|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
4.1.2012 10:06:46   
Anonimen
princess ... seveda je možno, probaj še z jutranjim. Jaz sem pri 1. user posted image delala test 40 dni od zadnje M, pa se je videl tako kot od epice, tako da če bi ga delala prej vprašanje če bi kej pokazu. Počaki pa ga ju3 zjutri naredi al pa pejt na krvni test, ta bo še bl siguren. Držim pesti da ti je ratal user posted image

Jaz je pa ne pričakujem dons ali jutri in potem nadaljnih 8 mesecev user posted image samo ko pomislim, da je čas za user posted image me kr mal v trebuhu zaboli, tko kot pred  user posted image . Upam da se motim.
Kako ste drugač. Jst sm se odločla, da če sm že doma bom to izkoristla in vsak dan pogledala kakšen filem na netu, k so free user posted image . Dons sm pogledala The change up ... ni baš nešto, samo je pa konec fuuul leeeeep user posted image

user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
4.1.2012 10:07:16   
haram
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Dobro jutro punce!
Pri meni je pa zdaj takšna situacija. Danes je dan, ko naj bi dobila M (zaenkrat je še ni). In ker je moj dragi včeraj zvečer ful pritiskal, da naj naredim test...čeprav sem mu jaz rekla, da zvečer ni fajn delat, da je najboljše takoj zjutraj, si ni dal dopovedat in sem naredila test, ki je bil negativen user posted image Ko sem videla to žalost v njegovih očeh, je meni bilo še desetkrat huje user posted image Zdaj pa se mi porajajo vprašanja...Če bi bila noseča, bi mi moral test že to včeraj pokazat?!?! Ali sem ga delala prehitro?! Bi morala počakat, da mi M vsaj kak dan izostane? Je bila napaka, da sem ga delala zvečer in ne zjutraj?! A je to to al še obstaja upanje?! Ali potem tista krvavitev po O ni pomenila vgnezditve?! Meša se mi drage moje user posted image Spala nisem nič ponoči, samo premetavala sem se...Ima katera kakšen nasvet? Tolažilno besedo? Res sem žalostna user posted image user posted image user posted image

Ne bit žalostna. Možen da je res samo premalo nosečniškega hormona in počakaj še kašen dan in naredi znova test. če pa bo negativno pa v nove boje sej enkrat bo ratal in boš zagledala user posted image .

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.1.2012 10:09:15   
oreh
Točno tako kot je helenčica povedala.
da ne bomo samo o cenah wc-jev po sloveniji...user posted image kakšno je vaše mnenje o pre-ceed gelu? jaz sem že v 3 krogu s klomifenom in mi je trenutno čist morala padla in bi si nabavla kr vse možne pripomočke. včeraj sem si kupla celo stres kontrol kapsuleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 503
4.1.2012 10:22:07   
lunica 85
helenčica:Ja lahko bi a ne bom ,ker vem  kako je ko sem jih mesec nazaj delala ko nora .Zdaj sem rkela bo če bo čene pa v ponedeljek najkasneje te ponedeljek test,itak pa nimam nobenega domauser posted image
Naj bo ponedeljek najin in javiva vesele novičke user posted image user posted image
princess:Kdaj si imela krvavitve.Preveč vprašanj imaš v glavi ,in to ni dobro.Jaz vem ko sem  imela vgnezditveno je blo tko .10.8 sem jo pričkovala in na ta dan sem imela krvavitev ki jo je bilo malo ,misla sem si ok to je to ,gremo po vložke in pač misla da je Mm ,ker drugi dan ,pa 3 dan ni bilo ni sem spet misla ok to je blo to in konec.Ko pa je ni bilo sem rekla ma za hec nardim test in ga naredim na 18.8. se pravi 8 dni po krvavitvi in glej ga zlomka +.Nisem mogla verjet.Tko da počakaj in ponovi test čez 1 teden ,do takrat se bo pa že ulila če se ima namen ,pa srečno ,ne opuaj prehitro .

Anonimna:kje na netu so free? Držim persti da jene bo in srečno user posted image
oreh>sem že slišala za to sam zdle mi ne gre v glavo kaj je to .Bom mal na netu pogledala

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 504
4.1.2012 10:29:07   
oreh
pardon, pre-seed gel, ceed je avto kia, sam ga trenutno ne rabim, rabim pa dobro seme, tko da lunica glej pod pre-seed gel, prosimuser posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.1.2012 10:30:26   
Anonimen
lunica ... TUKI

Mene pa v joške zebe, mam filing k da mi mlek teče user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
4.1.2012 10:31:55   
princess13
Hvala vam punce!! Ve me razumete. user posted image Ja sej nimam kaj drugega kot pa za čakat. Če danes M ne bo, je to zelo dober znak. Jutri zjutraj pa naredim nov test. Joj koliko sem jih že porabla...katastrofa user posted image   Nekaj me zanima...mogoče bom vprašanje zvenelo čudno...ampak, od česa je odvisna višina nosečniškega hormona?! Zakaj ga npr. ne bi mela dovolj?
Najbolj zanimivo mi je pa to, da nimam nobenih znakov, ki bi mi napovedovali prihod M. Prav nobenih! In to se še ni zgodilo... user posted image

Anonimni metuljček, ti si že delala test? Vidim, da tudi ti danes ne pričakuješ M, enako kot jaz. Kaj ga boš delala jutri zjutraj?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.1.2012 10:33:33   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lunica ... TUKI

Mene pa v joške zebe, mam filing k da mi mlek teče user posted image user posted image user posted image

user posted image

hvala ,pa ne smej seuser posted image user posted image ,to jer res lahko ,men je teklo mlezivo že od 3 meseca nosečnosti naprej pa vse do poroda.Sem mela vedno ponoč vložke v prsih,pa ko si nkol neb mislu da že tko kmal. Ja res je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
4.1.2012 10:35:02   
lunica 85
čaki to si odpreš račun al kako ,ker sem odprla film in ga hočem gledat pa piše please  cre_ate a free acount? hmmm 

< Sporočilo je popravil lunica 85 -- 4.1.2012 10:37:01 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.1.2012 10:37:07   
princess13
Lunica85: krvavitev je bila 29.12. zvečer. Torej včeraj, ko sem delala test, je bilo 5 dni od krvavitve. Je torej normalno, da je bil včerajšnji test negativen?

< Sporočilo je popravil princess13 -- 4.1.2012 10:38:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 510
4.1.2012 10:38:36   
lunica 85

Lunica85: krvavitev je bila 29.12. zvečer. Torej včeraj, ko sem delala test, je bilo 6 dni od krvavitve. Je torej normalno, da je bil včerajšnji test negativen?

hmmmm ne vem ,možno  lahko pa da spet ne .Jauz vem da sem naredla po8 dneh.Res pa je da lahko da si smao malo krvavela ,ker se ti je  med SO odluščila še stara kri od zadnje M.

Neposredna povezava do sporočila: 511
4.1.2012 10:44:16   
princess13
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

Lunica85: krvavitev je bila 29.12. zvečer. Torej včeraj, ko sem delala test, je bilo 6 dni od krvavitve. Je torej normalno, da je bil včerajšnji test negativen?

hmmmm ne vem ,možno  lahko pa da spet ne .Jauz vem da sem naredla po8 dneh.Res pa je da lahko da si smao malo krvavela ,ker se ti je  med SO odluščila še stara kri od zadnje M.

Samo, to se mi še nikoli ni zgodilo. Da bi imela kr neko nepričakovano krvavitev. Tak nima smisla nekaj razmišljat pa se živcirat. Se bom  zamotla s pisanje magistrske, pa bo dan minil. Držite pesti, da se danes ne prikaže M.

Neposredna povezava do sporočila: 512
4.1.2012 10:45:21   
Anonimen

hvala ,pa ne smej seuser posted image user posted image ,to jer res lahko ,men je teklo mlezivo že od 3 meseca nosečnosti naprej pa vse do poroda.Sem mela vedno ponoč vložke v prsih,pa ko si nkol neb mislu da že tko kmal.
user posted image men še zdej če stisnem priteče, pa je točno 1 leto in 4 dni od kar ne dojim več user posted image
Aja, ni za kej user posted image

Princess ... jst ga bom delala ju3, mogoče, če je še ne bo, al pa če mi rata se do vikenda preguzit, da je ne bo, v nedeljo, al pa ne vem, res ne vem, nočm ga delat do 12, tko k nočm da pride teta. Ko sm bla 1. nosečka sm ga delala fuuuul pozn, 9 dni po izostanku, tko da ne vem, res ne. Sej vem da ti nism pomagala. Sm se nekak "pomirila" da teta pride, da se brezveze sekiram, ker itak bo, ampak vseen upam da je ne bo in zato čakam s testom, ker če je do nedelje ne bo, pol je res možno da kej je user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 513
4.1.2012 10:48:31   
epica
princess13, jaz sem delala prvi test (ki naj bi bil prav neki Early Pregnancy Test..) 5 dni po dnevu, ko mislim da sem imela vgnezditev in je bil popolnoma negativen - niti kakšne male sence se ni videlo. Tako da ne preveč skrbet. Količina hormona je pomoje odvisna od ženske do žense, pa od nosečnosti do nosečnosti..
Počakaj še dva dni, poskusi pa mogoče tudi kakšen drug test - kolikor sem sama gledala je BC mini najbolj občutljiv (10mIU), in meni je ta na dan ko sem čakala M pokazal ne prav močno črto. Po moje je tista krvavitev ki si jo mela ZELO ZELO dober znak, tako da ne bit še preveč žalostna, jaz sem skoraj prepričana da te čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
4.1.2012 10:49:29   
lunica 85
PRINCES:TOČNO TKO KOT SI RKELA ,TI SE ZDAJ PREUSMERI V DRUGO IN SE PREPUSTI B,O KAR BO .čE VAMA JE NAMENJENO TA mesec bo ćene pa drugi.

Sem brala malo za ta  gel.Meni je zanimiva stvar ,me je pa zmotilo stavek ko je omenjen klomifen.Zdaj mi roji po glavi bi ali nebi jemala klomofen.Sam cene pa nikjer nisem zasledila ,koliko je ,ve katera .Ker mogoče bi g pa res uporabila ,sam kje bom jaz točno 15 minut pred SO si dala to noter ,ko midva z  dragim kr to na 1x naju prime in greva .hmmmmmm si bom morala poštudirat ;))user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 515
4.1.2012 10:51:30   
Anonimen

čaki to si odpreš račun al kako ,ker sem odprla film in ga hočem gledat pa piše please  cre_ate a free acount? hmmm 

Ne, poiščeš film, klikneš nanga, ko se ti odpre, maš pod naslovom in vsem en velik pravokotnik, čez je pa en kvadrat na kerm piše play now. Un kvadrat skineš x in prtisneš na pravokotniku play povečaš na ful screen in uživaš v filmu. Eni filmi so v 2 delih, v tem primeru je nad pravokotnikom neki napisan part1 in part2

Joj, sm tko napisala, upam da zastopš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
4.1.2012 10:52:16   
lunica 85
anonimna:Ja sej men tudi sam men je prav to mlezivo teklo ves čas ,če nisem imela vložka je bil jogi cel moker.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
4.1.2012 10:52:19   
aksi
Čestitke vsem nosečkam! user posted image user posted image user posted image upam, da bo še veliiiko user posted image januarja!

Js sm pa pri vas sam še navijačica user posted image Je včeri pršla user posted image in mi je ful čudno, ker ponavadi mi raje zamudi par dni kot pa pride cel teden prej user posted image Včeri sem bla žalostna, pa me je dragi tako lepo potolažu, da se sedaj s polno vrečo optimizma selim v februar. Bo februar moj mesec, še prestopno leto je letos, kar pomeni en dan več za user posted image hehe.

Uglaunem, bi prosila, da me date med navijačice ker močno stiskam pesti za vse in upam, da vas kar največ nalula user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 518
4.1.2012 10:53:10   
LittleSun

PRINCES:TOČNO TKO KOT SI RKELA ,TI SE ZDAJ PREUSMERI V DRUGO IN SE PREPUSTI B,O KAR BO .čE VAMA JE NAMENJENO TA mesec bo ćene pa drugi.

Sem brala malo za ta  gel.Meni je zanimiva stvar ,me je pa zmotilo stavek ko je omenjen klomifen.Zdaj mi roji po glavi bi ali nebi jemala klomofen.Sam cene pa nikjer nisem zasledila ,koliko je ,ve katera .Ker mogoče bi g pa res uporabila ,sam kje bom jaz točno 15 minut pred SO si dala to noter ,ko midva z  dragim kr to na 1x naju prime in greva .hmmmmmm si bom morala poštudirat ;))user posted image user posted image

http://nakup.dr-gorkic.si/si/?page=search&cmd=search&categories%5B%5D=&query=pre+seed

Neposredna povezava do sporočila: 519
4.1.2012 10:54:12   
lunica 85

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vav jA PA  RES .hVALA .sO PA neki novi filmi tudi k so komi v kino a ne .Hvala to bomo lgedal zdaj doma z mali

Ne, poiščeš film, klikneš nanga, ko se ti odpre, maš pod naslovom in vsem en velik pravokotnik, čez je pa en kvadrat na kerm piše play now. Un kvadrat skineš x in prtisneš na pravokotniku play povečaš na ful screen in uživaš v filmu. Eni filmi so v 2 delih, v tem primeru je nad pravokotnikom neki napisan part1 in part2

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.1.2012 10:55:30   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

http://nakup.dr-gorkic.si/si/?page=search&cmd=search&categories%5B%5D=&query=pre+seed

hvala;)))) niti ni tko drag

zdaj pa grem po sineka ,pa se beremo .

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.1.2012 10:56:08   
Anonimen
hihihi, če se jst selim v februar bomo spet sami oktobrčki doma, sva že oba z mojim, pa še tamala user posted image

user posted image

(odgovor članu aksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
4.1.2012 10:58:57   
Anonimen

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vav jA PA  RES .hVALA .sO PA neki novi filmi tudi k so komi v kino a ne .Hvala to bomo lgedal zdaj doma z mali

JP JP, so stari, novi, novejši in še najnovejši user posted image
Fajn glejte

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
4.1.2012 10:59:09   
HeLenčica

Samo, to se mi še nikoli ni zgodilo. Da bi imela kr neko nepričakovano krvavitev. Tak nima smisla nekaj razmišljat pa se živcirat. Se bom  zamotla s pisanje magistrske, pa bo dan minil. Držite pesti, da se danes ne prikaže M.

Princess, kdaj si pa imela ovulacijo? Ker bi blo možno da je tudi O krvavitev....

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 524
4.1.2012 11:04:22   
Katte
aksi - user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.