Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:29:49
|
|
|
|
Kliki
|
No potem sva pa tam tam. Ja bi blo pa res lepo da bi do poletja vse stare borke zagledale .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:33:44
|
|
|
|
Kliki
|
to je pa res ugodno.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:40:53
|
|
|
|
LittleSun
|
Čer No pri meni spet čistina, niti sledu več o roza izcedku, kaj šele krvi...sem se danes spet namigala in malo odklopila, pa je dan kar lepši lubi je zbolel, pikec je že v postelji, jaz pa ne vem če si nebom privoščila sproščujoče kopeli, da se mišice po treningu malo sprostijo. Lep večer vam želim pikepoke
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:45:31
|
|
|
|
curly
|
Kaj pa test si delala? A je bila to mogoče šele vgnezditvena, ali kako? Ali bo to končno ? Močno stiskam pesti zate!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:48:20
|
|
|
|
Kliki
|
Punce meni se že rahlo meša in mi ni nič več jasno. Zadnjo M sem imela 6.12. se v decembru v tem času24 al pa 25.12 kar je 18 ali 19 dan. OK do sem vse kul. Po tem pa včeraj ko je biv 28dan se pojavi čisto malo malo krvi ( tko med belim tokom) in zvečer čudežno izgine. Zjutraj tudi ni bilo nič po tem dopoldne spet malo in sedaj spet nič. Pa da ne pozabim da me vsake toliko zvije kot pri nircih. zanima me vaše mnenje na napisano ali je možno da sem . Testa nimam dama zato ga še nisem delala.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:48:41
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Kaj pa test si delala? A je bila to mogoče šele vgnezditvena, ali kako? Ali bo to končno ? Močno stiskam pesti zate! Ja enih 10 testov, danes je 6 dan al 7 zaostanka, saj ne vem več in vsi negativni.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:50:11
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Čer No pri meni spet čistina, niti sledu več o roza izcedku, kaj šele krvi...sem se danes spet namigala in malo odklopila, pa je dan kar lepši lubi je zbolel, pikec je že v postelji, jaz pa ne vem če si nebom privoščila sproščujoče kopeli, da se mišice po treningu malo sprostijo. Lep večer vam želim pikepoke Midve mava pa enak problem. Si delala test?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:51:10
|
|
|
|
LittleSun
|
kilki če se meni zgodi tako kot tebi sedaj, da dobim malo krvi vsake toliko, potem vedno priteče , čeprav pravijo punce, da imajo v začetku nosečnsti tudi kakšne krvave izcedke. Naredi test in boš najbolj pomirjena. curly ne vem ali si spraševala mene ali kilki
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:52:05
|
|
|
|
LittleSun
|
Pajama jaz sem se nekako sprijaznila s tem, da bo pritekla, glede na vse teste, ki sem jih naredila.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 19:52:45
|
|
|
|
Kliki
|
Sej moje izkušnje so tudi take ampak vseno malo potihem dokler se ne vlije še upma na čudež. če jo do petka ni delam test.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 20:00:31
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Sej moje izkušnje so tudi take ampak vseno malo potihem dokler se ne vlije še upma na čudež. če jo do petka ni delam test. Jaz do danes sploh nisem imela krvavega izcedka, pa M vedno dobim na 27 dni. Ampak danes pa sem se zbudila tako kot ponavadi na dan ko dobim M, vsa zalimana, imela sem 1kg več in dva nova mozoljčka, pa sem danes dobila krvav izcedek in ko enkrat pride ta, pride kmalu tudi M. Gremo pa naslednji mesec v akcijo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 20:04:26
|
|
|
|
Kliki
|
to itak da greva naslednji mesec v akcijo samo vlije naj se ker sem sita tega da se zmišluje a bo a ne bo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 20:09:50
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki to itak da greva naslednji mesec v akcijo samo vlije naj se ker sem sita tega da se zmišluje a bo a ne bo. Tudi jaz, pa še na UZ moram na 10 dan cikla, sem mislila, da bo ta čas to že za menoj...grrrr
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 21:38:14
|
|
|
|
princess13
|
Kako sem vesela, da je že večer. Jutri je nov dan, novo upanje Moje M še vedno ni, se je pa spremenilo moje počutje in sicer me na dotik bolijo prsi, v križu me nekaj štiha, pa par mozoljčkov sem dobila, pa še utrujenost me daje... Kot kaže so to znaki za prihod ta rdeče coprnice Sladke sanje!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 4.1.2012 21:50:36
|
|
|
|
lunica 85
|
Anonimmna -Iza : inp ogumno naprej v februar
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 5.1.2012 7:05:42
|
|
|
|
Katte
|
anckica, GregUr, Izabelina, za vas.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 5.1.2012 7:50:09
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro Kako ste pupe? Jaz sem čist gotova, tako slabo se že dolgo nisem počutila, pa zvija me kot da najbolj lije, ampak še vedno je ni, tu in tam kakšna krvava nitka, ampak še to ne vedno. Sem mislila da bo do zdaj že pritekla naj me že neha hecat in naj pride!! Testov več nisem delala, ker sem prepričana, da bo pritekla, vendar če je jutri še ne bo, pa ne bom več prepričana, saj ponavadi vedno pride tisti dan ko se mi dvigne teža in to je bilo že včeraj..grrrrr za vse ki vas je obiskala zoprnica
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 5.1.2012 8:03:03
|
|
|
|
oreh
|
Dobro jutro, smo že v četrtku. najprej objemčke za tiste, ki so dobile , naj gre slabo razpoloženje hitro stran. še malo pa boste spet v akciji. littlesun kaj pa krvni?jaz vam tolk težim s tem krvnim, sama pa nikol ne grem. če se prav spomnim si v 1. nosečnosti tudi krvavela, a je blo podobno? a dabroston še ješ, ker če si slučajno noseča je to pomembno imaš pa zgodbe, ki jim je pokazala šele po 10 dneh. a veš, ker jaz tudi jem progesteron, pa mi ne dela takega sranja, le uredilo se je vse skupi. lunica nisem razumela tvojega stavka glede klomifena sem brala mal ja o tem gelu, reklama itak dobra, po forumih pa mal drgač piše, ampak to ti je že itak standard. no "starejše" dame, dosti vas je na vrsti za lulanje, kar v štric z mladimi!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 5.1.2012 8:10:08
|
|
|
|
LittleSun
|
oreh sej zato mi je še bolj čudno, ker sem jedla progesteron in bi moralo bit dobro, ne pa slabše. Ma nisem za krvi test, itak nisem že dva dni delala navadnega testa, ker sem prepričana da ti izcedki napovedujejo . Čeprav vedno manj... V prvi nosečnosti sem krvavela par dni po testu ja, ampak je bil pozitiven
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 5.1.2012 8:10:58
|
|
|
|
Katte
|
LittleSun, kot je vprašala že oreh - še jemlješ progesteron? Progesteron lahko odloži prihod . Zato strokovnjaki svetujejo, da ga nehaš jemati, če je test negativen in ponavadi pride v dveh do treh dneh.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 5.1.2012 8:14:04
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika IZVIRNO SPOROČILO: Kliki HeLenčica in mladika vidim da se vidve tudi že nekaj časa matrata. Koliko časa če ni skrivnost. Jast hodim skoz na WC gledat pa za enkrat stanje malo krvi. Naj se že vlije da grem lahko dalje. Jaz 2 leti...Anonimna metuljček,midve greve pa isti dan h G!!!Upam da bo vse ok... Midva se trudiva enih 13 mesecev, je pa šlo naokoli 15. krogov . Ampak upanja še nismo izgubili...drugače mamo pa 16. prvi pregled v neplodnostni amb... LittleSun in Kliki, možnost je da sta noseči, itak. LittleSun, idi na krvnega! Pa boš lažje počakala pol ko boš vedla kje si...
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 5.1.2012 8:14:10
|
|
|
|
LittleSun
|
Ne ne jem več, sem jedla od 15 do 25 dneva cikla
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 5.1.2012 8:14:35
|
|
|
|
lunica 85
|
oreh:klomifen je omenjen in piše sledeče : - Kako vpliva uporaba zdravil za povečanje plodnosti na kakovost nožnične sluzi? Klomifen (ki vsebuje klomifen citrat) je splošno predpisano zdravilo za zdravljenje neplodnosti. Pri ženskah, ki jemljejo zdravilo Klomifen, je sedemkrat večja verjetnost, da bodo imele "agresivno" sluz, skozi katero bodo spermiji težko prodrli, kot pri ženskah, ki zdravila ne jemljejo. Gel PRE~SEED olajša premikanje spermijev na poti do jajčeca.
ne vem zakaj ga potem predpisujejo .Ja oni že vejo zakaj. Kakšna mnenja pa imajo na forumih ko si napisala .Poz ali neg.? lp
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 5.1.2012 8:16:10
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica LittleSun, idi na krvnega! Pa boš lažje počakala pol ko boš vedla kje si... Bom danes počakala še, da vidim kaj se bo izcimilo iz tega rozastega izcedka, morda pa jutri res grem, če še nebo . Na Fontani ga še delajo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
spol, nuhalna svetlinautripekKaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini?
Pri dr. Kudrovi.pravilna (
86%)
zmotna (
14%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!