Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Veš kako sem bila pametna: NIKOLI ne bom noseča, čez poletje! Jaz se že nebom zabavala z totim velikim trebuhom čez poletje. zarečenega kruha se največ poje. Zdaj sem samo veselo tiho Jaz sem se pri otrocih tudi največ zarečenega kruha najedla, zdaj kar raje molčim pri določenih situacijah, ker ne vem, kaj me še čaka. Dolgoletna prijateljica ima dve najstniški hčerki. Druga je taka pupika, da je joj. Stara je 10 let in je še vedno taki zlati otroček. Prva je stara 14, maximalno pametna punca... z njo se lahko pogovarjaš dosti bolj zrelo kot z marsikatero 30letnico, v šoli je vedno top... AMPAK!!! .Namazana od 11.leta dalje, tudi ob nedeljah je v popolnem makeupu, pete nosi že kaki 2 leti, hodi ven, Bandidos Ice pije kot me..hmmmm... ni mi všeč - ampak kot pravim in sem rekla tudi tej moji prijateljici, je ne morem obsojat, ker ne vem kaj me čaka... Malo sem zašla iz teme, ne? Pa ne no... Jaz tudi ne govorim več NIKOLI ampak no... tole pa... hmmm, le kaj bi naš očka rekel? Sicer pri Tiji mislim, da se ni tega za bat, ker ni ful punčkast tip, Nika pa... že pol leta nazaj je hotla met vijolično šminko. Moj je skor dol padu, ko ga je vprašala, če ji bo kupu vijolično šminko. Pa še jaz se ne mažem neki, ampak sem gledala katalog od Oriflame in se je zapičla, da vij. šminka je pa reeees tak lepa. Mojemu T. se bi tut obrnilo! Jaz se ličim mislim, da zmerno, sem se navadila, ko sem delala v tem... ampak ne vem kolko je finta v tem, da posnemajo mame, ker si Lia full petke ogleduje pri drugih, jaz jih ne nosim, ker bi bila večja od T.-ja, pa se raje izognem. Torej imam par salonarjev s peto, ki jih pa najbrž niti ni videla, ker so pospravljeni in jih nič nisem nosila, ker jih mam dejansko samo za ven al pa za v službo, če se mi že zluštajo... Meni osebno naličene punčke niso všeč... ampak, saj veš, ne!
|