Tulipan12
|
Čer! Malo sem mimo priletela, pa tak vem, da ste že v kakih mižulah al pa vsaj blizu! KOKICA, mi gremo v nedeljo dopoldan in se vrnemo v soboto. Eh, jaz se sploh ne bojim za sneg, mi ga rabimo samo na otroškem poligonu, tam pa je tak vedno full dolgo. Si letos ne obetam kake smuke zase, ker mi ob takih sunkovitih gibih kot je smučanje, križ full nagaja in dvomim, da bom imela kdaj čas, da bi se dovolj segrela, da bi lahko šla kako furo za sebe. Z Lio na poligon, drugač pa vozičkanje po smučišču (zato je meni moj voziček zakon, ker je primeren za vse terene), sankanje, metanje v sneg, kavica na sončku, kopanje... in zbrana družinica! To si obetam! T. pa bo menda lahko stal v položaju za učenje, da bi pa zase smučal, pa ne. Recimo kolo lahko goni. Stegnit ne more noge popolnoma, oz. če bi jo, bi ga full bolelo. Oba sva neka cela poškodovana, še dobro, da nama ratuje , ker če ne bi bila tak že za odpis! Tasa kdaj maš nuhalno? Prijateljica,ki gre zdaj z nami v KG, za katero sem vam rekla, da nosi dvojčka, ima tut septembra rok, pa jo je imela danes. Spola še niso videli. Punčki??? Aja, KOKICA Valentinov roj. dan - darilo - HELP!!!! Kaj si želi,kaj ima rad, kaj ga osrečuje, kaj potrebuje? Nič še nimam spakirano , pa še za oprat mam full... pa-pa
|