|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
3.1.2012 21:13:05   
ninej
Bejbe,čestitam!!!!Tale december je bil očitno več kot magičen,upam da tud jst nalulam user posted image !Do takrat pa držim pesti za vse ostale sotrpinke!!!
Še enkrat vse čestitke iz srca vsem našim nosečkam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.1.2012 21:24:42   
Katte
Kar dve novi nosečki. Že 4 imamo, pa smo šele 3. To je fenomenalno. Samo upam, da se december tako nadaljuje. Iskrene čestitke, epica in ana88!!! user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.1.2012 21:31:20   
Nitkica11
ooo v enem dnevu pa toliko novih user posted image , bravooo! :) zgleda se je leto lepo zacelo!

ana88 in epica zelim vama lepo nosecnost in cim manj slabosti! :)

ah mi mormo bit pa zdaj malo pridni da se prikaze ta mesec magicni + ;)

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.1.2012 21:42:20   
curly
Ja pa iiiiii! Čestitke ana88! user posted image user posted image user posted image Tudi tebi želim lepo in brezskrbno user posted image . :)))

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.1.2012 22:59:56   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog)
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

29.1.
Izabelina
oreh

31.1.
rozi55
kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 40
NOSEČK user posted image :4

PROCENTNO : 0,10 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22user posted image ,Kratkauser posted image , tarinca
haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.1.2012 23:00:01   
lunica 85
littlesun:sam da si se malo pomirila in sedaj lepo čakaj ,pa da čim prej pride nkaj .Ali eno ali drugo sam da lahko če je potrebno da gresta v nov boj.Srečno.Ja mal se je pa treba nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image
žabica_držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image
princes:iii komaj čakam jutrišnje novičke user posted image user posted image user posted image user posted image
šaci:povej mi na zs ime in priimek pa te dodamo user posted image
epica:iiiiiiiiiiiii jej čestitke, resn i kaj lepo se je začel januar ,dec. ste bile zelo pridne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, to je res lepo viden plusekuser posted image user posted image user posted image
Sa.je:ma kako se jim pustiš da te že prvi dan spravjo ob živce,mene so nekaj zezali in hoteli a se nisem dala ,sem se jim lepo včeraj smejala user posted image user posted image user posted image .Danes pa pride šef in mi čestita za NL in najlepše kar je rkel je bilo ,da mi želi da se mi največja želja uresniči v tem letu ,ker ve da si to res želim user posted image user posted image user posted image user posted image upam ,da se bo kmaluuser posted image
ana:iiiiiiiiiiiiiiiiiii jej a tudi ti ,vav res smo lepo začele .Čestitkeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.1.2012 7:06:08   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Kar dve novi nosečki. Že 4 imamo, pa smo šele 3. To je fenomenalno. Samo upam, da se december tako nadaljuje. Iskrene čestitke, epica in ana88!!! user posted image user posted image user posted image

Oops, januar, ne december... user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.1.2012 7:10:49   
mmojka
Dobro jutro, punce!

Epica, to je to. Čestitam user posted image  Tudi drugi nosečki želim, da bo vseh 9 mesecev minilo bp. Uživajta!

Tole je res noro. Sami user posted image !!! Bravo user posted image , pridne ste!

Ste me kar malo premamile, da bi tudi jaz že kar naredila test user posted image  Danes je 29. dan ciklusa. user posted image  še ni. Če sem imela O takrat, kot mislim potem bi morala priti danes ali jutri. Če ne pa user posted image  čakam... in upam, da čimprej zagledam plus.

Lep dan vsem in upam, da se kaj kmalu spet javi še kakšna nova user posted image

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
4.1.2012 7:26:07   
oreh
ja tole je pa res super! čestitke vsem user posted image !
no, pa se uresničujejo naše želje novinkam, da se čim prej spokajouser posted image user posted image
želim, da hitro tudi kakšna malo starejša kaj nalula, kar nekaj vas čaka!
lunica res bi bilo lepo darilo za 6 let.

Neposredna povezava do sporočila: 484
4.1.2012 8:21:38   
LittleSun
wooowuser posted image user posted image user posted image kako lep čaroben januaruser posted image user posted image user posted image user posted image ana tudi tebe iskrene čestitkeuser posted image user posted image

to je neverjetno, naj gre kar tako naprej!!

Jaz sem se tako umirila, da danes nisem niti testa delala, čeprav je še kar ni user posted image ...sem se nekako prepričala, da nisem noseča, ker če bi bila, bi testki zdaj pa že najbrž pokazali...je že 6 dni mimo (od 28 dnevnega cikla, ponavadi imam 26,27 dnevne, tako da je že FUL dni mimo). Po vseh znakih bi morala danes priti, zjutraj sem imela 1,2 kg več na tehtnici, pa zvijalo me je točno tako, kot ponavadi.
So pa  moji nosečniški simptomi skoraj izginili, prsi me nič kaj več ne bolijouser posted image user posted image heca me to moje telo letos...upam da ne bo celo leto tako. Ampka vse je za nekaj dobro, ker mi zdaj tako M zamuja je možno, da če naslednji mesec zanosim rodim na svoj rojstni danuser posted image user posted image

katera bo danes rozika?? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 4.1.2012 8:23:26 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.1.2012 8:57:20   
lunica 85
oreh<:sam res v,se nove kar grejo ,zdaj bomo še me na vrsti.Ja res bi bilo ,a ne ;)))user posted image user posted image user posted image bomo videli kaj bo če bo kaj do vikenda,čene delam testek ,sam itak mislim da ne bo potrbe ker bo prišlauser posted image
littlesun:>zdaj ko si se umirila  bgo ziher nekaj ,ali eno ali drigo,sam da greš potem lahko naprej.Joj kako je mene grizlo ko nisem vedela kaj je M pa od nikoder.Vem kako ti je .Veliko user posted image user posted image user posted image

Evo pri nas ni še nč ,čičamo in čakamo sam lulamo ne user posted image .

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.1.2012 9:01:13   
LittleSun
Ja res vse nove takoj grejo, ne vem če si nebom jaz naslednjič napisala da sem prvi krog, mogoče pa lahko malo zašvinglamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 487
4.1.2012 9:07:03   
HeLenčica
Uauuu, epica in ana88 user posted image user posted image user posted image . ČESTITAM! Pa komaj nekaj postov sta napisali, tako je treba user posted image

LittleSun, se spomniš, ko je meni prejšnji mesec 1 teden zamudila? Jaooo, kakšna živčnost, ampak na koncu je še vedno pritekla. Vsaj to je dobro, da te ne mučijo kakšni znaki, ker potem še samo bolj sumiš, da si user posted image , a ne?

Jaz sem 4 dni pred user posted image (tokrat mora biti takrat, ker je O bila 100% 24.12.) in po počutju sodeč nam spet ni uspelo pridelati user posted image . Znakov user posted image nimam, imam pa težke, večje prsi in danes tudi malo pritiska spodaj pa križ me je začel boleti. Vse tako, kot je vedno pred user posted image . Punce, dajmo še povečat ta procent! Naredimo rekorden mesec nosečk! user posted image . Aja, ko smo že pri tem, Lunica, jaz nisem neki matematik, samo se mi zdi da je nosečk 10% in ne 0,10 %...samo razmišljam user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.1.2012 9:13:22   
lunica 85
helenčica:ja res je ,sam jaz sem napisala 0,1  da se bosta seznamček in user posted image ustrašila malega procenta in bosta ostala kr na Krvavcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ja mal sem kontra računala .Hvala .Se vidi da so bili prazniki pa take pa to user posted image user posted image možgani na off.Držim pesti mogoče je pa le vsseno ne bo in si nosečka ,kljub ne znakom  za user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.1.2012 9:14:11   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog)
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

29.1.
Izabelina
oreh

31.1.
rozi55
kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 40
NOSEČK user posted image :4

PROCENTNO : 10 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22user posted image ,Kratkauser posted image , tarinca
haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 490
4.1.2012 9:21:05   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

helenčica:ja res je ,sam jaz sem napisala 0,1  da se bosta seznamček in user posted image ustrašila malega procenta in bosta ostala kr na Krvavcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ja mal sem kontra računala .Hvala .Se vidi da so bili prazniki pa take pa to user posted image user posted image možgani na off.Držim pesti mogoče je pa le vsseno ne bo in si nosečka ,kljub ne znakom  za user posted image

Razumljivo user posted image ! Hvala ker navijaš, možnosti pa prav veliko ni user posted image . Vidim, da sva na isti dan. Kako pa kaj pri tebi kaže?

Kako je z anckico, RoseBay, dr. Knowitall? Babeeee, javite se! Katera je noseča? user posted image . Pa tudi GregUr je nekam zginla, kje siii? Še maš kovinski okus? user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 4.1.2012 9:22:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 491
4.1.2012 9:31:31   
mojamura
kar veselje mi je pogledat tale seznamček!! user posted image user posted image user posted image

čestitam nosečkam user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 492
4.1.2012 9:36:52   
LittleSun
Helenčica zgleda bo pri meni tudi tako kot je bilo pri tebi in zgleda bodo moja jutranja opažanja glede na dvig teže pravilna, saj sem imela rahlo roza izcedek pravkar, tako da tekom dneva pričakujem, da se ulije. Moram rečt, da sem kar malo pomirjena, kot da se mi je kamen odvalil s srca, saj me je to vse skupaj res držalo v krču. Že včeraj sem nekako se sprijaznila, da noseča nisem in sem malo pozabila, danes sem bila zjutraj že trdno prepričana, da je brez veze delati test, ker imam vedno kg več na dan ko dobim menzo, tako da sem jo pričakovala. Sicer se ni ulila, se je pa nakazala in naj hudič čimprej priteče, da lahko začnemo na novouser posted image user posted image

za vse vas pa pošiljam velikoooooo ROZE in veliko pikapok da boste v januarju nalulale same user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.1.2012 9:37:22   
šaci
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lep zacetek meseca..... ce bo se tak nadaljevalo kak se je zacelo bomo pa vse roza obarvane :) :)

čestitke vsem user posted image :)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 494
4.1.2012 9:43:46   
lunica 85
Punce  kako je stanje pri vas ,že kaj novega : ,rosebay,anckica, Dr.Knowittaluser posted image user posted image user posted image javite ,da se veselimo z vami ali pa vam stojimo ob strani .

je že helenčica napisaala enako user posted image

< Sporočilo je popravil lunica 85 -- 4.1.2012 9:47:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 495
4.1.2012 9:47:36   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

Razumljivo user posted image ! Hvala ker navijaš, možnosti pa prav veliko ni user posted image . Vidim, da sva na isti dan. Kako pa kaj pri tebi kaže?

Kako je z anckico, RoseBay, dr. Knowitall? Babeeee, javite se! Katera je noseča? user posted image . Pa tudi GregUr je nekam zginla, kje siii? Še maš kovinski okus? user posted image
Si me prehitela ,jaz sem tudi pisla kako je s puncam ,ki so datumi že mimouser posted image user posted image user posted image sva istih misliuser posted image .Pri nas je vse normalno ,nimam nekega upanja da bo kaj ,ker O je bila med 21-26.12 midva z dragim sva pa ravno v tistem tednu samo 22i in 26,potem naprej pa na polno po 26.No mogoče sta bila ta dva dneva dovolj ,bomo videli,nne upam pa nekaj verjet.
bova videli .Če je ne bo kdaj delaš testek ?

Neposredna povezava do sporočila: 496
4.1.2012 9:49:57   
HeLenčica
Ja če je ne bo v nedeljo (po pravem bi morala priti, ker imam lutealno fazo 15 dni), potem bom najbrž test naredla v ponedeljek zjutraj. Problem je, ker mam enih 15 N testov doma user posted image user posted image user posted image . Ampak, saj pravim, upanja ni prav veliko, ker počutje napoveduje user posted image . Bojo pa zdravniki pomagali user posted image Pa ti? O, tebi pa na tickerčku piše da lahko jutri delaš test user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 4.1.2012 9:51:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 497
4.1.2012 9:50:14   
epica
Hoj, mene je včeraj hecal računalnik, zato sem samo na hitro nekaj odgovorila..
Čestitke še tebi ana88, res nam gre tale mesec dobro od rokuser posted image user posted image user posted image user posted image

zjutraj sem za vsak slučaj naredila še en testek, je kar isti kot včerajuser posted image

No, ne glede na vse, ostajam v tej temi, če ne drugače kot navijačica, ker ste tu same super duper punce, in za vse močno upam da kmalu nalulate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.1.2012 9:50:38   
princess13
Dobro jutro punce!
Pri meni je pa zdaj takšna situacija. Danes je dan, ko naj bi dobila M (zaenkrat je še ni). In ker je moj dragi včeraj zvečer ful pritiskal, da naj naredim test...čeprav sem mu jaz rekla, da zvečer ni fajn delat, da je najboljše takoj zjutraj, si ni dal dopovedat in sem naredila test, ki je bil negativen user posted image Ko sem videla to žalost v njegovih očeh, je meni bilo še desetkrat huje user posted image Zdaj pa se mi porajajo vprašanja...Če bi bila noseča, bi mi moral test že to včeraj pokazat?!?! Ali sem ga delala prehitro?! Bi morala počakat, da mi M vsaj kak dan izostane? Je bila napaka, da sem ga delala zvečer in ne zjutraj?! A je to to al še obstaja upanje?! Ali potem tista krvavitev po O ni pomenila vgnezditve?! Meša se mi drage moje user posted image Spala nisem nič ponoči, samo premetavala sem se...Ima katera kakšen nasvet? Tolažilno besedo? Res sem žalostna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.1.2012 9:58:08   
HeLenčica
Oh, Princess, veliko bi ti lahko povedale! Nekatere smo bile že velikokrat v takšni situaciji. Vse, kar ti lahko rečem je to, da je povsem normalno, da se tako počutiš, po drugi strani pa poskusi na to pozabiti (nemogoče, vem) oz. se zamotiti z nečim, da ne boš toliko študirala. Možno je, da je test negativen tudi če si noseča, nekaterim pač ne pokaže tako hitro, ker je vsebnost hormona nizka. Možno pa je tudi, da bo pritekla... Navadno se pa priporoča, da test delaš na dan, ko ti izostane (najhitreje), ne vem točno koliko % takrat pokaže user posted image . Je pa skoraj obvezno delati test s prvim urinom (zjutraj), ker je takrat koncentracija hormona največja. Močno, močno navijam, da boš jutri zjutraj imela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.