|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
3.1.2012 15:39:22   
epica
princess, super user posted image , komaj čakam da poveš kako in kaj. Sicer pa če je en dan pred nepričakovano M, lahko pomoje že kak testek probaš narediti.. Npr. jutri zjutraj.
Kljub temu da je bil moj sobotni test negativen, mislim da ga bom jutri naredila še enkrat, če me seveda prej user posted image ne doleti. Ker samo še o tem razmišljam in bi bila tudi minuska vesela, samo da vem pri čem semuser posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.1.2012 16:43:47   
Zewa
No, da se še jaz malo javim.

Praznike smo preživeli, upanja za user posted image ni ravno veliko, ker smo se ravno takrat kregali doma. Vendar ene 2x sva user posted image - mogoče je bilo pa dovolj. Vendar se ne bom obremenjevala s tem, splohuser posted image

Joj littlesun res držim pesti da se bo narisala črtica na testku..

Kako ste druge? Že kaj komaj čakate na dan d?user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.1.2012 16:50:27   
Kliki
evo še jest prefučkam na seznam ne pričakujem jo okoli 31 januarja.

upam da nam tokrat le vspe in bom nalulala user posted image .

Zewa upam da je bilo dovol in da bo kljub kreganju ratalo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.1.2012 16:59:26   
monsy
Oreh in Lunica joj kako ste me nasmejale!! user posted image Seveda imata prav, dandanes ni nič več zastonj - na žalost!! Še čudno da nam ni treba plačati za zrak, ki ga dihamo!? user posted image

Čestitke obema novopečenima user posted image !!!! Joooj kako sem vesela za vaju!

tudi mene lahko dodate u skupino na fbku user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.1.2012 17:38:09   
Anonimen
evo monsy, maš zs glede fb user posted image

Še kera?

user posted image

(odgovor članu monsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
3.1.2012 17:43:02   
epica
Mene je živčnost že tako matrala, da sem šla v lekarno po test, in ker so mi dali Baby Check mini, kjer sta dva notri, sem rekla da bom enega kar takoj reskirala - tolika da zvem da je negativen in grem pomirjena lahko naprej user posted image

No, na koncu pa sta se pokazali user posted image !!!! Še zdaj ne dojemam, ne upam si še verjeti (sploh ker ste nekatere omenjale da se pri tem testu zelo rada pokaže rahlo vidna željena črtica...)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da kar letam po stanovanju, dragi me pa miri naj počakam in ponovim test, da ne bova slučajno razočarana :)
Bom probala sliko tudi naložiti in bi vas prosila če bi mi pomagale ocenit a je dovolj močna testna črtica ali ne..
Kar malo se tresemuser posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.1.2012 17:46:05   
Anonimen
čakaaaaaam slikcoooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu epica)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
3.1.2012 18:06:24   
Zewa
Wohoooo, bravo!! No, čakamo slikco, da ti potrdimo še me;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.1.2012 18:23:24   
princess13
Epica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak sem vesela zate!!!!!!

Mislim, da jaz tudi ne bom zdržala do petka in bom kar jutri naredila test. Čeprav me dragi prepričuje naj ga naredim še danes. Ne vem kaj naj...

Epica, koliko stane ta Baby Check mini?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.1.2012 18:23:29   
LittleSun
epica kakšna krasna novička, pa ta januar se je pa res rozavito začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem na fitnesu čisto odklopila, sem se našvicala in sedaj ko novauser posted image user posted image

smo že vsi izpod tuša, danes imamo pravljični večer, tako da se bomo počasi spravili v posteljo na uro pravljicuser posted image potem pa pikec nina nana, midva pa se lahko še cartava, ker moje M še vedno niuser posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.1.2012 18:31:48   
Kliki
Epica čestitam in upam da je to to.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.1.2012 18:32:34   
haram
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

evo monsy, maš zs glede fb user posted image

Še kera?

user posted image

jst bi tud zs glede fbuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.1.2012 18:40:57   
epica
Super ste, hvala vsem user posted image user posted image user posted image
princess, za Baby check sem plačala 3€, pa sta dva notri - zastonj v primerjavi s CB.. Glede zanesljivosti pa ne vem, upajmo da sta enako kvalitetna :)
Slikico sem dala v svoj album (Testek!), upam da lahko vidite, drugače pa je tu še link - upam da bo delal
http://album.ringaraja.net/index.php?page=sort1&IDAlbum=17204

Najprej prve črtice sploh ni bilo, tako da sme mislila da je pač negativen, potem se je pa začela zelo rahlo kazati, da sem kar takoj za mnenje vprašala še dragega. No po kakšni minutki je pa ratala še močnejša, na sliki pa mislim da zgleda bolj močna kot sem jo jaz videla, zato me je malo strah...

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.1.2012 18:44:55   
Anonimen
epica ... jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, je lep plusek oz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu epica)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
3.1.2012 19:16:12   
LittleSun
epica krasen plusekuser posted image user posted image Čestitam! Lepo nosečnost ti želim in zdravega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.1.2012 19:25:06   
Sa.je
Epica, brez dvoma prelepi user posted image  user posted image user posted image user posted image
čestitam in ti želim mirnio in lepo nosečnost,  pa zdravega user posted image

No, a ste preživele prvi delovni dan?? Jaz komaj. So me kar takoj ob živce spravili.
Zdaj je že bolje, ko sem doma in sem malo počilauser posted image Ravno pijem krvomočnico user posted image

Res se je lapo začel tale januar, upam, da nam vsem prinese user posted image

navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
3.1.2012 19:27:56   
ninej
Epica!Super,mislim da bo to leto polno dojenčkov...user posted image user posted image user posted image Ful vesela zate!Po kolkem cajtu si delala test oz.a bi mogla zej dobit user posted image !Jst je ta mesc itak ne pričakujem k jo mam vsake 2 mesca,tko da dom okrog 15 vedla pri čem sem!
Čestitke vsem nosečkam,upam,da pridemo vse za vami!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
3.1.2012 19:33:32   
curly
epica, čestitam! Brezskrbno user posted image želim! user posted image

Wiiiiii, kako lepo smo začele.
Jaz hočem ŠEEEEEE! user posted image user posted image user posted image

Dajmo, punce, katera še bo nalulala user posted image . Meni to dan polepša, ker vam iz srca privoščim, da vam uspe! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.1.2012 19:36:31   
Anonimen
men pa moj noče it kupit testa, prav da nej kr počakam še 3 dni user posted image
Sej pomojm ni nič, samo na živce mi gre k ne vem user posted image

user posted image

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
3.1.2012 20:05:18   
mladika
Jejjjjjjjjjjjjjjj,pa mamo spet novo nosečkouser posted image user posted image user posted image kak bo lep ta januar upam,da nas bo čimveč rozastih...mi čakamo... še 10 dni...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.1.2012 20:14:53   
epica
Še enkrat vsem hvala!user posted image

M bi morala dobit danes (no, lahko bi bila tudi dan ali dva kasneje), pa sem kar danes naredila test user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.1.2012 20:48:28   
Pajama
epica: user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image  pridi čimprej k septembrkam user posted image !!!!

Torej, danes sem si kupila še CB. Naredila ga bom zjutraj, čeprav sem že 100%, da sem res user posted image .

Punce - a me lahko dodate še kot navijačico??? Res navijam, da bo ta januar maksimalno rožnat...

(odgovor članu epica)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.1.2012 20:56:27   
ana88
Mene je preveč firbec matru...sm si misla...če je dans 35. dan bi pa že lahk pokazal tut če ni jutranji urin...no, pa sm se polulala in nalulala user posted image ...tak da hvala za vaše pestke in navijanje user posted image user posted image ne morm vrjet da je ratal v prvem poskusu...za ostale pa še js navijam in me dejte pod navijačice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.1.2012 21:06:10   
SILVA
epica in ana88 čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Res se je dobro začel tale mesec, le tako naprejuser posted image

Mladika midve pa isti dan pričakujevauser posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.1.2012 21:08:18   
Pajama
ana88 ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image Včasih je super biti neučakan user posted image

Tale januar je čaroben!!!

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.