo user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 535
4.1.2012 13:29:45   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Hm, LittleSun....sej če bi bla noseča bi tud lahko mela roza izcedek...čakajmo user posted image

Ma sem se že nekako prepričala, da nisem noseča, se mi zdi tak čudno, da mi toliko kasneje test še vedno nebi kazal, itak je vse možno, ampak mi je tako nekako lažje...sedaj je tudi tale izcedek spet izginil, me pa zvija kot da lije kot iz škafa...edini znak ki je danes res nakazoval user posted image je povišana telesna teža zjutraj, ponavadi jo potem tekom dneva dobim, ko se mi zjutraj dvigne teža...tokrat pa bomo videli..sem se že na februar prestavilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
4.1.2012 13:35:18   
LittleSun
Ravno iz stranišča in sedaj je izcedek že bolj močan, s krvavimi nitkami...samo da priteče in čimprej odteče, da lahko gremo v nov krog, v akcijo, tokrat je nebo nič zaustavilo in PIKAuser posted image V svojem prvem letošnjem krogu bom videla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 537
4.1.2012 15:47:30   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

epica in ana88 čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Res se je dobro začel tale mesec, le tako naprejuser posted image

Mladika midve pa isti dan pričakujevauser posted image

In upam,da jih tudi ugledave!!!!!!!!!!!!!!!!!Pismo tok novih nosečk,da več ne folgam sledit...čestitke vsem in kar v tem tempu nadaljujte/mo....Vsem,ki vas je pa tečka obiskala,pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  da rata že v februarju!! Res za vsako sem vesela ko ugleda te čudežne user posted image ,ampak jst komi čakam,da nam ktira veteranka sporoči veselo novičko,bom še bolj vesela!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 4.1.2012 15:48:56 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.1.2012 15:50:10   
curly
LittleSun, dobro si se to odločila. Jaz se ti pridružim. Sicer še čakam na user posted image , ker do takrat itak ne smemo user posted image brez zaščite, zaradi posega, ki sem ga imela.
Po user posted image začnem z Maco in aktivnim user posted image .
Navijam zate in tudi za vse, ki ne pričakujete user posted image v januarju. Do zdaj je veseli december že prinesel nekaj user posted image , ne dvomim, da vas bo v januarju ogromno. user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki boste delale teste pa čim prej javit lepe novičke! ;)

Neposredna povezava do sporočila: 539
4.1.2012 16:27:35   
GregUr
evo še mene po dolgem času. mater ste pridne, čvekate in čvekate, jst pa sem bla zdele par dni odsotna, tko da sem tut prebrala površno... user posted image

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem novopečenim user posted image user posted image user posted image želim vam lepo nosečnost!Ž

jst pa naj vam povem, da mam okus v ustih še vedno čuden, bradavice me bolijo že od O naprej, mozoljasta sem še bolj kot prej, ampak je na žalost danes pritekla user posted image . očitno sem cela čudna in niso to znaki user posted image . resnično pričakujem da ko bom zanosila, da sploh pojma ne bom mela user posted image

držim pesti še za druge, sporočam pa, da ostajam še vedno z vami, saj je naslednjič ne pričakujem 30. januarja user posted image mam 2 šansi ta mesec user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 540
4.1.2012 17:00:18   
Kliki
evo še sicer čakam decembrskouser posted image ki se je malo najavila pa je potem spet vse izginilo in se spet malo pojavilo zdej me pa zvija k pri norcih in upam da se kmalu vlije če se ma namen da grem lahko v nov boj.

vsem user posted image čestitam, vam ki vas je pa obiskalauser posted image pa velikouser posted image in pa sreče v novem krogu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.1.2012 17:26:00   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Res za vsako sem vesela ko ugleda te čudežne user posted image ,ampak jst komi čakam,da nam ktira veteranka sporoči veselo novičko,bom še bolj vesela!!

Se strinjam! Če bi vsak mesec vsaj ena veteranka šla med nosečke ne bi tukaj več tolk smetile, bi blo več placa za nove user posted image

LittleSun in GregUr user posted image user posted image user posted image , tudi mene znaki nikoli ne bojo prepričali da sem user posted image . Dokler ne vidim user posted image ne verjamem nič! user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.1.2012 17:38:48   
Kliki
HeLenčica in mladika vidim da se vidve tudi že nekaj časa matrata. Koliko časa če ni skrivnost.

Jast hodim skoz na WC gledat pa za enkrat stanje malo krvi. Naj se že vlije da grem lahko dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 543
4.1.2012 17:39:48   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog)
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

29.1.
Izabelina
oreh

31.1.
rozi55
kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 40
NOSEČK user posted image :4

PROCENTNO : 10 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22user posted image ,Kratkauser posted image , tarinca
haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 544
4.1.2012 17:45:31   
lunica 85
jej čvekice kr tri strani ste načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image
anonimna:Mogoče je pa to kak znak in bo res oktoberček  tvoj otroček user posted image user posted image user posted image user posted image
anckica:objemček in srečno za valentinovo user posted image user posted image user posted image user posted image
littlesun:naj hitro mine in po 1t veselo na  delo user posted image user posted image user posted image user posted image
gregur:velik objem in pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi mislim da se že nekaj nakazuje tko da se lahko kar v modro obarvam.kaj čmo bo pa februar bolj lep pri  nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 545
4.1.2012 17:49:09   
Pajama
Kaj je zdaj to....ne rušit povprečja!!!!!

LittleSun in GregUr: user posted image , saj ne vem kaj naj napišem, ker žal nič ne morem pomagat. Naj mine, če je že prišla - potem pa spet v akcijo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 546
4.1.2012 19:08:17   
Anonimen
no moja M je prišla 1.1. na pouno... tko, kot sem je vajena - da sm na pou ure na wcju... ampak sm se pa za ta mesc oborožila, sm kupila ovulacijske teste (matr je to drago, 14 €) pa 25.1. mam pregled pri G, bom omenla, da od maja nimam več KT pa še nič ni... ker moja mami ma isto G že od skoz (ja vem stara zdravnica ampak ok) in mami je mela probleme z zanositvijo, je neke hormonske tablete jemala, da smo pršli mi otroc... ne vem čist natančno (je to bolj občutljiva tema)... skratka mal pogovora zihr ne bo škodilo...

zdej pa ve, k že poznate te teste, tm mi piše, da morm začet s testiranjem 11 dan ciklusa (ker mam načeloma na 27 dni)... in kaj testiram dokler ne zmanjka testov oz. dokler ni ovulacije? sej morm še enkrat prebrat navodila...

anonimna user posted image (Izabelina)

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
4.1.2012 19:12:18   
Kliki
Teli testi so pa res dragi. Pa še meni nazadnje niso pokazali nič kljub temu da mi je na isti dan rekel G da imam zelo močno O.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.1.2012 19:28:24   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

HeLenčica in mladika vidim da se vidve tudi že nekaj časa matrata. Koliko časa če ni skrivnost.

Jast hodim skoz na WC gledat pa za enkrat stanje malo krvi. Naj se že vlije da grem lahko dalje.

Jaz 2 leti...Anonimna metuljček,midve greve pa isti dan h G!!!Upam da bo vse ok...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.1.2012 19:29:22   
Pajama
Punce - ovulacijski testi so zelo poceni in zanesljivi na ebayu. Meni jih je predlagal celo ginekolog. Obstaja npr. 100 testerjev (ovulacijskih in nosečniških) za 20€ s poštnino vred. Razmerje pa same določite, npr.: 60ovulacijskih in 40 za ugotavljanje nosečnosti.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ime za punčko
tinula

katero ime od naštetih vam najbolje zveni (priimek imamo kratek in "trd" s črko r)

vita (45%)

katarina (31%)

katjuša (12%)

petja (11%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!