|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
24.2.2012 9:26:06   
beti82
Jutro!
Letos je pa res kar preveč enih problemov.
Jaz sem imela včeraj zvečer tudi prav napad panike, da ne bo kaj narobe. Da sploh ne bom opazila dokler ne bo prepozno, ker do sedaj nisem imela občutka, da je kaj narobe. Ah bo že.

Vse nam želim čim bolj mirno preživete še te 4 mesece.

Aja pa še za seznamček, pričakujemo user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
24.2.2012 9:31:45   
rola
ME NI- ja prtisk sem imela kar visok 149/97, dali so mi utrogestan 2 tabletki na dan si zvečer vsavljam vaginalno, piti moram 3 krat na dan magnesol in strogo ležanje!

Ja res imamo vsaka kakšno težavo, bomo pa ja zdržale še te 4 mesece.

Držim pesti za vse vas, da boste imele čim bolj mirno nosečnost.

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
24.2.2012 9:42:24   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

jutro

Tudi jaz sem iz pregleda, no včeraj sem ga imela .. vse je ok , na 3D se še ni fajn videlo, ker še baje ni dovolj plodovnice .. nosim sicer nizko je rekla , pa da naj ne dvigujem več sina in težkih stvari , drugač pa sem spet dobila svečke za vnetje  user posted image

naslednji pregled je morfologija 22.3.

*Bobika* sej bo, vnetja so itak stalnica v nosečnosti! men je dal moj G kar rezervo za doma, ker je rekel, da se mi bo itak pojavljalo celo nosečnost! Koliko pa imaš starega sina? moj je ratal full samostojen od kar sem jaz noseča. sedaj je star 4,5 in se vsako jutro sam obleče in postelje posteljo (to ga moram sicer spomnit, ker sam se ne), po zajtrku si sam zobke umije (so jih v vrtcu naučili bolj kot pa če mu jih jaz- pohvala vrtcu) , sobico večinoma sam pospravi! Sem res prav ponosna nanjga!

star bo koneca aprila 4 .. saj je ful samostojen, ampak ga je treba priganjat .. sam umije zobke, obleče se le, če se njemu ljubi in to traja (nam pa se vedno mudi, ker spimo do zadnje minuute) , sobico pospravlja sam, tudi za sabo z mize pospravi ...tud v banjo bi sam zlezu in se umil (površno) , ampak si ga ne upam samega pustit ..
Zajtrkujeva ne doma med tednom, v vrtcu pa se še niso učili zobkov umivat .. sem malo razočarana nad vrtcem, lani je bil v višji skupini (2-5 let) kot pa letos (2-4leta) in se mi zdi da je lani veliko bolj napredoval ko je bil s starejšimi, smo se tudi z drugimi mamicami pogovarjali o tem ..

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
24.2.2012 10:20:10   
afnica mala
rola-pri čem pa pomaga utrogestan? ker jaz sem ga imela na začetku, da pomaga mislim da rumenemu telescu, v cca 12 tednu pa to prevzame posteljica

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
24.2.2012 10:22:41   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: rola

ME NI- ja prtisk sem imela kar visok 149/97, dali so mi utrogestan 2 tabletki na dan si zvečer vsavljam vaginalno, piti moram 3 krat na dan magnesol in strogo ležanje!

Ja res imamo vsaka kakšno težavo, bomo pa ja zdržale še te 4 mesece.

Držim pesti za vse vas, da boste imele čim bolj mirno nosečnost.

rola- zakaj pa utrogestan, pri čem pomaga v tej dobi nosečnosti?

pa kaj je zdaj to so user posted image ? a je kaj v zraku? cel kup punc neke težave, potreben počitek...krvavitve so tud bile....da bi se vsem nam dobro izteklo še teh 4-5 mesecevuser posted image

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
24.2.2012 10:53:16   
beti82
Zadnjič ste imele debato o nakupu nosečniških hlač po vsej Sloveniji.
Sem ravnokar našla eno spletno trgovinico, kjer imajo vse do 70 % znižano k zabirajo, če katera najde kaj uporabnega
http://www.trgovina-lunica.si/ 

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
24.2.2012 11:01:18   
TinKkara
ja, res je....veliko problemov, krvavitev, krneki itd berem....user posted image Drugače imam okoli 10 frendic, ki so vse vsaj 1x ali 2x že rodile in nobena ni imela nobenih problemov celo nosečnost. Kaj se pa tu dogaja.........hm.....prav čudno....

no, pomembno je, da bodo vsi naši julijki in julijke zdravo prišle na svet:)

[color=#990066]maat, čestitke.......sem prav zadovoljna, da smo vse uspešno opravile AC.user posted image

No, še morfologije da damo skozi, pa smo dale taglavne preglede skozi in bomo kmalu že pri koncu. user posted image
Meni gre čas zelooo hitro. Tu, na primorskem se že čuti pomlad, diši ful lepo in zjutraj me že ptički prebujajo:)) Super je. user posted image

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
24.2.2012 11:06:12   
amyZ
rola - a to govoriš o pritisku v spodnjem delu trebuha? Jaz imam zadnje čase takšen občutek. Če malo hodim pa se mi zdi, da imam neko težino na desnem spodnjem delu trebuha. Me je kar malo strah, da prenizko nosim. A misliš da bi se mogla it pokazat? Ker pregled imam šele 20.3., morfologijo pa tudi verjetno ne bom imela veliko prej.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
24.2.2012 11:10:47   
afnica mala
AC- samo jaz še čakam...jao...v torek bo 3 tedne...tko da naslednji teden...upam...da pokličejo končno...

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
24.2.2012 11:43:45   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

rola - a to govoriš o pritisku v spodnjem delu trebuha? Jaz imam zadnje čase takšen občutek. Če malo hodim pa se mi zdi, da imam neko težino na desnem spodnjem delu trebuha. Me je kar malo strah, da prenizko nosim. A misliš da bi se mogla it pokazat? Ker pregled imam šele 20.3., morfologijo pa tudi verjetno ne bom imela veliko prej.

amyZ po moje boš 20.3. mela tudi morfologijo, ker boš ravno prav teden, jst jo mam 22.3.
Meni je rekla da je plod nižje in zato čutim pritisk, pa mogoče tudi zarad vnetja malo bolj..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
24.2.2012 11:47:17   
amyZ
bobika - jaz imam morfologijo v Lj porodnišnici, imam napotnico. Ne pri G. pri G bom imela vaginalni pregled je rekel, pa za tokso bom morala dati kri. V Lj pa naročujejo samo konec meseca za naslednji mesec tako, da počakam do ponedeljka in pokličem za datum. Verjetno pa bom takrat enkrat, po 16. sigurno, ker prej jaz nimam časa user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
24.2.2012 12:14:25   
me ni
Za krvni pritisk jaz jem Methyldope. Utrogestan je umetni progesteron (jaz sem jemala v prvem tromesečju Prometrium, ki je naravni progesteron), ki preprečuje zgodnje splavitve in ne vidim povezave s krvnim pritiskom user posted image
No ja, zdravniki že vedo.

afnica mala Samo še tvoje izvide čakamo in verjamem, da bojo ravno tako uredu, kot so moji in Maatovi. Sem nekje zasledila, da pokličejo že po enem tednu, če je kaj narobe in če je temu tako, potem ni razloga za skrbiuser posted image  Še vedno pa se skala odvali od srca, ko dobiš potrjeno črno na belem. Izvide sem prejela včeraj po pošti in šele sedaj sem 100% da bo res user posted image . Sem bila malo skeptična, če nisem mogoče narobe slišala zdravnico, ki mi je govorila po telefonu user posted image

Mi je hudo za vse tiste, ki imate probleme. Že tako je nosečnost sama po sebi dovolj stresna za telo, potem pa še dodaten stres zaradi psihe vse samo še poslabšauser posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
24.2.2012 12:55:30   
bankc
Afnica mala držim pesti za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: me ni

Mi je hudo za vse tiste, ki imate probleme. Že tako je nosečnost sama po sebi dovolj stresna za telo, potem pa še dodaten stres zaradi psihe vse samo še poslabšauser posted image

Me ni se kar sprijazniš in navadiš na težave. Jaz sicer mojega G na začetku nisem preveč resno jemala, sedaj ko sem pa 5 dni preležala v bolnici pa presneto drugače razmišljam! Samo da bo z user posted image vse ok, čisto nič drugega ni važno! Sem bila na začetku ves čas obremenjena s prvo lepo nosečnostjo, sedaj pa tako! Ampak je že res, da sedaj imam veliko bolj stresno življenje kot prej in se najbrž nekje pač mora poznati! Važno punce, da julije dobimo zdrave in lepe sončke v naročje!!!!! Komaj čakam!!!!!!!

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
24.2.2012 13:46:58   
2bambinos
Tudi mene zadnja dva dni grabi panika - ful slabo spim, saj se bojim, da bi nevedoč spala na hrbtu in sem prebrala članek, da se to totalno odsvetuje. In zdaj se zbujam ponoči nonstop in preverjam kako ležim. Na hrbtu mi je namreč tako pasalo...in zdaj se iz enega boka prevrnem na drugega v nekaj minutah in spet nazaj, saj mi ne paše ne eno, ne drugo.

Sanjam redko, da se spomnim, a ta teden sem en dan sanjala, da sem že rodila in prinesla otročička domov. Nato pa spet panika - kaj pa zdaj naj z njima?? Kar tako, bedaste sanje... Pa nikoli nisem imela problemov s spanjem user posted image

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
24.2.2012 16:26:31   
rola
Ja v spodnjem delu trebuha sem čutila pritisk..vse me je nekaj dol tiščalo, prej do 20.t nisem imela nobenih težav.

Utrogestran mi je dala, ker preprečuje prezgodnji porod oz. prepreči splav. Mi je rekla da si jih bom mogla po vsej verjetnosti do konca vstavljat.

Oh ja..upam samo, da nam rata donositi otročke in da bodo zdravi.
Sicer pa pri tem ne morem nič, razen da počivam.

Lepo bodite!

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
24.2.2012 17:03:49   
sunny21
bankc, hvala za info o spanju. Cestitam pa vsem za vase user posted image inuser posted image , fajn je videt, da jih bo pol, pol. En lep, soncen vikend vam zelim.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
24.2.2012 19:51:45   
Elieli
beti82 - hvala za obvestilo o razprodaji, zdaj samo upam, da mi bodo hlače prav :)

no pa sem tudi jaz doiživela svojo prvo čisto nosečniško težavo - večerno zatekanje gležnjev (naredi se mi bula, kot da bi si zvila gleženj, samo da ne boli). Redno hodim, noge držim na visokem, ne pretiravam s soljo, vseeno pa me zanima, ali imate še kakšno idejo, da bi zadevo omilila
sicer grem 6.3. na pregled, kjer bom to omenila mojemu ginekologu, ne mislm pa do takrat paničarit (nič drugega mi ne oteka user posted image )

lepo se imejte mame user posted image

(odgovor članu sunny21)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
24.2.2012 20:41:02   
nina166
amyZ jaz sem v lj porodnišnico že klicala in so me naročili za 5.3. pri prim. Cerarju. H kom greš pa ti na pregled in zakaj...oprosti vendar sem spregledala?

2×julij dobrodošla

Čestitke vsem za dobro opravljeno AC in ostale preglede. Za tiste, ki še čakate, pa držim pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu Elieli)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
24.2.2012 22:11:08   
Natty77
Ojla,
mi pa smo danes kupili vozičekuser posted image ... Jane Slalom pro....mi je tolk  všeč, sem se čist zaljubila vanj....komi čakam, da ga bomo lahko uporabili :)

Lep večer

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
25.2.2012 8:56:13   
SamoTi
Natty77 - meni je tudi ta voziček všeč. Kako pa je glede zlaganja in velikosti? Nimava namreč velikih avtov in me je strah, da bi bil tu problem. Sem namreč nekje prebrala, da je ena uporabnica tarnala, da je zelo velik in neokreten....

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
25.2.2012 20:14:16   
TinKkara
samoti

ja, tudi jaz sem se nekoc zanimala za ta vozicek in sprasevala uporabnice. pravijo,da je super, ampak, da moras imeti velik prtljaznik, ker porabi ful prostora.

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
26.2.2012 7:03:34   
SamoTi
Ja, sem jaz tudi dobila takšne ineformacije. Škoda, ampak najina prtljažnika res nista ne vem kako velika tako da nejverjetneje ne bo šlo skozi.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
26.2.2012 9:04:02   
amyZ
Zanimivo. Kolegica je tega kupila predvsem zato, ker ji paše v prtljažnik. Ima pa Peugeot 207 pa ji gre normalno notri, pa še majčken placa ostane, pravi. Verjetno so mere kje na spletu, kakšni njihovi spletni strani.

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
26.2.2012 10:40:53   
julieb

user posted image

user posted image  

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image

bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  bincha / 26 let / Kranj / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  
3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.

user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
6.7.
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted imageuser posted image 68
7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / 24 let / MS / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / 31 let / LJ / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image     
11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  Elieli / 31 let / Obala / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image  2xjulij / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image
15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted imageuser posted image
17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 / user posted image
18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / 29 let / ? / 2user posted image / 0user posted image / user posted image
19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image blondi20 / 20 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted image / user posted image   
20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1 / 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  user posted image   
user posted image karin412 / 34 let / Gorenjska / 3user posted image / 2user posted image /  user posted image    
21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image

user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Sitnoba / 29 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Tadeja23 / 23 let / Lenart / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
26.7.
user posted image  
capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  julijka25 / 24 let / Trbovlje / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
27.7.
user posted image latila / 36 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image
user posted image sanyy / ? let / Ljutomer / ?user posted image / ?user posted image
user posted image
29.7.
user posted image  bavsi / 20 let / Dravograd / 1user posted image / 0user posted image
/ user posted image  
30.7.
user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
29.7.
user posted image
 Tina1984 / 26 let / Ormož / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

1.8.
user posted image junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image   
x.7.
user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
1.3.
bincha
2.3.
Soncek17
5.3.
julieb, karin412, Natty77 (UZ)
6.3.
Elieli
7.3.
alysa, Sitnoba
8.3.
me ni
9.3.
me ni
12.3.
polho3006 (sladkor)
20.3.
amyZ
27.3.
2bambinos
11.4.
2bambinos (kontrola rasti)
Morfologija:
27.2.
mala06 (sladkor), mala_roo, bincha
28.2
Sandra85
29.2.
Katka86
2.3.
bankc, Soncek17, TinKkara
5.3.

iwa
6.3.
capyka1981
7.3.
2bambinos, Vegi
8.3.
me ni
9.3.
afnica mala
13.3.
julieb, nikolinca
16.3.
spelap1
22.3.
*bobika*
29.3.
Arya

3D:

SKUPAJ NAS JE : 71
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 9
  user posted image : 14 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
26.2.2012 10:49:40   
julieb
http://www.babyartikel.de/topseller?categoryFilter=051000

tu imate nekaj zanimivega, super roba in super cene

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......