Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
princess ... seveda je možno, probaj še z jutranjim. Jaz sem pri 1. delala test 40 dni od zadnje M, pa se je videl tako kot od epice, tako da če bi ga delala prej vprašanje če bi kej pokazu. Počaki pa ga ju3 zjutri naredi al pa pejt na krvni test, ta bo še bl siguren. Držim pesti da ti je ratal Jaz je pa ne pričakujem dons ali jutri in potem nadaljnih 8 mesecev samo ko pomislim, da je čas za me kr mal v trebuhu zaboli, tko kot pred . Upam da se motim. Kako ste drugač. Jst sm se odločla, da če sm že doma bom to izkoristla in vsak dan pogledala kakšen filem na netu, k so free . Dons sm pogledala The change up ... ni baš nešto, samo je pa konec fuuul leeeeep
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:07:16
|
|
|
|
haram
|
IZVIRNO SPOROČILO: princess13 Dobro jutro punce! Pri meni je pa zdaj takšna situacija. Danes je dan, ko naj bi dobila M (zaenkrat je še ni). In ker je moj dragi včeraj zvečer ful pritiskal, da naj naredim test...čeprav sem mu jaz rekla, da zvečer ni fajn delat, da je najboljše takoj zjutraj, si ni dal dopovedat in sem naredila test, ki je bil negativen Ko sem videla to žalost v njegovih očeh, je meni bilo še desetkrat huje Zdaj pa se mi porajajo vprašanja...Če bi bila noseča, bi mi moral test že to včeraj pokazat?!?! Ali sem ga delala prehitro?! Bi morala počakat, da mi M vsaj kak dan izostane? Je bila napaka, da sem ga delala zvečer in ne zjutraj?! A je to to al še obstaja upanje?! Ali potem tista krvavitev po O ni pomenila vgnezditve?! Meša se mi drage moje Spala nisem nič ponoči, samo premetavala sem se...Ima katera kakšen nasvet? Tolažilno besedo? Res sem žalostna Ne bit žalostna. Možen da je res samo premalo nosečniškega hormona in počakaj še kašen dan in naredi znova test. če pa bo negativno pa v nove boje sej enkrat bo ratal in boš zagledala .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:09:15
|
|
|
|
oreh
|
Točno tako kot je helenčica povedala. da ne bomo samo o cenah wc-jev po sloveniji... kakšno je vaše mnenje o pre-ceed gelu? jaz sem že v 3 krogu s klomifenom in mi je trenutno čist morala padla in bi si nabavla kr vse možne pripomočke. včeraj sem si kupla celo stres kontrol kapsule
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:22:07
|
|
|
|
lunica 85
|
helenčica:Ja lahko bi a ne bom ,ker vem kako je ko sem jih mesec nazaj delala ko nora .Zdaj sem rkela bo če bo čene pa v ponedeljek najkasneje te ponedeljek test,itak pa nimam nobenega doma Naj bo ponedeljek najin in javiva vesele novičke princess:Kdaj si imela krvavitve.Preveč vprašanj imaš v glavi ,in to ni dobro.Jaz vem ko sem imela vgnezditveno je blo tko .10.8 sem jo pričkovala in na ta dan sem imela krvavitev ki jo je bilo malo ,misla sem si ok to je to ,gremo po vložke in pač misla da je Mm ,ker drugi dan ,pa 3 dan ni bilo ni sem spet misla ok to je blo to in konec.Ko pa je ni bilo sem rekla ma za hec nardim test in ga naredim na 18.8. se pravi 8 dni po krvavitvi in glej ga zlomka +.Nisem mogla verjet.Tko da počakaj in ponovi test čez 1 teden ,do takrat se bo pa že ulila če se ima namen ,pa srečno ,ne opuaj prehitro . Anonimna:kje na netu so free? Držim persti da jene bo in srečno oreh>sem že slišala za to sam zdle mi ne gre v glavo kaj je to .Bom mal na netu pogledala
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:29:07
|
|
|
|
oreh
|
pardon, pre-seed gel, ceed je avto kia, sam ga trenutno ne rabim, rabim pa dobro seme, tko da lunica glej pod pre-seed gel, prosim
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica ... TUKI Mene pa v joške zebe, mam filing k da mi mlek teče
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:31:55
|
|
|
|
princess13
|
Hvala vam punce!! Ve me razumete. Ja sej nimam kaj drugega kot pa za čakat. Če danes M ne bo, je to zelo dober znak. Jutri zjutraj pa naredim nov test. Joj koliko sem jih že porabla...katastrofa Nekaj me zanima...mogoče bom vprašanje zvenelo čudno...ampak, od česa je odvisna višina nosečniškega hormona?! Zakaj ga npr. ne bi mela dovolj? Najbolj zanimivo mi je pa to, da nimam nobenih znakov, ki bi mi napovedovali prihod M. Prav nobenih! In to se še ni zgodilo... Anonimni metuljček, ti si že delala test? Vidim, da tudi ti danes ne pričakuješ M, enako kot jaz. Kaj ga boš delala jutri zjutraj?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:33:33
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen lunica ... TUKI Mene pa v joške zebe, mam filing k da mi mlek teče hvala ,pa ne smej se ,to jer res lahko ,men je teklo mlezivo že od 3 meseca nosečnosti naprej pa vse do poroda.Sem mela vedno ponoč vložke v prsih,pa ko si nkol neb mislu da že tko kmal. Ja res je
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:35:02
|
|
|
|
lunica 85
|
čaki to si odpreš račun al kako ,ker sem odprla film in ga hočem gledat pa piše please cre_ate a free acount? hmmm
< Sporočilo je popravil lunica 85 -- 4.1.2012 10:37:01 >
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:37:07
|
|
|
|
princess13
|
Lunica85: krvavitev je bila 29.12. zvečer. Torej včeraj, ko sem delala test, je bilo 5 dni od krvavitve. Je torej normalno, da je bil včerajšnji test negativen?
< Sporočilo je popravil princess13 -- 4.1.2012 10:38:24 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:38:36
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: princess13 Lunica85: krvavitev je bila 29.12. zvečer. Torej včeraj, ko sem delala test, je bilo 6 dni od krvavitve. Je torej normalno, da je bil včerajšnji test negativen? hmmmm ne vem ,možno lahko pa da spet ne .Jauz vem da sem naredla po8 dneh.Res pa je da lahko da si smao malo krvavela ,ker se ti je med SO odluščila še stara kri od zadnje M.
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:44:16
|
|
|
|
princess13
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 IZVIRNO SPOROČILO: princess13 Lunica85: krvavitev je bila 29.12. zvečer. Torej včeraj, ko sem delala test, je bilo 6 dni od krvavitve. Je torej normalno, da je bil včerajšnji test negativen? hmmmm ne vem ,možno lahko pa da spet ne .Jauz vem da sem naredla po8 dneh.Res pa je da lahko da si smao malo krvavela ,ker se ti je med SO odluščila še stara kri od zadnje M. Samo, to se mi še nikoli ni zgodilo. Da bi imela kr neko nepričakovano krvavitev. Tak nima smisla nekaj razmišljat pa se živcirat. Se bom zamotla s pisanje magistrske, pa bo dan minil. Držite pesti, da se danes ne prikaže M.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 hvala ,pa ne smej se ,to jer res lahko ,men je teklo mlezivo že od 3 meseca nosečnosti naprej pa vse do poroda.Sem mela vedno ponoč vložke v prsih,pa ko si nkol neb mislu da že tko kmal. men še zdej če stisnem priteče, pa je točno 1 leto in 4 dni od kar ne dojim več Aja, ni za kej Princess ... jst ga bom delala ju3, mogoče, če je še ne bo, al pa če mi rata se do vikenda preguzit, da je ne bo, v nedeljo, al pa ne vem, res ne vem, nočm ga delat do 12, tko k nočm da pride teta. Ko sm bla 1. nosečka sm ga delala fuuuul pozn, 9 dni po izostanku, tko da ne vem, res ne. Sej vem da ti nism pomagala. Sm se nekak "pomirila" da teta pride, da se brezveze sekiram, ker itak bo, ampak vseen upam da je ne bo in zato čakam s testom, ker če je do nedelje ne bo, pol je res možno da kej je
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:48:31
|
|
|
|
epica
|
princess13, jaz sem delala prvi test (ki naj bi bil prav neki Early Pregnancy Test..) 5 dni po dnevu, ko mislim da sem imela vgnezditev in je bil popolnoma negativen - niti kakšne male sence se ni videlo. Tako da ne preveč skrbet. Količina hormona je pomoje odvisna od ženske do žense, pa od nosečnosti do nosečnosti.. Počakaj še dva dni, poskusi pa mogoče tudi kakšen drug test - kolikor sem sama gledala je BC mini najbolj občutljiv (10mIU), in meni je ta na dan ko sem čakala M pokazal ne prav močno črto. Po moje je tista krvavitev ki si jo mela ZELO ZELO dober znak, tako da ne bit še preveč žalostna, jaz sem skoraj prepričana da te čaka
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:49:29
|
|
|
|
lunica 85
|
PRINCES:TOČNO TKO KOT SI RKELA ,TI SE ZDAJ PREUSMERI V DRUGO IN SE PREPUSTI B,O KAR BO .čE VAMA JE NAMENJENO TA mesec bo ćene pa drugi. Sem brala malo za ta gel.Meni je zanimiva stvar ,me je pa zmotilo stavek ko je omenjen klomifen.Zdaj mi roji po glavi bi ali nebi jemala klomofen.Sam cene pa nikjer nisem zasledila ,koliko je ,ve katera .Ker mogoče bi g pa res uporabila ,sam kje bom jaz točno 15 minut pred SO si dala to noter ,ko midva z dragim kr to na 1x naju prime in greva .hmmmmmm si bom morala poštudirat ;))
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 čaki to si odpreš račun al kako ,ker sem odprla film in ga hočem gledat pa piše please cre_ate a free acount? hmmm Ne, poiščeš film, klikneš nanga, ko se ti odpre, maš pod naslovom in vsem en velik pravokotnik, čez je pa en kvadrat na kerm piše play now. Un kvadrat skineš x in prtisneš na pravokotniku play povečaš na ful screen in uživaš v filmu. Eni filmi so v 2 delih, v tem primeru je nad pravokotnikom neki napisan part1 in part2 Joj, sm tko napisala, upam da zastopš
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:52:16
|
|
|
|
lunica 85
|
anonimna:Ja sej men tudi sam men je prav to mlezivo teklo ves čas ,če nisem imela vložka je bil jogi cel moker.
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:52:19
|
|
|
|
aksi
|
Čestitke vsem nosečkam! upam, da bo še veliiiko januarja! Js sm pa pri vas sam še navijačica Je včeri pršla in mi je ful čudno, ker ponavadi mi raje zamudi par dni kot pa pride cel teden prej Včeri sem bla žalostna, pa me je dragi tako lepo potolažu, da se sedaj s polno vrečo optimizma selim v februar. Bo februar moj mesec, še prestopno leto je letos, kar pomeni en dan več za hehe. Uglaunem, bi prosila, da me date med navijačice ker močno stiskam pesti za vse in upam, da vas kar največ nalula !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:53:10
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 PRINCES:TOČNO TKO KOT SI RKELA ,TI SE ZDAJ PREUSMERI V DRUGO IN SE PREPUSTI B,O KAR BO .čE VAMA JE NAMENJENO TA mesec bo ćene pa drugi. Sem brala malo za ta gel.Meni je zanimiva stvar ,me je pa zmotilo stavek ko je omenjen klomifen.Zdaj mi roji po glavi bi ali nebi jemala klomofen.Sam cene pa nikjer nisem zasledila ,koliko je ,ve katera .Ker mogoče bi g pa res uporabila ,sam kje bom jaz točno 15 minut pred SO si dala to noter ,ko midva z dragim kr to na 1x naju prime in greva .hmmmmmm si bom morala poštudirat ;)) http://nakup.dr-gorkic.si/si/?page=search&cmd=search&categories%5B%5D=&query=pre+seed
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:54:12
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 čaki to si odpreš račun al kako ,ker sem odprla film in ga hočem gledat pa piše please cre_ate a free acount? hmmm uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vav jA PA RES .hVALA .sO PA neki novi filmi tudi k so komi v kino a ne .Hvala to bomo lgedal zdaj doma z mali Ne, poiščeš film, klikneš nanga, ko se ti odpre, maš pod naslovom in vsem en velik pravokotnik, čez je pa en kvadrat na kerm piše play now. Un kvadrat skineš x in prtisneš na pravokotniku play povečaš na ful screen in uživaš v filmu. Eni filmi so v 2 delih, v tem primeru je nad pravokotnikom neki napisan part1 in part2 Joj, sm tko napisala, upam da zastopš
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:55:30
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 PRINCES:TOČNO TKO KOT SI RKELA ,TI SE ZDAJ PREUSMERI V DRUGO IN SE PREPUSTI B,O KAR BO .čE VAMA JE NAMENJENO TA mesec bo ćene pa drugi. Sem brala malo za ta gel.Meni je zanimiva stvar ,me je pa zmotilo stavek ko je omenjen klomifen.Zdaj mi roji po glavi bi ali nebi jemala klomofen.Sam cene pa nikjer nisem zasledila ,koliko je ,ve katera .Ker mogoče bi g pa res uporabila ,sam kje bom jaz točno 15 minut pred SO si dala to noter ,ko midva z dragim kr to na 1x naju prime in greva .hmmmmmm si bom morala poštudirat ;)) http://nakup.dr-gorkic.si/si/?page=search&cmd=search&categories%5B%5D=&query=pre+seed hvala;)))) niti ni tko drag zdaj pa grem po sineka ,pa se beremo .
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
hihihi, če se jst selim v februar bomo spet sami oktobrčki doma, sva že oba z mojim, pa še tamala
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 čaki to si odpreš račun al kako ,ker sem odprla film in ga hočem gledat pa piše please cre_ate a free acount? hmmm uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vav jA PA RES .hVALA .sO PA neki novi filmi tudi k so komi v kino a ne .Hvala to bomo lgedal zdaj doma z mali Ne, poiščeš film, klikneš nanga, ko se ti odpre, maš pod naslovom in vsem en velik pravokotnik, čez je pa en kvadrat na kerm piše play now. Un kvadrat skineš x in prtisneš na pravokotniku play povečaš na ful screen in uživaš v filmu. Eni filmi so v 2 delih, v tem primeru je nad pravokotnikom neki napisan part1 in part2 Joj, sm tko napisala, upam da zastopš JP JP, so stari, novi, novejši in še najnovejši Fajn glejte
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 10:59:09
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: princess13 IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 IZVIRNO SPOROČILO: princess13 Lunica85: krvavitev je bila 29.12. zvečer. Torej včeraj, ko sem delala test, je bilo 6 dni od krvavitve. Je torej normalno, da je bil včerajšnji test negativen? hmmmm ne vem ,možno lahko pa da spet ne .Jauz vem da sem naredla po8 dneh.Res pa je da lahko da si smao malo krvavela ,ker se ti je med SO odluščila še stara kri od zadnje M. Samo, to se mi še nikoli ni zgodilo. Da bi imela kr neko nepričakovano krvavitev. Tak nima smisla nekaj razmišljat pa se živcirat. Se bom zamotla s pisanje magistrske, pa bo dan minil. Držite pesti, da se danes ne prikaže M. Princess, kdaj si pa imela ovulacijo? Ker bi blo možno da je tudi O krvavitev....
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 11:04:22
|
|
|
|
Katte
|
aksi -
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.